eitaa logo
بهانه
347 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
495 ویدیو
42 فایل
حوزه باید انقلابی بماند. همه در این باره مسئولیم و باید از قلم، زبان و نفس خود برای آن هزینه کنیم. و لا تأخذه فی الله لومة لائم @aliahmadimehr
مشاهده در ایتا
دانلود
پای منبر نائب الإمام
عرض ارادت به امیرالمومنین : در معرفی شخصیت حضرت علی (ع) یک مرحله است. منظور از امامت منظور ریاست دین و دنیا نیست بلکه همان است که به حضرت ابراهیم گفته شد: انی جاعلک للناس اماما این در زمان سالخوردگی ابراهیم است. چرا که میگوید « و من ذرّیتی» فرزند داشتنِ حضرت ابراهیم، در زمان سالخوردگی ایشان بوده. با اینکه ایشان ده ها سال، پیغمبر بوده است. اما بعد از مدتها نبوت، به مقام امامت رسید. این امامت مرتبه بالاتری ست.
فهم مقام امامت، از دسترس ما خارج است. برخی بزرگان شناختی در این زمینه از ایشان دارند که از دسترس ما خارج است. اما با قطع نظر از مقامات والای حضرت، با ملاکهای دنیوی هم بسیار شخصیت ویژه ای است. 🔻عدالت بدون اغماض، گسترده، بدون هیچ ملاحظه ای 🔻زهد و بی اعتنایی به دنیایی برای شخصِ خود 🔻شجاعت 🔻دل رحیم نسبت به ضعیفان 🔻عزم راسخ دربرابر زورگویان 🔻فداکاری در راه حق 🔻دریای حکمت(گفتار) 🔻رفتار، کوه استوار دشمنانش هم به آنها اعتراف کرده اند.
اینها را باید الگو قرار بدهیم. البته خیلی عقب هستیم. هم از نظر شخصی هم از نظر حکومت باید ایشان را الگو قرار دهیم.
در باب فداکاری حضرت و شوق به شهادت : وقتی آیه « أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَكُوا أَنْ يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ » نازل شد فَقُلْتُ يَا رَسُولُ اللَّهِ أَ وَ لَيْسَ قَدْ قُلْتَ لِي يَوْمَ أُحُدٍ حَيْثُ اسْتُشْهِدَ مَنِ اسْتُشْهِدَ مِنَ الْمُسْلِمِينَ وَ حِيزَتْ عَنِّي الشَّهَادَةُ فَشَقَّ ذَلِک عَلَيَّ فَقُلْتَ لِي أَبْشِرْ فَإِنَّ الشَّهَادَةَ مِنْ وَرَائِک ؟ فَقَالَ لِي إِنَّ ذَلِک لَکذَلِک فَکيْفَ صَبْرُک اذاً فَقُلْتُ يَا رَسُولَ اللَّهِ لَيْسَ هَذَا مِنْ مَوَاطِنِ الصَّبْرِ وَ لَکنْ مِنْ مَوَاطِنِ الْبُشْرَى وَ الشُّکرِ هنگامي که خداوند سبحان اين آيه (الم احسب الناس ان يترکوا ان يقولوا آمنا و هم لا يفتنون) را نازل فرمود، من دانستم مادامي که رسول خدا (صلي الله عليه و آله )در ميان ما است، فتنه بر ما نازل نمي گردد. پس گفتم يا رسول الله، چيست آن فتنه اي که خدا آن را به شما خبر داده است؟ فرمود: يا علي، بعد از من، امت من دچار فتنه مي گردند. عرض کردم: يا رسول الله، آيا در جنگ احد هنگامي که جمعي از مسلمانان شهيد شدند و من از شهادت بي نصيب ماندم، و اين پيشامد براي من سخت شد، مگر به من نفرمودي: تو را به شهادت در آينده بشارت باد؟ فرمود: بلي، چنين است. در آن هنگام (در موقع شهادت) چگونه تحمل خواهي کرد؟ عرض کردم يا رسول الله، چنين حادثه اي جاي صبر و شکيبايي نيست بلکه از موارد بشارت و شکر است.
مردان فداکاری در زمان ما بودند و هستند و ما دیدیم که از این جهت به امیرالمومنین اقتدا کردند. شهید سلیمانی را تهدید کرده بودند که تو را به قتل خواهیم رساند. ایشان به دوستانشان گفته بودند که من را به چیزی تهدید میکنند که در کوه و دشت و بیابان، به دنبال آن میگردم.
درباره روز معلم: خصوصیتی در شهید مطهری است که برای همه معلمان (حوزه و مدارس و دانشگاه ها) باید الگو باشد: هم تولید فکر میکرد هم نشر فکر میکرد. آرام نمی نشست دائم در فکر بود و دغدغه داشت که فکر درست و متقن و عمقی را بین مخاطبان خود نشر بدهد. جهاد نرم افزاری به تمام معنا را شروع کرده بود در طی سالیان متمادی روبه رو میشد با امواج فکری متعدد.
مخاطب خود را هدایت میکرد. دغدغه تکلیف داشت هرگز بیکار نماند.
همه ظرفیتهای حوزه فکر و علم را به موارد مورد نیاز در سطح جامعه نزدیک میکرد.
جامعه معلمین باید این را مد نظر قرار بدهند: کار معلم انتقال میراث علمی بشر، به نسل بعد است. مخاطبان را آماده کند که اهل فکر بار آمده و بر این اندوخته ها بیفزایند. مسئولیت سنگینی است و احساس مسئولیت زیادی نیاز دارد.
معلمین توجه داشته باشند که باید از فکر مخاطبشان باید کنند.
در کشور ما امکان آموزش در سرتاسر کشور برای اقشار مختلف وجود دارد. این به برکت انقلاب اسلامی است.
معلمان افسران سپاه پیشرفت کشورند.
در کشور کمتر زمانی پیش آمده بود که جوانان اینقدر تحت تهاجم باشند. البته در زمان پهلوی این تهاجم (فرهنگی) از جانب خودِ رژیم اتفاق می افتاد. اما امروز جوانان تحت تهاجم سنگین فرهنگی هستند.
شأن معلمی باید شناخته شده. رسانه ها، آموزش و پرورش . دستگاه های تبلیغی همه باید سعی کنند مردم را با شأن بالای معلم آشنا کنند.
تشکر از معلمانی که با زحمات مضاعف در دوران بیماری، فعالیتهای آموزشی را دورادور ادامه دادند.
🔴روز کارگر: 🔸شأن کارگر پیغمبر خدا دست کارگر را بوسید. جامعه کارگری حق بزرگی دارد . مخصوصا در اقتصاد مستقل و کشوری که تکیه به خارج از کشور ندارد، از مهمترین کارها و نقشها را کارگر ایفا میکند. 🔸ایجاد شغل و اشتغال حمایت از کارگر، حمایت از ثروت ملی است. موجب آبرو و اقتدار و استقلال میشود. برنامه ریزی برای مهارت آموزی کارگران بیمه، بهداشت و درمان امنیت شغلی و ضمانت حفظ کار: نباید نگران مسکن کارگران تولید اشتغال و کار
ایجاد اشتغال فقط برکات اقتصادی ندارد بلکه برکات سیاسی و اجتماعی هم دارد. کار و اشتغال برای مردم و جوانان مایه نشاط و شوق و سرحال بودن است. در مقابل بیکاری، بستر فساد ، اعتیاد، بدبینی و بدگویی، مشکلات امنیتی و... است.
هشدار میدهم به کسانی که موجب شدند کارخانه ها به تعطیلی کشیده شود این افراد⁩ چه بدانند چه ندانند خیانت است. وقتی کارگر بیکار شد، محصول آن کارخانه باید از خارج وارد شود. هم دچار مشکلات ناشی از تحریم و اینگونه موارد میشویم. وقتی عده زیادی از کارگران بیکار شوند به آن کسانی هم که کار دارند هم ظلم میشود. باید با کسانی که کارخانه ها را به تعطیلی میکشانند، برخورد شود.
مدتهاست که بحث تحریم ها را مطرح میکنند، بهترین کار و موفقترین کار برای خنثی کردن تحریم ها ... تلاش واقعی (نه تلاش شعاری) برای تقویت تولید و اشتغال است.
🔴انتخابات: انتخابات فرصت مهم است و نباید مردم را از انتخابات دلسرد کرد. هیچ چیز دیگری جای انتخابات را برای این کشور نمیگیرد. وقتی مردم در صحنه باشند هیچ قدرتی نمیتواند نظام را تکان بدهد. مردم که در انتخابات شرکت میکنند برای حفظ و امنیت خود، تلاش میکنند. 🔸تضعیف انتخابات و نهادهای مرتبط و مسئول(مثل شورای نگهبان) غلط است.
🔴از بعضی مسئولین کشور هم این روزها حرفهایی شنیده شد که مایه تاسف است. رسانه های دشمن این حرفها را پخش کردند. انسان متاسف میشود که این حرفها را میشنود. بعضی از این حرفها تکرار حرفهای آمریکاست. آمریکا سالهاست که از نیروی قدس و شهید سلیمانی بخاطر نفوذ معنوی جمهوری اسلامی در منطقه ناراحت است. نباید حرفی بزنیم که تداعی کند که داریم حرف آنها را میزنیم. در سیاست کشور همه بخش ها با هم باید تلاش کنند. نه اینکه یک بخش، بخش دیگر را تخطئه کند. نیروی قدس در منطقه غرب آسیا، سیاست مستقل جمهوری اسلامی را تحقق بخشیده.
تلاش غربیها و آمریکا برای برگرداندن سیطره ای است که بر ایران داشتند. هر کاری بکنیم، میخواهند مخالفت کرده و برای ما تعیین تکلیف کنند. با هر گونه تحرک دیپلماسی ما مخالف اند.
مراقب دشمن شاد کردن باشیم.
تصمیم گیری تابع سیاست خارجی در سطح کلان مملکتی است شورای عالی امنیت ملی تصمیم میگیرد، و وزارت خارجه مسئولیت آن را به عهده دارد. مسئولین نباید به گونه ای سخن گویند که انگار سیاست کلان مملکتی را قبول نداشته و به آن معتقد نیستند. در هیچ کجای دنیا ‎سیاست خارجه در ‎وزارت خارجه تعیین نمی‌شود.