🔴 اساتید! به شبههآفرینیهای سکولارهای قمنشین پاسخ دهید.
سخنرانیها و مباحث سکولارهای قمنشین را که بررسی کنی به روشنی میبینی یک صدا و با هم دیگر سخنشان این شده است که : علماء باید مقابل حکومت اسلامی بایستند.
گاهی این بیان را به خطبه سیدالشهداء (ع) در منا منتسب میکنند و گاه سعی میکنند چنین بیانِ #ازپیشانتخابشده را به برداشت از نامه امام سجاد (ع) به زهری عالم درباری در عصر بنی امیه نسبت دهند.
تولید محتوا که در قم انجام شد، نوبت به ایفای نقش شبکه انتشارشان میرسد.
از تمامی خبرگزاریهای زاویهدار از #شفقنا و #انتخاب و #ابتکار گرفته تا شبکههای معاند، محتوا و خبر را کار میکنند.
این محتوا از اکانتهای توییتری شخصیتهای مختلف برانداز سر درمیآورد و با ادبیاتهای مختلف دست به دست میشود
.
محتوایی که در قم تولید شود و با نقد و اعتراض روبرو نشود لاجرم به سراسر کشور منتقل میشود. این هشدار را به مسئولین محترم مؤسسات انقلابی و دوستان عزیز داده بودیم ولی خب...
حوزه باید انقلابی بماند و الا اگر از دل قم محتوای سکولار تولید شد، ذهن مردم و جوانانی که تشنه محتوایند سکولار خواهد شد و سکولار شدن مردم یعنی نابودی انقلاب.
@bahaneee
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صحبتهای مهم کربلایی سیدرضا نریمانی درباره اتفاقات اخیر
🔸آیا ما به این نکته اعتقاد نداریم که همه از یک خانواده هستیم؟
🔹کسانی که در کربلا هیچ کاری نکردند و فقط تماشاگر بودند نیز مانند کسانی که مشایعت و متابعت کردند، مورد لعنت خدا واقع شدند.
@bahaneee
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان سید حسن نصرالله در واکنش به حوادث اخیر
#واکنشهای_حوزویان_در_محکومیت_حوادث_اخیر
🔹 درخصوص فوت یک خانم که هنوز علت فوتش مشخص نیست؛ببینید که چه حمله رسانه ای در جهان علیه جمهوری اسلامی شکل گرفته
🔹هدف همه این اتفاقات حمله به جمهوری اسلامی ایران است.
@bahaneee
بهانه
🔴 نقدی کوتاه بر واکنش جناب آقای علیدوست به حوادث اخیر کشور همانطور که در مواضع و بیانیههای علمای
🔴 واکنش جمعی از حوزویان به بیانیه استاد علیدوست
بسم الله اللطیف البصیر
در این ایام که کینه توزی دشمنان انقلاب اسلامی، عیان شده و خیابان های ام القرای جهان اسلام شاهد جسارت ها و خباثت های أعداء اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بوده، انتظار واکنش از حوزه علمیه؛ این نهاد مقدس و ضامن نظام اسلامی، انتظاری بعید نیست. این میدان فتنه، محکی دوباره برای بیان مکنونات ذهنی و قلبی و میزانی نو برای سنجش افق تحلیل های حوزویان است. مراجع عظام و مدرسین عالی مقام با تقبیح رفتارهای غیردینی این دشمنان قسم خورده از جسارت به مقدسات گرفته تا تضعیف نظام اسلامی که از مقدس ترین مقدسات شریعت است، با تأکید بر اقامه حجاب به عنوان یک ضروری دین موضعی مناسب اتخاذ فرمودند.
در این میان اما عده ای که همواره حرکت میان حق و باطل را ممشای خود قرار داده اند، با اتخاذ موضعی میانه، هم دلواپس پایگاه اجتماعی خود بودند و هم نگران از بازخواست بدنه انقلابی حوزه علمیه و شاگردان خود. هم قرآن سوزی را که کفری آشکار است را تقبیح کرده و هم نظام را بابت اجرای قوانین شرعی، تخطئه کردند که اینگونه هم به نعل زده باشند هم به میخ. بگذریم از مواضع برخی مدعیان مرجعیت که برای فوت خانم امینی، فورا بدون تفحص از واقعیت، مرثیه سرایی کرده و نظام را متهم کردند و در مقابل درخواست واکنش به جسارت های متعدد از قتل مدافعان امنیت کشور تا تعرض به مقدسات، عبای خود را جمع کرده و خود را به نشنیدن زدند.
بیانیه جناب حجت الاسلام و المسلمین علیدوست اگرچه حاوی نکات مثبتی از جمله تقبیح آتش زدن قرآن کریم و مساجد و حمله به مواکب عزا و شهادت رساندن مدافعان امنیت بود، اما انتظار از شخصیت فرهیخته و دقیق النظر ایشان مطلب دیگری بود. شعارها و توهین های مستقیم به ولی فقیه جامعه از کبائر عظیمی بود که از دید ایشان مغفول مانده بود. خداوند متعال رحمت کند حضرت آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی را که در رساله صراط النجاة تصریح کرده اند که اعانه و کمک به متصدی ولایت شرعا واجب است. آیا موضع نگرفتن در قبال شعارهای ساختارشکنانه نسبت به مقام ولایت و اصل نظام جمهوری اسلامی، مصداق کمک نکردن نیست؟
از طرفی در بند پایانی بیانیه ایشان به صورت کلی و مبهم از تصمیمات و عملکردهای جاری نظام انتقاد کرده و این تصمیمات را مؤثر در بروز اقدامات وقیح فوق الذکر، دانسته اند. جای این پرسش خالی است که کدام اقدام نظام زمنیه قرآن سوزی بوده است. آیا اساسا دشمن اسم و رسم داری که تا این حد از خباثت و دنائت را بروز می دهد، متأثر از تصمیمات نظام بوده یا منتظر فضای مناسب برای عملیات است؟ از سویی دیگر مگر نه اینکه حجاب به تصریح مراجع عظام ضروری دین بوده است. جای دفاع از این فریضه در بیانیه ایشان کجاست؟ جسارت به زن های مؤمنه و کشیدن چادر از سر مخدرات درخور واکنش حداقلی از سوی ایشان نبود. افزون بر این اگر اجرای قانون شرعی، نیاز به ملاحظات و اصلاحاتی دارد، نقش نخبگان حوزوی در این میان چیست؟ بهتر نبود در تمام این سال ها، ایشان با تمام اختیارات و امکاناتی که دارند طرحی برای این واجب ضروری ارائه می کردند که آسیب های احتمالی مد نظر ایشان را نداشته باشد؟
و السلام علی من اتبع الهدی
جمعی از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم
🔻متن بیانیه استاد علیدوست
https://eitaa.com/bahaneee/2728
@khabarehowzeh
@bahaneee