eitaa logo
بهانه
333 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
509 ویدیو
42 فایل
حوزه باید انقلابی بماند. همه در این باره مسئولیم و باید از قلم، زبان و نفس خود برای آن هزینه کنیم. و لا تأخذه فی الله لومة لائم @aliahmadimehr
مشاهده در ایتا
دانلود
کمک به قطع دست واسطه ها که قیمتها را بالا میبرند. هم تولید کننده صدمه میبیند و هم مصرف کننده
به خاطر نابسامانی‌هایی که در وضع معیشت مردم هست، برخی آیه یأس میخوانند و منفی بافی میکنند. میخواهند راه را بن بست نشان بدهند . به هیچ وجه اینطور نیست. ما میتوانیم یکی از شکوفا ترین اقتصادهای منطقه و دنیا باشیم. با استفاده از ظرفیتهای مان اهتمام و همت بالا میخواهد. شرطش وجود مدیریت ضد فساد و برنامه جامع اقتصادی است
الان با این مشکلاتی که داریم مثل تحریم، هجدهمین رتبه اقتصاد دنیا را داریم. به گواه گزارش بانک جهانی اگر از آن ظرفیتها استفاده بشود، به رتبه دوازدهم میرسیم.
ما ظرفیت بازار داخلی داریم. یک بازار 80 میلیونی در یک کشور بزرگ ظرفیت مهم دیگر سرمایه های طبیعی است که از بعضی از آنها به صورت استفاده میکنیم. میتوان تولید کرد.
رفع مشکلات احتیاج به همدلی و همراهی مردم دارد.
هر کاری که مردم در آنها وارد شدند، در آن کار گشایش بوجود آمده.
مثل کمکهای مومنانه که در دوران کرونا انجام شد. میتوان برای یک نفر یا چند نفر، اشتغال زایی کرد. با سرمایه های هم میتوان به تولید کمک کرد.
راجع به تحریم به مناسبت مساله اقتصادی: یکی از جنایتهای بزرگ دولتها، تحریم است. به طور یک کار سیاسی و دیپلماسی نباید نگاه کرد. این چنین از دولتی مثل آمریکا بر میآید که در یک روز 220 هزار نفر را به قتل رساند.
در مواجهه با تحریم دو راه داریم یا به سراغ تحریم کننده برویم و خواهش کنیم که این کار را نکن. او هم بگوید باشد. این امتیاز ها را به ما بدهید تا تحریم را برداریم. این یعنی راه: ذلت / انحطاط/ عقب ماندگی راه دوم هم این است که نیروی داخلی خودمان را تقویت کنیم.
(چند ثانیه اینترنت قطع شد و سخنان را از دست دادم.)
توصیه مؤکد ما به مسئولان فعلی و مسئولان بعدی کشور این است که اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند. فرض کنید تحریم باقی خواهد ماند. اقتصاد را بر اساس ماندن تحریم برنامه ریزی کنید. چشم انتظار تصمیم دیگران درباره ما نباشید.
🔸اهمیت انتخابات: از نظر داخلی : نوسازی و وارد عمل شدن نیروهای تازه نفس از نظر وجهه خارجی : نشان دهنده اقتدار ملی همه باید بدانیم و اذعان کنیم که بیشتر از قدرت دفاعی و دیپلماسی، حضور مردم اقتدار آفرین است.