eitaa logo
بهانه
342 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
501 ویدیو
42 فایل
حوزه باید انقلابی بماند. همه در این باره مسئولیم و باید از قلم، زبان و نفس خود برای آن هزینه کنیم. و لا تأخذه فی الله لومة لائم @aliahmadimehr
مشاهده در ایتا
دانلود
کمک به قطع دست واسطه ها که قیمتها را بالا میبرند. هم تولید کننده صدمه میبیند و هم مصرف کننده
به خاطر نابسامانی‌هایی که در وضع معیشت مردم هست، برخی آیه یأس میخوانند و منفی بافی میکنند. میخواهند راه را بن بست نشان بدهند . به هیچ وجه اینطور نیست. ما میتوانیم یکی از شکوفا ترین اقتصادهای منطقه و دنیا باشیم. با استفاده از ظرفیتهای مان اهتمام و همت بالا میخواهد. شرطش وجود مدیریت ضد فساد و برنامه جامع اقتصادی است
الان با این مشکلاتی که داریم مثل تحریم، هجدهمین رتبه اقتصاد دنیا را داریم. به گواه گزارش بانک جهانی اگر از آن ظرفیتها استفاده بشود، به رتبه دوازدهم میرسیم.
ما ظرفیت بازار داخلی داریم. یک بازار 80 میلیونی در یک کشور بزرگ ظرفیت مهم دیگر سرمایه های طبیعی است که از بعضی از آنها به صورت استفاده میکنیم. میتوان تولید کرد.
رفع مشکلات احتیاج به همدلی و همراهی مردم دارد.
هر کاری که مردم در آنها وارد شدند، در آن کار گشایش بوجود آمده.
مثل کمکهای مومنانه که در دوران کرونا انجام شد. میتوان برای یک نفر یا چند نفر، اشتغال زایی کرد. با سرمایه های هم میتوان به تولید کمک کرد.
راجع به تحریم به مناسبت مساله اقتصادی: یکی از جنایتهای بزرگ دولتها، تحریم است. به طور یک کار سیاسی و دیپلماسی نباید نگاه کرد. این چنین از دولتی مثل آمریکا بر میآید که در یک روز 220 هزار نفر را به قتل رساند.
در مواجهه با تحریم دو راه داریم یا به سراغ تحریم کننده برویم و خواهش کنیم که این کار را نکن. او هم بگوید باشد. این امتیاز ها را به ما بدهید تا تحریم را برداریم. این یعنی راه: ذلت / انحطاط/ عقب ماندگی راه دوم هم این است که نیروی داخلی خودمان را تقویت کنیم.
(چند ثانیه اینترنت قطع شد و سخنان را از دست دادم.)
توصیه مؤکد ما به مسئولان فعلی و مسئولان بعدی کشور این است که اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند. فرض کنید تحریم باقی خواهد ماند. اقتصاد را بر اساس ماندن تحریم برنامه ریزی کنید. چشم انتظار تصمیم دیگران درباره ما نباشید.
🔸اهمیت انتخابات: از نظر داخلی : نوسازی و وارد عمل شدن نیروهای تازه نفس از نظر وجهه خارجی : نشان دهنده اقتدار ملی همه باید بدانیم و اذعان کنیم که بیشتر از قدرت دفاعی و دیپلماسی، حضور مردم اقتدار آفرین است.
🔸باید تلاش کنیم که کشور را قوی کنیم. راه علاج در چنین شرایطی قوی شدن ایران است این قوت را ملت به کشور میبخشند. و اصل و اندازه مشارکت ملت در این قوت ملی تاثیر دارد. دستگاه های جاسوسی و اطلاعاتی کشورهایی ، بد تر از همه آمریکا و رژیم صهیونیستی از چندی پیش درحال تلاش برای بی رونق کردن انتخابات هستند.
در کشور ما با وجود این همه تأکیداتی که بنده کردم، فضای مجازی را رها کرده ایم و مدیریت نمیکنیم و به آن افتخار میکنیم! این افتخار ندارد.
رئیس جمهور یکی از پر مسئولیت ترین ، مسئولیتهای کشور است. اینکه میگویند اختیارات ندارد یا 12 یا 15 درصد اختیارات دارد، و یا تدارکات چی است.... اینها یا بی مسئولیتی است یا بی اطلاعی است یا خدای ناکرده غرض ورزی است.
شمایی که داوطلب ریاست جمهوری هستید، انتظار داریم را بدانید. مشکلات و مسائل اصلی کشور را بدانید و بشناسید. از این صدها مساله کشور حداقل ده ها موردِ آن، اساسی است... برای این موارد باید راه حل داشته باشید و لو راهِ حل اجمالی.
به عزت الهی این کشور و این ملت است
سیاست کشور در باب تعامل با طرفهای برجامی و خود برجام، اعلام شده و از این نباید تخطی شود آمریکاییها باید تمام تحریم ها را لغو کنند. ما راستی آزمایی خواهیم کرد و اگر اینطور بود، ما به تعهدات خودمان برخواهیم گشت. ها را معتبر نمیدانیم.... عمل لازم است.
این سیاست هم مورد توافق همگان بوده است.
اینکه میگویند شرایط الان از سال 94 تغییر کرده پس باید برجام هم تغییر کند، بله ما هم موافقیم که شرایط تغییر کرده اما این شرایط به نفع ایران است نه شما... شما شدید.
عجله در مواردی ضرر و خطرش از فرصت سوزی بیشتر است در ماجرای برجام ما عجله کردیم .
صبر و حوصله ما زیاد است و اگر سیاست ما را قبول کردند... ماهم برمیگردیم اگر قبول نکردند که شرایط را همچنان ادامه خواهیم داد.
چهارتا دولت حقیر که دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند، اثری نخواهند داشت... امت اسلامی مسئله فلسطین را فراموش نخواهد کرد.
هدایت شده از بهانه
(اینها فقط بخشها و برداشتها و برش هایی از سخنان نائب الامام بود. دلیلی بر برداشت کامل و فهم صحیح این بیانات از طرف ادمین نیست...) خداوند فهم صحیح را به ما عنایت کند.
🔴چه شد که یک فاضل حوزوی مقابل ایستاد؟ ماجرای سقوط آقای را به حق میتوان از مسائل چالش برانگیز و عبرت آموز بعد از انقلاب دانست. آسیب شناسی حیات طلبگی که در زمان نهضت حضرت امام(ره) و پیروزی آن مجاهدات و تلاشهایی داشته است، لکن در برهه ای مهم از تاریخ انقلاب اسلامی مقابل مقام ولایت فقیه ایستاد. او که خود در موضوع «ولایت فقیه» مفصلا بحث علمی کرده و در دفاع و تبیین این نظریه کتاب نوشته، چه شد که به رویارویی با ولی فقیه کشیده شد؟ این نوشتارهای پراکنده، از منظر با عناوین زیر به ماجرای آقای شیخ حسینعلی می‌پردازد: 🔻عدم هم‌خوانی حرف و عمل 🔻عدم اعتقاد قلبی به سخنان 🔻عدم استقلال شخصیت سیاسی و اجتماعی 🔻غرور و خود بزرگ بینی 🔻سادگی و لادگی 🔻اقدام و نظردهی در امور مهمه، قبل از بررسی 🔻نفوذ پرونده ویژه را در بهانه بخوانید. برگرفته از فصلنامه پانزده خرداد و کتاب روزگار قائم‌مقامی @bahaneee