🔴 بیاعتنایی معنادار کانال رسمی آیتالله العظمی نوری همدانی به مرجعیت خودخوانده
🔸کانال رسمی مرجع معظم تقلید آیتاللهالعظمی نوری همدانی نامی از #علوی_بروجردی که این روزها درصدد مطرح کردن خود به عنوان مرجع تقلید است، نیاورد.
🔹سه روز قبل در پی بستری شدن آیتالله العظمی نوری همدانی در بیمارستان دفتر جناب آقای بروجردی اعلام کرد:
« صبح امروز سهشنبه مورخ ۱۹ مهرماه ۱۴۰۱ حضرت آیت الله علوی بروجردی مدظلهالعالی در تماس تلفنی با حضرت آیتالله العظمی نوری همدانی «مدظله العالی» ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل و دعا برای طول عمر با برکت ایشان، در جریان آخرین وضعیت سلامتی و روند درمانی این مرجع تقلید حوزههای علمیه قرار گرفتند.»
🔸با گذشت سه روز از این پیام، کانال رسمی آیتالله نوری همدانی(حفظه الله) در اقدامی هوشمندانه از مطرح کردن و رپرتاژ مرجعیت وی که خود او در تلاش برای این منظور است، خودداری کرد و در کنار شخصیتهای حوزوی و مسئولینی که جویای حال این مرجع تقلید بصیر و انقلابی شده بودند نام وی را ذکر نکرد.
🔷حوزه مقدسه شیعی یک نهاد #تهذیب_محور است که تربیت انسانهای #تکلیف_مدار از بزرگترین کارکردهای آن است اما از یاد نبریم که در تشخیص وظیفه برای پذیرش مسئولیت های خطیر چون مرجعیت، همواره با وسواس و احتیاطی عجیب قرین بوده است. لذا بزرگان شیعه اولا خود را از معرض ریاست دینیه دور نگه می داشتند، ثانیا بدون تعاضد قرائن و حجج متکثره، هرگز به تکلیف نمی رسیدند! جدا از موارد صرف #احساس تکلیف برای ورود به عرصه مرجعیت منطق ندارد و منطبق با سیره بزرگان تشیع نیست.
پنج شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۱ / ساعت ۱۸:۲۳
اصلاحیه:
یک شبانه روز بعد از انتشار این مطلب در بهانه، کانال رسمی آیتالله العظمی نوری همدانی خبر این تماس تلفنی را کار کرد.
جمعه ۲۲ مهر ۱۴۰۱/ ساعت ۱۸:۰۵
@bahaneee
هدایت شده از علیرضا پناهیان
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تو چرا جا خوردی؟
🔻یکی از مشکلات ما، ترسیدن مذهبیها از هیمنۀ دشمن و
🔻توهّم ضعف جبهۀ انقلاب در مقابله جبهۀ دشمن است
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14010722_42798_1281k.mp3
18.49M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى. ۱۴۰۱/۷/۲۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 در باغ شهادت بازِ باز است.
شب گذشته طلبه بسیجی هادی عرفانینیا از طلاب مدرسه علمیه امام رضا (ع) قم که به مدرسه علمیه حفاظ قرآن معروف است در برخورد با شعارنویسان مسلح در بیرم لارستان به شهادت رسید.
طوبی له...
آن عمامهبهسرهایی که برای از دنیا رفتن آن خانم موضِعِ تشجیعی و تحریکی علیه نظام اسلامی گرفتند و آتش فتنه را داغ کردند، آیا هنوز برایشان محرز نشده که در محکومیت خسارتهای وارد شده بر کشور و شهادتِ طلاب، بسیجیان و نیروهای نظامی کشور بیانیهای صادر کنند؟
@bahaneee