eitaa logo
بهاران(ثامن)
93 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.2هزار ویدیو
455 فایل
اهداف کانال بهاران: ایجاد شور و شعف و آتش به اختیار بودن آحادجامعه در بصیرت دینی و سیاسی. به امید فتح قدس شریف وآزادی کامل مستضعفین جهان و زمینه سازی برای ظهور امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اشاره تاجزاده به رهبری و تکرار نوستالژی "اشعث‌بن‌قیس" ♨️ مصطفی تاجزاده، ‌ از دستگیر شدگان فتنه ۸۸ و از حامیان رئیس‌جمهور روحانی به تازگی در یک توییت نوشت: وخامت اوضاع موجب شده که شخص رهبر را خطاب قرار دهم. من نگرانم و معتقدم امروز دیگر جای مجامله و تعارف نیست. همه باید خیلی صریح با رهبری حرف بزنند. وقت آن است که به رهبر بگوئیم شما می‌توانید و باید اصلاحات انجام دهید تا ایران به سرنوشت کشورهای منطقه دچار نشود! " 🔸محتوای این توییت ماجرای تاریخی "حکمیّت" در جنگ صفین را در ذهن تداعی می‌کند. 🔴 ماجرایی که طی آن عده‌ای در سپاه امیرالمؤمنین(ع)، روی از امر حضرتش گردانیدند و خواستار حکمیّت شدند. 💢 حکمیتی که امام(ع) مخالف آن بود اما به ایشان تحمیل شد و آن عده بعدها و پس از مشخص شدن اشتباهشان تأکید کردند که علی(ع) هم در وضع کنونی مسئول است و باید با ما توبه کند که حکمیت را پذیرفت! 🔻آقای تاجزاده باید بداند که رهبر معظم انقلاب در ایام پیش از انتخابات‌های ۹۲ و ۹۶ این هشدار را داد که رئیس جمهور حاکم سرنوشت کشور است و مردم باید به یک گزینه با همت جهادی رأی بدهند. 🔹ولی آیا گزینه‌ای که آقای تاجزاده و دوستانشان در دامن رأی مردم گذاشتند همین بود!؟ 🔸و آنها چرا حاضر نیستند به مردم بگویند که ۸ سال است خود و دوستانشان بر تمام مقدرات کشور حاکم هستند و امروز که نتیجه نگاه و مدیریتشان بر عالم و آدم آشکار شده اما حاضر به پذیرش مسئولیت نیستند و قصد دارند کسی دیگر را مسئول این اوضاع جلوه دهند!؟ ‼️ مگر حکومت دیکتاتوری است که رئیس‌جمهور وجود خارجی نداشته باشد یا مسلوب‌الید باشد که تاجزاده رهبری را مخاطب قرار می‌دهد!؟ ⭕️ مگر آقای روحانی بعنوان آمال و آرزوی تاجزاده و دوستانش، ‌ کم اختیار و بودجه در دست دارد که هرکاری را بخواهد در اقتصاد و سایر اوضاع کشور انجام دهد!؟ ♨️ آدرس اشتباه تاجزاده و دوستانش در مقطع کنونی که دقیقا موسم پاسخگویی، عذرخواهی و اشاره به مثبتات رقیب از سوی خودِ آنهاست؛ می‌تواند سمت دقیق مقصّرین اصلی وضع موجود را به هر جوینده حقیقتی نشان دهد. 🔻گفتنی است، "اشعث بن قیس" از چهره‌های کلیدی تحمیل حکمیت به امیرالمؤمنین علی(ع) در جنگ صفین بود. او حامی شماره یک ابوموسی اشعری (گزینه مورد مخالفت امام) در مذاکرات حکمیت نیز بود.
🖼 ۱۰۰کلمه| چرا در قره‌باغ صلح نمی‌شود ▪️۱. رییس‌جمهور آذربایجان گفته علت اینکه مذاکره نمی‌کند این است که میانجی‌ها روی قطعنامه‌های شورای امنیت پافشاری نمی‌کنند. ▪️۲. منظور علی‌اف قطعنامه‌هایی‌ست که حدود ۳۰ سال پیش در جنگ قره‌باغ صادر شد اما عملی نشد. ▪️۳. آن زمان ارمنستان توانسته بود قره‌باغ کوهستانی ارمنی‌نشین را که جزو خاک آذربایجان است از آن خود کند. ▪️۴. جنگ قبلی بدون پس‌گرفتن این مناطق توسط آذربایجان با آتش‌بس تمام شد. ▪️۵. حالا در اوج جنگ جدید برخی دوباره حرف از آتش‌بس می‌زنند. ▪️۶. این‌بار ترکیه و آذربایجان می‌گویند: صلح نه! باید تکلیف برای همیشه مشخص شود. ▪️۷. منظور آن‌ها عمل به همان قطعنامه‌هاست که در آن‌ها آمده: ارمنستان باید از قره‌باغ خارج شود.
🔻پوتین: سریعا جنگ قره‌باغ را تمام کنید 🔹رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر ارمنستان بر لزوم خاتمه فوری درگیری‌ها و خصومت بین باکو و ایروان تاکید کرد. 🔹درگیری نظامی بین آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ کوهستانی وارد دومین هفته خود شده و دو طرف طی این مدت یکدیگر را به آغاز درگیری متهم کرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شرح حال امام خامنه‌ای از لحظات قبل و بعد از ترور شدن در ششم تیر ۱۳۶۰ ✍شاید همان اشک و دعای قبل از ورود به مسجد، حافظ ایشان برای ملت ایران بود...
🍃🌹با سلام دوره آموزشی عکس نوشته سازی با نرم افزار پر کاربرد موبایلی ،،، بصورت مجازی برگزار میگردد. 💢مرحله اول: ویژه سرشبکه ، سردسته ها ، اعضای دسته ها( ادمین های اصلی کانالهای ثامن) جهت اطلاع از دوره و جزئیات و شرایط ثبت نام، با سرشبکه های خواهر نواحی مرتبط شوید. هدف ما.... توانمندسازی مجموعه روشنگری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍯 فلفل و عسل 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 🌿
52.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قسمت سوم مستند «در لباس سربازی» 🔰 «در لباس سربازی» روایتی ویژه از حضور رهبر انقلاب در جبهه‌ها از نخستین روزهای آغاز جنگ تحمیلی تا ترور ایشان در تیرماه سال ۶۰ است. 🔻 در این مستند، برخی تصاویر، فیلم‌ها، اسناد و همچنین خاطرات شفاهی خودگفته‌ی آیت‌الله خامنه‌ای از دوران دفاع مقدس برای نخستین بار منتشر شده است.
✅یادداشت/ ⁉️همصدا با بی‌بی‌سی 💯«ناامن» شدن جامعه برای بدحجابان نکته کلیدی حمله به ائمه جمعه اصفهان و بجنورد در روزهای گذشته بود؛ موضوعی که از اساس صحت نداشت. اما بهانه‌ای شد تا ضد انقلاب خارج‌نشین به همراه برخی از رسانه‌های معلوم‌الحال داخلی به دنبال بهره‌برداری از آن برای اهداف سیاسی خود باشند. 🔻گزاره‌های خبری: 1ـ سیدمصطفی تاج‌زاده با انتقاد از امام جمعه اصفهان نوشت: «آقای طباطبایی‌نژاد! امام جمعه پرچمدار اتحاد و پیوند دهنده مردم است نه آنکه بین آنان شقاق و دودستگی ایجاد کند و مشوق تعرض گروهی به دسته دیگری شود. فهمیدی چه کردی؟ خواستی از دین دفاع کنی، دینداران را ذلیل کردی! حرف منکر خود را پس بگیر و از ملت ایران عذر بخواه». 2ـ «فرنوش امیرشاهی» در بی‌بی‌سی فارسی گفت: «در دهه‌های گذشته صحبت روحانیون منتج به قتل افراد می‌شود. اسید پاشی زنجیره‌ای اصفهان در سال 1393 به خاطر تذکر ائمه جمعه اصفهان صورت گرفت که حتی مشخص نشد چه تعداد از زنان قربانی این امر شدند. نقطه اشتراک این پرونده‌ها این است که احکام سنگینی برای متهمان آن صادر نشده است.» 3ـ «امیر ناظمی» معاون وزیر ارتباطات درباره اظهارات امام جمعه اصفهان پیرامون لزوم «ناامن» شدن جامعه برای بدحجابان نوشت: «منظور امام‌جمعه اصفهان از ناامنی چیست و صراحتاً اعلام کنند مشمول اسیدپاشی نیست!» 🔹گزاره‌های تحلیلی: 1ـ «حجاب» جزء قوانین جمهوری اسلامی است و همگان باید به آن احترام بگذارند. با این حال برخورد با متخلفان در این موضوع بر عهده مسئولان امر بوده و برخورد شخصی قابل قبول نیست که این موضوع مورد تأیید ائمه جمعه نیز هست. 🔸2ـ افراد و رسانه‌های مخالف حجاب، اظهارات ائمه جمعه را بهانه‌ای برای حمله به اصل حجاب و موضوع امربه معروف و نهی از منکر قرار داده‌اند، درحالی که تحلیل آنها بر اساس مقدمه کذب شکل گرفت و همان طور که در بیانیه امام جمعه اصفهان نیز آمده است: «برداشت غلط از این مصداق و ایجاد ذهنیت ناصواب برخی از رسانه‌ها باعث شد تا با تقطیع صحبت‌ها، دروغ‌پردازی و القای مطالب خودساخته، افکارعمومی را از موضوعات و مشکلات اصلی کشور منحرف نمایند.» 🔺 3ـ جریان سیاسی اصلاحات به جای آنکه پاسخگوی شرایط فعلی و شکست دیدگاه‌های دولت در امر کشورداری باشد، با هم‌صدایی ضد انقلاب خارج‌نشین و فضاسازی رسانه‌ای تلاش می‌کند ذهن جامعه را از اصل موضوع منحرف کند و خود را در جایگاه شاکی قرار دهد. 🔴 (نویسنده: فرهاد کوچک‌زاده)
📸 مانده بر پای وطن... رهبر معظم انقلاب: 🔹 در دفاع مقدس، نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمّیّت داشت. برخی با حمایت‌های فرهنگی و تبلیغاتی دائم مشغول خنثی‌سازی عملیّات روانی دشمن بودند، از شعر و شعار و پذیرایی از جنگ‌زده‌ها، تا ماندن مردم شهرها زیر موشک‌باران دشمن، مثل دزفول؛ یکی از موارد افتخارآمیز پشت جبهه، ماندن مردم اهالی شهرهای زیر موشک‌باران بعضی از شهرها بود. ۹۹/۶/۳۱
سوالات وارده در کانال های ثامن ✅ سوال پنجم: 👌چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟ 👈 پاسخ: 🔻 افرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند: الف) برخی از افراد و مسئولان در بخش‌های مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر می‌دهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بین‌المللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمان‌های انقلاب ندارند. 🔸ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقی‌زاده‌های عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاج‌قاسم و موارد مشابه ندارند. 🔺ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذی‌ها خود به دسته های مختلفی تقسیم می‌شوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزه‌های فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه می‌اندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمی‌شود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
TapeyeBorhani 02.mp3
12.91M
دومین قسمت کتاب صوتی تپه های برهانی حضورتان ارسال می گردد.