🖊سه وزیر روی لبه تیغ
👈🏻نظر قریب به اتفاق نمایندگانی که درباره وضعیت وزرای پیشنهادی دولت نقطه نظرات خود را مطرح کرده اند، آن است که حسین باغگلی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش قطعاً نمیتواند از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرد.
▪️طبق گفته نمایندگان، حمیدرضا سجادی، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان هم وضعیت خوبی برای کسب رأی اعتماد در مجلس ندارد و بعید است که اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کند.
🚫حجت عبدالملکی هم یکی دیگر از وزرای پیشنهادی دولت است که روی لبه تیغ است و طبق گفته نمایندگان از وضعیت خوبی برخوردار نیست چرا که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارتخانهای بسیار عریض و طویل است و عبدالملکی توانایی اداره این وزارتخانه را ندارد.
❗️به هر صورت باید منتظر ماند و دید که نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه به کدام یک از وزرای پیشنهادی دولت رأی اعتماد میدهند و دست کدام یک از گزینههای پیشنهادی دولت از پاستور کوتاه میماند.
هدایت شده از حقوق یاران استان همدان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظام سیاسی طالبان مشخص شد/ امیرالمومنین، هبت الله آخوندزاده!
هدایت شده از حقوق یاران استان همدان
رئیسی: عدالت در پرداخت برای ما مهم است
رئیسجمهور:
متناسبسازی حقوق با تورم از موارد مهم و مصداق عدالتورزی دولت خواهد بود.
عدالت در پرداخت برای ما بسیار مهم است، اگر به یک قشر توجه میکنیم نباید فکر کنیم آنان تمام کشور هستند.
ما آماده هزینهکرد خود و امکانات برای اجرای عدالت هستیم، برای ما رضایت عموم مردم مهم است.
@hoghoghyaran
هدایت شده از ⚖️ حقوق یاران ⚖️
رئیسجمهور در مجلس:
عادلانه کردن نظام مالیاتی، فعال سازی نظام تامین مالی دولت، ارتقاء بهرهوری و ساماندهی مدیریت داراییها و شرکتهای دولتی و شفافسازی تعارض منافع از اهداف دولت در حوزه اقتصاد است.
چهره جوان فسادستیز برای اصلاح امور مالیاتی و گمرک مد نظر ماست که در سوابق آقای خاندوزی دیده میشود.
برای کاهش بگو مگوها معاون اول رئیسجمهور مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت است.
@hoghoghyaran
هدایت شده از ⚖️ حقوق یاران ⚖️
سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیسجمهور شد
حجت الاسلام رئیسی طی حکمی سید محمد حسینی را به سمت معاون امور مجلس رئیس جمهور منصوب کرد.
او مسئولیتهایی همچون وزارت ارشاد دولت دهم، قائم مقامی وزیر علوم در دولت نهم و نمایندگی دوره پنجم مجلس را در کارنامه خود دارد.
@hoghoghyaran
ترامپ: تحولات افغانستان، بزرگترین تحقیر آمریکاست
رئیس جمهور پیشین آمریکا:
🔹تحولات اخیر افغانستان یک شکست نظامی بزرگ است که بی کفایتی واشنگتن را نشان میدهد.
🔹در تاریخ آمریکا از تحولات اخیر افغانستان به عنوان یکی از بزرگترین تحقیرها در عرصه سیاست خارجی یاد خواهد شد.
🔹خروج نظامیان آمریکایی به معنای تسلیم کامل بود.
🔹این مساله همچنین نشانگر بی کفایتی محض رهبر یک کشور است.
هدایت شده از هیئت اندیشه ورز حقوق دانان کشور
در سومین روز شهادت امام حسین(ع) و سالروز شهادت امام زین العابدین(ع) زندانیان البرز عزاداری کردند.
🔷 با حضور مدیرکل زندان های استان البرز و جمعی از مسئولین اداره کل و زندان های تابعه و با شرکت جمع کثیری از زندانیان مراسم سوگواری و عزاداری سید و سالار شهیدان عالم حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش و سالروز شهادت سیدالساجدین امام زین العابدین (ع) با رعایت پروتکل های بهداشتی در زندان مرکزی کرج برگزار شد.
🔷 نظیر این برنامه در زندان فردیس، کانون اصلاح و تربیت و اندرزگاه نسوان برگزار شد..
@hoghoghyaran
هدایت شده از هیئت اندیشه ورز حقوق دانان کشور
سر کشی مسئول بسیج حقوق دانان استان سمنان از خانواده زندانی در شهرستان سمنان و پیگیری مشکلات حقوقی و اهدا بسته معیشتی و هدیه به فرزندان این خانواده..
@hoghoghyaran
هدایت شده از هیئت اندیشه ورز حقوق دانان کشور
اژهای: با خائنین به سلامت مردم قاطعانه برخورد شود
رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی قوه قضائیه:
🔹نظارت بر بازداشتگاهها و زندانها ادامه پیدا کند.
🔹قوه قضاییه با همه توان دولت جدید را یاری خواهد کرد.
🔹باید با کسانی که با احتکار یا فروش داروی تقلبی و اقدامات مشابه نسبت به سلامت مردم خیانت میکنند قاطعانه برخورد شود.
🔹رؤسای دادگستریها در رسیدگی به پروندههای مالی که در آن اختلاسی صورت گرفته یا اموالی به یغما رفته، اهتمام ویژه داشته باشند تا اول از همه مالباختگان به اموال و پولهای از دست رفته شان برسند..
@hoghoghyaran
⭕️ افغانستان دومینوی جنگ داخلی و دخالت خارجی
👤 عبدالله گنجی
🔹 بدون تردید طالبان به روش جنگ، امکان تصرف نظامی افغانستان را نداشت. روزی که امریکا به افغانستان آمد هنوز بخشی از افغانستان دست طالبان نبود (پنجشیر و شمال)، اما اکنون که رفت همه آن - عمدتاً بدون خونریزی – به دست طالبان افتاده است. افغانستان همانند یک روسری پهن شده است که هر یک از چهار گوشه آن به کسی مرتبط میشود و امریکا و غرب دوست دارند وسط این روسری پهن بنشینند تا بتوانند در یک گوشه ایران، در گوشه دیگر روسیه، در گوشه سوم چین و نهایتاً هند را کنترل کنند.
🔸دومینو از آنجا آغاز شد که نزاع غربگراها و شرقگراها منجر به ورود نظامی شوروی به خاک افغانستان شد، اما با اخراج شوروی فاز دیگری باز شد. گروههای چندگانه جهادی خصوصاً حزب اسلامی گلبدین حکمتیار و جمعیت اسلامی برهانالدین ربانی و احمدشاه مسعود پس از تسلط بر افغانستان به روی هم تیغ کشیدند. حکمتیار توپخانه را در سر آسیاب کابل مستقر کرده بود و شهر را میکوبید و به رغم اخذ پست نخستوزیری باز نتوانست با وزیر دفاع کنار بیاید. جنگهای داخلی بین این گروهها به علاوه جنایتهای حزب اتحاد اسلامی رسول صیاف در منطقه شیعهنشین غرب کابل (که صبغتالله مجددی برای این جنایت علیه شیعیان برای خود طلب مرگ کرد) باعث شد گروههای شیعی در این میان گرفتار شوند و گروههای جهادی سنی نیز در آرایش جنگی دوگانه خودنمایی کنند. جنگِ بیحاصلِ گروههای پیروز – بر شوروی – باعث شد غرب و سیستم اطلاعاتی ارتش پاکستان به دنبال راه چارهای برای خلاصی از وضع موجود بگردند و در عین حال امریکا بتواند برای کنترل ایران، چین و روسیه در این منطقه حضور یابد.
🔻 ورود خزنده طلاب اهل سنت از پیشاور به قندهار در سال ۱۳۷۳ نهایتاً منجر به تصرف قندهار و حرکت به سمت کابل شد و با خیانت به حزب وحدت اسلامی از غرب کابل وارد شهر شدند و سپس اسوه جهاد و شهادت عبدالعلی مزاری را اسیر کردند و در میانه راه به شهادت رساندند.
🔻 پیوند القاعده و طالبان از یکسو و خشونت طالبان علیه نمادهای زندگی مدرن و عدم فهم از روابط و حقوق بینالملل و بهانه ۱۱ سپتامبر مجدداً قدرتهای بزرگ را متوجه افغانستان کرد. ایران نیز که زجر و آوارگی مردم افغانستان خصوصاً قتلعام شیعیان در بامیان و غزنی را دیده بود بدش نمیآمد که این جریان از قدرت دور شود و بالاخره با محوریت عملیات احمدشاه مسعود و همکاری لجستیکی و اطلاعاتی ایران و امریکا طالبان سقوط کرد. اما امریکا مانند همیشه علاقهمند بود به تنهایی سر سفره بنشیند و اینچنین درصدد دولتسازی در افغانستان برآمد.
🔻 اصلاحات امریکایی در افغانستان بعد از ۲۰ سال با کشته شدن هزاران امریکایی و دهها هزار افغان تمام شد و نه تنها دولتسازی و ملتسازی (ترکیب قومی) اتفاق نیفتاد که مردم افغانستان دموکراسی امریکایی را پس زدند و با دوری حداکثری از صندوق رأی، بین دوگانه دولت امریکایی و طالبان گرفتار آمدند.
🔻 اکنون نمیتوان طالبان را پیروز اعلام کرد. امریکا هم از طالبان شکست نخورد بلکه از بکر بودن فرهنگ ذلتناپذیری ملت افغانستان شکست خورد. نه امریکا توانست افغانستان را مکدونالیسم کند و نه شوروی توانست آن را کمونیست نماید.
🔻 بدون تردید دولتسازی مستقل طالبان اوضاع را پیچیده خواهد کرد و با عدم بهروزرسانی فقه، وهن اسلام را به نمایش خواهند گذاشت. بنابراین راهحل امروز و آینده افغانستان نه دولت غربگرا، نه حاکمیت یکپارچه طالبان و نه یک جنگ داخلی مجدد است. راه حل مسئله افغانستان باید از مسیر ترکیب فکری – قومی بگذرد. جریانات اسلامگرای نئواخوانی (طالبان)، تکنوکراتها و اقوام متنوع باید با هم دیده شوند. وجه پیونددهنده و مشترک ملت افغانستان، اسلام است. این وجه میتواند استقلال و وحدت ملی افغانستان در عین دور کردن قدرتهای بزرگ را تضمین کند.
📍 اگر طالبان بر مطلقگرایی سیاسی اصرار کند دومینوی دیگری از دره پنجشیر شروع خواهد شد و دوباره قدرتهای بزرگ به دنبال بهانه برای جایابی میگردند. اگر امریکا مجدداً سلاح در اختیار پنجشیریان قرار دهد -به علاوه اینکه سلاحهای ارتش افغانستان هم دست طالبان است- به این معناست که امریکا دنبال شعلهور کردن جنگ داخلی در افغانستان برای بازگشت دوباره ناتو و نهایتاً پیگیری یک دولت نوظهور دیگر است.