🔹مبارزه با فرقههای ضاله؛ زمینه ساز عزل و شهادت #امیرکبیر
📝روشنگر به نقل از مهر، ۲۸ آبان مصادف با سالروز عزل امیرکبیر ستارۀ کم نظیر تاریخ #ایران در عصر قاجار است که به عنوان صدراعظم ایران درخشید و در پی توطئه داخلی و خارجی توسط ناصرالدین شاه #قاجار عزل شد.
🔰امیرکبیر صدراعظم کاردان ایران در دوره ناصری، علاوه بر تلاشهای زیاد در راه مبارزه با استعمار و استبداد، اصلاحگر امور سیاسی و دینی نیز بود. مهمترین اقدام وی در زمینه داخلی، علاوه بر برخورد با شورشهای داخلی، سرکوب شورش #بابیت و #بهائیت بود که با اقدامات مقتدرانه و البته روشهای متفاوت امیر صورت گرفت. به گونهای که بعد از برخورد امیر و سرکوب شورش و بلواهای آنها، دیگر جرأت نکردند امنیت سیاسی کشور را با تهدید مواجه سازند. اقدامی قاهرانه که در نهایت در کنار سایر اقدامات اصلاحگرانه اش، موجبات #قتل او را فراهم کرد.
↙️امیر از همان زمانی که عهده دار مقام صدارت گردید، با آشفتگیهای زیادی که حاصل دوران قبل از وی بود، مواجه گردید. چنانچه در امور #سیاسی علاوه بر ناامنی و فساد، امنیت داخلی با خطر شورشهای داخلی و جنبشهای فرقهای نوظهور و منحرفی چون #بهائیت مواجه بود. فرقه بهائیت ریشه در افکار افرادی چون شیخاحمد احسائی و سید کاظم رشتی داشت که بعدها توسط افرادی چون علیمحمد باب و میرزا حسینعلی نوری معروف به «بها الله» گسترش یافته و تلاشهایی در جهت تبلیغ آن و نیز جذب مردم به آن آغاز گردید.
🔺فعالیت بهائیان در شرایطی آغاز شد که بسیاری از مردم از نظر #اقتصادی و اجتماعی وضعیت مناسبی نداشتند. میزان آگاهی و سواد مردم در پایینترین سطح خود قرار داشت و به علت وضعیت نابسامان اقتصادی، جذب مردم به فرقه #بهایی و تهدید امنیت کشور، امری محتمل به نظر میرسید.
⭕️فرقه ضاله بهایی به طور مشخص در دوره #محمدشاه با ایجاد شورش و ناامنی، درصدد دستیابی به اهداف خود برآمد. اما تحرکات جدی آنها در دوره ناصرالدین شاه گسترش یافت.
...
📎ادامه مطلب در وبسایت فرق و ادیان:
https://feraghvaadyan.com/?p=2756
💥 Eitaa.com/baharoom
1.07M
بهائیت در ایران و خارج
پاسخ به سوالات شما خوبان
سوال :
آیا اسنادی از جنایات بهائیت در خارج از کشور وجود دارد ؟؟
گزیده ای از پاسخ:
تشکیلات بهائیت فرقه ای است فرصت طلب و باید فرصت آن مهیا شود تا آن روی خود را نمایان کند .
🌸 @baharoom
شرح در فایل صوتی 👇👇👇
https://eitaa.com/baharoom/1662
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حیوانات قربانی خرافات!
🔹عدهای به تحریک رمالان برای رفع مشکلات خود به کوه و بیابان میروند تا به دندان گرگ یا مهره مار برسند.
@Farsna
Eitaa.com/baharoom
واقعا به این حدّ از حماقت چه می توان گفت ؟؟
@baharoom
1_622442787.pdf
499.7K
پیامبران الهی در قرآن کریم .
@baharoom
تحقیقی مفید ، خلاصه و جامع از استاد ذکاوت صفت پیرامون پیامبران الهی در کلام الهی