✅آیت الله سید عزیزالله امامت کاشانی:
✍زیارت عاشورا دارای فضیلت های فراوانی است و سزاوار نیست کسی آن را ترک کند. خواندن و اهدای آن به روح مطهر حضرت صدیقه ی صغری زینب کبری (سلام الله علیها) برای برآورده شدن حاجت بسیار موثر است. قرائت زیارت عاشورا و جامعه جهت رفع گرفتاری ها و نیل به مقاصد بسیار موثر است.
💠 @bahjatcom
✅العبد محمدتقی بهجت:
✍خدا می داند رحمت اهل بیت (علیهم السلام) و خاندان رسالت چقدر وسیع است. رحمت اینها تابع رحمت واسعه الهی است!
با این حال، مخالفین آنها حاضر نبودند که آنها فقط حلال و حرام را بیان کنند. خدا می داند در قضایای حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) چه رحمت واسعه ای است.
📚رحمت واسعه، چاپ۴، صفحه۲۰۸
💠 @bahjatcom
✅«اعجاز زیارت عاشورا»
العبد محمدتقی بهجت:
خدا اعجاز انبیا، اوصیا، اولیا و علما را هم اگر مصلحت بداند، ظاهر میکند؛ کما اینکه در سامره کرد. کأنه همه در معرض طاعون بودند و همهگیر شده بود. آقا سید محمد فشارکی رضواناللهعلیه با آن کراماتش و مقامات علمیه و عملیه، گفت: «من بر همۀ شیعه حکم میکنم که سه روز روزه بگیرند ـالبته روزه مظنونم است و یقینی نیستـ و در این سه روز، زیارت عاشورا را بخوانند؛ خداوند بهواسطه این کارشان، این بلا را از شیعه رفع میکند». اهل سامرا دیدند فوجفوج از غیر شیعه وفات میکنند، ولی یک نفر از شیعه وفات نمیکند. البته یک نفر در تمام جمعیت شیعه وفات کرد، ولی نه به طاعون. یک پارهدوزی به یک مرض دیگری وفات کرد والّا احدی به طاعون وفات نکرد و اینها تعجب کردند که این چه بلایی است که مخصوص غیر شیعه است و فوجفوج از غیر شیعه، به طاعون وفات میکنند.
لذا آنها میآمدند در صحن عسکریین و میگفتند: «یَا عَلِیٌ الهَادِی، نُسَلِّمُ عَلَیْکَ، مِثْلْ مَا یُسَلِّمُ الشِیعَة»؛ هر طوری که شیعه سلام میکنند، ما هم به همان نیت و همانطور سلام میکنیم، درباره ما هم شفاعت بکن، کما اینکه شیعه را میبینیم که با طاعون کشته نمیشوند.
کأنه در طاعون نوشته شده بود: «برای غیر شیعه». این هم از اعجاز است.
ملاحظه میکنید؟ بااینکه حقانیت روشن بود، ولی ایمان نمیآورند و ریشۀ مطلب را که زیارت عاشورا بود، دنبال نمیکردند.
📚رحمت واسعه، ص۲۰۸
💠 @bahjatcom
حاج حسین احمدی خمینی شهری می گفت: آقای بهلول را دیدم از ایشان پرسیدم کجا بودید؟
گفت: جمکران.
گفتم: برای چه رفته بودید؟
گفت: رفتم دویست تا دروغ گفتم و برگشتم. (اشاره به نماز امام زمان(ع) که در هر رکعت آن صدمرتبه آیة «إیّاک نعبد و إیاک نستعین» دارد.
💠 @bahjatcom
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎴 کمک به ساخت و تعمیر آشپزخانهی مردمی موکب #امام_زمان_(عج)
این آشپزخونه جزئی از زائرسرای حضرت قائم(عج) هست که در مسیر زائران اربعین و یکی از محلات حاشیه نشین کرمانشاه قرار داره؛ خادمین با این شرایط سخت علاوه بر ایام اربعین برای فقرا و نیازمندان هم غذا پخت میکنند. انشاءالله با کمک شما بتونیم سریعتر آشپزخونه رو تجهیز کنیم.
🏮شب جمعه است و اموات شما در ثواب تمام غذاهایی که اینجا برای نیازمندان یا مراسمات اهلبیت(ع) پخت میشود شریک خواهند بود. شماره کارت و شبا رسمی و قانونی زائرسرا حضرت قائم(عج)
● 6037991899988582
● 040170000000206596699008
🏮
45.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آرزوی آیت الله حق شناس (ره)
🔺#حجت_الاسلام_میرهاشم_حسینی
💠 @bahjatcom
✅العبد محمدتقی بهجت:
✍یک نفر علی اکبر، دویست نفر را کشت، مگر شوخی است؟! [آن ها هم او را] تقطیع کردند، مثل اینکه دویست مرتبه او را کشتند، تقطیعش کردند، اما خود علی اکبر (علیه السلام) هم آن کار را کرد و دویست نفر را کشت و تمام کوفه عزاخانه شد.
📚رحمت واسعه، صفحه 61
💠 @bahjatcom
✅استاد جاودان:
✍ما به اینجا میآییم و حرفهایی را میشنویم که گاهی اوقاتمان تلخ میشود. بعد از سینهزنی و روضه با هم حرف میزنیم و میخندیم و زندگی عادی خود را انجام میدهیم و فردا هم آنچه را شنیدیم فراموش میکنیم. این میشود که پنجاه سال جلسه میآییم و همان آدم اول هستیم! در حالی که اگر در هر جلسه یک تصمیم برای خودمان بگیریم، هر چند کوچک باشد، وضع فرق میکند.
ما باید با آن بزرگواران یک اتصالی داشته باشیم. این اتصال، محبت است. همین اتصال در آخر برای نجات ما کافی است. اما اگر بیشتر از این را میخواهیم باید تلاش کنیم. اگر همین محبت را بتوانیم اثبات کنیم، از آنها جدا نمیشویم و اصلاً نمیتوانیم جدا بشویم.
💠 @bahjatcom
✅توصیه های استاد عبدالقائم شوشتری(ره) در ایام محرم
1⃣ از روز اول محرم تا اربعین هر روز خواندن زیارت عاشورا همراه با نماز زیارت و دعای علقمه فقط روز عاشورا و اربعین با صد لعن و صدسلام خوانده شود
2⃣ خواندن حداقل یک کتاب خوب درباره امام حسین علیه السلام
3⃣ برپایی روضه های خانگی
4⃣ حتماً با وضو وارد مجالس شوید
5⃣ سعی کنید قبل از شروع مجالس وارد جلسه شوید
6⃣ حتی المقدورجلسات را با نمازهای جماعت و استغفار شروع کنید
7⃣ زنانی که فرزندان شیر خوار دارند در هنگام روضه واشک ریختن ، به فرزندان خود شیر دهند
8⃣ از خوردن و آشامیدن و کارهای لغو در هنگام ذکر مصیبت ، شدیداً خودداری شود
💠 @bahjatcom
✅«عزاداری امام حسین (علیهالسلام) وسیلۀ تقرب به خدا»
✍استاد محمدعلی جاودان:
🔸در طول سال سه دورۀ زمانی بسیار پر ارزش داریم: ماه مبارک رمضان، دهۀ اول ذی الحجه و دهۀ اول محرم؛ این دهۀ اول محرم شاید بتوان گفت از دو تای دیگر برتر است. ارزش این سه دوره به این است که وسایل تقرب به خدا در این ایام بیشتر فراهم است. در این دهه مهمترین وسیلۀ قرب، عزاداری و گریه برای امام حسین علیهالسلام است. اگر کسی در این دهه درست گریه کند، شاید از ماه رمضان بیشتر به خدا تقرب جستهاست.
🔸این دهه را قدر بدانیم. حداقل کار ممکن این است که در مجلس روضه شرکت کنیم و روضه را گوش کنیم. اما اینطور نباشد که به صورت روضهخوان نگاه کنیم! بلکه سرمان را پایین بیندازیم و قیافۀ خود را شبیه گریهکننده دربیاوریم. در اصطلاح روایات به این کار میگویند تباکی.
من حداقل در سه تا از رسالههای مراجع تقلید دیدم که نوشته عزاداری امام حسین، از اعظم قربات است؛ یعنی از بزرگترین وسایل تقرب به خدا. عرض این است که این وسیله را با وسایل تقرب دیگر، مانند نماز اول وقت تقویت کنید.
🔸قبلاً گفته شد که اگر از تمام وسایل تقرب استفاده کنیم، در صراط گام برمیداریم. در روایات آمدهاست که ائمه خودشان صراط هستند. «انتم الصراط الأقوم»؛ ائمه مستحکمترین و برترین راه هستند. اینها دین مجسم هستند. نتیجۀ گام برداشتن در صراط این است که در بهشت، همراه و همدرجۀ امام خواهیم بود.
🔸اگر قرب به خدا حاصل شد، لذتهایی میبریم که با لذتهای این دنیا اصلاً قابل مقایسه نیست. اگر فقط از این زمین چند قدم بالاتر برویم، چیزهایی میفهمیم که روی زمین اصلاً قابل تصور نبودهاست. چه برسد به اینکه به بهشت برسیم!
💠 @bahjatcom
✅استاد فاطمی نیا(ره):
✍در دعای شانزدهم صحیفه آمده است: "و انا الذی بجهله عصاک"
خدایا من بنده ای هستم که به سبب جهل خود ، تو را معصیت کرده است!
🔹عالم جليل القدر آقا سیّد مهدی قوام يك تعبير زيبا و لطيفي دارند و ميفرمايند: خدایا اگر ما تو را معصیت کردیم، بنای جنگیدن با تو را نداشتیم، نفهميديم!
💠 @bahjatcom
✅ العبد محمدتقی #بهجت:
⭕️یک نگاه تند که سبب ایذای یک مؤمن و یا هتک حرمت او شود، حرام است؛ همچنین یک تبسم به اهل معصیت که موجب تشویق او بر گناه باشد، حرام است.
❌بنابراین، کسی که میخواهد به درجات کمال و یقین نائل گردد، باید از اینگونه گناهان هم پرهیز نماید.
📚 در محضر بهجت ج٢ ص٧
💠 @bahjatcom