سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (1)
🎯 پروژهای جهانی
1⃣ سند موسوم به ۲۰۳۰ سازمان #یونسکو را میتوان یکی از موارد طراحی #نظام_سلطه بینالمللی دانست. البته این سند تنها یکی از ۱۷ هدف پروژهی #میلینیوم جهانی است.
2⃣ میلینیوم یا اعلامیهی هزارهی سازمان ملل متحد با هدف توسعهی پایدار، از مهمترین طرحهایی است که توسط سازمان ملل به منظور #جهانیسازی ملتها و یکسانسازی فرهنگها سالها در دستور کار نهادهای مرتبط با این سازمان قرار گرفته بود و سرانجام شکست خورد.
3⃣ پس از شکست این پروژه، در سال ۲۰۱۵ برنامهی جدیدی از سوی سازمان ملل مطرح شد و در مجمع عمومی سازمان ملل با حضور رؤسای جمهور کشورهای عضو از جمله جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسید. نکتهی حائز اهمیت این است که این برنامه به صورت without voting، یعنی بدون رأی و نظر مخالف به تصویب رسیده است، در حالیکه اگر مخالفتی از سوی هیئت ایرانی حاضر صورت گرفته بود، این برنامه با «اجماع عمومی» تصویب نمیشد. امری که انتظار میرفت با توجه به مغایرتها و تضادهای واضح و مشخص این برنامه با فرهنگ و اسناد بالادستی کشورمان، با مخالفت هیئت جمهوری اسلامی بهعنوان داعیهدار حکومت اسلامی قرار بگیرد.
4⃣ پس از اجلاس عمومی سازمان ملل، اجلاسی با حضور وزرای ۱۳۰ کشور از جمله ایران در اینچئون کرهی جنوبی برگزار میشود. سندی که از سال ۲۰۱۴ بهعنوان برنامهی آموزشی در مسقط طراحی شده بود، در این اجلاس به تصویب و امضا میرسد. هرچند که تا به امروز هیچ خبر رسمیای مبنی بر امضای وزیر وقت آموزش و پرورش بر این سند منتشر نشده است.
5⃣ این تعهد در حالی صورت میگیرد که دو نهاد نظارتی مهم در این موضوع یعنی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی و نهادهای فراقوهای نظیر مجمع تشخیص مصلحت و شورای عالی امنیت ملی از پذیرفتن این سند بیاطلاع بودهاند!
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
@man_enghelabiam313
سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (2)
🎯 تصویب و اجرای پنهانی
1⃣ در جلسه ۱۳۹۵/۰۶/۲۵ هیئت دولت، اجرای سند ۲۰۳۰ با تشکیل کارگروهی، الزامی میشود! این کارگروه موظف میشود که برنامههای اجرایی این سند را به سایر دستگاههای مربوطه ابلاغ کند و بر اجرای آن نظارت داشته باشد.
2⃣ نخستین واکنش رسمی به این مصوبه هیئت دولت، چهار ماه پس از اجرایی شدن آن صورت میگیرد، زمانی که ستاد نقشه جامع علمی کشور، با گلایه از عدم اطلاعرسانی دولت به شورای عالی انقلاب فرهنگی، نگرانی خود را از تصویب و اجرای این سند اعلام میکند.
3⃣ با ادامه یافتن اجرای این سند و عدم پاسخگویی مسئولان مربوطه، این نگرانی به صحن عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ سرایت کرد و در حضور رئیسجمهور و وزرای مربوطه، نگرانی از تصویب و اجرای سند ۲۰۳۰ با صحبت چند تن از اعضای شورا به ریاستجمهوری منتقل شد. در حالیکه انتظار عمومی اعضای شورا بر این بود که روند رایگیری و در دستورکار قرار گرفتن توقف و اصلاح سند ۲۰۳۰ آغاز میشود اما رئیسجمهور این مسئله را به جلسه بعدی موکول میکند.
4⃣ پس از این اتفاق، موضوع سند ۲۰۳۰، با حضور مدیر کل کمیسیون ملی #یونسکو در دستور کار ستاد نقشه جامع علمی کشور قرار میگیرد. محورهای این جلسه بدین شرح است:
🔸عدم مشارکت و اطلاعرسانی به شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد انتقاد است.
🔸اسناد آموزشی بالادستی نظام، اسنادی مترقّی هستند که کشور را بینیاز از اسناد ابلاغی از سایر جوامع بیگانه میکند.
🔸روند ابلاغ و ترجمه این سند متوقف شود، تا از تداخل و تعارض در نظام آموزشی کشور جلوگیری شود.
🔸در بسیاری از جملات بیانیه اینچئون عباراتی وجود دارد که نشانگر #الزامآور بودن بندهایی از این بیانیه میشود.
🔸#سکولار بودن و #ترویج_بیدینی، آموزش معلمان به شیوه غربی، #اختلاط_جنسی، حذف آیات جهاد و ممنوعیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و... از جمله موارد اختلافی و متضادی است که این سند با فرهنگ اسلامی ایرانی دارد.
🔸پذیرش نقش راهبری، نظارت و گزارشدهی به یونسکو محکوم میشود.
5⃣ در حقیقت با پذیرش این سند علاوهبر تغییراتی که در نظام آموزشی کشور پدید میآید، این تعهد بهوجود میآید که مهمترین آمارها و اطلاعات که مربوط به نسل جوان و نوجوان کشور است به صورت گزارشهای مداوم به نهادهای بیگانه اعلام شود. در پایان این جلسه که با حضور مدیر کل کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد، مقرر شد تا اجرای این سند سریعاً متوقف شود.
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
@man_enghelabiam313
سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (3)
🎯 علی رغم این مصوبه بازهم دولت اجرای این سند را متوقف نمیکند و ماههای آینده هم اجرای آن ادامه مییابد تا زمانی که رهبر انقلاب در دیدار با معلمان به اجبار، شخصاً به روند اجرای سند ورود میکنند و میفرمایند:
1⃣ «این سند ۲۰۳۰ سازمان ملل و یونسکو و این حرفها، اینها چیزهایی نیست که جمهوری اسلامی بتواند شانهاش را زیر بار اینها بدهد و تسلیم اینها بشود.
2⃣ به چه مناسبت یک مجموعهی بهاصطلاح بینالمللیای -که قطعاً تحت نفوذ قدرتهای بزرگ دنیا است- این حق را داشته باشد که برای کشورهای مختلف، برای ملّتهای گوناگون، با تمدّنهای مختلف، با سوابق تاریخی و فرهنگی گوناگون، تکلیف معیّن کند که شما باید اینجوری عمل کنید؟ اصل کار، غلط است.
3⃣ اگرچنانچه با اصل کار شما نمیتوانید مخالفت بکنید، حدّاقلّش این است که بِایستید بگویید جمهوری اسلامی خودش ممشیٰ دارد، خطّ و ربط دارد، ما سندهای بالادستی داریم، ما میدانیم باید در زمینههای آموزش، پرورش، اخلاق، سبک زندگی چهکار کنیم؛ احتیاج به این سند وجود ندارد.
4⃣ اینکه ما برویم سند را امضا کنیم و بعد هم بیاییم شروع کنیم بیسروصدا اجرائی کردن، نخیر، این اصلاً مطلقاً مجاز نیست.»
🌐 با این بیانات بود که بلافاصله و به اجبار روند اجرای سند ۲۰۳۰ متوقف شد. از سوی دیگر سند ۲۰۳۰ تعارضات فراوانی با اسناد بالادستی نظام شامل، سند چشمانداز بیست ساله، نقشهی جامع علمی کشور، سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش و حتی اصول ۷۷و ۱۵۳ قانون اساسی دارد.
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
@man_enghelabiam313
سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (4)
🎯 آموزش بهانه است!
1⃣ سند ۲۰۳۰ را میتوان مدخل ورودی برنامهی جامع سازمان ملل برای تسلط بر کشورها به بهانهی موهوم توسعهی پایدار دانست.
2⃣ این برنامه که در ادامهی پروژهی #میلینیوم جهانی است، در چهارمین و مهمترین هدف از اهداف ۱۷ گانهی این پروژه، قرار گرفته است.
3⃣ در حقیقت آغاز و نقطهی شروع این پروژه با تغییر نظام آموزشی کشورها صورت میگیرد، حال آنکه برای رسیدن به جامعهی جهانی یکپارچه و مقبول #قدرتهای_جهانی، تنها لازم است تا نسل آینده با #هویت ملی و مذهبی خود بیگانه شود.
4⃣ در این میان نباید غافل شد که نهادها و سازمانهای جهانی همواره در راستای همافزایی اطلاعاتی و بازوهای اجرایی ایالات متحده امریکا و همپیمانش در سطح بینالملل فعالیت میکنند.
5⃣ در حقیقت این برنامهی جهانی اهدافی مهمتر از صِرف تغییر نظام آموزشی را در کشور را دنبال میکند و آن تغییر همهجانبه در اقتصاد، سیاست، قوانین مدنی و #سبک_زندگی است، بهگونهای که در نظام مرکز- پیرامونیِ جامعهی جهانی، ایران به کشوری پیرامونی و تابعِ جامعهی جهانی تبدیل شود.
6⃣ کشوری که با قبول سرکردگی و #هژمون یک دولت و فرهنگ خاص، خود را عرضهکنندهی مواد خام و تأمینکنندهی نیروی انسانی برای مناسبات جهانی بداند و حق تصمیمگیری در عرصهی داخلی و بینالمللی را از خود سلب نماید.
7⃣ بیخود نیست که در این سند، از عبارت #شهروند_جهانی برای تعریف مردمان یک سرزمین استفاده شده است. موضوعی که به مرور، روح #استقلال یک ملت را نیز نشانه گرفته و به خطر خواهد انداخت.
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
@man_enghelabiam313
حماسهای جدید از براندازان جمهوری اسلامی بعد از طرح زدن هم زمان اتو به برق برای سقوط نظام😂
کاری با توهمشون در طراحی نام هشتگشون ندارم؛😐
با ایدهی فوق خطرناک ۳۰ دقیقه خاموشیشون جهت براندازی هم کار ندارم؛😐
فقط اینو بگین که وقتی منطقهای تو شب، تو خاموشی باشه چه جوری میشه ازش فیلم گرفت؟😂
#برانداز_یا_خاکانداز
@man_enghelabiam313
با دستور جناب #رئیسی قرار شده بزودی سامانه ثبت و ضبط اموال مسئولان کشور راه اندازی شود؛ براساس آن کلیه اموال غیرمنقول و حقوق دارای ارزش مادی، مطالبات و دیون، سرمایه گذاری و اوراق بهادار، موجودی حسابهای بانکی و هر منبع درآمدی مستمر مسئولین ارشد، همسر و فرزندانشان در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت، بررسی خواهد شد...
#خبر_خوب
@mañ_enghelabiam313
💥شأن و زیّ طلبگی چیست؟
🔹 روحانیت دارای قداست است. مردم به من و شما که نگاه میکنند، به خاطر لباسمان، شأنمان و شغلمان، حساب خاصی برای ما باز میکنند و یک تقدسی قائلند. بعضی از گناهانی که خودشان میکنند، خیال میکنند ماها نمیکنیم؛ بعضی از کارهای خیری که خودشان انجام نمیدهند، خیال میکنند ما انجام میدهیم؛ خیال میکنند ماها دائم در حال ذکر الهی و توجه به پروردگار - که غالباً از آن غفلت میشود - هستیم؛ یک چنین تصوراتی دربارهی ما دارند. البته این تصورات را نباید تقویت کرد.
🔹 امام سجاد (سلاماللَّه علیه) در یکی از ادعیهی صحیفهی ثانیهی سجادیه از خدای متعال شش چیز میخواهد، که یکیاش این است: «و لبّاً راجحاً»؛ باطنم از ظاهرم بهتر باشد. ماها در این زمینه گرفتاریم. باید باطنمان از ظاهرمان بهتر باشد. این قداست را چگونه حفظ کنیم؟ حفظ قداست با سلامت مالی، سلامت اخلاقی و حفظ زیّ طلبگی است. نمیگوییم عبای پاره به دوشمان بیندازیم؛ معنای زیّ طلبگی این نیست. معنایش این است که در دنیاطلبی مثل دنیاطلبان عمل نکنیم؛ هر چه هوس کردیم، بخواهیم.
🔹 من قبلها روایتی دیدم که هر کس هر چه دلش خواست بپوشد، هر چه دلش خواست بخورد و هر مرکوبی که دلش خواست سوار شود، این شخص پیش خدای متعال ملعون است. این شأن پولدارها و پولپرستهاست. ما هم فلان چیز را هوس میکنیم، اما حالا پول نداریم، بهمجردی که پول گیرمان آمد، فوراً میرویم آن را تهیه میکنیم؛ منتظریم که از این صد جزء اشرافیگری، وقتی این یک جزئش فراهم شد، نود و نه جزء دیگر را هم در فرصتهای دیگر همینطور بتدریج فراهم کنیم. این شأن طلبگی نیست. شأن طلبگی این است که انسان یک زیّ متوسطی همراه با قناعت، سلامت مالی و سادگی به طور نسبی برای خودش نگه دارد. سلامت اخلاقی، خیلی مهم است. آن وقت قداست حفظ خواهد شد. امام خامنهای(مدظله العالی) ۱۳۸۵/۰۸/۱۷
@man_enghelabiam313
با دستور جناب #رئیسی قرار شده بزودی سامانه ثبت و ضبط اموال مسئولان کشور راه اندازی شود؛ براساس آن کلیه اموال غیرمنقول و حقوق دارای ارزش مادی، مطالبات و دیون، سرمایه گذاری و اوراق بهادار، موجودی حسابهای بانکی و هر منبع درآمدی مستمر مسئولین ارشد، همسر و فرزندانشان در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت، بررسی خواهد شد...
#خبر_خوب
@man_enghelabiam313
ولی هیچکس به فکر من نیست!
آیتالله بهجت (ره)زمانی مرحوم شیخ ابراهیم حائری در مسجد کوفه معتکف بود، حضرت غائب علیهالسلام را در خواب دید، حضرت به او فرمود: اینها که در اینجا معتکفند، از خوبان و صلحا هستند، ولی هر کدام حاجتی دارد: مال، عیال، خانه، قضای دین، رفع کسالت و مرض و…، ولی هیچکس به فکر من نیست و برای ظهور و فرج من بهطور جدی دعا نمیکند!
در محضر بهجت، ج٣، ص٢۴٨
@man_enghelabiam313