🔴 آیا صنعت ایران قبل از انقلاب با کره جنوبی رقابت میکرد؟
🔹 یکی از گرفتاری های جامعۀ ایران موفقیت رسانه های فارسی زبان غرب در تحمیق مخاطب توسط عوام فریبان اپوزیسیون است. تا جایی که برخی صنعت ایران قبل از انقلاب را رقیب کره جنوبی میدانند. امّا واقعیت چیست:
✅در سال 1976، کمتر از %40 ایرانیان سواد داشتند. در کره، حدود %85.
✅در سال 1978، صادرات صنعتی ما به 160 میلیون دلار نمی رسید. کره هشتاد برابر.
✅واردات کالای مصرفی ایران در سال 1978، %20 کل واردات بود. کره، %3. کره در 1960 از جایگزینی واردات به برنامۀ صادرات راهبردی رو آورد. ایران از 1960 تا 1979 در تلاش برای جایگزینی واردات درجا زد.
🔺 دلار 7 تومانی شاهنشاهی تبلور بیماری هلندی بود، نه شکوفایی صنعتی و قدرت اقتصادی. بیماری هلندی، فساد و رانت گسترده، ناکارآمدی اداری، ضعف سیستم آموزشی، عدم برنامه ریزی پایدار صنعتی و افتادن به دام مصرفگرایی زودهنگام باعث شد ایران هیچگاه به بلوغ صنعتی نرسد.
💢 وظیفۀ یک پژوهشگر این است که مردم را نسبت به پیچیدگی ها و واقعیت های تاریخی آگاه سازد تا از گذشته عبرت گیرند و اشتباهات را تکرار نکنند، نه اینکه کارشناسی سرمنقلی را با ژست دانشگاهی دوباره به خورد مخاطب نسل جدید دهد.
💬 رشته توییت از #علی_واعظ (تحلیگر سابق رادیو فردا)
➖➖➖➖➖➖
@man_enghelabiam313
⭕️ رهبر ۷۸ ساله ایران
مجله تایمز در سرمقاله خود می نویسد: رهبر در ۷۸ساله ایران، ۲۸ سال کشوری را در پر تلاطم ترین طوفان ها جوری رهبری کند که امن ترین کشور خاورمیانه باشد.
🔸رهبر ۷۸ساله ايران، سه ساعت برای مردمانش صحبت میکند بدون ذره ای تکرار، آن هم بدون خوردن قطره ای آب!!(در علم سیاست به آن تَکلُّم سه وجهی گویند)
🔸رهبر ایران با۸۰دقیقه تکلم سه وجهي، رکورد تکلم سه وجهی که مربوط به هیتلر و چرچیل، با ۹دقیقه بود را شکسته است.
🔸رهبرِ۷۸ساله ایران درحالي که دروس تخصصی اقتصاد را نخوانده، طرحی چند صَد صفحه ای از مباحث اقتصادی نوین را برای کشورش می نويسد که مورد تحسین اقتصاد دانان بین المللی قرار میگیرد!!!
🔸رهبر۷۸ساله ايران دریک سخنرانی یک ساعته جامعه خویش را آسیب شناسی کرده و نقاط ضعف و قوت جامعه را با ساده ترین کلمات به مردم ميفهماند.
🔸رهبر ۷۸ ساله ایران به مانند یک عضو کم درآمد جامعه زندگی می کند. و از همه جالب تر اينکه فرزندان خود را از مسئولیت های کشور منع کرده است.
🔸رهبر ۷۸ ساله ايران با یک هشدار واولتيماتومش شاه کشوری دیگر را به شدت مرعوب سازد(حادثه منا) تا جایی که فردای سخنرانی اش، تمام وعده های بر زمین مانده عملی میشود!!
🔸رهبر ایران رکورد بیشترین ساعات حضور در مناطق جنگي(هشت سال جنگ) را دارد.
رهبر ۷۸ ساله ايران مسایل بین المللی و آینده سیاسی جهان را بدرستی محاسبه و پیش بینی میکند!(برجام، جنگ يمن، رئیس جمهوری ترامپ و...)
🔸رهبر ۷۸ ساله ايران چنان سیاست مدار قدرتمندی می باشد که بزرگترین جنگ نرم جهانی که توسط تمامی سازمان های جاسوسی دنیا از سالها قبل طراحی شده بود را تنها با یک سخنرانی چند دقیقه ای خنثی میکند.
کجای دنیا دیده اید رهبری که در سن ۷۸ سالگی به تنهایی کوه پیمایی میکند ؟؟؟
#امام_خامنه_ای
#رهبر_انقلاب
🌐 مجله تايمز دسامبر ۲۰۱۷
@man_enghelabiam313
روزگارش را با پول نماز قضا میگذراند/ «كشتنش» اما «به كدامین گناه»؟!
🔹خانواده شهيدروحانی «حجتالاسلام مصطفی قاسمی» از روزهایی گفتند كه شهيدشان بود و از لحظاتی كه نیست، از اينكه با پول خواندن نماز قضا روزگار میگذراند اما يك سوال در تمام صحبتها مشترك بود «او را كشتند، اما به كدامین گناه؟
@man_enghelabiam313
ماجرای انتشار خبر زمان اجرای سهمیهبندی بنزین و تکذیب وزارت نفت چه بود؟
🔹عصر سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه بود که خبرگزاری فارس خبری را منتشر کرد که در آن از احتمال آغاز سهمیه بندی بنزین از ساعت ۲۴ روز پنجشنبه خبر می داد.
🔹با شلوغ شدن پمپبنزینها بلافاصله مسئولین وزارت نفت اقدام به تکذیب خبر کردند. اما این تکذیبیه ها که بصورت پرتکرار در صداوسیما و سایر رسانهها منتشر میشد نتوانست مانع ازدحام مردم در پمپبنزینها شود.
🔹حالا نوبت وزیر نفت بود که در مصاحبه با خبرنگاران، خبر خبرگزاری فارس و تسنیم را دروغ اعلام کند.
🔹آقای وزیر که ظاهرا هنوز از روشنگری های خبرگزاری فارس در مورد پرونده های اختلاس و رشوه گیری به ویژه در استات اویل و توتال و کرسنت دلخور است تلاش کرد تکذیب این خبر را به اخبار قبلی خبرگزاری نیز مرتبط کند و بیان دارد که اخبار خبرگزاری مثل همیشه دروغ است.
🔸اصل ماجرا این بود که یکی از مسئولان ذی ربط وزارت نفت که از نزدیکان زنگنه نیز محسوب میشود، بر خلاف رویه معمول وزارت نفت در سالهای اخیر، روز سه شنبه شخصا با خبرنگار فارس تماس گرفته و بیان میکند که ماجرای اجرای سهمیه بندی از ساعت ۲۴ روز پنجشنبه اجرایی می شود.
🔸وی وقتی با تعجب خبرنگار فارس مواجه شد که چرا انتشار این خبر به رسانههای دولت سپرده نمیشود، اظهار می دارد خبرگزاریهای دولتی ایرنا و ایسنا به اندازه فارس جریان ساز نیستند و مخاطبان کمتری دارند.
🔹بازخوانی تماس تلفنی این مسئول دولتی نشان می دهد وی قیمتهای جدید بنزین را نیز در اختیار خبرنگار فارس قرار داده و زیرکانه علیرغم استنکاف ظاهری، تلاش میکند این خبر هم از سوی فارس منتشر شود.
🔹خبرگزاری فارس هم با علم به تصویب قبلی این طرح و نشانههای یاد شده و با این فرض که مجریان طرح احتمالا طراحی رسانهای دقیقی برای این منظور انجام دادهاند، برای همراهی خیرخواهانه با مسئولان دولتی خبر را منتشر کرد.
🔹با این حال علیرغم تاکید مسئول وزارت نفت بر قطعیت خبر انجام سهمیه بندی، در ویرایش نهایی خبرگزاری فارس برای رعایت احتیاط از قید احتمال استفاده می کند.
@man_enghelabiam313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️جنگ دیروز و جنگ امروز
🔴#تهاجم_فرهنگی از #تهاجم_نظامی خطرناکتر است...دشمن میخواهد یاد شهداء فراموش بشود..
✍انقلابی عزیز ،هر پیام خوب تو، یک تیر و گاهی موشک است به قلب دشمن..مطمئن باش کار تو اثر دارد..شاید با پیام خوبت هزاران نفر، راه خودشان را پیدا کنند..از ثواب این کار غافل نشو..
🔻خسته نشو و در این جنگ نرم، با قدرت ادامه بده..
#جنگ_نرم #جهادفکری_تبلیغاتی
#تهاجم_فرهنگی #جهاد_فرهنگی
@man_enghelabiam313
💠نیویورک تایمز: توطئه آمریکا برای براندازی مادورو شکست خورد
🔹روزنامه "نیویورک تایمز" در گزارشی نوشت: هیچ کس نمیگوید که تغییر حکومت کار آسانی است. مشاوران ارشد دونالد ترامپ روز سه شنبه با این تصور از خواب بیدار شدند که شورشیان توانستهاند قدرت را در دست گرفته و نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری این کشور را برکنار کنند اما در پایان روز نیکولاس مادورو همچنان در قدرت بود و مشاوران ترامپ، کوبا، روسیه و برخی از مقامات پرنفوذ ونزوئلا را برای شکست این طرح مقصر اعلام کردند.
@man_enghelabiam313
🔴قدرت نظامی آمریکا بشدت در حال افول است
نشریه "ایل جورناله" چاپ ایتالیا: با پیشرفتهای تکنولوژیک صنعت موشکی، آيندۀ ناوهای هواپيمابر امریکا و میزان قدرت بازدارندگی آنها محل سؤال است.
مثلا در جغرافیای #خلیج_فارس، یک ناوگان دریایی یا یک رزمناو هواپیمابر بهویژه هنگام عبور از #تنگه_هرمز، میتواند سیبل حملات موشکی یک قدرت منطقهای مانند #ایران قرار بگیرد.
این در دکترین نظامی ایران یک "هدف آسان" قلمداد میشود.
@man_enghelabiam313
🔸دستوركار بعدى آمريكا عليه ايران پس از تحريم نفتى
🔹وال استریت ژورنال نوشت: صنایع پتروشیمی ایران، صادرات کالاهای ایران به افغانستان و مبادلات مالی ایران در سنگاپور و مالزی، اهداف دور بعدی تحریمها هستند.
🔹در همین راستا یک مقام رسمی دولت به این رسانه آمریکایی گفت: فشارهای جدید سراغ معاملات دلاری جمهوری اسلامی میرود تا دسترسی به آن را دشوارتر کند.
🔹در ادامه این گزارش آمده است: ایالات متحده افراد رسمی را در سنگاپور، مالزی و هند مستقر کرده که مراقب باشند هیچگونه اقدامی در دور زدن تحریمها انجام نشود.
🔹همچنین شبکه مالی ایالات متحده هم روی فعالیتهای مالی در سنگاپور، مالزی، امارت متحده عربی و ارمنستان متمرکز خواهد بود.
@man_enghelabiam313
اعتراف آقای #زرین_کوب؛ نویسنده محبوب وطن پرستان به عظمت و شکوه اسلام
آشنایی با #زبان_عربی و #فرهنگ_اسلامی در ایتالیا و فرانسه تا حدی محرک و انگیزهء آن نهضت عظیم علمی و فکری شد که بعدها #رنسانس خوانده شد و همه اروپا را به جنب و جوش آورد. بدینگونه اروپا رنسانس خود را تا حد قابل ملاحظه ای به [تمدن عظیم] مسلمین مدیون است. بیان این ادعا نه نیاز به بزرگنمایی دارد نه نیاز به تعصب. دنیای اسلام به قدر کافی افتخارات راستین دارد که نیازی به گزاف دعوی نداشته باشد. دنیای غرب به تمدن اسلامی خیلی بیشتر از آنچه که خود اعتراف کند مدیون است.
📚منبع: کارنامه اسلام؛ زرین کوب؛ فصل ۲۵
@man_enghelabiam313
💢 امروز زدگی در تاریخ
یکی از آفتهای فهم وقایع تاریخی این است که #تاریخ_گذشتگان را براساس وقایع روزی که در آن زندگی میکنیم بسنجیم. بعبارت دیگر هر واقعه تاریخی در ظرف #زمانی و #مکانی خودش قابل ارزیابی و فهم است.
اگر ظرف امروز را به #تن_تاریخ کنیم، آنچه که خودمان میخواهیم برداشت میشود نه آنچه که واقعیت بوده است.
یکی از دلایلی که از تاریخ عبرت نمیگیریم نیز همین نوع نگاه اشتباه به تاریخ است.
اینکه مردم چرا در سال ۵۷ انقلاب کردند؟
اینکه چرا حاضر شدند هزینه بدهند؟ اینکه چرا #حکومت_پهلوی در اوج قدرت سقوط کرد؟
اینکه اگر مردم در #رفاه و آزادی بودند پس چرا حاضر شدند در حکومت نظامی ها مقابل گلوله های ارتش قرار بگیرند و یا گرفتار زندانهای #ساواک شوند؟
اینکه اگر شاه ایران وطن پرست و قدرتمند بود چرا اجازه داد بحرین از خاک کشور جدا شود؟
همه و همه یعنی تاریخ را در درون خودش فهم کنیم، چون امروز گوشت گران است و یا بنزین در حال سهمیه بندی شدن است دلیل بر نبود آن وقایع تلخ تاریخی نیست.
در دوره پهلوی حدود یک میلیون و نیم خودرو در کشور وجود دارد و الان بیش از بیست میلیون خودرو؛ در نتیجه میزان مصرف بنزین الان با آن دوره قابل مقایسه نیست چون اساسا مردم این میزان خودرو نداشتند پس طبعیتا ترافیک و آلودگی هوا هم به این شکل نخواهد بود چرا؟
چون خودرو کالای لوکس بود و همه خانواده ها دسترسی نداشتند درست مثل داشتن حمام و تلویزیون یا تلفن...
در فهم و مقایسه وقایع تاریخی هر چیز را در ظرف خودش قرار دهیم در غیراینصورت تحلیلهای غیر واقعی جای حقیقت را میگیرند.
@man_enghelabiam313
🔴 مهناز افشار از کشور فرار کرد؟
برخی شنیده ها حکایت از فرار مهناز افشار به خارج از کشور و پناهندگی او به آلمان دارد!
وکیل این سلبریتی بدنام اما مدعیست که مهناز افشار بیش از یک ماه است که از کشور خارج شده است.
اخیرا برخی فعالان فضای مجازی افشا کردند که مهناز افشار در حال اجرای نمایشهایی در کشور آلمان است که به روی تبلیغ این نمایش عبارت +18 یا مخصوص سنین بالای ۱۸ سال درج شده بود
@man_enghelabiam313
بیسوادیات کودکانی را بیپدر کرد
#المیرا_شریفیمقدم، مجری شبکه خبر در واکنش به قتل #روحانیهمدانی و توییت جنجالی #مهنازافشار در اینستاگرامش نوشت:
فیکی آگاهانه مینویسد،
بی سوادی باور میکند و مینویسد،
ناآگاهی میبیند و تصمیم میگیرد
و جنجال میآفریند!
همین قدر ساده، کودکانی بیپدر میشوند، مثل من
@man_enghelabiam313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی دیده نشده از قصر مرحوم آیت الله حائری شیرازی و تفریح لاکچری نوه هایش.
@man_enghelabiam313
💥 از هم پاشیدگی!
رهبر انقلاب: آن روزی که زنان غربی راه غلط اهمیت ندادن به خانواده و فرزند را شروع نمودند، فکر نمی کردند که جامعهی آنها، دچار چنین وضعی شود که نوجوان دوازده ساله، هفتتیر ببندد، یا چاقوی ضامندار در جیب خود بگذارد و در گوشه و کنار خیابان، اگر توانست کسی را بدون هیچ ملاحظهای بکشد! وقتی خانواده از هم پاشید، وضعیت این گونه می شود. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
#بحران_خانواده_در_غرب
@man_enghelabiam313
چرا مرگ بر آمریکا؟!
بابت حمله به هواپیمای مسافربری ایران از مردم ایران عذرخواهی نمیکنم
حمله وحشیانه به هواپیمای مسافربری و قتل290مسافر (دارای ۶۶کودک۵۳زن)
"این جنایت هشتمین جنایت هوایی تاریخ شد"
بوش پدر به فرماندهی که این جنایت را کرد مدال افتخار داد
#مرگ_بر_آمریکا #هشتمین_جنایت_هوایی_تاریخ
#شهداء
@man_enghelabiam313
⭕️ روزنامه فرهیختگان محاسبه کرده بیژن زنگنه با تعطیل کردن کارت سوخت، ۳۰هزار میلیارد تومان به کشور خسارت زده!
یعنی۵۰درصد بودجه عمرانی کشور!
یعنی معادل بودجه ۶ استان کشور!
و این تصمیم منجر به افزایش ۳۱درصدی مصرف بنزین در کشور شده!
-هزینه این تصمیم لجوجانه و غیرعلمی را کی باید بده؟
👤 حجت فقیه
@man_enghelabiam313
آیا تهاجم نظامی آمریکا به ایران جدی است؟
🎯 اول:
1⃣ در چند روز اخیر خط تبلیغاتی جدید و پرقدرتی دال بر احتمال وقوع #حمله_نظامی آمریکا به ایران برجسته شده است. این احتمال را چقدر باید جدی گرفت؟
2⃣ این روزها تحولات #ونزوئلا را با دقت دنبال میکنم زیرا مهمترین مدلی است که میتواند اهداف و روشهای دولت ترامپ را آشکار کند.
3⃣ ابتدا توجه کنیم که ایالات متحده آمریکا و ونزوئلا دارای مرز دریایی هستند؛ فاصله جزایر پورتوریکو (اقلیم تحت حاکمیت آمریکا) تا خاک ونزوئلا حدود ۱۳۰۰ کیلومتر و فاصله پورتوریکو تا میامی (مرکز ایالت فلوریدا) ۱۶۰۰ کیلومتر است یعنی بهسادگی امکان حملات موشکی و دریایی و انتقال نیروی نظامی آمریکایی ممکن است.
4⃣ اگر وضع داخلی کنونی آمریکا اجازهی مداخله نظامی میداد، شک نکنیم که ترامپ علامتی همدلانه در موافقت با درخواستهای #ریک_اسکات و #مارکو_روبیو، سناتورهای مهاجم و جنگطلب فلوریدا (مأمن اصلی مافیای مقتدر شکل گرفته بر بنیاد مهاجرین کوبایی ضد کاسترو در دهه ۱۹۶۰ و سپس مهاجرین نیکاراگوئه و ونزوئلا و سایر کشورهای آمریکای لاتین) نشان میداد که از همان سهشنبه، روز #کودتای_نافرجام و مفتضحِ تیم بولتون-آبرامز در ونزوئلا، خواستار مداخلهی نظامی مستقیم آمریکا شدند.
5⃣ چنین نشد. پس از شکست سریع طرح کودتایی دولت ترامپ، فضا به حالت روزهای قبل بازگشت. رفتار دولت ترامپ در قبال ونزوئلا بار دیگر مبتنی شد بر #جنگ_روانی و #فشار_اقتصادی سنگین و تلاش برای دو شقه کردن جامعهی ونزوئلا و سوق دادنِ این کشور به #فروپاشی_داخلی.
6⃣ رفتار دولت ترامپ در قبال ایران از همین الگو پیروی میکند به اضافهی تجارب دو تحول بزرگ تاریخ معاصر ایران که کانونهای غربی شناخته شده در طراحی و اجرای آن، بر بنیاد بسترهای داخلی، سهم جدی داشتند:
👈 کودتای ۱۲۹۹ و استقرار دیکتاتوری رضا خان و دوران چهار ساله انحلال قاجاریه و استقرار سلطنت پهلوی (۱۳۰۴)
👈 و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که بر دوشقه کردن و تشدید تنش داخلی استوار بود و با عملیات ربودن و قتل سرتیپ افشارطوس، رئیس شهربانی دولت مصدق، در ۳۱ فروردین ۱۳۳۲ و جنگ تبلیغاتی سنگین و بحران شدید سیاسی ناشی از آن آغاز شد.
@man_enghelabiam313