✡ ترامپ با امضای فرمانی یهودیت را بهعنوان ملیّت بهرسمیت میشناسد!
1⃣ گزارشها حاکی است #دونالد_ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، با امضای فرمانی #یهودیت را نه بهعنوان مذهب، بلکه ملیّت، بهرسمیت خواهد شناخت.
2⃣ بر اساس قوانین کنونی، نهادهای آموزشی که از بودجه فدرال کمک میگیرند ملزم هستند که جلو هرگونه تبعیض به خاطر ملیّت، رنگ و نژاد را بگیرند، اما در این قوانین اشارهای به مذهب نشده است.
3⃣ اما بر اساس حکم جدید ترامپ، یهودیت نه بهعنوان مذهب، بلکه بهعنوان یک ملیّت تفسیر میشود.
4⃣ شبکه تلویزیونی سیانان مینویسد دولت ترامپ بر این عقیده است که با دستور جدید جلو #تبعیض علیه یهودیان [!!] در مراکز آموزشی کشور گرفته میشود.
5⃣ یک مقام دولتی گفته است دستور جدید با گامهای جدیدی برای مبارزه با #احساسات_ضد_اسرائیلی در دانشگاهها همراه خواهد بود و مراکز آموزشی را مجبور میکند برای حفظ کمکهای دریافتی از بودجه فدرال، تبعیض علیه یهودیت را بهعنوان برخورد با یک ملیّت تفسیر کنند.
6⃣ قبلاً روزنامه نیویورکتایمز گزارش داده بود #جرد_کوشنر، داماد و مشاور ترامپ وی را به امضای دستور جدید در رابطه با یهودیت ترغیب کرده است.
7⃣ آقای کوشنر در خانوادهای #یهودی با تعالیم #یهودیان_ارتدکس بهدنیا آمده است.
@man_enghelabiam313
⭕ تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
🔸️وزارت خزانهداری آمریکا ۵ نهاد ایرانی، دو کشتی و یک فرد را به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد.
🔹در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا «عبدالحسین خدری» به بهانه "ارتباط با سپاه" در فهرست تحریم قرار گرفته است.
🔹آمریکا همچنین شرکتهای «خدمات هوایی گیتویک»، مستقر در امارات و «خدمات هوایی گومی»، مستقر در چین را به بهانه ارتباط با شرکت هواپیمایی «ماهانایر» در فهرست تحریم قرار داده است.
🔹 شرکت کشتیرانی «خدری جهان دریا»، مستقر در تهران و «راه ابریشم دریایی خدری جهاندریا»، مستقر در عمان دو شرکت دیگر هستند که به اتهام ارتباط با آقای خدری تحریم شدهاند.
🔹دو کشتی تحت پرچم ایران به نامهای «ژنو ۱۱» و «ژنو ۱۲» نیز به اتهام ارتباط با شرکت خدری جهاندریا تحریم شدهاند.
@man_enghelabiam313
🔴 سه طبقه؛ سه درد و سه نسخه متفاوت
🔺 #جامعه_شناسی_آشوب_ها
✍🏻 #داود_مدرسی_یان
🔹اوایل انقلاب بطور کلی بین نخبگان و عوام، جامعه به دو طبقه مرفهین و مستضعفین تقسیم میشد. عموم مردم خودشان را جزو مستضعفین میدانستند. مستضعف نه صرفاً معنای فقیر و بدبخت! بلکه به معنای کسی که ضعیف نگه داشته شده؛ چه از نگاه سیاسی، چه از نگاه اقتصادی و چه از نگاه فرهنگی؛ دشمنان و ظالمان، مستکبران و مستبدان آنها را ضعیف نگه داشته اند و نگذاشته اند استعدادهای آنها شکوفا شود. عدالت در حق آنها رعایت نشد.
🔸قبل، حین و بعد از انقلاب نیز بیشترین حامیان نظام سیاسی، مستضعفین بودند نه مرفهین... آرام آرام این روند تغییر کرده و جامعه به سه قشر غنی، متوسط و فقیر تبدیل شده است. حالا در بین هر قشر با یک طبقه ناراضی و مخالف مواجه شده ایم. اگرچه نوکیسگی، بی تفاوتی و ناامیدی مختص به یک قشر و طبقه خاص نیست در بین قشر غنی با طبقه نوکیسه ها، در بین متوسط با طبقه بی تفاوت ها و در بین قشر ضعیف با طبقه ناامید.
1️⃣ نوکیسه: در بین قشر غنی طبقه ای شکل گرفته که مایل است نظام سیاسی، ساختار بوروکراسی، منابع و بودجه در اختیارش باشد بدون هیچ قید و بندی. این دسته به لحاظ فرهنگی هم کاملاً بی قید و بند است و مایل است تمام هنجارهای فرهنگی و دینی را زیر پا گذاشته و تا منتهی الیه آزادی –خاصه آزادی رفتاری و جنسی و پولی- پیش برود.
🔺چون نظام سیاسی را مانع رسیدن به این موارد میبیند ناراضی است. دوست دارد سر به تن این نظام نباشد! لذا اغنیائی که اینگونه فکر میکنند در تمام حوادث و آشوب ها علیه نظام سیاسی سعی میکند صحنه گردانی کنند. اگرچه به برکت اقتصاد بیمار جمهوری اسلامی این قشر روز به روز فربه تر و سرمایه دار می شود و به لحاظ فرهنگی هم بی قیدتر شده و سرریز این بی قیدی در سایر اقشار هم دیده می شود، اما باز ناراضی است! چون ذات این قشر بر حرص و ولع و طمع سرشته شده! بطور کلی می توان شورش اغنیاء در برابر نظام اسلامی را بیشتر فرهنگی دید تا دغدغه اقتصادی.
2️⃣ بیتفاوت: همان قشرضعیف چند دهه قبل است که حالا به لحاظ علمی و تحصیلاتی و سیاسی و حتی معیشتی به مراتب بالاتر رسیده است. بخش هایی از جامعه که به لحاظ برخورداری از منابع و امکانات و معیشت از امکانات اولیه برخوردار است اما باز دچار مشکلات جدی و معیشتی است. قشر متوسط به لحاظ جمعیتی بیشترین جمعیت را دارد. امنیت را دوست دارد و حاضر نیست امنیتش بخاطر چیز دیگری از دست برود چون چیزی برای از دست دادن «دارد».
🔺یک طبقه جدید امروز در قشر متوسط پدید آمده که بیش از آنکه دغدغه اقتصادی داشته باشد دغدغه فرهنگی و اجتماعی دارد. دغدغه فوتبال، ورزش، تفریح، سرگرمی، فیلم(سینمایی و سریال)، تحصیلات تکمیلی و ... . به نوعی بیشترین آسیب ها هم در همین طبقه است. اعتیاد، انحراف جنسی، طلاق و ... بیشتر در این طبقه خاص دیده می شود. (دقت کنید این طبقه درون قشر متوسط را به عموم قشر متوسط تعمیم ندهید.)
🔺در حال حاضر نوجوانان و جوانان این طبقه بین 15 تا 30 سال، عمدتاً اهل فعالیت اقتصادی نیستند. بخشی از آنها بیکار در خانه و دنبال همان سرگرمی و تفریح و ورزش و ادامه تحصیل یا متأسفانه اعتیاد و آزادی جنسی و ... هستند. پدر و مادر برای این طبقه حکم نوکر را دارند. پدر و مادر کأنّه وظیفه دارند فقط امکانات زندگی و آسایش فرزندان را تهیه کنند و فرزندان هیچ درد بیکاری و معیشت و گرانی را متوجه نمی شوند. این طبقه در انتخابات ها هم با نگاه اقتصادی رأی نمی دهند.
3️⃣ ناامید: قشری که از امکانات اولیه هم بی بهره است. معیشت روزانه اش با سختی تأمین می شود. طبقه ای نیز در بین قشر ضعیف و زیر خط فقر در جامعه ایجاد شده که عمدتاً بعلت مشکلات اقتصادی و معیشتی دچار نارضایتی و ناامیدی شده اند. امنیت برای این طبقه نسبت به معیشت در مرتبه پائین تری است. چون چیزی برای از دست دادن ندارد در بزنگاه ها و آشوب ها خط مقدم قرار می گیرد. بخشی از تخریب اموال مردم و اموال دولتی بدست این طبقه صورت گرفته است(بجز افراد سازمانی و مزدور).
💢درد هر طبقه، نسخه ای جدا می طلبد. چنانچه این دردها درمان نشود اگر چنانچه این سه حلقه بهم دیگر وصل شوند؛ خطر ساختارشکنی به شدت بالا می رود.
@man_enghelabiam313
🌸🌸موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان🌸🌸
بزرگترین مرکز فرهنگی دفاع مقدس شرق ایران
♨اخبار
🌋رویداد ها
✨جشنواره ها
♦همایش ها
💡💡💡💡ادرس اینستاگرام
www.instagram.com/holydefensemuseume
✅آقا سید مجتبی خامنهای فرزند دوم امام خامنه ای، قالیباف و چشم بندی کروبی
🔴9بهمنماه نامهای از طرف مهدی کروبی خطاب به رهبر انقلاب منتشر شد که کوشیده بود با مروری بر رخدادهای سیاسی پس از سال 68، دوران رهبری ایشان را تخطئه کند. آقای مسعود رضایی در پاسخ به این نامه، نامهای تفصیلی خطاب به کروبی نوشتهاند که بیشک یکی از اسناد مهم تاریخ انقلاب خواهد بود.
❗️آقای رضایی در بخشی از این نامه به ادعای کروبی درباره حمایت فرزند رهبر انقلاب از یکی از نامزدها در انتخابات سال 84 اشاره کرده و مینویسد: خاطرنشان ساختهاید: «در انتخابات ریاست جمهوری 84 سپاه و بسیج به محوریت فرزند شما آقا سیدمجتبی به نفع یکی از نامزدها ورود کردند و در نتیجه تخلف و تقلب آنان در سه استان اصفهان، تهران و قم فرد مورد نظر با حرکت کودتاگونه شورای نگهبان، با آنکه اینجانب در 11 استان کشور اول بودم به مرحله دوم فرستاده شد.»
❗️از مجموع این دو جمله بوضوح میتوان دریافت به ادعای شما در انتخابات سال 84، «آقا سیدمجتبی» محور یک «حرکت کودتاگونه» به نفع یک «کاندیدای خاص» قرار گرفت که بر اثر آن به جای این که شما به مرحله دوم انتخابات بروید، آن «فرد مورد نظر» به مرحله دوم رفت و با آقای هاشمی رفسنجانی به رقابت پرداخت.
❗️بنده قبل از بیان هر مطلب دیگری، اسامی کاندیداهای حاضر در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری در سال 84 را در اینجا ذکر میکنم. اول جنابعالی و بعد آقایان: هاشمی رفسنجانی، علی لاریجانی، محمدباقر قالیباف، محمود احمدینژاد، مصطفی معین، محسن مهرعلیزاده.
❗️آقای کروبی! جنابعالی در نامه خود نام «آقا سیدمجتبی» را به صراحت ذکر کردهاید و نشان دادهاید که هیچ ترس و ابایی از بیان نام اشخاص ندارید. سؤال من این است که با این شجاعت و صراحت لهجه، چرا نام آن «کاندیدای خاص» و «فرد مورد نظر» را ذکر نکردهاید؟! یعنی اگر به هر دلیلی قرار بر تحفظ و نگفتن اسم اشخاص بود، طبعا میبایست نام «آقا سیدمجتبی» را ذکر نمیکردید ولی وقتی شما تا ته خط رفتهاید، دیگر چه جای پردهپوشی در مورد نام یک «کاندیدای خاص» بود؟! واقعا چرا نگفتید؟ این سؤالی است که حتما در ذهن خوانندگان نامه شما هم نقش بسته و در پی یافتن پاسخ آن هستند.
❗️ اتفاقا این پاسخ، بسیار مهم و تعیین کننده است: هم شما میدانید و هم من، که اگر نام آن «کاندیدای خاص» مشخص شود، همه ادعاها و گفتههای شما در مورد حرکت کودتاگونه در انتخابات سال 84، هوا میرود.
❗️آقای کروبی! آن «کاندیدای خاص» و «فلان شخص» که شایعاتی در آن هنگام راجع به حمایت «آقا سیدمجتبی» از وی در برخی محافل سیاسی پیچید – و بنده در اینجا کاری به راست و دروغ آن ندارم – آقای قالیباف بود، نه آقای احمدینژاد.
❗️اما شما از این کاندیدا نام نبردید برای این که آقای قالیباف نتوانست در آن انتخابات به موفقیتی دست یابد! اگر ایشان به دور دوم انتخابات راه یافته بود ولو این که حتی در آن دور از آقای هاشمی هم شکست میخورد، حرف شما بالاخره جایی برای بحث و تأمل داشت، اما آخر شما را به خدا این چه حرکت کودتاگونهای است که نماینده آن، در ردیف چهارم و با اختلاف حدود یک میلیون رأی، بعد از جنابعالی قرار میگیرد؟!
@man_enghelabiam313
❌برخی می گویند در ایران مگر می شود #اعتراض کرد؟ اسم هر اعتراض را می گذارند #اغتشاش!
✅ اما نمی گویند در #ایران، مشتی #مزدور آمریکا و #رجوی و #پهلوی، آموزش دیده و کینه توز همیشه در کمین اند تا به محض کوچکترین اعتراض بحق مردمی، آنرا به #خشونت و تخریب بکشانند وبه موجی علیه کل نظام تبدیل کنند. اما حیف در #فرانسه و #آمریکا و #انگلستان و کانادا، کشور خارجی برای #معترضان، اسلحه و نارنجک نمی فرستند. مزدور از بقیه کشورها ندارند. #بی_بی_سی و #منوتو ندارند آموزش کوکتل مولوتف بدهد. اینها را فقط برای ما جهان سومی ها می فرستند.🙂 آنجا در برابر اخطار #پلیس راهنمایی رانندگی نایستی، وسط خیابان گلوله بارانت می کند. اما این جا پلیس و #بسیجی مدافع #امنیت در آشوبها گلوله باران می شود. این است فرق ما با آنها.
@man_enghelabiam313