🚩فشار آمریکا به آژانس برای بازرسی از تورقوزآباد
🔹️دولت ترامپ در حال فشار به بازرسان بینالمللی برای آغاز تحقیقات درباره شواهد ادعایی ذخیره مواد و فناورهایهای تسلیحات هستهای در یک مرکز سری اعلامنشده است.
🔹️این مطلب را مقامات دولت آمریکا به نشریه واشنگتن فریبیکن اعلام کردهاند.
@man_enghelabiam313
🔴 #برهم_صالح، رئیس جمهور جدید عراق کیست؟
🔻دکتر برهم احمد صالح در سال ۱۹۶۰م(۱۳۳۸ ه. ش) در سلیمانیه کردستان عراق متولد شد. وی در اواخر سال ۱۹۷۶ به اتحادیه میهنی کردستان پیوست. برهم صالح در سال ۱۹۷۹ توسط نظام سابق دو بار به اتهام عضویت در جنبش ملی کردها بازداشت شد و ۴۳ روز را در بازداشتگاهها در مرکز ویژه بازجویی در کرکوک به سر برد و در داخل زندان مورد انواع شکنجهها قرار گرفت.
🔸وی به محض آزادی از زندان به تحصیلات خود ادامه داد و پس از مدتی عراق را برای سفر به انگلیس ترک کرد چرا که تحت پیگرد قرار داشت.
🔹وی از اوایل دهه ۱۹۸۰ یکی از اعضای اتحادیه میهنی کردستان در اروپا و مسئول روابط خارجه اتحادیه میهنی در لندن شد. او در کنار مبارزات سیاسی خود به تحصیل پرداخت و لیسانس مهندسی شهرسازی در سال ۱۹۸۳ را از دانشگاه کاردیف انگلیس گرفت، سپس مدرک دکترا را در رشته آمار در سال ۱۹۸۷ از دانشگاه لیورپول انگلیس گرفت.
🔸وی از ژانویه سال ۲۰۰۰۱ تا اواسط سال ۲۰۰۴ تصدی پست نخستوزیر اقلیم کردستان را برعهده داشت و دست به تلاشهای بسیاری برای بهبود اوضاع معیشتی مردم اقلیم کردستان زد و طرحهایی را برای توسعه اقلیم کردستان ارائه داد که رضایت مردم کردستان را جلب کرد.
🔹پس از سقوط نظام سابق در بهار سال ۲۰۰۳ وی به عنوان معاون نخستوزیر در دولت موقت عراق در نیمه دوم سال ۲۰۰۴ و وزیر برنامهریزی در دولت انتقالی در سال ۲۰۰۵ و معاون نخستوزیر در دولت منتخب عراق (دولت نوری مالکی) انتخاب شد. برهم صالح همچنین ریاست دولت اقلیم کردستان را که در سال ۲۰۰۹ تشکیل شد بر عهده داشت.
🔸برهم صالح از روابط منطقهای و بینالمللی گستردهای برخوردار است چرا که وی یک سیاستمدار میانهرو بوده و روابط خوبی با تمامی گروهها و جریانهای سیاسی در کشور دارد.
@man_enghelabiam313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار سپاه به امارات و عربستان: آستانه تحمل ما حدی دارد
@man_enghelabiam313
تصمیم دادگاه لاهه هم به نفع کاهش قیمت دلار شد/آمریکا ملزم به رفع موانع از صادرات اقلام کشاورزی و پزشکی و هوانوردی و... به ایران شد/
تصمیمات دیوان بینالمللی دادگستری در مورد مناقشه ایران و آمریکا
🔹آمریکا بر اساس تعهداتش ذیل پیمان مودت، باید به نحوی مقتضی هر مانع بر آمده از دستور ۸ می ۲۰۱۸ بر صادرات آزاد دارو و تجهیزات پزشکی، محصولات کشاورزی و قطعات و تجهیزات یدکی هواپیماهای مسافرتی از جمله تعمیرات و گارانتی و بازرسی لازم برای ایمنی هوانوردی را رفع کند.
🔹در صدور مجوز مبادلات مالی و انتقال پول مرتبط با اقلام فوقالذکر نباید هیچ مانعی ایجاد شود.
🔹طرفین باید از هر اقدامی که مناقشه را تشدید کرده و یا دامنه آن را گسترش داده و حل مناقشه را دشوارتر کنند، خودداری کنند.
🔸تدابیر فوق الذکر موقت هستند و تا زمان حصول رأی نهایی دیوان، برای طرفین الزامآور خواهند بود.
#سقوط_دلار
@man_enghelabiam313