روزهافکرمن این است وهمه شب سخنم../
که چراغافل ازاحوال دل خویشتم../
ازکجاامده ام امدنم بهرچه بود/
..به کجامیروم اخرننمایی وطنم/
..مرغ باغ ملکوتم نیم ازعالم خاک/
..دوسه روزی قفسی ساخته اندازبدنم/
..من بخودنامدم اینجاکه بخودباز روم./
.انکه اوردمرابازبرددروطنم../
#روز_عرفه روز ابتدای بیعت با سیدالعاشقین اباعبدالله الحسین علیه السلام به ریاست سفیر عشق حسینی حضرت مسلم بن عقیل است و هر کس در روز عرفه بیعت خود را با آن حضرت تجدید کرد حسینی می ماند و حسینی می میرد و چه زیبا ملاصدرای شیرازی سروده:
آنانکه ره عشق گزیدند همه در کوی شهادت آرمیدند همه
در معرکه دو کون فتح از عشق است
با آنکه سپاه او شهیدند همه
در دعای عرفه می خوانیم : خدایا دانستم بوسیله مخلوقات گوناگون ، مقصود تو آن است که خود را در وجود همه اشیاء به من بشناسانی تا آنکه جاهل به تو نباشم» از این عبارت و عبارتهای دیگر دعای عرفه می توان به عرفان حقیقی رسید به این معنا که جملات هم دارای قواعد علمی می باشد و هم دارای نوری است که به برکت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام انسان را مجذوب آن حضرت وعارف به درگاه آن امام شهید می نماید و عارف واقعی کسی است که فانی در نور حسینی است.
در خطبه حضرت ابالفضل علیه السلام به محوریت امامت در امر دین و دنیا تاکید شده و ان حضرت در این خطبه ، دشمنان امام خود را تهدید نموده و از ان حضرت دفاع می نمایند.
آیا شیعیان عصر غیبت به خطبه حضرت ابالفضل علیه السلام رجوع کرده اند تا روش دفاع از امام زمان خود را از آن حضرت بیاموزند و یا فقط جهت حوائج خود متوسل آن حضرت می شوند؟!
ایا شیعیان عصر غیبت به خطبه حضرت ابالفضل علیه السلام رجوع کرده اند؟ تا روش دفاع از امام زمان خود را از آن حضرت بیاموزند و یا فقط جهت حوائج خود متوسل آن حضرت می شوند؟!
حضرت ابالفضل علیه السلام قبل از آنکه باب الحوائج باشند باب المعارف هستند و مهمترین معارف حضرت در خطبه ایشان وجود دارد.
جریان غدیر و بیعت نمودن مردم با امام معصوم علیه السلام در ان روز یک جریان تاریخی نیست بلکه یک حقیقت سیال در کل زمانها و مکانهاست و لحظه به لحظه اگرکسی با حجت معصوم وبا امام زمان خویش بیعت نماید هرلحظه و هر زمان او غدیر است.
34.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت جامعه کبیره از برکات وجودیِ حضرت امام علی النقی الهادی علیه السلام