🔹زیبایی خلقت آفریدهها به ما میگوید که یک منبع و معدن بینهایت زیبایی، پشت این زیباییها وجود دارد....
🔹یک کارگردان بینهایت زیبایی هست که این زیبایی ها را آفریده....
🔹او معدن بینهایت زیباییست که تمام زیباییهای عالم دربرابر زیبایی او صفر است....
#دین_فطری بخش 19
🔹عجایب و شگفتیهای خلقت🔹
امير مؤمنان عليه السّلام) در وصاياى خود بحضرت مجتبى عليه السّلام) فرمودند: هيچ عبادتى همانند فكر و انديشه در آفرينش نيست.
با تفکر در عجایب و شگفتیهای خلقت، به این پی میبریم که یک منبع بینهایت علم و حکمت وجود دارد...
اگر فقط بشنویم که او حکیم است، فایده ندارد، بلکه باید حکمت خدا رو حس کرد، و اگر این حس در ما تولید بشود، این میشود عبادت... از اون عبادتها که یک ساعتش بهتر از هفتاد سال عبادته...☺️🤩
فایل زیر👇 رو گوش کنیم و از این زاویه به هستی نگاه کنیم، و وجود منبع بینهایت علم و حکمت را با تمام وجود حس کنیم...
🔶 نمایندگی دین فطری(شعبه مشهد)
🔶 @DineFetriMashhad
19.عجایب و شگفتیهای خلقت.mp3
9.12M
🔶 نمایندگی دین فطری(شعبه مشهد)
🔶 @DineFetriMashhad
1- عدسى متغيّر: معمولا چشم را به دوربين فيلم بردارى تشبيه مى كنند در حالى كه پيشرفته ترين دوربين هاى عكّاسى دنيا در مقابل چشم انسان بازيچه اى بيش نيست. چرا كه همه آنها داراى عدسى ثابتى هستند كه براى عكسبردارى از صحنه هاى مختلف، بايد به وسيله فيلم بردار دائما تنظيم و كنترل شوند ولى عدسى چشم كه درست پشت مردمك قرار گرفته دائما به طور خود كار تغيير شكل مى دهد. گاه قطر آن بسيار كم و گاه چندان زياد مى شود كه به 8 ميليمتر بالغ مى گردد و به آن اجازه مى دهد كه از صحنه هاى بسيار دور و بسيار نزديك عكسبردارى كند.
2_حساسيت در برابر نور: تنظيم نور براى فيلمبردارى و عكاسى يكى از مشكل ترين كارها است. و بسيار مى شود كه گروهى از متخصّصان مأمور اين كار مى شوند در حالى كه چشم با تغيير دادن حساسيت خود در برابر نورهاى كم و زياد قادر است از صحنه هاى مختلف در نور بسيار قوى و نور بسيار ضعيف عكسبردارى دقيق و جالب كند.
3_دستگاه هاى جنبى: وجود چشمه هاى جوشان كه مايع مخصوص و شفّاف كننده را به طور مداوم در چشم مى ريزد و به پلك ها اجازه مى دهد بدون كمترين اصطکاکی روى كره چشم گردش كند و فاضلابى كه در پائين آن قرار گرفته كه اين مايع را دائما به بيرون هدايت كرده و به حفره هاى بينى سرازير مى كند و همچنين خود پلك ها و عكس العمل فوق العاده سريع آنها در برابر حوادث مختلف كه چشم را در برابر ضربه ها هجوم گرد و غبار يا نور شديد فورا مى پوشاند و همچنين ساختمان مژه ها كه همچون كركره هاى سايه روشن به چشم اجازه مى دهد كه در عين باز بودن، نور كمى را به خود راه دهد و از ورود گرد و خاك حفظ كند و...
گوش را به سه قسمت گوش بيرونى، ميانى و درونى تقسيم كرده اند.
1. گوش بيرونى؛ مشتمل بر لاله گوش و مجراى شنوايى است. لاله گوش در غالب حيوانات متحرك است و براى جمع كردن و هدايت امواج صوتى و تشخيص جهت صدا به كار مى رود و ممكن است به طرف منبع صوت متوجه شود؛ اما در انسان لاله گوش بى حركت است، ولى تا اندازه اى مي تواند جهت صوت را تشخيص دهد، اگر چين خوردگى هاى لاله گوش را با موم نرم پر كنيم، شنوايى و توانايى تشخيص محل صوت كم مى شود.
2. گوش ميانى، حفره كوچكى پر از هوا است كه به وسيله پرده نازكى از گوش بيرونى جدا شده است، اين پرده شبيه به پوستِ طبل است و پرده صماخ نام دارد، چهار استخوان برحسب شكلى كه دارند به ترتيب چكشى، سندانى، عدسى و ركابى ناميده شده است، مجرايى از پايين، گوش ميانى را به حلق مربوط مى كند.
3. گوش درونى در بالا از سه مجراى نيم گرد و در پايين از يك بخش حلزونى شكل تشكيل شده است و درون سه مجراى نيم گرد و بخش حلزونى شكل گوش درونى از مايع مخصوصى پر شده است.
كار گوش به اين صورت است كه ابتدا امواج صوتى توسط لاله گوش به مجراى شنوايى فرستاده شده تا پرده صماخ را بلرزاند. به علت اتصال پرده با استخوان ها، استخوان ها لرزيده و سبب حركت مايع درون بخش حلزونى شكل گوش درونى شده و سپس به وسيله عصب شنوايى پيامى از بخش حلزونى شكل گوش درونى به مغز فرستاده مى شود و اين موقع است كه به وسيله مغز صدا شنيده مى شود.
چندتا تصویر از عجایب خلقت ببینیم...
خیلی فرق میکنه که نگاهمون سرسری باشه یا با دقت و تامل باشه😉
با دقت ببینیم...🧐