https://www.stripes.com/news/new-level-iii-hospital-opens-in-anbar-area-1.61806
محتوای این لینک اثبات می کند که امریکا "یقینا" در مورد تلفاتش در عین الاسد دروغ می گوید.
در این لینک که مربوط به سال 2007 است، نیروهای امریکایی از افتتاح یک بیمارستان سطح 3 نظامی در عین الاسد خبر می دهند. رونالد سیلورمن، فرمانده نظامی بهداری امریکایی هنگام این بیمارستان به صراحت گفته بود: «اساسا اگر شما را زنده به اینجا برسانند، شما زنده خواهید ماند».
جالب این که در همین مطلب عنوان شده: «اگر درمان ها در این جا کفایت نکند، نیروها را به "آلمان" یا خود امریکا اعزام می کنیم».
ارزش بیمارستان امریکایی پیش ساخته در عین الاسد در سال 2007، 6.2 میلیون دلار بوده که 4 اتاق عمل جراحی دارد.
سوال اینجاست: آیا نیروهای امریکایی، صرفا به خاطر "ضربه ملایم مغزی" و "موج گرفتگی" به خارج از عین الاسد منتقل شدند؟ اگر آسیب آن ها به راستی در همین حد بود، چرا از بیمارستان های پیشرفته داخل پایگاه استفاده نشد؟
دنیای عراق 🇮🇶
@iraqworld
بیش از 30 موکب در میدان التحریر پس از بیانیه صدر، جمع شدند. این موکب ها نقش پر رنگی در فراهم کردن خورد و خوراک تحصن کنندگان داشتند.
همین عدد نشان می دهد که کل این ماجرای چند ماهه و پر آشوب، زیر سر کدام جریان بوده.
الشرق الاوسط: امریکا با اقلیم کردستان برای احداث یک پایگاه نظامی و افزایش شمار سربازان در این منطقه به 2000 نفر در حال مذاکره است.
✅ صادرات غیرنفتی ایران به عراق
سال ۸۵ حدود دومیلیارد دلار
سال ۹۵ حدود پنجمیلیارد دلار
و سال جدید تا پایان آذر ۹۸ حدود شش میلیارد دلار
اگر بدانیم که صادرات ایران به عراق چهار برابر صادرات به اروپاست
اگر بدانیم عراق شریک اصلی ما در ایجاد اشتغال در کشور است
اگر بدانیم عراق با تحریمهای آمریکا همراهی نکرد
و اگر های دیگر ...
به عراق چگونه اهمیت میدهیم ؟!
"حسین زمانی میقان"
به #دنیای_عراق بپیوندید 👇
@iraqworld
اولین تاثیر راهپیمایی بزرگ ضد امریکایی در جمعه، خود را در میدان التحریر نشان داد. اعتراضات خاموش شد ؟
محمد توفیق علاوی نامزد پست نخست وزیری عراق نسبت به تحولات اخیرا این کشور واکنش نشان داده و از دولت عادل عبد المهدی نخست وزیر مستعفی عراق خواست تا از تظاهرکنندگان حمایت کند، مانع از خشونت ها شود و هر گونه سرکوب را متوقف سازد.