#هفته_سلامت_روان
#همایش_تخصصی
🔺 به مناسبت هفته «سلامت روان» ، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین برگزار می کند
🔰 همایش تخصصی با موضوع ؛
نقش سلامت روان در پیشگیری از
آسیب های اجتماعی همراه با
برنامه های هنری و متنوع
🗓 زمان؛ یکشنبه مورخه ۲۲مهرماه ۱۴۰۳
🕰 ساعت؛ ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰
🏛مکان: سالن اجتماعات قائم(عج)
واقع در چهارراه عمران، طبقه دوم شهرداری منطقه دو
#سازمان_فرهنگی_اجتماعی_ورزشی_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بازدید #گردشگری
🎥 #روایت_تصویری| بازدید معاونان شهرسازی و معماری کلانشهرهای ایران از آثار تاریخی شهر مینودری قزوین
#چهل_و_پنجمین_نشست_تخصصی_معاونان_شهرسازی_و_معماری_کلانشهرهای_ایران
#اداره_ارتباطات_و_امور_بین_الملل_شهرداری_قزوین
#معاونت_شهرسازی_و_معماری_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#سلام_امام_زمانم
✨مهرتو را خدا به گِل و جانمان سرشت
✨دنیای درکنارتو یعنی خود بهشت...
✨باید زبانزد همه دنیا کنم تو را
✨بایدکه مشق نام تورا تا ابد نوشت...
#اللهمعجللولیڪالفرج
#اداره_ارتباطات_و_امور_بین_الملل_شهرداری_قزوین
@baladieh_new
#روایت_خدمت
🔺توقف خودروها در بلوار شهید آیت الله طالقانی_کوچه شهید خالقی قزوین ممنوع است
▫️جانی مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین از ساماندهی جریان ترافیک و انتظام بخشی به عبور و مرور کاربران ترافیکی در بلوار شهید آیت الله طالقانی_ کوچه شهید خالقی خبر داد.
▫️به گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین؛ مجتبی جانی اظهار کرد: با هدف ساماندهی جریان ترافیک، انتظام بخشی به عبور و مرور و جلوگیری از توقف و پارک خودروها در بلوار شهید آیت الله طالقانی_ کوچه شهید خالقی؛ این سازمان اقدام به نصب تابلوهای توقف مطلقا ممنوع در کوچه شهید خالقی نموده است.
▫️لازم به ذکر است؛ توقف خودروها در کوچه شهید خالقی ممنوع بوده و رانندگان متخلف اعمال قانون خواهند شد.
#سازمان_حمل_و_نقل_و_ترافیک_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #با_هم_ببینیم
🔺مهدی زاده، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور:
▫️▫️در اجرای بازآفرینی شهری از مشارکت مردم غافل شدیم
#چهل_و_پنجمین_نشست_تخصصی_معاونان_شهرسازی_و_معماری_کلانشهرهای_ایران
#اداره_ارتباطات_و_امور_بین_الملل_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#روایت_خدمت
🔺قاسمی مدیر منطقه ۴ شهرداری قزوین خبر داد:
▫️▫️اجرای عملیات ۳۸ هزار مترمربع تراش و روکش آسفالت در فصل تابستان
▫️داریوش قاسمی افزود: در سه ماهه دوم در منطقه چهار ۳۸،۲۴۷ مترمربع تراش و مرمت آسفالت و ۱۰،۱۶۲ مترمربع روکش آسفالت انجام شد.
▫️به گزارش روابط عمومی منطقه چهار شهرداری قزوین؛ داریوش قاسمی اظهار داشت: بنابر نیازسنجی، اولویت بندی و درخواست های شهروندان، معاونت عمرانی منطقه ۴ اقدام به روکش آسفالت در خیابان های اصلی و فرعی، معابر و کوچه ها می نماید.
▫️وی افزود: در فصل تابستان بیش از ۳۸ هزار مترمربع تراش و روکش آسفالت در ناحیه شهری آزادگان شامل بلوارهای معلم و شهید صیاد شیرازی، خیابان بوعلی غربی، میدان دو طفلان مسلم(ع)، ورودی شهرک دانش و خیابان امام رضا (ع) ناصرآباد به انجام رسیده است.
▫️قاسمی بیان کرد: به میزان ۶،۶۷۷ مترمربع روکش مکانیکی آسفالت و ۳،۴۸۵ مترمربع روکش دستی آسفالت در ناصرآباد شامل کوچه های امام سجاد (ع)، امام صادق (ع) یکم، شهید قاسمی و حضرت ابوالفضل (ع)، کوچه های نسیم ششم، هفتم و هشتم و میدان شهید حسن پور انجام شده است.
#منطقه_چهار_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#ستاد_استقبال_از_مهر
🔺اجرای خط ایست در تقاطع های سطح شهر
▫️با هدف مدیریت سرعت خودروهای عبوری، افزایش ایمنی عبور و مرور کاربران ترافیکی به ویژه دانش آموزان، کاهش تصادفات و انتظام بخشی به جریان ترافیک؛ اجرای خط ایست به صورت شبانه توسط سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری قزوین انجام شد:
🔎 تقاطع بوعلی سینا_ شهید باهنر
#سازمان_حمل_و_نقل_و_ترافیک_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#روایت_خدمت
🔺اتمام عملیات اجرایی کانیو در کوچه صمدیه
▫️به گزارش روابط عمومی منطقه یک شهرداری قزوین؛ عوامل اجرایی ناحیه امامزاده حسین (ع) بعد از بازدید از کوچه داماد واقع در خیابان شهید انصاری شروع عملیات جداول گذاری این کوچه را با هدف ارتقاء زیر ساختها و هدایت آبهای سطحی در دستور قرار دادند و روند عملیات اجرایی آن را به پایان رساندند.
#منطقه_یک_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#روایت_خدمت
🔺روکش آسفالت کوچه ثانی قوامی
▫️به گزارش روابط عمومی منطقه یک شهرداری قزوین؛ با توجه به درخواست شهروندان و اهالی کوچه ثانی قوامی واقع در خیابان شهید انصاری از طریق سامانه ۱۳۷ و دیدارهای مردمی مدیران شهری؛ عوامل اجرایی ناحیه امامزاده حسین (ع) روکش آسفالت ورودی این کوچه را انجام دادند.
#منطقه_یک_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#روایت_خدمت
🔺بهرامی مدیر منطقه دو شهرداری قزوین خبر داد:
▫️▫️انجام 641 متر مربع پیاده روسازی کفپوش در ناحیه شهید بهشتی
به گزارش روابط عمومی منطقه دو شهرداری قزوین، بهرامی با اشاره به ساخت پیادهرو کفپوش در سطح ناحیه شهید بهشتی منطقه دو در 6 ماه نخست امسال، اظهار کرد: در این مدت، در ناحیه شهری شهید بهشتی منطقه 2 شهرداری قزوین 641 مترمربع پیادهرو سازی کفپوش انجام شده است.
▫️ مدیر منطقه دو شهرداری قزوین گفت: پیاده رو سازی کفپوش در حالی در منطقه 2 شهرداری قزوین انجام شده که روزانه شاهد بسیاری از اقدامات عمرانی دیگر در این منطقه هستیم.
▫️ بهرامی هدف از اجرای این پروژه را ارتقای کیفیت معابر و مناسب سازی پیادهروها به منظور تسهیل در عبور و مرور عابران و زیباسازی معابر عنوان کرد و افزود: منطقه دو شهرداری قزوین تمام تلاش خود را برای افزایش رضایتمندی شهروندان و افزایش استانداردهای شهری انجام می دهد.
#منطقه_دو_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#روایت_خدمت
🔺 احداث و جایگذاری پلهای فلزی در معابر منطقه دو شهرداری قزوین
▫️ به گزارش روابط عمومی منطقه دو شهرداری قزوین؛ عملیات جایگذاری پل فلزی در یکی از معابر منطقه دو شهرداری قزوین انجام شد.
▫️ این عملیات در خیابان فلسطین واقع در ناحیه شهری شهید بهشتی و توسط عوامل اجرایی معاونت خدمات شهری منطقه دو شهرداری قزوین صورت گرفته است.
#منطقه_دو_شهرداری_قزوین
@baladieh_news
#روایت_خدمت
🔺 نوسازی جداول فرسوده منطقه دو شهرداری قزوین
▫️به گزارش روابط عمومی منطقه دو شهرداری قزوین؛ عملیات مرمت جداول فرسوده در معابر مختلف منطقه دو شهرداری قزوین در حال انجام است.
▫️ این عملیات در خیابان حکم آباد واقع در ناحیه شهری شهید بهشتی و توسط عوامل اجرایی معاونت خدمات شهری منطقه دو شهرداری قزوین صورت گرفته است.
#منطقه_دو_شهرداری_قزوین
@baladieh_news