خانواده_سالم_چگونه_خانواده_ای_است.mp3
2.88M
◽️ خانواده سالم چگونه خانوادهای است؟
▫️ قسمت اوّل
👤 مرحوم آیةالله میرزا علی #فلسفی
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 #خانه_خوبان (۲)
🎥 ویروس خانواده
🆔 @balagh_ir
◾️ «دختر آفتاب»
▪️ بمناسبت سالروز رحلت حضرت سکینه (س)
پنجم ربیع الأوّل، یادآور وفات حضرت سکینه (علیهاالسلام) یکی از بانوان بافضیلت و از ستارگان درخشان آسمان علم و ادب و عفت است. او پرورش یافته پدری، چون امام حسین علیه السلام و مادری فداکار، چون رباب است.
▫️ ولادت حضرت سکینه
▫️ علاقه و محبت امام حسین (ع) به سکینه
▫️ سکینه و حمایت از ولایت
▫️ حضرت سکینه (س) در کربلا
▫️ و...
🌐 مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
https://www.balagh.ir/content/16710
🆔 @balagh_ir
🏴 پنجم ربیع الأوّل؛ سالروز وفات حضرت سکینه دختر امام حسین (ع)
▪️سکَینه دختر امام حسین (ع) و رباب بنت امرؤالقیس از حاضران در واقعه کربلا و اسیران کربلا بود که پس از شهادت پدرش با کاروان اسیران به کوفه و شام برده شد.
▪️سکینه از پدرش روایاتی نقل کرده و بر اساس گزارشات تاریخی اشعار برخی از شاعران عرب را داوری میکرده و اشعاری در رثای امام حسین (ع) سروده است.
👈 مقالهی سکینه دختر امام حسین (ع) در دانشنامه اسلامی
👈 مقالهی سکینه دختر امام حسین (ع) در ویکی شیعه
🆔 @balagh_ir
هشدار به متولیان فضای مجازی کشور
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِين»
مقام معظم رهبری و دیدبانان فرهنگی کشور بارها از اینترنت ملی و بومی سازی فضای مجازی سخن گفتند؛ اما این متولیان مقصرند که توجهی به حکمرانی فضای مجازی نداشتند و تنها به یک رکن حکمرانی یعنی سیاستگذاری بسنده کردند و از تنظیم گری یعنی مقررات گذاری، ساختارسازی، گفتمان سازی، تحقق مقررات، نظارت و رصد و ارزیابی، اصلاح قوانین و سیاستها غفلت نمودند یا توجه ناقصی داشتند؛ به همین دلیل، خدمات عمومی فضای مجازی به جبهه دشمن در جنگشناختی تبدیل شد.
پدیده کرونا هم باعث شد تا عمده فعالیتهای آموزشی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و اجتماعی به صورت مجازی عرضه شود و علاوه بر کرونازدگی جسمی، جوانان را گرفتار کرونازدگی روحی کند.
ناتوی فرهنگی در بستر فضای مجازی، هزاران کودک و نوجوان و جوان را مدیریت کرد و نگاه برخی از آنها را به نظام اسلامی تغییر داد و نظام استکبار سکولار بشر ستیز را در ذهن پاره ای از آنها، مثبت جلوه داد. گویا آمریکا و غرب جنایتکار، هیچ استعمار و جنایتی در شرق و غرب، آسیا و آفریقا و ایران اسلامی نداشته است.
این همان جنگ شناختی است که در سه سال کرونایی، مضاعف شد و با سریالهای خانگی رها شده تقویت گردید.
این مدل جنگ شناختی به جوانان این سرزمین، عملیات نقطه ای را آموزش داد تا با کمترین بهانه اجتماعی، عملیات طراحی شده را اجرا کنند.
شایان ذکر است فرماندهان جنگ شناختی دشمن، امیدی به سلطنت طلبها و منافقان و ضد انقلابهای گذشته و حال ندارند؛ چون مقبولیت و محبوبیت مردمی ندارند لذا طراحی آنها برای درگیر کردن دانشگاهیان و مدارس و ورزشکاران و هنرمندان است تا تخریب و رفتارهای خشن از سوی نخبگان این صنوف صورت گیرد.
هدف دشمنان جنگ شناختی، انتقال خشونت و قتل و تخریب و تحریف به دانشگاه ها و ادامه آن تا ۱۶ آذر است پس باید هوشیار بود و با رویکرد حکمرانی فرهنگی بدان نگریست.
اما راه مقابله با این جنگ شناختی چیست؟
راه مقابله، جهاد فرهنگی است از طریق تسریع در سامان دهی اینترنت بومی و فضای مجازی ایرانی اسلامی و ساخت نرم افزارهای کاربردی در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، آموزشی، سیاسی و ... که اگر این سامانه هوشمند ملی به سرعت شکل نگیرد و نرمافزارهای کاربردی موجود قطع گردد، باعث نارضایتی جدید فعالان اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.
اما راه مقابله با عملیات نقطه ای چیست؟
به گمان نگارنده، راه مقابله عبارت است از جهاد تبیین و تدبیر با برگزاری کلاس های حضوری در همه مراکز آموزشی اعم از مدارس و دانشگاه ها و حضور معلمان و استادان در کلاس ها هر چند با تعداد اندک متعلمان و فعالیتهای اندیشه ای و هنری و ورزشی و تکنیکی در مدارس و دانشگاه ها به ویژه کرسی های آزاداندیشی با رعایت منطق و اخلاق.
امیدوارم متولیان فرهنگی به ویژه اعضای شوراهای عالی و کمیسیون ها و وزارتخانه های این حوزه اجتماعی در کشور به هشدار این مسکین توجه نمایند و حکمت ورزی کنند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه
طلبه حوزه علمیه قم
۱۰ مهرماه ۱۴۰۱
🆔 @balagh_ir
🔻 #حجاب | حریم نگه داشتن میان مرد و زن
✅ اين سوال مطرح ميشه که مدام میگويند زنان خود را بپوشانند که مردان تحريک نشوند و زنان اين کار و آن کار را نکنند که مبادا تحريک پيش بيايد. آيا اين کار باعث نمیشود مرد را بعنوان فردی ببينيم که مدام در حال تحريک و با کوچکترين عملی برايش محرک میشود و به شأن مردان آسيبی نمیزند؟
✍ پاسخ: گرچه حجاب زن در حفظ آرامش اخلاقي و روحي مردها نقش مهم دارد ولي نکتهي اصلي در اين باره آن است که پوشش بيشتر زن، سبب ميگردد تا ارزش خود زن در برابر مرد بالا برود.
🔹 حريم نگهداشتن زن ميان خود و مرد يکي از وسائل مرموزي بوده است که زن براي حفظ مقام و موقع خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است. اسلام زن را تشويق کرده است که از اين وسيله استفاده کند.
🔸 اگر اسلام تاکيد کرده است که زن متينتر و با وقارتر و عفيفتر حرکت کند و خود را در معرض نمايش براي مردان نگذارد براي آن است که بر احترام زن افزوده شود و همچون کالاي بيارزشي تلقي نگردد که به راحتي در اختيار همگان است.
🔹 بعبارت ديگر؛ پوشيده بودن زن ، در همان حدودي که اسلام تعيين کرده، موجب کرامت و احترام بيشتر اوست؛ زيرا او را از تعرض افراد جلف و فاقد اخلاق مصون ميدارد، پس حجاب محدوديت نيست بلکه مصونيت است هم مصونيت زن را در پي دارد و هم مصونيت جامعه را در آلوده شدن به گناه.
🆔 @balagh_ir
🔻#حجاب | انحراف زنان از منظر قرآن
✅ آيا در مورد انحرافهای زنان در جامعه از منظر قرآن چيزی ذکر شد؟ در قرآن کريم در مورد چنين موضوعی، مطلبی ذکر شده؟
✍ پاسخ: بله دوری از پاکدامني موجب انحراف آنها ميشود. خداوند سبحان در آيه ۱۲ سوره ممتحنه پاکدامني و دوري از آلودگي به انحراف جنسي (زنا) را شرط قبولي توبه زنان و همچنين شرط پذيرش بيعت آنان با پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) دانسته است که نشان دهنده اهميت والاي اين صفت در سلسله اوصاف زنان نمونه و شايسته از منظر قرآن مجيد است که رعايت نشود جامعه را به انحراف ميکشاند.
🔹 «يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِذَا جَاءَكَ الْمُؤْمِنَاتُ يُبَايِعْنَكَ عَلَىٰ أَن لَّا يُشْرِكْنَ بِاللَّهِ شَيْئًا وَلَا يَسْرِقْنَ وَلَا يَزْنِينَ وَلَا يَقْتُلْنَ أَوْلَادَهُنَّ وَلَا يَأْتِينَ بِبُهْتَانٍ يَفْتَرِينَهُ بَيْنَ أَيْدِيهِنَّ وَأَرْجُلِهِنَّ وَلَا يَعْصِينَكَ فِي مَعْرُوفٍ فَبَايِعْهُنَّ وَاسْتَغْفِرْ لَهُنَّ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ؛ ای پيامبر چون زنان باايمان نزد تو آيند که [با اين شرط] با تو بيعت کنند که چيزی را با خدا شريک نسازند ... و دزدی نکنند، و زنا نکنند ... با آنان بيعت کن و از خدا برای آنان آمرزش بخواه، زيرا خداوند آمرزنده مهربان است.»
🔸 بعد بحث حجاب و رعايت اون هست که در آيات متعددی مطرح شده است.مثل «و قُل لِلمُؤمنت ... و لا يُبدينَ زينَتهُنَ اِلاّ ما ظَهَرَ مِنها وليَضربِن بِخُمُرهنّ علي جُيِوبِهنّ ولا يُبدينَ زينتَهُنّ الاّ لِبُعولَتِهِنّ ... ؛ و به زنان باايمان بگو: ديدگان خود را [از هر نامحرمي] فرو بندند و پاکدامني ورزند و زيورهاي خود را آشکار نگردانند مگر آنچه که طبعا پيداست. و بايد روسري خود را بر گردن خويش [فرو] اندازند، و زيورهايشان را جز براي شوهرانشان و ... آشکار نسازند.»
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🏴 مسابقه کتابخوانی ویژه اعضاء کانال بلاغ 🏴
🔘 #مسابقه_کتابخوانی
🎁 همراه با جوایز ارزنده
✍️ پایگاه اطلاع رسانی «بلاغ»، به مناسبت رحلت #پیامبر_أعظم (ص) و شهادت سبط گرامی ایشان حضرت #امام_حسن_مجتبی (ع) و شهادت #امام_رضا (ع) #مسابقه_کتابخوانی ویژه اعضاء کانال بلاغ برگزار میکند.
💠 جوایز مسابقه:
🔹 یک جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی
🔹 یک جایزه نقدی ۴۰۰ هزار تومانی
🔹 پنج جایزه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی
🔹 هشت جایزه نقدی ۲۰۰ هزار تومانی
🔹 ده جایزه نقدی ۱۰۰ هزار تومانی
🔹 ده جایزه نقدی ۱۰۰ هزار تومانی برای تمامی شرکت کنندگان به قید قرعه
💢 مهلت شرکت در مسابقه: ۱۵ مهر ۱۴۰۱
🌐 لینک شرکت در مسابقه:
http://quiz.balagh.ir
#مسابقات_مناسبتی_ویژه_اعضا_کانال
🆔 @balagh_ir