#رایگان #آنلاین #مجازی
✅ مرکز آموزشهای کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میکند:
💢 مدرسه آنلاین مهر ماه
📌 در موضوعات:
🔹 تکنیکهای موفقیت فرزندان در تحصیل
▫️ مدرس: حجةالاسلام ابراهیم اخوی
🗓 یکشنبهها به مدت 4 هفته
⏳ از یکم مهر 1403
⏰ 16 الی 17
🔸 مهارتهای زندگی (کنترل خشم)
▫️ مدرس: حجةالاسلام سید مهدی خطیب
🗓 دوشنبهها به مدت 4 هفته
⏳ از 2 مهر 1403
⏰ 16 الی 17
🔹 احکام شرعی (احکام عقد و ازدواج)
▫️ مدرس: حجةالاسلام سید محمد تقی محمدی
🗓 شنبهها به مدت 4 هفته
⏳ از 7 مهر 1403
⏰ 16 الی 17
🔸 کارکردهای هوش مصنوعی در آموزش و تبلیغ دینی
▫️ مدرس: حجةالاسلام سید مهدی مجیدی نظامی
🗓 سهشنبهها به مدت 4 هفته
⏳ از 3 مهر 1403
⏰ 16 الی 17
👆👆 کارگاه کارکردهای هوش مصنوعی به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود.👆
📃 همراه با صدور گواهی پایان دوره
🔻 ثبتنام و آشنایی بیشتر با موضوعات و اساتید در سایت مرکز آموزشهای کاربردی:
🌐 el.balagh.ir/category/4800
🆔 @balagh_ir
📲 محتوای آموزشی قلعه نماز
🔹 فیلم آموزشی (قلعه نماز) که در آن از وسیله کمک آموزشی (نرمافزار قلعه نماز) استفاده شده است.
🔹 فیلم قدیمی (قلعه نماز) که با روش سنتی تابلوی جیب کارت کمک آموزشی قلعه نماز مبحث نماز آموزش داده شده است.
🔹 فایل پاورپینت (قلعه نماز)
📥 از اینجا دانلود کنید
🆔 @balagh_ir
💐 عرض سلام و ادب خدمت مخاطبین گرامی
🔸 به لطف خدای متعال و به مناسبت میلاد پربرکت رحمة للعالمین حضرت محمد "صلیاللهعلیهوآله"، بنیاد رسول رحمت، با همکاری رادیو معارف مسابقه #پیامبر_رحمت را از شنبه تا جمعه (ایام هفته وحدت) برگزار میکند؛
🎙صوت هر قسمت از مسابقه به همراه سؤالات، همان روز در کانال #مدیون_پیامبریم قرار میگیرد.
🎁 هر روز به سه نفر، سه جایزه ۳۰۰ هزار تومانی هدیه داده میشود.
➺ @madyoon_payambarim
🆔 @balagh_ir
در امر به معروف و نهی از منکر چه بودیم و چه شدیم!.mp3
997K
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• در امر به معروف و نهی از منکر چه بودیم و چه شدیم!
👤 شهید مرتضی #مطهری
🆔 @balagh_ir
💠 با هدف تعامل و همکاری در حوزه تبلیغ تخصّصی صورت گرفت؛ جلسه هماندیشی امام جمعه اسفرورین قزوین با مدیر کل تبلیغ تخصّصی
🔸 به گزارش خبرنگار بلاغ، حجةالاسلام سید روحالله حسینی امام جمعه اسفرورین قزوین با همراهی بخشدار و مسئول آموزش و پرورش آن منطقه در سفر به شهر مقدس قم با اباذر جعفری مدیر کل تبلیغ تخصّصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم دیدار و در خصوص تعامل و همکاری هرچه بیشتر در حوزه فعالیتهای تبلیغی گفتگو کردند.
🌐 مشاهده جزئیات خبر
📸 گزارش تصویری | جلسه هماندیشی امام جمعه اسفرورین قزوین با مدیر کل تبلیغ تخصّصی
🆔 @balagh_ir
❓پرسش: آیا ازدواج کردن بر روی رزق و روزی انسان تأثیر دارد؟
#عکس_نوشته
🆔 @balagh_ir
⭕️ پرسش: ویژگیهای مؤمنین راستین در قرآن کریم به چه صورت ذکر شده است؟
#اینفوگرافیک
🆔 @balagh_ir
امیرمؤمنان سلام الله علیه: هیچ امتی از اختلاف خیر نمیبیند.mp3
423.9K
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• امیرمؤمنان سلام الله علیه: هیچ امتی از اختلاف خیر نمیبیند
👤 آیةالله #جوادی آملی
🆔 @balagh_ir
🖼 #طرح | هشت توصیه اهل بیت علیهمالسلام برای وحدت مسلمانان
🔸 #وحدت بین مذاهب شیعه و سنّی یکی از رکنهای مهم حفظ دین به شمار میره، موضوعی که حتی اهلبیت علیهمالسلام هم درباره اون توصیههای مهمی داشتن؛ بیاید با هم چند نمونه از این توصیهها رو مرور کنیم...
🗒 ورق بزنید
#هفته_وحدت
🆔 @balagh_ir
#پرسش_و_پاسخ
#هفته_وحدت
❓ سؤال: حفظ وحدت بین شیعه و اهل سنت را توضیح دهید. آیا این بدان معنا است که ما با آنها هیچ اختلافی در امور دینی و عقاید نداریم؟
✍️ پاسخ: وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب نیست. این وحدت نه شدنی است و نه منظور داعیان این وحدت است. وحدت به معنای نادیده گرفتن اختلافات و شیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست.
❖ مقصود از وحدت اسلامی همبستگی مسلمانان و اتحاد پیروان مذاهب گوناگون با وجود اختلافات مذهبی، در برابر دشمنان اسلام و بیگانگان است.
❖ معنای صحیح وحدت شیعه و اهل سنت این است که با توجه به این که بین دو مذهب مشترکات بسیاری است، دو گروه باید بر محور این مشترکات به هم نزدیک شوند؛ برای حفظ و تعالی اسلام با همدیگر همکاری و همیاری داشته باشند؛ چرا که هر دو دشمن واحدی دارند. دشمنان اسلام، دشمنان هر دو مذهب هستند. در برابر این دشمنان و برای جلوگیری از سوء استفاده آنان از اختلافات باید در مقابل آنها بر وجوه اشتراک خود تکیه کنند، تا بتوانند بر دشمنان اسلام که دشمن مشترک شیعه و سنی هستند، از خود دفاع کنند.
❖ شیعه و سنی، قرنهای طولانی است که در مسائل گوناگون اختلاف نظر دارند و این امر، گاه از سوی فتنهانگیزان مایه گسستها، بلکه نزاعهای فراوان در تاریخ شده است، و بیگمان، یکی از عللِ ضعف مسلمانان در حال حاضر در برابر هجمه استعمار غرب، همین امر بوده است.
❖ شیعه و سنی هر دو مسلمان و در اعتقادات، احکام، اخلاق و ... دارای مشترکات زیادی هستند، البته اختلاف هایی هم دارند که انکارشدنی نیست، اما این اختلافها نباید منجر به خصومت و دشمنی شود و به اساس اتحاد و برادری اسلامی ضربه وارد سازد .
❖ علامه شرفالدین میگوید: «سیاست سبب جدایی شیعه و سنی شد، همو نیز باید سبب اتحاد شیعه و سنی شود». [۱] منظور این است که سیاست استعماری و دسیسههای بیگانگان فرق اسلامی و از جمله شیعه و سنی را از هم جدا کرده است، باید سیاست اسلامی به منظور مقابله با دشمن مشترک نیز آنها را به هم پیوند دهد.
💠 وحدت و مناظرات علمی
❖ وحدت به معنای ترک و تعطیل کردن مباحثات و مناظرات علمی بین این دو مذهب نیست. با حفظ وحدت و یک پارچگی نیز میتوان در محیطهای علمی مناظرات علمی برقرار کرد؛ به گونهای که دشمنان نیز نتوانند سوء استفاده نمایند. روشن است که برای رسیدن به اتحاد، نخست باید عوامل تفرقه و موانع اتحاد را از سر راه برداشت، و به طرفین شناختی صحیح از عقاید و افکارِ یکدیگر بخشید، و این، جز با بحث و مذاکره علمی بین دانشمندان ممکن نیست. "اتحاد" به معنای نفی آزادی اندیشه و تحقیق، حقیقتجویی و عدالتخواهی نیست. اتحادی مطلوب است که در کنار این ارزشها مطرح گردد.
❖ اگر این مباحثات و مناظرات علمی با روشهای علمی و رعایت آداب مناظره صورت گیرد، نه تنها سبب تفرقه و جدایی بین دو مذهب نخواهد شد، بلکه منجر به شناخت صحیح یکدیگر و تقریب و در نتیجه وحدت نیز میشود. از این رو مناظرات علمی نه تنها تفرقهانگیز نیست که وحدت آفرین است.
💠 وحدت در گذر زمان
❖ با مطالعه در تاریخ اسلام میتوان شواهد فراوانی از وحدت و همگرایی و ثمرات آن در بین مذاهب اسلامی یافت و آنها را به عنوان اسوه و نمونه به جوامع اسلامی معرفی نمود.
❖ سیره حضرت علی (علیهالسلام) بهترین الگو و اسوه برای برقراری اخوت و وحدت اسلامی است. ایشان برای حفظ وحدت مسلمانان نه تنها از حقوق خویش میگذشت، بلکه از همکاری با مخالفان خود نیز دریغ نمیکرد.
❖ بزرگانی از هر دو مذهب شیعه و سنی در جهت پاگرفتن این وحدت کوشیدهاند. افرادی؛ چون آیةالله بروجردی، حضرت امام خمینی، علامه شرفالدین و امام موسی صدر از میان شیعه و شیخ شلتوت و دیگران از بین اهل سنت را باید نام برد که در عرصه شکلگیری وحدت بین مسلمانان گامهای مؤثری برداشته اند.
❖ با مراجعه به تاریخ نیز میتوانیم شواهد فراوانی از همکاری و وحدت شیعه و سنی بیابیم. برای نمونه صاحب بن عباد شیعه، که در دوران عباسیان وزیر بود، قاضی عبدالجبار را که از بزرگان اهل سنت بود، به سمت قاضی القضاتی منصوب کرد.
❖ در بین مسلمانان زمینههای وحدت بسیاری وجود دارد که با محور قرار دادن آنها میتوان وحدت بین مسلمانان و قدرت یافتن آنها را شاهد بود؛ خدا، قرآن، رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآله)، حضرت علی (علیهالسلام)، مسئله مهدویت، محبّت اهلبیت (علیهمالسلام)، دفاع از مردم فلسطین، مقابله با دشمنیهای اسرائیل و آمریکا، از زمینههای وحدت امت اسلامی هستند.
1⃣ اجتهاد در مقابل نص [ترجمه علی دوانی] ص ۸
🆔 @balagh_ir
💠 معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی؛ با امید میتوان تهدید را به فرصت تبدیل کرد
🔸 به گزارش خبرنگار بلاغ، حجةالاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی صبح روز یکشنبه 25 شهریور 1403 به منظور امضای تفاهمنامه همکاریهای مشترک، با حضور در اداره کل زندانهای استان قم از بخشهای مختلف زندان و فعالیتهای فرهنگی در حال اجرا بازدید کرد.
🌐 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @balagh_ir
💠 معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: تکیه بر خرد جمعی، همافزایی، برنامهریزی، ارزیابی و نوآوری مولفههای اصلی تبلیغ گروهی است
به گزارش خبرنگار بلاغ، حجةالاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در جلسه افتتاحیه اردوی آموزشی زیارتی سرگروههای تبلیغی جنوب شرق کشور که صبح امروز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ در ساختمان مرکز آموزشهای کاربردی برگزار شد ضمن تقدیر از فعالیت سرگروهها، ساماندهی گروههای تبلیغی را بهترین راهبرد برای برگزاری فعالیتهای موفق فرهنگی و تبلیغی دانست و گفت: تکیه بر خرد جمعی، همافزایی، برنامهریزی، ارزیابی و نوآوری از مؤلفه تبلیغ گروهی بوده و معمولا این مؤلفهها در تبلیغ فردی مشاهده نمیشود.
🌐 مشاهده جزئیات خبر
📸 گزارش تصویری | جلسه افتتاحیه اردوی آموزشی زیارتی سرگروههای تبلیغی جنوب شرق کشور
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 هفته وحدت گرامی باد
🆔 @balagh_ir