پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی: گرامیداشت ایام دفاع مقدس مصداق بارزی از آیه «وَ ذَكِّرْهُمْ بِأيَّامِ اللهِ» است
🔸 به گزارش خبرنگار بلاغ، حجةالاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در یادواره «مبلّغان مجاهد» که به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، در سالن همایشهای غدیر برگزار شد ضمن تبریک ایام ولادت پیامبر رحمت و امام صادق علیهماالسلام، هدف از برگزاری این جلسه را تعظیم شعار الهی برشمرد و بیان کرد: گرامیداشت ایام دفاع مقدس، مصداق بارزی از آیه «وَ ذَكِّرْهُمْ بِأيَّامِ اللهِ» است و یاد کردن از ایام الهی را میتوان نوعی تعظیم شعار الهی دانست.
🌐 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @balagh_ir
💠 نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نقش بسزای مبلّغان در افزایش روحیه معنوی بین رزمندگان دفاع مقدس
🔸 به گزارش خبرنگار بلاغ، به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، یادواره «مبلّغان مجاهد» صبح امروز پنجشنبه ۵ مهر ۱۴۰۳ با حضور حجةالاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی، در سالن همایشهای غدیر برگزار شد.
🔹 نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: «معنویت» را میتوان به عنوان اصلیترین عامل پیروزی رزمندگان اسلام در جبهههای نبرد حق علیه باطل دانست. عواملی چون «ایمان»، «اخلاص»، «خداباوری»، «اعتقاد به قیامت»، «دنیاگریزی» و ... از سرفصلهای معنویت میباشد.
🌐 مشاهده جزئیات خبر
📸 گزارش تصویری | یادواره «مبلّغان مجاهد»
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | یهودیان پیمانشکن - غزوه بنینضیر
🗓 ۲۲ ربیعالأوّل سالروز غزوه بنینضیر و پیروزی مسلمین و بیرون راندن یهودیان از مدینه
🆔 @balagh_ir
📸 گزارش تصویری | یادواره «مبلّغان مجاهد»
🔹 بخش اوّل
🆔 @balagh_ir
📸 گزارش تصویری | یادواره «مبلّغان مجاهد»
🔹 بخش دوّم
🆔 @balagh_ir
سرعت بخشیدن به ظهور با انقلاب اسلامی.mp3
209.5K
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• سرعت بخشیدن به ظهور با انقلاب اسلامی
👤 مقام معظّم رهبری
🆔 @balagh_ir
#پرسش_و_پاسخ
❓ سؤال: چرا به نیت سلامتی امام زمان (عج) صدقه میدهیم؟ مگر ایشان ولی خدا نیستند و خدا مراقب ایشان نیست، پس احتیاجی ندارند که کسی برایشان صدقه بدهد.
✍️ پاسخ: امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از جهت بدن مبارک با انسانهای ديگر تفاوتی ندارد و امکان دارد در معرض آسيبهايی که به طور طبيعی انسانها را تهديد میکند مانند بيماریها قرار بگيرد. خداوند متعال طول عمر مبارک حضرت را تضمين کرده است نه سلامتی حضرت را. حضرت نيز مانند مردم عادی بر اثر غم و اندوه و ... ناخوش احوال میشوند.
🔹 همانطور که ساير ائمه در زمان خود بيمار میشدند ايشان نيز مانند ساير ائمه معصومين ممكن است در معرض برخی آفات قرار گرفته و بيمار شود. به طور مثال در زندگانی امام صادق (علیه السلام) چنين آمده كه بر حضرت تبی عارض گشت، حضرت چندين بار «يا فاطمه» گفتند.
🔸 در جای ديگر آمده كه امام صادق (علیه السلام) در شب بيست و سوم ماه رمضان مريض بودند دستور دادند با همان حال بيماری، ايشان را به مسجد ببرند، ظاهراً به خاطر اهميت احياء شب بيست و سوم رمضان.
🔹 امام هادی (علیه السلام) نيز برای برآورده شدن حاجات خود از يکی از شيعيان خواستند تا در زير قبه امام حسين (علیه السلام) برای ايشان دعا کند.
🔸 در حقيقت در زندگی ائمه اطهار (علیهم السلام) مشاهده میشود كه امامان بزرگوار مريض میشدند و در بعضی موارد دستور ذبح گوسفند، قربانی و اطعام میدادند.
🔹 وجود مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم يكی از ائمه معصوم است و از آن قاعده مستثنی نيست. نكتهای كه هست اينكه ائمه (علیهم السلام) در معرض آسيبهای ديگر بودهاند و در جنگ با دشمنان ممكن بود دچار جراحت شده و يا به شهادت برسند، ليكن اراده خداوند سبحان بر اين قرار گرفته كه وجود مقدس حضرت ولی عصر (ع) حفظ شود تا زمان ظهور برسد و چشم منتظران روشن گردد.
🔸 پس اين صدقه در حقيقت صدقه برای سلامتی حضرت و دور شدن اين آسيبها میباشد. علاوه بر اينکه صدقه دادن ما نوعی ابراز علاقه و اهميت ما نسبت به سلامتی وجود مقدس حضرت میباشد که نوعی اثر تربيتی برای خود ما نيز دارد. نبايد هيچ شخصی عزيزتر و گرامیتر از وجود مقدس امام زمان ارواحنا فداه نزد ما باشد بلکه حضرتش بايد محبوبتر از نفس خودمان باشد و اگر چنين اعتقادی نداشته باشيم در ايمان و معرفتمان نسبت به آن حضرت ضعف و خللی وجود دارد.
🔹 لذا سيد، رحمة الله عليه، به فرزند خود سفارش میفرمايد که: ابتدا کن به صدقه دادن برای آن حضرت قبل از اينکه برای خود و عزيزانت صدقه بدهی بنابراين اين عمل، از شؤون بندگی و ادای بعضی از حقوق بزرگ آن حضرت است و خود يک نوع اظهار محبت و دوستی به آن جناب است و اين عمل راه و سببی است برای جلب رضای پروردگار و حصول قرب به خداوند در قضای حوائج و دفع بلا.
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 اُختُ الرِّضا، نگین درخشان قم
🌺 ۲۳ ربیعالاوّل سالروز ورود پر خیر و برکت حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها به شهر مقدس قم گرامی باد
🆔 @balagh_ir
بلاغ | دستیار فرهنگی
#آیا_میدانستید 🤔 شماره: 3⃣ 💎 حالا بریم سراغ برنامهها و مزایای تبلیغ تخصّصی: ✅ اعزام در قالب تبلیغ
#آیا_میدانستید 🤔
شماره: 4⃣
📝 شرایط تشکیل پرونده تبلیغ تخصّصی:
🏷 داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران؛
🏷 دارای حداقل گواهی سطح ۲ حوزه برای برادران و خواهران؛
🏷 قبولی در آزمون معارف دینی و تبلیغی؛
🔹 مواد این آزمون عبارتاند از: احکام تخصصی، قرآن و سنت در تبلیغ، شیعهشناسی و اخلاق تبلیغ که منابع آن قبل از برگزاری اعلام خواهد شد.
🔻 تبصره: افراد ذیل از این آزمون معاف هستند:
🔸 دارندگان پرونده تبلیغی در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، سازمان حج و زیارت (عمره و تمتع)، نهاد نمایندگی ولی فقیه و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه؛
🔸 دانشآموختگان سطح ۳ و ۴ حوزه؛
🔸 سابقه تدریس حداقل چهار ترم دروس حوزوی یا دروس معارف دانشگاه؛
🔸 سابقه تبلیغی حداقل ۱۵۰ روز از مراکز معتبر؛
🔸 ممتازان سطح ۲ و بالاتر حوزه؛
🏷 قبولی در مصاحبه؛
🏷 توانمندی علمی لازم در تخصص درخواستی؛
🔹 منظور از توانمندی علمی، تسلط نسبی به دانش و محتوای تبلیغی در تخصص درخواستی است.
🔻 این توانمندی بر اساس ذیل احراز میگردد:
🔸 ارائه مدارک تحصیلی مرتبط حوزوی، دانشگاهی، یا ارائه گواهی شرکت در دورههای مراکز آموزش علمی و کاربردی؛
🔸 یا ارائه گواهی فعالیتهای پژوهشی: کتاب، مقاله، طرح پژوهشی، داوری و ارزیابی مقالات و کتب، دبیر علمی همایش، سخنرانی یا ارائه مقاله همایش، نقد علمی (ارائه در کارگاه آموزشی یا نشست تخصصی)، ویرایش و تلخیص کتاب؛
🔸 یا ارائه گواهی فعالیتهای آموزشی: تدریس در حوزه، دانشگاه، مراکز علمی و آموزشی و دیگر نهادهای معتبر، استاد راهنما، استاد داور، استاد مشاور؛
🔸 یا ارائه گواهی مبنی بر عضویت در گروههای علمی: هیئت علمی، انجمن علمی، گروه علمی؛
🏷 توانمندی لازم در حداقل یکی از مهارتهای تبلیغی؛
🔹 منظور از توانائی و مهارت مبلّغ در برقراری ارتباط تبلیغی مؤثر با مخاطب و یا در محیطهای تبلیغی و یا در قالبهای ارائه معارف و اهداف تبلیغی (مانند کلاسداری، اجرا و مجریگری، مشاوره چهره به چهره و پاسخگویی، مناظره، منبر و خطابه، روایتگری، نمایشگاه داری و...) است که بر اساس، مدارک آموزشی، نمونه کار، قبولی در آزمون و مصاحبه احراز میگردد.
🆔 @balagh_ir