برای بانوانِ سرزمینم.....🧕
💢 برای زنِ خوب بودن ،
الزاماً نباید مطیع باشی ، 🙇♀️
ضعیف و تحت الحمایه باشی ❌
یک ماشین همه کاره برای جلب مردت باشی 😑
💢 نباید آخر صف باشی و پشت سر ،
نباید کم رنگ باشی ، منفعل ، غمگین ، 😪
آروم و یا افسرده باشی🤕
و نباید پشت پرده پنهان باشی
نباید مظلوم و بی زبون باشی ....
💢 برای یک زنِ خوب بودن ،
باید تصمیم گیرنده باشی 👌😉
مشاور ، سخنور و با مطلع باشی....
👈 نه پشت مرد باش و نه رو در روی او ،
کنارش باش و مستقل!👫
💢 باید عقایدت را با شهامت بیان کنی و مدیر باشی...
محکم و با اراده ، پر رنگ و کلیدی ، فعال و با
نشاط ، شیرین سخن و خوش بیان باشی🥰
پر از امید و شور باش...🌱
زن باش به معنای کامل کلمه ،
تا ببینی که بهترینی و لایق بهترینها....
#سیاست_زنانه
مردها توی عصبانیت ،
شخصیتی بد بین ،بددهن، نامهربون دارن!🤬
فقط یک راه داره توی این مواقع که انجام بدید
اونم سکوت کردنه...
وقتی سکوت کنید ، زودتر آروم میشن🤫
و وقتی آروم شدن میتونی حرفت را بهشون بگی
چون اینجوری راحت تر متقاعد میشن🤗
#ایده_آشتی
ویژه همسران قهر جهت منت کشی....😉👇
_ با تو قهرم...🤫
ولی اگر زحمتی نیست🤷♀️
هر روز یک دوستت دارم ❤️
از روی پیش خوان دلم بردار و
خرج چشم هایت کن...😇
عزیز دلم ...
مبادا عاشقی یادت برود☝
که بی عشق ...
" همه ی روزها روز مباداست "🤗
و میدونم تو این روزها رو هیچ وقت نمیخواهی وارد زندگیت کنی مگه نه رفیق ؟😉
بندگی خاص
#ایده_آشتی ویژه همسران قهر جهت منت کشی....😉👇 _ با تو قهرم...🤫 ولی اگر زحمتی نیست🤷♀️ هر روز یک دو
قهر همیشه بد نیست
قهر باشیم ولی حرف بزنیم اینم یه مدل دلبری کردنه 😉
۱ - طبقات جهنم در کلام امام باقر
در روایتی امام باقر علیهالسلام درباره آیه:«لَها سَبْعَةُ أَبْوابٍ لِکُلِّ بابٍ مِنْهُمْ جُزْءٌ مَقْسُوم؛
[۱]
جهنم دارای هفت در است و برای هر دری گروه معیّنی از آنان تقسیم شدهاند»، فرمود: به من خبر رسید که خداوند، جهنم را هفت طبقه قرار داده است:
۱.۱ - جهیم
طبقه نخست که بالاترین طبقه آن است «جهیم» نام دارد. ساکنان دوزخ در این طبقه روی سنگهایی سخت میایستند و جمجمه و مغز آنان از شدّت حرارت به جوش میآید.
۱.۲ - لظی
طبقه دوّم:«لظی» است؛ حرارت آتش در این درجه، دست و پا و پوست سر را میکند و میبرد و کسانی را که به فرمان خداوند پشت کرده و اموال را جمع و ذخیره کرده بودند به سوی خود میخواند.
۱.۳ - سقر
طبقه سوّم: «سقر» است که در آن آتشی است که نه چیزی را باقی میگذارد و نه چیزی را رها میکند؛ پوست تن را به کلّی دگرگون میسازد؛ نوزده نفر (از فرشتگان عذاب) بر آن گمارده شدهاند.
۱.۴ - حُطَمَه
طبقه چهارم:«حُطَمَه» (آتشی خرد کننده) است و از آن شرارههایی به بزرگی کاخ، پرتاب میشود که گویی (در سرعت و کثرت) همچون شتران زرد رنگی هستند که به هر سو پراکنده میشوند! هر کسی که به سویش روانه شود مانند سرمه سیاه میگردد....
۱.۵ - هاویه
طبقه پنجم: «هاویه»(جهنّم و سقوط به اسفل سافلین) است که در آن گروهی ندا میدهند: ای مالک(نام فرشتهای از فرشتگان نگهبان جهنم)، به فریادمان برس. هنگامی که مالک برای فریاد رسی آنان میآید، ظرفهای زردی از آتش پیش رویشان قرار میدهد که در آن، آب بد بوی متعفّنی است که پوستهای بدنشان از گرمای زیاد آن همچون فلز گداخته میشود، به محض این که ظرف آتشین را بلند میکنند تا از آن بیاشامند، گوشت صورتشان از شدت گرمای آن در آن ظرف میریزد؛ و این همان گفتار خداوند است که فرمود: «وَ إِنْ یَسْتَغیثُوا یُغاثُوا بِماءٍ کَالْمُهْلِ یَشْوِی الْوُجُوهَ بِئْسَ الشَّرابُ وَ ساءَتْ مُرْتَفَقاً»؛
[۲]
و اگر تقاضای آب کنند، آبی برای آنان میآورند که همچون فلز گداخته، صورتها را بریان میکند! چه بد نوشیدنی و چه بد محل اجتماعی است. کسی که در آن بیفتد هفتاد سال در آتش فرو میرود و هر قدر پوستش که بسوزد پوست دیگری جایگزین آن میشود.
۱.۵.۱ - وجه تسمیه جهنم به هاویه
علت نام گذاری جهنم به «هاویه» بدین جهت است که هاویه از ماده "وی" گرفته شده، که به معنای سقوط است، مراد، سقوط در اسفل سافلین جهنم است.
[۳]
۱.۶ - سعیر
طبقه ششم: «سعیر» است که در آن سیصد خیمه از آتش است و هر خیمهای دارای سیصد قصر از آتش است و در هر قصری سیصد خانه از آتش است و هر خانهای سیصد نوع از عذاب آتش است که در میان آن خانهها، مارها و عقربهایی از آتش و نیز غلها و زنجیرها و طوقهایی از آتش است و این همان است که خداوند میفرماید: «إِنَّا أَعْتَدْنا لِلْکافِرینَ سَلاسِلَ وَ أَغْلالاً وَ سَعیراً»؛
[۴]
ما برای کافران زنجیرها و غلها و شعلههای سوزان آتش آماده کردهایم!
۱.۷ - جهنم
طبقه هفتم: «جهنم» است که «فلق» در آن جای دارد و آن چاهی در جهنم است که وقتی گشوده شود، آتش شعله ور میگردد و آن شدیدترین درجه عذاب آتشین است....
[۵]
۱.↑ حجر/سوره۱۵، آیه۴۴. ۲.↑ کهف/سوره۱۸، آیه۲۹. ۳.↑ المیزان، طباطبائی، سید محمد حسین، دفتر انتشارات اسلامی، قم، ج ۲۰، ص ۳۴۹. ۴.↑ انسان/سوره۷۶، آیه۴. ۵.↑ بحار الانوار، مجلسی، محمد باقر، مؤسسة الوفاء، بیروت، ج ۸، ص ۲۸۹ – ۲۹۰.
طبقات بهشت
اول:جنت فردوس
دوم:جنت عاليه
سوم جنت نعيم
چهارم:جنت عدن
پنجم:جنت دارالسلام
ششم:جنت دارالخلد
هفتم:جنت الماوي
هشتم: جنت دارالمقام
بندگی خاص
۱ - طبقات جهنم در کلام امام باقر در روایتی امام باقر علیهالسلام درباره آیه:«لَها سَبْعَةُ أَبْوابٍ
بهشت فردوس بالاترین و بهترین مرتبه بهشت است. براساس روایات، نور این بهشت از نور پروردگار است، در آن قصرهایی از طلا و نقره وجود دارد، خاکش از مشک و عنبر است و رودهای چهارگانه بهشت از آن سرچشمه میگیرد. ساکنان این بخش از بهشت زندگیای جاودان و بدون ملال خواهند داشت.
برخی از روایات این بخش بهشت را جایگاه پیامبر(ص) و اهلبیت او دانستهاند و روایات دیگر این بخش از بهشت را مخصوص یاران نزدیک پیامبر، افرادی دارد که درجه بالایی از ایمان و عمل صالح داشته باشند و افرادی که امر به معروف و نهی از منکر میکنند میدانند.
بندگی خاص
بهشت فردوس بالاترین و بهترین مرتبه بهشت است. براساس روایات، نور این بهشت از نور پروردگار است، در آن
ویژگیهای مادی بعشت فردوس
براساس روایات، دیوارهای بهشت فردوس از نور میباشد و نور غرفهها و اتاقهایش از نور پروردگار است.
در بهشت فردوس، دو قصر سفید و زرد وجود دارد که یکی برای پیامبر اسلام و خاندانش و دیگری برای حضرت ابراهیم و خاندانش است
همچنین طبق برخی روایات، بهشت فردوس قصرى دارد كه يک خشت آن نقره، و يک خشت آن از طلاست، و در آن صدهزار قُبّه (اتاقى كه سقف آن به شكل گنبد مستدير است) و صدهزار خيمه از ياقوت سبز است. خاک آن مشک و عنبر است، و در آن چهار نهر است: نهرى است از شراب و نهرى از آب، نهرى از شير، و نهرى از عسل.
پیامبر(ص) نیز در روایتی فردوس را دارای چهار باغ دانستهاند که دوتای آنها (به همراه زینتهایشان) از طلا است و دوتای دیگر از نقره.[۱۲] روایتی از پیامبر اسلام(ص) نقل شده که بهشت فردوس را بهترین بخش بهشت دانسته که رودهای چهارگانه بهشت از آن جاری میشود.
همچنین در روایت دیگری، فردوس را دارای چشمههایی خنکتر از برف، و خوشبوتر از مشک توصیف کردهاند که گِل موجود در آن، مادۀ آفرینش پیروان و محبان رسولالله(ص) است. امام رضا(ع) نیز از قصری در این بهشت سخن گفته که با جواهرات مختلف زینت داده شده، خاکش خوشبو است و انواع درختان و پرندگان خوشصدا را دارد. پیامبر اسلام توصیه کردهاند زمانی که از خداوند چیزی درخواست میکنید، بهشت فردوس را درخواست کنید.
ویژگیهای معنوی بهشت فردوس
براساس آیه ۱۰۸ سوره کهف از ویژگیهای بهشت فردوس این است که بهشتیان به تعبیر امام صادق(ع) خواهان جابجایی و تبدیل آن نیستند «خَالِدِينَ فِيهَا لَا يَبْغُونَ عَنْهَا حِوَلًا» جاودانه در آن خواهند بود، و از آنجا درخواست انتقال نمىكنند.[۱۶]مطهری مفسر و اندیشمند شیعه در تجزیه و تحلیل این مسأله میگوید: این که انسان همیشه طالب چیزی است که ندارد و همینکه دارا شد تدریجاً ملال و خستگی پیدا میکند از طرف عرفا و حکما به این بیان حل شده که در انسان عشقْ نامحدود است و محبوب و معشوقِ حقیقی انسان، کمال مطلق و ذات نامحدود است و عشق و علاقه انسان به محدودها عشقِ مجازی است نه حقیقی؛ یعنی به اعتبار مظهریتی است که از معشوق حقیقی دارد ... و اگر انسان به معشوق و محبوب حقیقی خود(خدا) برسد و عشق حقیقی خود را باز یابد آرام و قرار خواهد گرفت (الا بذکر اللّه تطمئنّ القلوب سوره رعد آیه ۲۸) و به همین دلیل لذات بهشتی خستگی آور نیست. قرآن کریم درباره بهشتیان میفرماید: «لا یبغون عنها حولا» یعنی بهشتیان بر خلاف مردم دنیا میل به تغییر وضع و تحول و تجدد در آنها نیست