مجتمع فرهنگی بنی فاطمه (س) مشهد
حتما ببینید
🎙بیانات آیت الله شب زنده دار حفظه الله در محکومیت اهانت به رهبری در نشریه فرانسوی در درس الشخص الاعتباری
▫️ایشان از جوانی و نوجوانی تا به امروز در این راه، قدمهای استوار برداشته و زندانها و شکنجهها و مشکلات را تحمل کرده است و وقتی رهبری را به ایشان پیشنهاد کردند «و دموعه یجری» (اشکهایش جاری شد) ولی شما میآئید اینطور وقیحانه و ظالمانه نسبت به این شخصیتِ #مومن #عارف دلدادهی از خود گذشته، جسارت میکنید!
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
❇️تأکید بر #همزیستی مسالمت آمیز و #مدارا با #اهل_سنت و سایر فرق اسلامی
❓وظیفة شرعی شیعیان در تعامل با برادران اهل سنت چیست؟ آیا باید با آنها جنگید؟ به عقاید یا مقدسات آنان اهانت کرد؟ یا راه دیگری وجود دارد که اهل بیت، برای شیعیان تبیین کردهاند؟
🔷همواره در بین شیعیان و اهل سنت افراد تندرویی وجود داشتهاند که بر آتش درگیری مذهبی دمیدهاند. در نقطة مقابل، شیعیان و اهل سنتِ معتقد به همزیستی مسالمت آمیز نیز در طول تاریخ کم نبودهاند.
به همین جهت هم معاویة بن وهب ناظر به این پدیدة اجتماعی از امام صادق ع میپرسد:
«شایسته است در ارتباط بین خود و قوممان و همچنین در ارتباط با مردم دیگر که بر اعتقاد ما باور ندارند، چگونه رفتار کنیم؟» (کلینی، ۱۴۰۷، ج۲، ص۶۳۶).
👈پرسش معاویة بن وهب دو بخش دارد:
🔹۱. شیوة رفتار شیعیان با یکدیگر
🔹۲. شیوة رفتار و تعامل آنان با اهل سنت
👈اما امام ع در پاسخ، تفکیک نکرده و هر دو پرسش را یک پاسخ دادهاند؛ یعنی نسبت به شیعیان و اهل سنت، هر دو باید این رفتار اجتماعی را داشته باشید.
🔷واژة «خُلَطَائِنَا مِنَ النَّاس» را به کار بردهاند؛ «خلطائنا»؛ یعنی اینکه زندگی آنها با ما آمیختگی اجتماعی دارد. ما در جامعهای زندگی میکنیم که همسایه، دوست، همکلاسی، همکار و حتی بعضی فامیل دور و نزدیک شیعه نیستند. باید چه کنیم؟ در این روایت به قرینة اینکه فرمود: «مِمَّنْ لَیْسُوا عَلى أَمْرِنَا»؛ یعنی کسانی که ولایت اهل بیت را قبول ندارند این معنا روشنتر میشود.و فرمودند: «نگاه کنید به امامانی که از آنان پیروی میکنید.»؛ «قَالَ: تَنْظُرُونَ إِلى أَئِمَّتِکُمُ الَّذِینَ تَقْتَدُونَ بِهِمْ...»؛ «هرکاریکه آنها میکنند شما هم همان کار را انجام دهید.»؛ «فَتَصْنَعُونَ مَا یَصْنَعُون».
🔷در اینجا امام صادق(ع) قسم میخورند تا تأکید کنند و شک شیعیانش هم برطرف شود: «فَوَ الله إِنَّهُمْ لَیَعُودُونَ مَرْضَاهُم»؛ «به خدا قسم اهل بیت: از مریضان سایر مذاهب عیادت میکنند.»؛ «وَ یَشْهَدُونَ جَنَائِزَهُم»؛ «در تشییع جنازههای آنها حاضر میشوند.» «وَ یُقِیمُونَ الشَّهَادَةَ لَهُمْ وَ عَلَیْهِم»؛ «در دادگاه به نفع یا علیه آنها شهادت میدهند.» «وَ یُؤَدُّونَ الْأَمَانَةَ إِلَیْهِم»؛ «و امانت را به آنها بر میگردانند.» (کلینی، ۱۴۰۷ق.، ج۲، ص۶۳۶).
🔷برخی اصطلاحات به دلیل شرایط سخت امنیتی و سیاسی، در روایات اهل بیت: به شکل کنایه به کار برده میشده تا در نقل، حساسیت برانگیز نباشد. این هم خود ظرافت و دقت اهل بیت: و وحدت گرایی ایشان را حتی در گفتار و نقل حدیث میرساند.
📚سیره اهل بیت (علیهم السلام)در ایجاد وحدت میان مسلمان، سید حسن فلاحیان
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شرط دوام #جمهوری_اسلامی
💠شرط دوام حیات جمهوری اسلامی وجود انگیزه های انقلابی و وجود روحیه انقلابی است.
⭕️ اگر روحیه ی انقلابی نباشد، جمهوری اسلامی نخواهد بود؛ بله، یک حکومتی سر کار خواهد آمد، اما آن حکومت دیگر جمهوری اسلامی نیست.
⭕️ این حرکت مردم، این خون هایی که دادند، این زحماتی که کشیدند، برای احیای اسلام، برای احیای شریعت اسلامی، برای این بوده، اینها از بین خواهد رفت، لگدمال خواهد شد!
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
#نکات_آموزنده_ازحکمتهای_نهجالبلاغه
✍#حکمت102
❇️دگرگون شدن #ارزشها
💠وَ قَالَ (علیه السلام): يَأْتِي عَلَى النَّاسِ زَمَانٌ لَا يُقَرَّبُ فِيهِ إِلَّا الْمَاحِلُ وَ لَا يُظَرَّفُ فِيهِ إِلَّا الْفَاجِرُ وَ لَا يُضَعَّفُ فِيهِ إِلَّا الْمُنْصِفُ؛ يَعُدُّونَ الصَّدَقَةَ فِيهِ غُرْماً وَ صِلَةَ الرَّحِمِ مَنّاً وَ الْعِبَادَةَ اسْتِطَالَةً عَلَى النَّاسِ؛ فَعِنْدَ ذَلِكَ يَكُونُ السُّلْطَانُ بِمَشُورَةِ [الْإِمَاءِ] النِّسَاءِ وَ إِمَارَةِ الصِّبْيَانِ وَ تَدْبِيرِ الْخِصْيَانِ.
🌱و درود خدا بر او، فرمود: روزگارى بر مردم خواهد آمد كه محترم نشمارند جز سخنچين را، و خوششان نيايد جز از بدكار هرزه، و ناتوان نگردد جز عادل. در آن روزگار كمك به نيازمندان خسارت، و پيوند با خويشاوندان منّت گذارى، و عبادت نوعى برترى طلبى بر مردم است.
🔷اين كلام حكمت آميز و پرمحتوا يكى از خبرهاى غيبى است كه امام(عليه السلام) از زمان هاى آينده بيان مى كند و هشدارى است به اصحاب و ياران و پيروانش. امام(عليه السلام) زمانى را پيش بينى مى كند كه سه گروه پست و بى ارزش، باارزش و سه كار نيك و گرانبها، زشت و بد شمرده مى شوند و سه گروه نالايق زمام حكومت را به دست مى گيرند.
🔹نخست مى فرمايد: «زمانى بر مردم فرا مى رسد كه تنها حيله گرانِ سخن چين، مقرب مى شوند و تنها فاجرانِ بدكار ظريف و لطيف شمرده مى شوند و افراد با انصاف، ضعيف و ناتوان محسوب خواهند شد» .اشاره به اين كه در آن زمان نظام ارزشى اسلام و احكام الهى و كتاب و سنت وارونه مى شود، افراد زشت سيرت و گنه كار و فاسد بر سر كار مى آيند و نيكان را از صحنه اجتماع به عقب مى رانند. در چنين شرايطى منكر، معروف و معروف، منكر مى گردد.
🔹سپس مى افزايد: «(سه كار بسيار خوب، بد شمرده مى شود) در آن زمان كمك به نيازمندان خسارت و ضرر، و صله رحم (كه حق مسلم خويشاوندان است) منّت، و عبادت (كه وظيفه هر انسانى در پيشگاه خداست) وسيله برترى جويى بر مردم خواهد بود».
🔷آرى در زمانى كه ايمان و اخلاق از جامعه برچيده شود، مردم دليلى نمى بينند كه به نيازمندان كمك كنند و طبق محاسبه هاى ظاهرى مى گويند: فلان مقدار به فلان نيازمند داديم و به همان اندازه از سرمايه ما كم شد و اين خسارت است و نيز هنگامى كه به ديدار بستگان خود مى روند آن را دِين شرعى و اخلاقى و انسانى به شمار نمى آورند، بلكه گويى نعمت بزرگى به آنان داده اند و بر آنان منت مى نهند و هنگامى كه وظيفه عبادى خود را انجام مى دهند به جاى اين كه خضوع و تواضعشان بيشتر شود خود را از ديگران برتر و بلند مقام تر مى شمرند.
👈كوتاه سخن اين كه از اعمال به ظاهر نيك خود نتيجه هاى وارونه مى گيرند.
روشن است ايمان آوردن به پيامبر الهى وظيفه، بلكه برنامه سعادت و تكامل و افتخار است. اين چيزى نيست كه سبب منت بر پيامبر گردد.
نكته🔻
همه انسان ها طالب اشياى گرانبها و مقامات عالى و شخصيت و احترامند ولى ارزش ها را چه كسى تعريف يا تعيين مى كند؟ پاسخ آنكه كسانى كه زمام حكومت يا رشته فكرى مردم را در دست دارند، يعنى امرا و علما ارزش ها را تعيين مى كنند. حال اگر آنها از مسير منحرف شوند و به جاى ارزش هاى واقعى ارزش هاى كاذبى را عرضه بدارند، نظام ارزشى جامعه دگرگون مى شود و مردم ارزش هاى واقعى را رها كرده، به دنبال ارزش هاى كاذب مى روند. مثلا در دوران جاهلیت که ارزش انسان ها را ثروت و فزونى فرزندانشان تعیین مى کرد هنگامى که قرآن بر مردى نازل شد تهى دست و فاقد پشتیبان هاى انسانى، تعجب کردند و گفتند: (لَوْلا نُزِّلَ هذا الْقُرْآنُ عَلى رَجُل مِنَ الْقَرْیَتَیْنِ عَظیمٌ; چرا این قرآن بر یکى از ثروتمندان با شخصیت مکه و طائف نازل نشده است.
👈بر این اساس مهم ترین کارى که پیغمبر اسلام(صلى الله علیه وآله) انجام داد همان انقلاب ارزشى بود; ثروت را تحقیر کرد و تقوا را نشانه ارزش انسانى شمرد و شعار (إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللهِ أَتْقَاکُمْ) جاى شعارهاى جاهلى را گرفت و همین امر همه چیز را منقلب و دگرگون ساخت و انسان ها را از بیراهه ها به مسیرهاى واقعى هدایت فرمود.
📚 شرح از آیةالله مکارم شیرازی دامت برکاته
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
#نکات_آموزنده_قرآنی
❇️#منافقانی كه درحضورت ادعاي فدايي بودن دارند اما عليه تو كار ميكنند را بشناس اما اقدامي عليه شان نكن
💠وَيَقُـولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُـولُ وَاللَّهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا
🌱[در حضور تو] اظهار فرمانبرداري [براي مشاركت در جهاد] ميكنند، با اين حال وقتي از [حالت پنهانكاري] نزد تو بيرون ميآيند، گروهي از آنها خلاف آنچه [از ضرورت همبستگي عليه تجاوز دشمن] ميگويي، شبانه توطئه ميكنند. حال آنكه خدا آنچه در پنهان توطئه ميكنند ثبت ميكند. پس [با وجود اين خيانتها] درگيرشان مشو و به خدا توكل كن كه خدا در وكالت [=سپردن كارها به مشيّت او] كفايت ميكند.نساء:81
🔹در این آیه اشاره به وضع جمعی از منافقان و یا افراد ضعیف الایمان کرده و می گوید: آنها به هنگامی که در صف مسلمانان در کنار پیغمبر صلّی اللّه علیه و آله قرار می گیرند برای حفظ منافع و یا دفع ضرر از خویش با دیگران هم صدا شده و اظهار اطاعت فرمان پیامبر صلّی اللّه علیه و آله می کنند «و می گویند با جان و دل حاضریم از او پیروی کنیم» «اما هنگامی که مردم از خدمت پیامبر صلّی اللّه علیه و آله خارج شدند، آن دسته از منافقان و افراد ضعیف الایمان گفته ها (و پیمانهای خویش را به دست فراموشی می سپارند) و در جلسات شبانه تصمیمهایی بر ضد سخنان پیغمبر صلّی اللّه علیه و آله می گیرند و خداوند آنچه را در این جلسات می گویند می نویسد»
ولی خداوند به پیغمبرش دستور می دهد که «از آنها روی بگردان و از نقشه های آنها وحشت نکن و هیچ گاه آنها را تکیه گاه در برنامه های خود قرار مده، تنها بر خدا تکیه کن خدایی که بهترین یار و مددکار و مدافع است»
🔹نكته بس مهمي در ارتباط با آزادي مخالفين در اين آيه آموزش داده شده است؛ آزادي براي تشكيل جلسة مخفي شبانه عليه نظريات پيامبر در مقام حاكم و فرمانده سپاه در مقابله با دشمن! درست است كه توطئه منافقانه آنان محكوم شده است، ولي كيفري دنيايي براي چنين اقدامي، كه به هنگام جنگ توسط نظامهاي سياسي دمكرات هم تحمّل نميگردد، تعيين نشده است. سياق جنگي و محور بودن موضوع جنگ در اين آيات را كه در متن آيات جهادي (66 تا 104) قرار گرفته است، به وضوح ميتوان دريافت، بنابراين بديهي است كه اعلام مواضع موافق منافقين با تصميمات پيامبر در دفاع از مدينه هنگام ملاقات با او، و اتّخاذ مواضع خلاف آن در محافل پنهاني شبانه، در مورد جنگ بوده است، نه احكام شرعي و عبادي.
🔹به هر اظهار وفادارى و ايمانى دلگرم نباشيد، چرا كه منافقان با چرب زبانى خود را مطيع جلوه مىدهند.
📚تفاسیر حضرت آیةالله #مکارم_شیرازی
حضرت حجةالاسلام استاد محقّق #قرائتی
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
📚 #احکام_شرعی 📚
#سوآل 👇
حدود ارتباط و دوستی با نامحرم چگونه است؟
#جواب 👇
بر هر زن و مرد مکلفى شرعاً واجب است در تماس و نشست و برخاست با جنس مخالف، حریم ضوابط شرعى و مقررات اسلامى را دقیقاً مراعات نمایند و از هرگونه عمل و رفتارى که آمیخته به ریبه و یا موجب ترتب فتنه و فساد باشد، جداً احتراز نمایند. ارتباط و معاشرت دوستانه،صمیمی و عاطفی با نامحرم تحت هر عنوانی، حرام است."
♥️اَلَّلهُمـّ؏جِّل لِوَلیــِـــڪَ الفَـرَجــــ
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیها مشهد
🆔@banifateme_mashhad
#سیره_حضرت_زهرا
✅حضرت فاطمه(س) امیرالمؤمنین(ع) را بسیار دوست می داشت و رفتارش با مولا طورى بود، که غمها و غصه هاى وارده در بیرون از خانه، با دیدار فاطمه(س) برطرف مى شد.
1⃣امام على(ع) مى فرماید :
📋《فَوَاللهِ.. وَ لَا أَغَضَبَتْنِى وَ لَاعَصَتْ لِى اَمرَاً وَ لَقَدْ كُنْتُ أَنْظُرُ أِلَیهَا فَتَنکَشِفُ عَنَّى الهُمُومَ وَ الاَحزَانَ》
♦️سوگند به خدا که فاطمه(س) هیچ وقت مرا به خشم نیاورد و هیچ گاه از من نافرمانى نکرد و هرگاه من با او دیدار مى کردم، غمها و غصه هایم از دلم برطرف مى شد.
2⃣امام علی(ع) در حین دفن حضرت فاطمه(س) چنین فرمود :
📋《اَللَّهُمَّ إِنِّي رَاضٍ عَنِ اِبْنَةِ نَبِيِّكَ اَللَّهُمَّ إِنَّهَا قَدْ أُوحِشَتْ فَآنِسْهَا اَللَّهُمَّ إِنَّهَا قَدْ هُجِرَتْ فَصِلْهَا اَللَّهُمَّ إِنَّهَا قَدْ ظُلِمَتْ فَاحْكُمْ لَهَا وَ أَنْتَ خَيْرُ اَلْحَاكِمِينَ》
♦️خداوندا! از دختر پیامبر(ص) تو راضیم، خصم او را به تنهایی و وحشت انداخت تو او را انس بده، مردم از او بریدند تو او را پیوند ده، به او ستم کردند. تو ای احکم الحاکمین درباره او داوری کن.
3⃣امام صادق(ع) می فرماید :
وقتی لحظات آخر عمر شریف حضرت فاطمه(س) سپری می شد، حضرت(س) در حال گریه بود.
امیر المومنین(ع) از ایشان پرسید :
📋《 يَا سَيِّدَتِي! مَا يُبْكِيكِ؟》
♦️ای سرور من! چرا گریه می کنی؟
حضرت فاطمه(س) فرمود :
📋《أَبْكِي لِمَا تَلْقَى بَعْدِي!》
♦️به خاطر سختیهائی گریه می کنم که بعد از من خواهی دید.
4⃣فاطمه(س) یکی از دو رکن و تکیه گاه امام علی(ع) بود.
طبق منابع؛
📋《فَلَمَّا مَاتَتْ فَاطِمَةُ(س) قَالَ عَلِيٌّ(ع) : هَذَا الرُّكْنُ الثَّانِي الَّذِي قَالَ رَسُولُ الله(ص)》
♦️اين همان ركن دومى است كه حضرت رسول اکرم(ص) خبر دادند.
5⃣در منابع چنین آمده است که؛
📋《وَكَانَ لِعَلِيٍّ(ع) وَجْهٌ مِنَ النَّاسِ حَيَاةَ فَاطِمَةَ(س)، فَلَمَّا تُوُفِّيَتْ فَاطِمَةُ(س) انْصَرَفَتْ وُجُوهُ النَّاسِ عَنْ عَلِيٍّ(ع)》
♦️مردم تا فاطمه(س) زنده بود به امیر المومنین(ع) روی خوش نشان میدادند، اما با وفات فاطمه(س)، دیگر به او پشت کردند.
6⃣هنگامی که حضرت علی(ع) فاطمه(س) را دفن نمود، دست مبارك از خاك قبر برافشاند، اندوه و غم بر دلش هجوم آورد و سيلاب اشك را بر گونه هایش جارى ساخت، سپس رو به جانب قبر رسول خدا(ص) گرداند و عرضه داشت :
📋《يَا رَسُولَ اللّه(ص)! أَمَّا حُزْنِي فَسَرْمَدٌ، وَ أَمَّا لَيْلِي فَمُسَهَّدٌ، لَا يَبْرَحْ الْحُزْنُ مِنْ قَلْبِي أَوْ يَخْتَارَ اللَّهُ لِي دَارَكَ الَّتِي فِيهَا أَنْتَ مُقِيمٌ》
♦️اندوهم هميشگى گشته، و شبم به بيدارى كشيده، اندوه هرگز از دلم رخت نبندد تا آنگاه كه خداوند همان سرايى را كه تو در آن مقيم گشته اى برايم برگزيند.
7⃣وقتی ابوبکر و عمر قصد عیادت از حضرت فاطمه(س) را داشتند، و وقتی حضرت(س) نپذیرفتند، امام علی(ع) را واسطه قرار دادند.
امام(ع) تقاضای آنها را به فاطمه(س) انتقال داد و حضرت(س) در جواب امام(ع) عرض کردند :
📋《اَلْبَيْتُ بَيْتُكَ وَ اَلْحُرَّةُ زَوْجَتُكَ! اِفْعَلْ مَا تَشَاءُ》
♦️خانه متعلق به شماست و من هم به منزله كنيز و خدمتگزار در خانه شما هستم و هر طور که صلاح می دانید عمل کنید.
8⃣بعد از رحلت حضرت رسول اکرم(ص) غاصبین و مهاجمین به در خانه امام علی(ع) یورش بردند.
حضرت فاطمه(س) که از فتنه آنان آگاه بود، خطاب به سلمان فرمود :
📋《يَا سَلْمانُ! يُريدُونَ قَتْلَ عَلِّيٍ(ع) وَ ما عَلي عَلِيِّ(ع) صَبْرٌ》
♦️ای سلمان! آنان قصد جان علی(ع) را دارند و من در شهادت علی(ع) نمی توانم صبر کنم.
9⃣امام علی(ع) وقتی فاطمه(س) را دفن می کرد، در حالی که؛
📋《أَرْسَلَ دُمُوعَهُ عَلَى خَدَّيْهِ》
♦️اشک از چشمان مبارک به گونه هایش می ریخت.
و در رثای فاطمه(س) اینگونه سرود :
📋《اِنّمَا أَبكِی مَخَافَةَ أَن تَطُولَ حَیاتِی!》
♦️گریه می کنم از اینکه مبادا بعد از تو زیاد زندگی کنم و عمرم طولانی باشد.
🔟حضرت فاطمه(س) به امام علی(ع) فرمود :
📋《رُوحِی لِرُوحِکَ الْفِداءُ وَ نَفْسِی لِنَفْسِکَ الْوِقَاء! یَا اَبَالحَسَنْ! اِن کُنْتَ فِی خَیرٍ، کُنْتُ مَعَکَ و اِنْ کُنْتَ فی شَرٍّ کُنْتُ مَعَکَ!》
♦️جانم فدای جان تو و جان و روح من سپر بلای جان تو!
ای اباالحسن! همواره با تو خواهم بود.
اگر تو در خیر و نیکی به سر می بری، با تو خواهم زیست و اگر در سختی و بلاها گرفتار شدی، باز هم با تو خواهم بود.
📚منابع :
بحارالانوار مجلسی، ج۴۳، ص۱۳۴۳، ج۴۳، ص۲۱۸،ص، ج۴۳،ص۱۹۸،ص۲۶۲_صحیح بخاری، ج۴، ص۱۵۴۹_صحیح مسلم، ج۳، ص۱۳۸۰_الکافی کلینی، ج۱، ص۴۵۹_تفسیر البرهان بحرانی، ج۲، ص۷۱۰_امالی شیخ طوسی، ص۱۰۹_مناقب ابن شهر آشوب، ج۱، ص۲۴۰_نهج الحیاة محمد دشتی، ص۱۵۹
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
مجتمع فرهنگی بنی فاطمه (س) مشهد
🔊 #صوتی | #شور
📝 منزلت داره نام زهرا سلامالله
👤 کربلاییسیدرضا #نریمانی
🌸 ایام ولادت #حضرت_زهرا
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
❇️#دعای_مستجاب نشده هم به نوعی مستجاب شده است
🔹 داستانی را مولوی ذکر میکند که البته تمثیل است. میگوید مردی بود که همیشه با خدای خودش راز و نیاز میکرد و داد «الله، الله» داشت. یک وقت شیطان بر او ظاهر شد و او را وسوسه کرد و کاری کرد که این مرد برای همیشه خاموش شد.
🔹 به او گفت: ای مرد! این همه که تو «الله، الله» میگویی و سحرها با این سوز و درد خدا را میخوانی، آخر یک دفعه هم شد که تو لبیک بشنوی؟ تو اگر به در هر خانهای رفته بودی و این همه فریاد کرده بودی، لااقل یک دفعه در جواب تو لبیک میگفتند.
🔹 این مرد به نظرش آمد که این حرف، منطقی است. دهانش بسته شد و دیگر «الله، الله» نگفت. در عالم رؤیا هاتفی به او گفت: چرا مناجات خدا را ترک کردی؟ گفت: من میبینم این همه که دارم مناجات میکنم و با این همه درد و سوزی که دارم یک بار هم نشد در جواب، به من لبیک گفته شود.
🔹 هاتف به او گفت: ولی من مأمورم از طرف خدا جواب را به تو بگویم: آن الله تو لبیک ماست
نی که آن الله تو لبیک ماست
آن نیاز و سوز و دردت پیک ماست
تو نمیدانی که همین درد و سوز و همین عشق و شوقی که ما در دل تو قرار دادیم، خودش لبیک ماست.
🔹 چرا علی علیه السلام در دعای کمیل میفرماید: «اللهُمَّ اغْفِرْ لِی الذُّنوبَ الَّتی تَحْبِسُ الدُّعاء»؟ (خدایا آن گناهانی را که سبب میشود دعا کردن من حبس شود و درد دعا کردن و مناجات کردن از من گرفته شود بیامرز).
🔹 این است که میگویند دعا برای انسان، هم مطلوب است و هم وسیله، یعنی دعا همیشه برای استجابت نیست؛ اگر استجابت هم نشود، استجابت شده است. دعا خودش مطلوب است.
📚 شهیدآیةالله مطهری، انسان کامل، ص۶۸
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
🌹#سالروز_شهادت_دکتر_احمدی_روشن
👌یه تنه، یه گردان بود...
♦️دانشگاهش تموم شده بود و از آلمان چندتا دعوت نامه بورسیه تحصیلی براش اومده بود...
همان ایام بود که آقا تو یکی از سخنرانیهاش گفتند باید به سمت غنی سازی اورانیوم و انرژی صلح آمیز هستهای بریم.
تا این رو شنید، دست رد زد به سینه همه دعوتنامه ها و خارج رفتنها.
موند پای کار کشور امام زمان...
گفت: کشور مرتضی علی و شیعه خانه امام زمان نباید چند سال دیگه دستش دراز باشه پیش بیگانه...
♦️رفت و با خون دل، تاسیسات هستهای نطنز رو راه انداخت...
🗓۲۱ دی
سالروز ترور دانشمند هسته ای
شهید مصطفی احمدی روشن(ره)
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
📌متن_شبهه👇
چرا برخی از فرزندان بنیانگذاران انقلاب، به ضد انقلاب پیوسته اند؟
📌پاسخ به شبهه👇
⭕️ برخی از این اتفاق می خواهند چنین نتیجه بگیرند که مثلاً اگر نوه امام خمینی ره با انقلاب همراه نیست، پس اساساً راه امام اشتباه بوده است.
🔹 حضرت علی (علیه السلام) در کلامی بسیار حکیمانه می فرمایند: «إِنَّ دِينَ اللَّهِ لَا يُعْرَفُ بِالرِّجَالِ بَلْ بِآيَةِ الْحَقِّ وَ اعْرِفِ الْحَقَّ تَعْرِفْ أَهْلَه»
🔆 حقانیت دین خدا با شخصیت ها شناخته نمی شود بلکه با نشانه های حق شناخته می شود. حق را بشناس تا اهل حق را بشناسی
📚 إرشاد القلوب إلى الصواب (للديلمي)، ج2، ص: 296
🔹 ما نباید بر اساس رفتار اشخاص، به دنبال حق و باطل بگردیم. یک شخص ممکن است در طول زندگی اش چندین بار موقعیت خود در جبهه حق و باطل را تغییر دهد.
⭕️ برخی نیز می خواهند بگویند اگر امام شخصیت باتقوا و خودساخته ای بود، پس باید می توانست فرزند یا نوه اش را درست تربیت کند.
🔹 پسر نوح و عبدالله افطح و جعفر کذاب که فرزند امام معصوم بودند هم منحرف شدند. انحراف فرزند دلیل بر انحراف پدر نیست. هر انسانی بر اساس قدرت اختیاری که دارد، آزاد است که راه نیکی را پیش گیرد یا راه شرّ و بدی را. پدر و مادر نمی توانند تأثیر تمام و کمال بر رفتار فرزند داشته باشند.
⭕️ فرزندان مسئولین، بیش از هر شخص دیگری در معرض انحراف هستند. هم می توانند از قدرت و روابط و رانت ها استفاده کنند، و هم ممکن است طعمه دشمنان شوند و توسط آنها هدایت شوند.
✅ باید حرف و استدلال مدافعان و مخالفان انقلاب را شنید و با اندیشه خودمان قضاوت کنیم. رفتار اشخاص نباید معیار قضاوت ما باشد.
--------------------------
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیها مشهد
🆔@banifateme_mashhad
❇️#تعامل_با_مؤمنان
✅نیكی به برادران مسلمان (#اهل_سنّت)
🔷امام صادق (ع) فرمود: ای گروه شیعه! شما به ما منسوبید، پس برای ما زینت باشید و مایهٴ ننگ ما نباشید. چه مانعی هست كه در میان مردم (اهل سنّت) همانند یاران علی (ع) باشید، اگر مردی از آن یاران هم اكنون زنده بود، در قبیله خود پیشوا، مؤذن و امانتدار آنان بود. از بیمارانشان عیادت كنید و در تشییع جنازه هایشان حاضر شوید و در مساجد آنها نماز بگزارید و آنان در كار خیر از شما پیشی نگیرند. به خدا سوگند شما از آنها به كار نیك سزاوارتر هستید...!
یا مَعْشَرَ الشِّیعَةِ! إِنَّكُمْ قَدْ نُسِبْتُمْ إِلَینَا، كُونُوا لَنَا زَیناً وَ لا تَكُونُوا عَلَینَا شَیناً، مَا یمْنَعُكُمْ أَنْ تَكُونُوا مِثْلَ أَصْحَابِ عَلِىٍّ رِضْوَانُ اللَّهِ عَلَیهِ فِى النَّاسِ إِنْ كَانَ الرَّجُلُ مِنْهُمْ لَیكُونُ فِى الْقَبِیلَةِ فَیكُونُ إِمَامَهُمْ وَ مُؤَذِّنَهُمْ وَ صَاحِبَ أَمَانَاتِهِمْ وَ وَدَائِعِهِمْ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ صَلُّوا فِى مَسَاجِدِهِمْ وَ لا یسْبِقُوكُمْ إِلَی خَیرٍ فَأَنْتُمْ وَ اللَّهِ أَحَقُّ مِنْهُمْ بِهِ... (مشكاة الانوار، ص67).
📚 مفاتیح الحیات ص 302، آیةالله جوادی آملی
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
🎉 #ایام_ولادت_حضرت_صدیقه_کبری
💖امروز هستی آفرین، هستی به پیغمبر دهد
امروز جبرئیل از شَعَف، بر باد بال و پر دهد
💞امروز از جام ولا، حق خلق را ساغر دهد
امروز ختم الا نبیاء گل بوسه بر کوثر دهد
💖امروز گلزار جهان، بوی خوش دیگر دهد
امروز عیسی بر فلک آوای شادی سر دهد
💞امروز یاسین جلوه گر، امروز طاها آمده
والشمس خوان و اللیل گو، زهرا به دنیا آمده
🌺امروز در بزم نبی یزدان ثنا خوانی کند
💞یزدان ثنا خوانی کند، رضوان گُل افشانی کند
میکال بوسد آستان، جبرئیل در بانی کند
💖گردون بهر سو گردد و خورشید گردانی کند
جنت زند جام جنون، دوزخ گلستانی کند
💞زیبد که هر پیغمبری فرزند قربانی کند
زیرا که با حُسن خدا فرزند احمد آمده
🌺اُم الائمه فاطمه دُخت محمد آمده
💖ممدوحه ختم رَسُل، محبوبه یکتاست این
توحید از پا تا به سر قرآن سر تا پاست این
💞با یک جهان نور و ضیاء خورشید نا پیداست این
از فکر ما از وهم ما، از وصف ما بالاست این
💖مریم مگو، مادر بگو، بر یازده عیسی است این
چونش نبوسد مصطفی زهراست این زهراست این
💞مریم به اِبْریق جنان لبخند زن می شویدش
ختم رسل از جان و دل می بوسد و می بویدش
🌺باید خدا فرمان دهد ز آغاز بر پیغمبرش
💖یک اربعین دوری کند از همسر نیک اخترش
در این چهل شب لحظه ای نبود جدا از داورش
💞باشد بهر حال و هوا حال و هوای دیگرش
بر لعل لب دُرّ دعا در دیده غلطان گوهرش
💖تنها محمد باشد و ذات خدای اکبرش
بعد از چهل شب حق بر او اِنسیة الحورا دهد
🌺اِنسیة الحورا دهد، زهرا دهد، زهرا دهد
💞ای تربت گم گشته ات بیت الحرام انبیا
صَحن بقیعت خوشتر از دار السلام انبیا
💖تعریف تو، اوصاف تو، روح کلام انبیا
نام تو در موج بلا ذکر کلام انبیا
💞از کوثر احسان تو، پُر گشته جام انبیا
تنها نه مام احمدی، مام تمام انبیا
💖حُبت تمام دین من، مهرت تمام هست من
ای وای اگر از مرحمت فردا نگیری دست من
#حاج_غلامرضا_سازگار
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
▪️انالله واناالیه راجعون▪️
باکمال تأسف وتأثر درگذشت همسرمکرمهٔ مرحوم استادحاج حسین رشیدترابی شاعر ومداح اهل بیت، والدهٔ ماجده شهیدمحمدترابی،مرحومه حاجیه خانم سکینه پیله چیان را خدمت استاد گرانقدر حاج حمیدترابی واخوان گرامی ایشان تسلیت عرض نموده علوّ درجات وافره ازخدای متعال برای آن مرحومه خواستاریم.
▪️مراسم متعاقبا اعلام می گردد
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالجلالِ والاکرامِ
◾️در آستانه خجسته میلاد حضرت زهرا(س)
ضایعه درگذشت مادر شهید محمد رشید ترابی وخواهر شهید مرتضی پیله چیان «مرحومه حاجیه خانم سکینه پیله چیان» همسر شاعر و مداح اهل بیت (ع) حاج حسین ترابی را به اطلاع دوستان می رسانیم.
🕌🕛مراسم تشییع پیکر پنجشنبه ۱۴٠۱/۱٠/۲۲ پس از نماز ظهر و عصرصحن کوثر حرم مطهر برگزار میگردد.
🕌🕑مجلس ترحیم آن مرحومه جمعه ۱۴٠۱/۱٠/۲۳ از ساعت ۱۴:٠٠ الی ۱۶:٠٠ مسجد حضرت زهرا(س)حاشیه احمدآباد بین ابوذر و رضا برگزار می گردد.
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
🔷🔶 #عنایت_امام_زمان_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف_در_مورد_ابوراجح_حمامی
👈🏼👈🏼 در شهر حلّه حاکمی بود که او را مرجان صغیر میگفتند و او یکی از ناصبیان زمان خود بود و او به قدری متعصّب بود که وقتی در مجلس خود مینشست، پشت خود را به #مقام_امیرالمومنین (علیه السلام) که در شهر حلّه است مینمود.
➖ به او گفتند:
در شهر حله مردی است به نام أبوراجح حمامی او پیوسته صحابه را دشنام میدهد، آن خبیث امر کرد که او را احضار کنند.
چون او را حاضر نمودند امر کردکه او را بزنند و آنقدر او را زدند که مشرف به هلاکت شد و حتّی آنقدر به صورت او زدند که از شدت ضربات دندانهای او ریخت، و زبات او را بیرون آوردند و او را به زنجیر آهنی بستند، بینی او را سوراخ کردند و ریسمانی را که از موی شتر ساخته شده بود داخل سوراخ بینی او کردند و سر آن ریسمان را به دست عدهای داده و آنها را دستور داد که او را با آن همه جراحات و زخمهای سخت در کوچههای حلّه بگردانند و بزنند.
➖ پس او را، به کوچهها برده و آنقدر زدند تا به زمین افتاد و نزدیک بود بمیرد.
حالت او را به مرجان خبر دادند دستور داد او را به قتل برسانند.
حاضران گفتند: که او پیرمرد است و آنقدر جراحت به او رسیده که اگر او را نکشی خود به خود خواهد مرد و احتیاج به کشتن ندارد، خود را شریک در خون او مکن، بالاخره با شفاعت و وساطت حاضران أمر کرد که او را رها کنند، خویشاوندان أبوراجح حاضر شده و او را در حالی که زبان و صورتش ورم کرده بود به خانه بردند و شک نداشتند که در همان شب خواهد مرد.
➖ صبح فردا اهل او به نزد او رفتند، دیدند که أبو راجح ایستاده و مشغول نماز است و بدن او صحیح و سالم شده و دندانهای ریخته او برگشته و جراحتهای او خوب شده و اثری از آن همه جراحت در بدن او باقی نمانده، شکستگیهای بدن و صورتش زایل شده است.
➖ اطرافیان از حالت او تعجب نموده و از او دربارهء قضیهاش سوال کردند.
أبوراجح گفت:
دیشب که مرا تنها گذاشتید و رقتید من به حالی رسیدم، که مرگ را به چشم خود دیدم و زبانی هم نداشتم که از خدا درخواست شفایم را بنمایم، پس با دل خود متوجه مولای خود صاحب الزمان(علیه السلام) شدم و از آن جناب طلب دادرسی کردم، چون هوا تاریک شد دیدم خانه تمام از نور پر شد، ناگهان حضرت صاحب العصر و الزّمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیدم که دست شریف خود را بر روی من کشید و فرمود: بیرون برو برای عیال خود کار کن به تحقیق که خدامتعال تو را عافیت عطا کرده است و چون صبح شد خود را به این حالتی که میبینید دیدم.
➖ عالم زاهد محقق شیخ شمسالدین محمد قارون (رحمةالله علیه) ناقل این قضیه میفرماید:
به خدا قسم ابوراجح قبل از این جریان مرد ضعیف اندام و زرد چهره و بد صورت و کم ریش بود و من دائماً به حمامی که ابوراجح در آن کار میکرد میرفتم و او را به این حالت میدیدم، و لیکن بعد از این جریان با عدهای دیگر بر او وارد شدم، دیدم ابوراجح به صورت مردقوی و توانمند شده و قامت او رشید و ریش او بلند و صورت او سرخ شده و مانند جوانی که در بیست سالگی باشد، گردیده است و به همین حالت جوانی بود و تغییر نیافت تا آنکه از دنیا رفت رحمة الله علیه.
#اللهمعجللولیکالفرج
📚 منبع: بحارالأنوار، ج۲، ص۷۰
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
🟩🌸إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَر🌸🟩
📍 درسالروز ولادت باسعادت سیدةُ نساءِ اهل الجنّه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، دعای ندبه مجتمع بنی فاطمه(س) اوّل طلوع آفتاب برگزار می شود:
🎙سخنران: حجةالاسلام والمسلمین
#شیخ_حسین_امیدوار
🎤 با مداحی: #حاج_مهدی_نیکبخت
▫️مکان: خیابان احمدآباد_ابوذر ۱_پلاک۱۱٠
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
✨💚✨
فاطمه نامی که با آن عشق میبازد خدا
فاطمه نوری کز آن بر خلق مینازد خدا
ما نه یاران دگر نه انبیا گویند کاش
در جزا ما را ز چشم او نیاندازد خدا
💖سالروز میلاد خجسته #حضرت_فاطمه زهرا (س) سرور بانوان جهان، عطای خداوند سبحان، کوثر قرآن و الگوی بی بدیل تمام جهانیان و هفتهی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران تبریک و تهنیت میگوئیم.🎊
#ولادت_حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
#سیره_حضرت_زهرا
✅در سیره حضرت فاطمه(س) قناعت و ساده زیستی امری پسندیده است و ایشان از مکتب رسول اکرم(س) آموخته است که این امر فخری است برای ایشان!
1⃣جریان خواستگاری!
هنگام خواستگاری امام علی(ع)، حضرت رسول اکرم(ص) فرمود :
📋《يَا أَبَا الْحَسَنِ(ع)! فَهَلْ مَعَكَ شَيْءٌ أُزَوِّجُكَ؟》
♦️ای اباالحسن(ع)! آیا تو چیزی داری که من فاطمه(س) را به تزویج تو در بیاورم؟
امام علی(ع) گفت :
📋《فِدَاكَ أَبِي وَ أُمِّي وَ اللَّهِ مَا يَخْفَى عَلَيْكَ مِنْ أَمْرِي شَيْءٌ أَمْلِكُ سَيْفِي وَ دِرْعِي وَ نَاضِحِي وَ مَا أَمْلِكُ شَيْئاً غَيْرَ هَذَا》
♦️پدر و مادرم به فدایت! اوضاع زندگی من از تو مخفی نیست، من فقط یک شمشیر و یک زره و یک شتر دارم که با آن آب می کشم. من غیر از اینها چیزی ندارم.
حضرت رسول اکرم(ص) فرمود :
یا علی(ع)! تو از شمشیرت مستغنی نیستی، زیرا می خواهی با آن در راه خدا جهاد کنی و با دشمنان خدا بجنگی، شتر خود را برای اینکه آب برای درخت های خرما و خانه ات بکشی و بار سفر به پشت آن بگذاری لازم داری!
📋《قَدْ زَوَّجْتُكَ بِالدِّرْعِ وَ رَضِيتُ بِهَا مِنْكَ》
♦️آری! من فاطمه(س) را با همان زره ای که داری برای تو تزویج می نمایم.
سپس فرمود : ای علی(ع)! فوراً برو و زره خود را بفروش و پول آن را نزد من بیاور تا وسیله ی عروسی شما را مهیّا نمایم.
امیرمومنان(ع) به دستور رسول اکرم(ص) زره را فروخت و حضرت(ص) آن پول را به سه بخش تقسیم کرده، بخشی از آن را برای خریدن وسایل زندگی به عنوان جهیزیه، و بخش دیگر آن را برای تهیه عطریات عروسی و بخش سوم را برای پذیرایی میهمانان قرار داد.
اصحاب رسول اکرم(ص) وسايل خريدارى شده را بر آن حضرت(ص) عرضه كردند و حضرت(ص) در حالى كه اثاث خانه دختر خود را نگاه می کرد که غالبا از حصیر و سفال بود، فرمود :
📋《اَللَّهُمَّ! بَارِكْ لِقَوْمٍ جُلُّ آنِيَتِهِمُ اَلْخَزَفُ》
♦️خداوندا! زندگى را بر گروهى كه بيشتر ظروف آنها را سفال تشكيل مى دهد، مبارك گردان.
2⃣مستاجری!
بعد از ازدواج، حضرت رسول اکرم(ص) به امام علی(ع) فرمود :
📋《یَا عَلِیَّ(ع)! هَيِّئْ مَنْزِلاً حَتَّى تُحَوَّلَ فَاطِمَةُ(س) إِلَيْهِ》
♦️ای علی(ع)! خانه ای را مهیا کن که فاطمه(س) را به آنجا منتقل کنی!
که امام علی(ع) خانه حارثة بن نعمان را در ابتدای زندگی، برای سکونت بر گزیدند، که به اصطلاح در آنجا مستاجر شدند.
3⃣ساده زیستی و زاهدانه!
سلمان، روزی به خانه فاطمه(س) آمد و دید که ایشان چادری کهنه و وصله دار به سر دارد.
سلمان متعجب و اندوهناک می شود و به یاد شاهزاده های ایرانی و شکوه و جلال آن ها می افتد، در حالی که یگانه دختر رسول خدا(ص) چادرش پاره و مندرس است.
گریه کنان می گوید :
غم و اندوه بر ما باد، دختران پادشاهان ایران و روم بر تخت های طلا می نشینند و پارچه های زربفت و حریر بر تن می کنند و این دختر محمد(ص) است که چادری ساده با دوازده وصله به سر دارد.
حضرت فاطمه(س) به او فرمود :
📋《یَا سَلْمَانُ! اِنَّ اللَّهَ ذَخَّرَ لَنَا الثِّیَابَ وَ الْكَرَاسِیَّ لِیَوْمٍ آخِرٍ》
♦️ای سلمان! خداوند متعال لباسهای زینتی و تختهای طلایی را برای روز قیامت ما ذخیره كرده است.
4⃣روزى حضرت فاطمه(س) به محضر رسول اکرم(ص) آمدند و گفتند :
📋《یا رَسُولَ الله(ص)! اِنَّ سَلْمانَ تَعَجَّبَ مِنْ لِباسى، فَوَالَّذى بَعَثَکَ بِالْحَقِّ نَبِیّا مالى وَ لِعَلِىٍّ(ع) مُنْذُ خَمْسِ سِنینَ اِلاّ مِسْکَ کَبْشٍ نَعْلِفُ عَلَیْهِ بِالنَّهارِ بِعَیرَنا فَاِذا کانَ اللَّیْلُ اِفْتَرَشْناهُ وَ اِنَّ مِرْفَقَتَنا لَمِنْ اُدْمٍ حَشْوُها لِیفُ النَّخْلِ》
♦️یا رسول خدا(ص)! سلمان از لباس ساده من تعجب مى کند! قسم به خدایى که تو را به پیامبرى برانگیخته است، مدت پنج سال است که زیرانداز شبانه من و على(ع) پوست گوسفندى است که روزها علوفه شترمان را بر روى آن مى ریزیم، و بالش ما نیز قطعه پوستى است که درون آن از لیف درخت خرماست.
5⃣خانه داری!
ام سلمه مى گوید : وقتى حضرت رسول اکرم(ص) با من ازدواج نمود، دخترش فاطمه(س) را به من سپرد.
من نیز آداب زندگى را به او مى آموختم.
📋《وَ كَانَتْ وَ اَللَّهِ أَدْأَبَ مِنِّي وَ أَعْرَفَ بِالْأَشْيَاءِ كُلِّهَا》
♦️و به خدا قسم او خود از من آگاهتر و به همه چیز آشناتر بود.
6⃣حضرت فاطمه(س) خطاب به همسرش امام علی(ع) اظهار نمودند که؛
📋《یَا أبَاالحَسَن(ع)! إِنِّی لَأسْتَحِی مِنْ إِلَهِی أَنْ أُکَلِّفَ نَفْسَکَ مَا لَا تَقْدِرُ عَلَیْهِ》
♦️ای اباالحسن(ع)! من از خدای خود شرم دارم که از شما چیزی را در خواست نمایم و شما توان تهیه آن را نداشته باشید.
📚منابع :
کشف الغمة اربلی، ج۱، ص۳۵۳
بحارالانوار مجلسی، ج۱۹، ص۱۱۰
الموسوعة الكبرى عن فاطمة الزهراء(ع) أنصاری زنجانی، ج۸، ص۳۷۲
بحارالانوار مجلسی، ج۴۳، ص۹،ص۴۳،ص۵۹
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩عشق یعنی خندههای فاطمه؛
پَر گرفتن در هوای فاطمه؛
نوکری کردن برای فاطمه...💚
👤 #کلیپ زیبای «میمیرم برات مادر» با نوای حاجمحمود #کریمی تقدیم نگاهتان
🌺 ولادت #حضرت_زهرا_مبارک
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad
#ولادت_حضرت_زهرا
✅ابن عباس می گوید :
📋《دَخَلَتْ عَائِشَةُ عَلَی رَسُولِ اللهِ(ص) وَ هُوَ یُقَبِّلُ فَاطِمَةَ(س)!
فَقَالَتْ لَهُ : أَتُحِبُّهَا یَا رَسُولَ اللَّهِ(ص)؟
قَالَ : أَمَا وَاللَّهِ لَوْ عَلِمْتِ حُبِّی لَهَا لازْدَدْتِ لَهَا حُبّاً إنَّهُ لَمَّا عُرِجَ بِی إِلَی السَّمَاءِ الرَّابِعَةِ أَذَّنَ جَبْرَئِیلُ وَ أَقَامَ مِیکَائِیلُ ثُمَّ قِیلَ لِی : ادْنُ یَا مُحَمَّدُ(ص)!
فَقُلْتُ أَتَقَدَّمُ وَ أَنْتَ بِحَضْرَتِی یَا جَبْرَئِیلُ؟
قَالَ : نَعَمْ! إِنَّ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ فَضَّلَ أَنْبِیَاءَهُ الْمُرْسَلِینَ عَلَی مَلائِکَتِهِ الْمُقَرَّبِینَ وَ فَضَّلَکَ أَنْتَ خَاصَّةً فَدَنَوْتُ فَصَلَّیْتُ بِأَهْلِ السَّمَاءِ الرَّابِعَةِ》
♦️روزی عایشه نزد رسول اکرم(ص) مشرّف شد و دید که رسول اکرم(س) فاطمه(س) را می بوسد.
عایشه گفت : ای رسول خدا(ص)! آیا فاطمه(س) را دوست میداری؟!
حضرت(ص) فرمود :
آری! به خدا قسم، اگر تو میدانستی من چقدر فاطمهام را دوست میدارم تو نیز او را بیشتر دوست میداشتی!
زیرا موقعی که مرا در شب معراج به آسمان چهارم بردند، جبرئیل اذان گفت و میکائیل اقامه گفت، آن گاه به من گفته شد :
یا محمّد(ص)! جلو بیا و نماز بگذار!
گفتم : ای جبرائیل با بودنِ تو، من جلو بیایم و نماز بگذارم؟
گفت : آری! زیرا خدای حکیم پیامبران مرسل خود را بر ملائکه مقرّب خود فضیلت و برتری داده و تو را یک فضیلت مخصوصی عطا نموده است، من جلو رفتم و با اهل آسمان چهارم نماز به جای آوردم.
📋《ثُمَّ الْتَفَتُّ عَنْ یَمِینِی فَإذَا أَنَا بِإِبْرَاهِیمَ(ع) فِی رَوْضَةٍ مِنْ رِیَاضِ الْجَنَّةِ وَ قَدِ اکْتَنَفَهَا جَمَاعَةٌ مِنَ الْمَلائِکَةِ!
ثُمَّ إِنِّی صِرْتُ إِلَی السَّمَاءِ الْخَامِسَةِ وَ مِنْهَا إِلَی السَّادِسَةِ فَنُودِیتُ : یَا مُحَمَّدُ(ص)!
نِعْمَ الْأَبُ أَبُوکَ إِبْرَاهِیمُ(ع) وَ نِعْمَ الْأَخُ أَخُوکَ عَلِیٌّ(ع)!》
♦️هنگامی که به طرف راست خود متوجّه شدم حضرت ابراهیم(ع) را دیدم که در یکی از باغهای بهشت است و گروهی از ملائکه در اطراف آن بزرگوار اجتماع نمودهاند.
سپس وقتی به سوی آسمان پنجم و ششم بالا رفتم ندائی شنیدم که گفت :
ای محمّد(ص)! پدر تو ابراهیم(ع) خوب پدری و برادرت علی بن ابیطالب(ع) خوب برادریست.
📋《فَلَمَّا صِرْتُ إِلَی الْحُجُبِ أَخَذَ جَبْرَئِیلُ بِیَدِی فَأَدْخَلَنِی الْجَنَّةَ فَإذَا أَنَا بِشَجَرَةٍ مِنْ نُورٍ فِی أَصْلِهَا مَلَکَانِ یَطْوِیَانِ الْحُلَلَ وَ الْحُلِیَّ فَقُلْتُ : حَبِیبِی جَبْرَئِیلُ لِمَنْ هَذِهِ الشَّجَرَةُ؟
فَقَالَ : هَذِهِ لِأَخِیکَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ(ع) وَ هَذَانِ الْمَلَکَانِ یَطْوِیَانِ لَهُ الْحُلِیَّ وَ الْحُلَلَ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ》
♦️هنگامی که متوجّه سرا پردهها شدم جبرئیل دست مرا گرفت و داخل بهشت نمود ناگاه با درختی از نور مواجه شدم که دیدم دو ملک حلّه و زیورهایی به آن میپیچند، گفتم :
ای حبیب من جبرئیل! این درخت از کیست؟!
گفت : از برادرت حضرت علی(ع) است، این دو ملک تا روز قیامت حلّه و زیور به این درخت میپوشانند.
📋《ثُمَّ تَقَدَّمْتْ أَمَامِی فَإذَا أَنَا بِرُطَبٍ أَلْیَنَ مِنَ الزُّبْدِ وَ أَطْیَبَ رَائِحَةً مِنَ الْمِسْکِ وَ أَحْلَی مِنَ الْعَسَلِ فَأَخَذْتُ رُطَبَةً فَأَکَلْتُهَا فَتَحَوَّلَتِ الرُّطَبَةُ نُطْفَةً فِی صُلْبِی فَلَمَّا أَنْ هَبَطْتُ إِلَی الْأَرْضِ وَاقَعْتُ خَدِیجَةَ(ع) فَحَمَلَتْ بِفَاطِمَةَ(س) فَفَاطِمَةُ(س) حَوْرَاءُ إِنْسِیَّةٌ فَإذَا اشْتَقْتُ إِلَی الْجَنَّةِ شَمِمْتُ رَائِحَةَ فَاطِمَةَ(س)》
♦️آنگاه وقتی به طرف جلو رفتم با رطبی روبرو شدم که از کره نرمتر و از مشک خوشبوتر و از عسل شیرینتر بود، من یک رطب را خوردم و آن رطب در پشت من مبدّل به نطفه شد، هنگامی که به زمین نزول نمودم و با خدیجه کبری(ص) همبستر شدم و او به فاطمه زهراء(س) حامله شد.
پس فاطمه(س) حوریهایست که انسیه میباشد، هر گاه من مشتاق بهشت میشوم فاطمه(س) را میبوسم.
📚منبع :
۱)بحارالانوار مجلسی، ج۴۴، ص۲۴۰
کانال رسمی مجتمع بنی فاطمه سلام الله علیهامشهد
🆔@banifateme_mashhad