💢 #حدیث_نگاشت | پنج خصوصیت زیبای کودکان
💟 رسول خدا صلیاللهعلیهوآله میفرماید: «اُحِبُّ الصِّبْيانَ لِخَمْسٍ: اَلاَْوَّلُ اَنـَّهُمْ هُمُ الْبَكّاؤونَ، وَالثّانى يَتَمَرَّغونَبِالتُّرابِ وَ الثّالِثُ يَخْتَصِمونَ مِنْ غَيْرِ حِقْدٍ وَ الرّابِـعُ لا يَدَّخِرونَ لِغَدٍ شَيئا وَ الْخامِسُ يُعَمِّرونَ ثُمَّ يُخَرِّبونَ».
كودكان را به خاطر پنج چيز دوست مىدارم:
🌱 بسيار مىگِريند.
🌱 با خاک بازى مىكنند.
🌱 دعوا كردن آنان همراه با كينه نيست.
🌱 چيزى براى فردا ذخيره نمىكنند.
🌱 مىسازند و خراب مىكنند و دلبستگى ندارند.
📚 تحرير المواعظ العددیه، ص۳۸۹.
📎 #ایران_مقتدر
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
⏰خوش خبر | گلچینی از پیشرفتهای کشور و اخبار خوبی که در رسانهها کمتر منتشر میشوند
گلچینی از اخبار خوش هفته
1401/10/21
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
📎 #ایران_مقتدر
🌐 btid.org
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید ویژه ولادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها
💢 مدح حضرت زهرا سلاماللهعلیها
🎤 استاد برقعی
📎 #ایران_مقتدر
📎 #میلادحضرت_فاطمه
🌐 https://btid.org/fa/video/232219
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱#استوری | نیکیهای دنیا
💢 نهمین حکمت کتاب شریف نهجالبلاغه
📎 #ایران_مقتدر
🌐 https://btid.org/fa/video/232257
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱#استوری | صدقه دوایی شفابخش
💢 هفتمین حکمت کتاب شریف نهج البلاغه
📎 #ایران_مقتدر
🌐 https://btid.org/fa/video/232131
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید ویژه چهارشنبه های امام رضایی
💢 طبیب من امام رضا علیهالسلام
🎙 حجتالاسلام محمدحسین یوسفی
📎 #ایران_مقتدر
📎 #چهار_شنبه_امام_رضایی
🌐 https://btid.org/fa/video/230456
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
♻️امیرالمؤمنین بزرگترین منادی امنیت اجتماعی
📢برقراری امنیت اجتماعی، از جمله اهداف مهم حکومت اسلامی میباشد که در سایه آن، تحقق اهداف عالیه و رسیدن به رشد و کمال انسانی حاصل خواهد شد. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام منادی بزرگ امنیت فردی و اجتماعی بود و اهتمام زیادی بر این مسئله داشتند.
1️⃣اولین نمونه، نوع پذیرش حکومت حضرت است که با اصرار مردم و بیعت آزادانه آنان حکومت را پذیرفت و در این زمینه مانند خلفای خودخوانده قبل، با زور و ترساندن بیعت نگرفت. حضرت در اینباره میفرمایند: بیعت با ایشان امری اجباری و از روی ناآگاهی نبوده است.
2️⃣مورد بعدی تصریح حضرت به عنوان امامالمؤمنین به این است که امنیت یکی از اهداف پذیرش حکومت است و بیان اینکه در سایه رونق دین و برپایی علائم دیانت و حفظ حدود و مرزهای شریعت، امنیت فکری، فرهنگی و معنوی و دیگر امنیتها به درستی فراهم خواهد شد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/231658
📎 #ایران_مقتدر
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
♻️تربیت و تأثیر آن در اغتشاشات
🔸بیشتر تباهیها و از بین رفتن زندگیها نشأت گرفته از فقدان تربیت صحیح است. اسلام اهمیت ویژهای به امر تعلیم و تربیت قائل شده است. در روایاتی از امیرالمؤمنین علی علیهالسلام نقل شده است: «عَدَمُ الأَدَبِ سَبَبُ كُلِّ شَرٍّ»؛ «فقدان ادب و تربیت، علت هر شر و بدی است». در روایتی دیگر امام، انسان فاقد ادب را بیعقل شمرده است: «لا عَقلَ لِمَن لا أدَبَ لَهُ»؛ «کسی که ادب ندارد عقل ندارد»؛ یعنی شخصی که دارای ادب و تربیت صحیح نیست، عاقلانه رفتار نمیکند.
⏫به عبارتی دیگر مهمترین هدف از دیدگاه فرهنگ اسلامی، تربیت است؛ زیرا همانطور که علّت هر شری، بیادبی عنوان شده است، از این رو میتوان ادعا کرد که زمینه رشد و تعالی فرد و جامعه با تربیت فراهم میشود و استعدادها و تواناییها در جهت کمال با تربیت و ادب صحیح شکوفا میشوند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/231922
📎 #ایران_مقتدر
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
♻️دید کلان و خُرد در حکومتداری
🔸 امیرالمؤمنین علیهالسلام در بحث حکومت و کشورداری با یک دید جامع، مسائل خرد و کلان را در کنار یکدیگر مورد توجه قرار میداد و به فرمانداران خود مانند مالک اشتر نیز اینچنین توصیه مینمود: «ای مالک! فروگذاردن و ضایع کردن کار کوچک و خرد به دلیل انجام دادن و استوار کردن کار زیاد و مهم، عذر قابل قبولی برای تو نخواهد بود».
⏫ یکی از مصادیق این امور در جامعه، رسیدگی به امور مستضعفان است، چنانکه امیرالمؤمنین علیهالسلام در نامهای به مالک اشتر به آن اشاره کرده و میفرماید: «همواره در فکر مشکلات آنان باش، و از آنان روی برمگردان، بهویژه در امور کسانی بیشتر رسیدگی کن که از کوچکی به چشم نمیآیند و دیگران آنان را کوچک میشمارند و کمتر به تو دسترسی دارند. برای این گروه، از افراد مورد اطمینان خود که خدا ترس و فروتن هستند فردی را انتخاب کن، تا پیرامونشان تحقیق و مسائل آنان را به تو گزارش کنند، سپس در رفع مشکلاتشان به گونهای عمل کن که در پیشگاه خدا عذری داشته باشی؛ زیرا این گروه در میان رعیت بیشتر از دیگران به عدالت نیازمندند و حق آنان را به گونهای بپرداز که در نزد خدا معذور باشی».
🌐 جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/231867
📎 #ایران_مقتدر
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
♻️ تعبیر دقیق از مسأله کمحجابی
🔸یکی از اصول قضاوت صحیح از کلام یک شخص، این است که همه کلام او را به صورت یکجا و جامع ببینیم و بعد به قضاوت بنشینیم. قضاوت براساس یک بخش از کلام صحیح نیست، به عنوان مثال رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه۱۴ دیماه1401 در دیدار با اقشار مختلف بانوان فرمودند: «آن کسانی که حجاب را بهطور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متّهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی».
📣 برجسته کردن این بخش از سخنرانی رهبر معظم انقلاب و نادیده گرفتن قسمتهای دیگر آن، موجب شده تا منظومه فکری حضرت آقا در خصوص مسأله حجاب به درستی انعکاس پیدا نکند؛ زیرا موضوع حجاب در این سخنرانی و دیدارهای گذشته از چند واقعیت حکایت میکند:
1️⃣ این سخنرانی رهبر معظم به معنای تساهل و تسامح شرعی در مسأله حجاب نیست؛ زیرا ایشان با صراحت کامل در ادامه همین سخنرانی بیان کردند: «حجاب یک ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. اینکه حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است؟! نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود»؛ همچنین با صراحت بیشتر بیحجابی و ضعف حجاب را محکوم کردند و این مسأله به خوبی نشان میدهد که حضرت آقا از موضع شرعی حجاب، عقبنشینی نکردهاند؛ زیرا علاوه بر این مطلب در ادامه افزودند: «بله، کار درستی نیست، بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست».
🌐 جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/232026
📎 #ایران_مقتدر
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org