📽 نقد رسانه| نگاهی به برنامه منم بچه مسلمان، شبکه قرآن
✍🏻 برنامه "منم بچّه مسلمان" یکی از تولیدات شبکه قرآن و معارف سیما، ویژه گروه سنّی خردسال و کودک میباشد.
✍🏻 این برنامه با ساختار ترکیبی ـ نمایشی به موضوعاتی همچون وضو، صدقه، بخشنده بودن، عیادت از بیماران، مسئولیت پذیری، صرفه جویی، اعتماد به نفس، اتّحاد و همدلی، کمک به پدر و مادر و راست گویی میپردازد.
✍🏻 حجتالاسلام مقدّسیان که به عمو روحانی بچّهها در شبکه کودک معروف است، به عنوان روحانی مسجد، در حیاط مسجد، محلّی را برای حضور بچّهها فراهم کرده تا هنگام حضور بزرگترها در مسجد، بچّهها بتوانند برای بازی و سرگرمی به این مکان بیایند و به قصّههای او گوش بدهند.
🔸 https://btid.org/fa/news/247869
📎 #نقد
📎 #کودک
📎 #شبکه_قرآن
📎 #تلویزیون
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
♨️ آیه ولایت؛ نصی بر امامت امیرالمؤمنین (ع)
🔶 آیه ولایت: «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ»؛[1] «ولىّ شما، تنها خدا و پيامبر اوست و كسانى كه ايمان آوردهاند: همان كسانى كه نماز برپا مىدارند و در حال ركوع زكات مىدهند».
❇️ آیه ولایت بهروشنی بر امامت و ولایت امیرالمؤمنین علیهالسلام دلالت دارد. بعضی از اهلسنت، رکوع در این آیه را به معنای خضوع گرفتهاند؛ ولی شأن نزول و همچنین معنای لغوی رکوع، بهطور واضح دلالت بر این دارد که معنای انحناء در نماز، خصوصیتی برای لفظ رکوع است که هر معنای دیگری را باطل میکند.
جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید:
🔸 https://btid.org/fa/news/250591
📎 #نص_امامت
📎 #آیه_ولایت
📎 #معنای_رکوع
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 فضائل امیرالمؤمنین علیهالسلام
📌 رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله در شأن و منزلت امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرماید:
🔶 «خداوند متعال برای برادرم علیبنابیطالب، فضائلی قرار داده که جز خودش نمیتواند آنها را شمارش کند. هر کس به یکی از فضائل علی اقرار کند، خداوند گناهان گذشته و آیندهاش را میبخشد حتی اگر در روز قیامت بهاندازه گناهان همهی جن و انس گناه کرده باشد.
هرکس یکی از فضائل او را درجایی بنویسد، تا زمانی که نشانهای از آن نوشته بهجا بماند، ملائکه برایش استغفار میکنند. هر کس به فضیلتی از فضائل علی گوش فرا دهد، خداوند گناهانی را که او با گوش خود مرتکب شده، میآمرزد؛ و هر کس به نوشتهای بنگرد که فضائل علی در او نوشتهشده است، خداوند گناهانی را که او با چشمش مرتکب شده میبخشد».
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🔸 https://btid.org/fa/news/204798
📎 #امیرالمؤمنین
📎 #امامت
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
🌸 چون میثم تمار!
باید که برای تو سرِ دار بمیرم
یکباره به پایت صد و ده بار بمیرم
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
چون نخل به پای تو بیفتم دم افطار
در راه تو چون میثم تمار بمیرم
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
چشمم که به چشم تو بیفتد چه بگویم؟
ای کاش که در لحظۀ دیدار بمیرم
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
با آن که خریدار تو بسیار فراوان...
ای کاش که من بر سر بازار بمیرم
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
پابند رکابت شدهام در صف صفین
این بار حلالم کن و بگذار بمیرم
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
ای کاش سرم بر سر زانوی تو باشد
ای کاش که چون یار وفادار بمیرم
📎 #شعر_کودکانه
📎 #میثم_تمار
📎 #شعر
🔸 https://btid.org/fa/koodak
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
27.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 نقاشی سبزیجات روی سنگ 😊
📎 #نقاشی
📎 #نقاشی_خلاق
📎 #نقاشی_روی_سنگ
🔸 https://btid.org/fa/koodak
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 خاتمبخشی امیرالمؤمنین علیهالسلام در رکوع
✅ بعد از خاتمبخشی حضرت، خداوند او را چنین ستود:
✍️ «إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ راكِعُون».[1]
🌺 «سرپرست شما فقط خدا و پيامبرش و كسانیاند كه ايمان آورده و نماز را بپا میدارند و در حال ركوع، زكات میپردازند»..
✅ فرات کوفی میگوید:
🌺سائلی نزد پیامبر صلیاللهعلیهوآله آمد، حضرت او را به مسجد فرستاد. سائل وارد مسجد شد و درخواست کمک کرد، هیچ کسی به او کمک نکرد: «فَمَرَّ بِعَلِيٍّ وَ هُوَ رَاكِعٌ فَنَاوَلَهُ يَدَهُ فَأَخَذَ خَاتَمَه»؛ سپس سائل به سمت امیرالمؤمنین علیهالسلام رفت درحالیکه حضرت در رکوع بود، حضرت دستش را دراز کرد و سائل، انگشتر را از دست حضرت درآورد.[2]
پینوشت:
[1]. مائده: 55.
[2]. تفسیر فرات کوفی، وزارت ارشاد اسلامی، ص126.
📚 جهت مطالعه بیشتر به لینک کلیک کنید:
🔻 https://btid.org/fa/news/251042
📎 #خاتم_بخشی
📎 #نص_امامت
📎 #آیه_ولایت
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 «مباهله» فضیلتی بزرگ در قرآن
📌 پروردگار عالم در قرآن کریم از واقعه مباهله به بزرگی یاد کرده و میفرماید: «فَمَنْ حَاجَّكَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْكَاذِبِینَ»؛ «بنابراین، پس از فرا رسیدن علم [وحی] به تو، هر کس درباره او با تو به چالش برخیزد، به او بگو: بیایید تا فرزندانمان و فرزندانتان و زنانمان و زنانتان و جانهایمان و جانهایتان را فراخوانیم، آنگاه (به درگاه خداوند) زاری [تضرّع] کنیم تا لعنت خداوند را بر دروغگویان نهیم».
🔶 بر اساس منابع تاریخی و روایی شیعه و سنی، رسول خدا صلیاللهعلیهوآله پس از مناظره با مسیحیانِ نجران و ایمان نیاوردن ایشان، پیشنهاد مباهله دادند و این پیشنهاد از سوی مسیحیان موردپذیرش واقع گردید؛ اما در روز موعود یعنی در ۲۴ ذیالحجه سال نهم هجری، مسیحیان نجران که توقع نداشتند پیامبر با اهلبیت خود یعنی؛ امیرالمؤمنین، حضرت زهرا و حسنین علیهمالسلام برای مباهله حضور یابد، با دیدن آن چهرههای نورانی از انجام مباهله خودداری کردند.
✅ ماجرای مباهله بهعنوان نقطه عطفی در تاریخ اسلام است که نهتنها حقانیت اسلام و رسالت پیامبر را ثابت کرد؛ بلکه افضلیت اهلبیت علیهمالسلام را برای جهانیان نمایان ساخت.
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🌐 https://btid.org/fa/news/215437
📎 #اهل_بیت_علیهم_السلام
📎 #امامت
📎 #مباهله
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 انتخاب اسم از قرآن کریم
📌 امروزه مردمان زیادی با تمسک به فرهنگ غربی و اصطلاحات فرنگی، برای فرزندان خود یا اماکن تجاریشان، نامهای کذایی انتخاب میکنند. چرا ما نباید با الهام از قرآن، برای مناسبتی خاص یا مکانی معلوم یا گروهی مشخص، نامی قرآنی انتخاب نماییم؟!
🔶 چرا مردم از یک اسم موجود در فیلمی خاص، برای نامگذاری فرزندانشان استفاده بکنند؛ ولی ما واژهها و تعابیر قرآنی را فقط برای کلیشه ماندن در صفحههای این کتاب عزیز، رها سازیم؟ چه منطقی پشت این تفکر وجود دارد؟ آیا قرآن و شریعت، ما را از چنین کاری نهی کردهاند؟ مسلماً چنین چیزی نیست؛ زیرا انجام این کار در میان مسلمانان تابهحال مرسوم بوده و کسی به آن خورده نگرفته است.
✅ نمونه بارز این نامگذاری، اسماء تفاسیر شیعه و سنی است که با نگاهی گذرا روشن میشود. نام تعدادی از این آثار فاخر از خود قرآن گرفتهشده است. تفاسیری مانند: مفاتیح الغیب، تبیان، بیان، المیزان، آلاءالرحمن از این دست هستند.
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🌐 https://btid.org/fa/news/249453
📎 #قرآن
📎 #تفسیر
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ باور می کنید! مردی که تمام داراییاش یک حجره و چند جلد کتاب بود...
🔹 این کلیپ را تا آخر ببینید👌
🔹https://btid.org/fa
📎 #عالم_زاهد
📎 #گمنام
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
✔️ #پوستر | میثم تمّار؛ زبان گویای حقیقت
♦️ میثم تمّار غلامی ایرانی بود که توسّط امیرالمؤمنین علیهالسّلام خریداری و آزاد شد.
🌴 میثم را از آن جهت که خرمافروش بود، «تمّار» میگویند.
🟢 وی عاشق امیرالمؤمنین علیهالسلام بود؛ به همین جهت همواره از ایشان و اولاد وی دفاع میکرد و نام او را میتوان بهعنوان جهادگر تبیین نام برد.
🔶 شهادت وی نیز بهسبب حمايت آشكار از اهلبيت علیهمالسّلام بود؛ به همین دلیل ابنزیاد دستور داد تا او را به دار آویخته و زبانش را ببرند.
🔻 امام علی علیهالسّلام قبلاً نحوه شهادت میثم تمار را پیشبینی کرده بودند و همان گونه محقق شد.
🔘 22 ذیالحجّه، سالروز شهادت میثم تمّار تسلیت باد 🏴
📎 #میثم_تمّار
📎 #شهادت_میثم_تمّار
🔶 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 #تاریخ_نگاشت | جهاد تبیین، محور شخصیت میثم تمار
🌿 میثم حتی در بالای چوبهدار که دست و پایش را قطع کرده بودند، به جهاد تبیین پرداخت و از بیان فضایل علی علیهالسلام دست نکشید و از همین رو زبانش را نیز قطع کردند.
📚 رجال الکشی، ج1، ص87-86.
📎 #میثم_تمار
📎 #حضرت_میثم_تمار
🔶 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 دلیل شیعه شدن یهودیان
📌 منابع معتبر شیعه و سنی از رسول خدا نقل میکنند: «الْأَئِمَّةُ بَعْدِي اثْنَا عَشَرَ أَوَّلُهُمْ عَلِيُّبْنُأَبِيطَالِبٍ وَ آخِرُهُمُ الْقَائِمُ فَهُمْ خُلَفَائِي وَ أَوْصِيَائِي وَ أَوْلِيَائِي وَ حُجَجُ اللَّهِ عَلَى أُمَّتِي بَعْدِي الْمُقِرُّ بِهِمْ مُؤْمِنٌ وَ الْمُنْكِرُ لَهُمْ كَافِرٌ»؛ «امامان بعد از من دوازده نفرند. اول آنها علیبنابیطالب علیهالسلام میباشد و آخر آنان قائم است. پس این عده جانشینان و اوصیا و اولیا من هستند و از طرف خداوند بر امت من حجت میباشند. مؤمن، اقرار به امامت آنان میکند و کافر هم منکر فضل و مقام آنها میباشد».
🔶 کتاب مقدس یهودیان نیز به پدید آمدن دوازده رئیس از نسل حضرت اسماعیل علیهالسلام چنین بشارت داده است: «و اما در خصوص اسماعیل تو را اجابت فرمودم. اینک او را برکت داده و او را بسیار کثیر گردانم، دوازده رئیس از وی پدید آیند و امتی عظیم از وی به وجود آورم...».
🔹 ابنتیمیه، دلیل شیعه شدن یهودیان را چنین بیان کرده است: «وَكَثِيرٌ مِنَ الْيَهُودِ إِذَا أَسْلَمَ يَتَشَيَّعُ؛ لِأَنَّهُ رَأَى فِي التَّوْرَاةِ ذِكْرُ الِاثْنَيْ عَشَرَ فَظَنَّ أَنَّ هَؤُلَاءِ هُمْ أُولَئِكَ»؛ «بسیاری از یهودیان هنگامیکه اسلام میآورند، شیعه میشوند چون در تورات اشاره به دوازده [رئیس و امیر] را دیدهاند».
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🌐 https://btid.org/fa/news/204364
📎 #امیرالمؤمنین
📎 #امامت
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بشنوید از مهدیه الهی قمشهای در ۲ دقیقه...
بانوی پرافتخار ایرانی 🇮🇷
https://btid.org/fa/news/250745
📎 #دختر_ایران
📎 #ایران_قوی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 معنای «ولی» در آیه ولایت
🌸 بعد از خاتمبخشی امیرالمؤمنین علیهالسلام، خداوند آیه55 سوره مائده، او را با عنوان «ولی» ستود.
✅ معنای ولی در آیه
✍️ پیامبر صلیاللهعلیهوآله در خطبه غدیر فرمود: «أَلَسْتُ أَوْلَى بِكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُم»؛[1] ««آیا من سزاوارتر به شما نسبت به خودتان نیستم»؛ سپس امیرالمؤمنین علیهالسلام را به عنوان «ولی و مولا» معرفی کرد.
🌺 این سخن پیامبر صلیاللهعلیهوآله برگرفته شده از قرآن کریم میباشد که خداوند آن را تأیید کرده است: «النَّبِيُّ أَوْلى بِالْمُؤْمِنينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ»؛[2] ««پیامبر نسبت به مؤمنان از خودشان سزاوارتر است».
✍️ به اذعان همه علمای شیعه و بسیاری از بزرگان اهلتسنن آن را به معنای «اولویت داشتن به تصرف در شئون و جایگاه مؤمنان» دانستهاند.[3] گویا پیامبر صلیاللهعلیهوآله با این تعابیر، راه هرگونه برداشت انحرافی را از معنای «ولی» بستند.
✅ بنابراین «ولی» در آیه به معنای سرپرست، اولی به تصرف و امام است.
پینوشت:
[1]. قمی، تقسیرالقمی، دارالکتاب، ج2، ص176.
[2]. احزاب: 6.
[3]. ابن عاشور، التحریر و التنویر، بیتا، ج21، ص267.
📚 جهت مطالعه بیشتر به لینک کلیک کنید:
🔻 https://btid.org/fa/news/251042
📎 #ولی
📎 #ولایت
📎 #امامت
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 «مباهله» در بیان اهل تسنن
📌 آیه مباهله بیانکننده یکی از مهمترین فضائل امیرالمؤمنین علیهالسلام میباشد؛ چراکه خداوند متعال در این آیه، آن حضرت را نفس و جان پیامبر معرفی کرده و ازآنجاییکه موجودی در عالم خلقت همتراز با نبی مکرم اسلام نیست، به قطع و یقین هیچ موجودی همتراز با نفس و جان پیامبر نیز نمیباشد.
🔶 در اعتبار و قطعیت واقعه مباهله در بین شیعه هیچ اختلافی نیست. مشهور اهل سنت نیز در این موضوع با شیعه همنظر بوده و برخی از استوانههای علمی ایشان همچون فخر رازی در این زمینه مینگارد: «در درستی روایت آمدن پیامبر همراه علی و حسن و حسین و فاطمه علیهمالسلام برای مباهله بین اهل تفسیر و حدیث، شبه اتفاق است» وی در ادامه روایتی به این مضمون نقل میکند: «پیامبر بعد از اجتماع آن افراد (اهلبیت)، آیه تطهیر را تلاوت کرده است».
✅ محمود آلوسی؛ از مفسران شهیر اهل سنت در تفسیر روح المعانی مینگارد: «هیچ مؤمنی در دلالت آیه بر فضل خاندان پیامبر تردید نمیکند و پندار ناصبیها که این آیه دلالت بر فضل اهلبیت ندارد، هذیان و نشانهای از تماس با شیطان است».
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🌐 https://btid.org/fa/news/215435
📎 #اهل_بیت_علیهم_السلام
📎 #مباهله
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
⭕️ برپایی امنیت اخلاقی وظیفه حکومت دینی
🔸 ماهیت حکومتهای دینی اجرای فرامین الهی، برپایی امنیت، عدالت و آماده نمودن بستر برای سعادت و کمال انسانها بوده است.
🔹 سیر تاریخی نیز نشان میدهد اولویت حکومت در عصر پیامبر، امیرمؤمنان و امام حسن علیهمالسلام، تربیت، آموزش مسائل علمی، تبدیل جهل به علم، ایجاد گفتمانهای دینی بین ادیان، اعزام مبلغ برای دستگیری و هدایت انسانها بوده است.
👈 دفاع از مظلوم، احترام به والدین، رعایت حقوق همسر و فرزندان، تعامل با اقلیتهای دینی، خوش رویی، عبودیت و بندگی، پرهیز از رذائل اخلاقی مانند: دزدی، بخل، حسد، رشوه، ربا، زنا، آز و طمع و در مقابل، عفت، حیا، پاکدامنی، دفاع از ناموس، کمک به فقرا، عطوفت، مهربانی، ایجاد بسترهای فرهنگی و ... بخشی از تعالیم اسلامی و سفارش حکومتهای دینی است.
🌐 https://btid.org/fa/news/201322
✅ آیدی دریافت سؤالات👇
@pasokhgo313
📎 #عدالت
📎 #حکومت_دینی
📎 #امنیت_اخلاقی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
هدایت شده از 🏴ParsinTV l پارسین🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حجاب در آیین مسیحیت
📌 با ظهور مسیحیت، نه تنها احکام شریعت یهود در مورد حجاب برداشته نشد، بلکه قوانین سخت آن را استمرار بخشید و در برخی موارد، قدم را فراتر نهاد و با سختگیری بیشتری وجوب حجاب را مطرح ساخت.
🔶 مسیحیت، برای از بین بردن زمینه هرگونه تحریک و تهییج، زنان را به صورت شدیدتری به رعایت کامل پوشش و دوری از هر گونه آرایش و تزیین فراخواند.
🔹 چادر و روبند، برای همگان حتّی برای زنان اشراف، ضروری بود و در اعیاد نیز کسی آن را کنار نمیگذاشت. زنان مسیحی حجاب خود را با طلا و نقره و پارچههای زربافت تزیین مینمودند و حتّی برای تفریح نیز با حجاب کامل و دور از چشم نامحرمان، شرکت میجستند. در تعالیم مسیحیت، حتی به لزوم پوشاندن موی سر به ویژه در مراسم عبادی اشاره شده است.
🔶 دائرةالمعارف لاروس میگوید: دین مسیحی، برای زن، خِمار را باقی نهاد؛ وقتی وارد اروپا شد، آن را نیکو شمرد. زنها در کوچه و وقت نماز، خمار داشتند. در قرون وسطی، خصوصاً قرن نهم، خمار رواج داشت. آستین خمار، شانه زن را پوشیده، تقریباً به زمین میرسید. این عادت تا قرن سیزدهم باقی بود.
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🌐 https://btid.org/fa/news/161152
📎 #حجاب_زنان_مسیحی
📎 #حجاب_عفاف
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 حجاب در دین یهود
📌 حکم حجاب در آیین یهود، دارای شدتی بیسابقه است. ویل دورانت میگوید: عالمان یهودی حتی گفتگوی علنی میان مردان و زنان را ممنوع کرده بودند. یکی از گناهان بزرگ در آیین یهود، نپوشاندن موی سر بود و اگر کسی مرتکب آن گناه میشد، مستوجب طلاق میگشت.
🔹 یهودیان، این احکام را از کتاب آسمانی خود، تورات به دست آوردهاند. در آیاتی از تورات، کیفیت پوشش زنان یهودی بیان شده است: «متاع مرد بر زن نباشد و مرد لباس زن را نپوشد؛ زیرا هر که این را کند، مکروه «یهْوَه» خدای توست».
🔶 در کتاب مقدس یهودیان نسبت به مسئله حجاب موارد ذیل بیان شده است:
1️⃣ لزوم پرهیز از زنان فریبکار و بیگانه.
2️⃣ وجوب پوشاندن سر.
3️⃣ نهی از لمس و تماس.
4️⃣ واژه چادر و برقع، در ماجرای عروسی یهودا آمده است، آنجا که میگوید: «پس رخت بیوکی را از خویشتن بیرون کرده، برقعی به رو کشیده و خود را در چادری پوشید و به دروازه عینایم که در راه تمنه است، بنشست».
🌐 جهت مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر، کلیک کنید.
🌐 https://btid.org/fa/news/161152
📎 #حجاب_زنان_یهودی
📎 #حجاب_عفاف
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
💢 نظر خبرنگار CNN درباره ایران
🌿خبرنگار CNN میگوید: من مخالف جمهوری اسلامی هستم، اما میخواهم حقیقتی را بیان کنم و آن این است که از زمانی که این انقلاب در دنیا محقق شد، ایران غلام حلقه به گوش هیچ قدرتی نبوده است...
📎 #ایران_قوی
📎 #خبرنگار_CNN
🔶 https://btid.org/fa/news/251373
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯صدثانیه| مهمترین اخبار و رویدادهای ایران و جهان:
از «سخنگوی وزارت خارجه: سفارت ایران پیگیر حل مشکل پیش آمده برای رائفی پور در عربستان و بازگشت او به کشور است» تا «شورای همکاری خلیج فارس: دست صلح ما به سوی ایران دراز است»
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
📎 #خبر
📎 #صد_ثانیه
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📆 تقویم روز
📌 چهارشنبه
☀️ 21 تیر ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 23 ذي الحجه ۱۴۴۴ هجری قمری
🎄 12 جولای 2023 میلادی
✨ مناسبت روز :
. حمله به مسجد گوهرشاد و کشتار مردم به دست رضاخان(1314 ه ش)
. روز عفاف و حجاب
📎 #تقویم_روز
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org