⭕️ کرونا؛ بحرانی که در دولت رئیسی تدبیر شد
👈 شیوع کرونا در دولت سابق با تهدیدها و فرصتهایی همراه بود؛ تهدیداتی از جنس مشکلات معیشتی تا همهگیری بیماری و فرصت فرافکنی و عدم پاسخگویی که دولت سابق در این زمینه استاد و متبحر شده بود.
🔹 دولت فرسوده و غربگرای سابق در آسمان و ریسمان به هم بافتن، زبانزد خاص و عام بود؛ دولتی که با ایجاد دو قطبی سازی و جنگ روانی قصد داشت برای همه مشکلات کشور نظیر شکست سیاست خارجی، بحران پولی و مالی و بازار طلا، سکه و بورس، عدم مدیریت بیماری کرونا، ولنگاری فضای سایبری و بیتوجهی به زیرساختها، بهانهتراشی کند؛ هرچند این بهانهجوییها در بحث اقتصاد و معیشت، برای مردم گران تمام شد و در بحران کرونا و شیوع بیماری، مردم را به درد و رنج گرفتار کرد.
🔹 به هر حال رسانههای اصلاح طلب و جریان غربزده، هنوز هم دچار این بداخلاقی هستند و با جنگ روانی و دو قطبی سازی، مرتب در حال توجیهتراشی برای ناکارآمدیهای دولت سابق، و بهانه جویی و ایراد گرفتن از دولت آقای رئیسی هستند. این در حالی است که ناکارآمدی در مدیریت بحران کرونا از ظهور تا کشف واکسن کرونا و واکسیناسیون روزانه، با شلختگی، صف و ازدحام و اعصاب خردی مردم قرین بود.
✅ با روی کار آمدن دولت سیزدهم، آقای رئیسی با همراهی کابینه، به صورت فوری، سریع و انقلابی از ابتدا به آن اهتمام ورزید و اکنون شاهد هستیم که این وعده در حد حرف باقی نمانده و در حالی که تحریمهای ظالمانه آمریکا و عهدشکنی رذیلانهاش در برجام پا برجاست، واکسیناسیون عمومی تقریبا پایان یافته است.
___________________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/192209
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ زمستان سخت افغانستان؛ آزمونی برای کمکهای بشردوستانه
👈 در زمانی که افغانستان تحت سلطه طالبان در حال حرکت به سمت بحران انسانی و فاجعه بشری است، نهتنها خبری از کمکهای بشردوستانه کشورهای غربی نیست، بلکه داراییهای این کشور بلوکه شده و آمریکا حاضر به آزادسازی آن نیست و همچنان در پی سود بردن از آن به عنوان اهرم فشار بر طالبان و امتیاز گیری در گفتگوها است.
🔹 این برخورد نشان دهنده رفتار دوگانه غرب و سیاسی بودن کمکهای بشردوستانه است که تاکنون شامل کشورهای همسو با غرب شده است، ولی کشوری همانند افغانستان که مردمش به علت خستگی از چند دهه خشونت و جنگ حاضر نبودند در برابر یورش طالبان مقاومت کنند، باید از سوی آمریکا تنبیه جمعی شود تا زنان و کودکان تاوان کنار آمدن با طالبان را بپردازند.
پس از ورود طالبان در (24 مرداد امسال)، آمریکا و دیگر کشورهای غربی بیش از 10 میلیارد دلار از سرمایههای افغانستان را توقیف کردند؛ اقدامی که وضعیت اقتصادی این کشور را در معرض فروپاشی قرار داده و مردم را به شدت در تنگنای معیشتی قرار داده است.
✅ در سال پیش برای واردات مواد غذایی و اولیه در افغانستان بیش از هفت میلیارد دلار هزینه شده است و روشن است که اگر در سال جاری این مقدار ارز تأمین نشود، نتیجه آن کمبود شدید مواد غذایی خواهد بود. با این حال غرب اقدامی نکرده و بدون توجه به پیامدهای گرو نگهداشتن سرمایههای ملی این کشور، منتظر فشار حداکثری بر مردم افغانستان و سپس پیدا شدن فرصت چانهزنی بیشتر با مقامات طالبان است.
___________________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/192566
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_خارجی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ نقش طلاب در نظام تعلیم و تربیت
👈 نظام تربیت معلم، نقش ویژه و بیبدیلی در سازندگی جامعه دارد، جامعه امروز ما محصول آموزش و پرورش چند دهه پیش است و نظام تعلیم و تربیت کنونی نیز وظیفه ساختن جامعه آینده و دهههای بعدی را دارد.
🔹 تجربه چندین ساله نظام آموزشی در کشور، حاکی از آن است که علیرغم موفقیتهای کلی آموزش و پرورش، در برخی زمینهها همچون معرفی الگوها و اساطیر دینی و معنوی به جای الگوهای غربی، خوشایندسازی و عینی کردن ارزشهای دینی، پاسخگویی به شبهات اعتقادی، سیاسی و دین باوری به جای دینآموزی، تعامل اولیا و مربیان در تربیت دینی، سبک زندگی اسلامی و انتقال گفتمان انقلابی به نسلهای بعد، این نهاد به عنوان یکی از مهمترین متولیان عرصه فرهنگی، کارآمدی لازم را نداشته است.
🔹 اما در نظام آموزشی که استاد و معلم نسبت به شاگرد به منزله طبیب و بیمار است و معلمان با روح، فکر، اخلاق و عمل انسانها مرتبط هستند و باید حساسیتهای نظام آموزشی درباره مربیان در بالاترین سطح باشد؛ به نظر میرسد در انتخاب مدرک، مهارتها و دورههای تخصصی آموزگاران دقت لازم صورت نمیگیرد و برخی مربیان در رابطه با بیماریها و طرز درمان آن اطلاع کافی ندارند.
🔹 متاسفانه بسیاری از شبهات سیاسی، اعتقادی و اخلاقی دانشآموزان، به دلیل عدم آشنایی آموزگاران محترم با آموزههای دینی پاسخ داده نمیشود؛ حتی گاهی برخی مربیان به دلیل شبهات سیاسی و اعتقادی که دارند، به این موضوعات دامن زده و موجب افزایش تشویش فکری و ذهنی دانش آموزان میشوند.
🔹 در راستای یادداشت سردبیر محترم روزنامه کیهان مبنی بر استفاده از ظرفیت طلاب و روحانیان در آموزش و پرورش، لازم به یادآوری است، متأسفانه سالهاست عدم استفاده از ظرفیتهای موجود حوزه در نظام آموزشی کشور، عدم ایجاد انگیزه برای اثرگذاری اجتماعی یا ورود آموزش یافته و موثر به نهادهای تاثیرگذار و به صورت کلی عدم توجه به تحولگرایی طبق منویات رهبری و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب، موضوع حضور موثر طلاب در آموزش و پرورش نیز به فراموشی سپرده شده است.
🔹 در حال حاضر نگاه کلان و راهبردی نسبت به ظرفیت نظام آموزشی و دوراندیشی نسبت به نسلهای بعد، لازمه موفقیت طرحهای تبلیغی است. طرحهای موقتی و کوتاه مدت، اثرگذاری و بهرهوری کمی در جامعه دارد، در صورتی که حوزه علمیه، امروزه ناگزیر است برای تاثیرگذاری اجتماعی، از نهاد مهمی مثل آموزش و پرورش کمک بگیرد و نظام آموزش کشور نیز به شدت نیاز دارد جهت تربیت نسلهای آینده از طلاب دغدغهمند و متخصص بهره بگیرد.
🔹 با توجه به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید پرورش دینی و تربیت اسلامی در اولویت این نهاد مهم قرار بگیرد، حال آنکه سالهاست نظام آموزشی کشور، تمایل چندانی برای ورود سیستمی و بلندمدت طلاب شایسته و دغدغهمند به آموزش و پرورش نداشته است. این در حالی است که دولت سابق، اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارس را در اولویت قرار داده بود و در برخی مدارس از حضور مستمر و تاثیرگذار طلاب جلوگیری به عمل میآمد، چنان که این رویه در برخی دانشگاهها نیز همچنان ادامه دارد.
___________________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/192633
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ تحریمهای آمریکا؛ جنایتی بدون مرز و خونریزی
👈 تحریم برای ایالات متحده همیشه ابزاری برای فشار و تامین مقاصد سیاسی در دیگر کشورها بوده است. به گزارش نشریه هیل، تحریمهایی که وزارت خزانه داری آمریکا طی ۳۷ برنامه جداگانه علیه افراد و کشورها اعمال کرده است، از ۹۱۲ تحریم در سال ۲۰۰۰ به ۹ هزار و ۴۲۱ تحریم در سال ۲۰۲۱ رسیده است.
🔹 یکی از کشورهایی که به سبب موقعیت استراتژیک منطقهای و جغرافیایی هدف تحریمهای آمریکا قرار گرفته، سوریه است. این کشور هم اکنون با مشکلات اقتصادی فراوانی دست و پنجه نرم میکند. نرخ دلار آمریکا در این کشور در سال ۲۰۱۱ برابر با ۴۵ پوند بوده، اما در حال حاضر نرخ هر دلار در این کشور برابر با ۳۰۰۰ پوند سوریه است. حربهای که آمریکا برای فروپاشی دولت و برانگیختن اعتراضات دوباره مردم به کار برده است. به این دلیل که با افزایش نرخ دلار در این کشور قیمت اقلام و کالاهای اساسی به شدت افزایش پیدا کرده است و حتی احتمال به وجود آمدن قحطی در این کشور وجود دارد. شیوع همه گیری کرونا هم مزید بر علت شده تا شاهد بروز ناامنی غذایی و احتمالا در آیندهای نزدیک، بروز فجایع انسانی در این کشور باشیم.
🔹 واقعیت این است که سوریه به دلیل موقعیت استراتژیکی که در اتصال ایران به حزب الله و تشکیل خط مبارزه با رژیم صهیونیستی دارد، به خار چشم ایالات متحده و آمریکا تبدیل شده است. زمانی که دونالد ترامپ با صدها میلیون دلار هزینه نتوانست به مقاصد سیاسی آمریکا و سرنگونی حکومت بشاراسد دست پیدا کند و با فضاحت تمام مجبور به خروج از آمریکا شد، ایالات متحده بار دیگر مجبور شد با حربه تحریم، اقدام به بازپس گیری منافع سیاسیاش در سوریه کند.
✅ بهترین راهکار برای خنثی نمودن حربه تحریم سوریه، گسترش همکاریهای اقتصادی با کشورهای منطقه است. مبادلات تجاری برون مرزی به جهت کنار زدن دلار از حاکمیت در عرصه اقتصادی کشورها همان نقشهای است که پس از شکست نظامی آمریکا میتواند به شکست اقتصادی آمریکا منجر شود.
___________________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/192369
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_خارجی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
الگوی محور عالم.mp3
891.7K
🎧 #بشنوید
🎛 #پادکست ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙 سخنرانی حجه الاسلام عالی
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #شهادت_حضرت_فاطمه_زهرا
📎 #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
📎 #فاطمیه
📎 #ایام_فاطمیه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 Btid.org
همسران بهشتی.mp3
1.85M
🎧 #بشنوید
🎛 #پادکست ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙 سخنرانی حجه الاسلام عالی
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #شهادت_حضرت_فاطمه_زهرا
📎 #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
📎 #فاطمیه
📎 #ایام_فاطمیه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 Btid.org
⭕️ کشتی نوح و جایگاه بینظیر اهل بیت(علیهمالسلام)
🔰 گزارش بسيار جالب باستان شناسى شوروى درباره كشتى حضرت نوح:
👈 مجله رسمى و پرتيراژ «اتفاد نيزوب» شوروى كه به طور ماهانه منتشر مىشود، گزارش عجيبی را درج نمود و به دنبال آن، عدهاى از نويسندگان انگليسى، مصرى، پاكستانى و... آن مقاله را از روسى به انگليسى و عربى و ارْدو ترجمه نموده و در مجلهها و روزنامههاى محلى خود نقل كردند؛ اينك ما نیز خلاصه آنرا از نظر خوانندگان ارجمند میگذرانيم:
✅ مجله نامبرده در شماره دوم سال 1953 مینويسد:
🔺هنگامیكه باستان شناسان روسى در منطقهاى معروف به «وادى قاف» مشغول حفارى و جستجوى آثار باستانى بودند، در اعماق زمين به چند پاره تخته قطور و پوسيدهاى از چوب برخورد کردند كه بعداً معلوم شد اين تخته چوبها، قطعات جدا شده از كشتى نوح بودهاند و بالاخره در همان منطقه به تخته چوب بزرگ ديگرى برخورد کردند كه به صورت لوحى بوده که چند سطر كوتاه از كهنترين و ناشناختهترين خطوط بر روى آن منقوش بوده است. این لوج هماكنون نیز در موزه آثار باستانى مسكو در معرض ديد توريستها و تماشاگران خارجى و داخلى است.
👈 گزارش باستان شناسى شوروى درباره كشتى نوح:
❇️ بر اثر اين اكتشاف، اداره كل باستانشناسى شوروى براى تحقيق از چگونگى اين لوح و خواندن آن، هيئتى مركب از هفت نفر از مهمترين باستانشناسان و اساتيد خطشناس و زباندان روسى و چينى را مامور تحقيق و بررسى کرد. اين هيئت پس از 8 ماه تحقيق و مطالعه و مقايسه حروف آن با نمونه سایر خطوط و كلمات قديم متفقاً گزارش زير را در اختيار باستانشناسى شوروى گذاشت:
🔺 اين لوح مخطوط متعلق به كشتى نوح بوده است و طورى سالم مانده كه خواندن خطهاى آن به آسانى امكانپذير مىباشد.
🔻 حروف و كلمات اين عبارات به لغت سامانى يا سامى است كه در حقيقت اماللغات (ريشه لغات) و به «سام بن نوح» منسوب مىباشد.
🔺معناى اين حروف و كلمات بدين شرح است: «اى خداى من، و اى ياور من؛ به رحمت و كرمت منرا يارى نما و به پاس خاطر اين نفوس مقدسه: «محمد» ، «ايليا (على)» ، «شَبَر(حسن)» ، «شُبَيْر(حسين)» ، «فاطمه» ؛ آنان كه همه بزرگ و گرامىاند و جهان به بركت آنها بر پاست. به احترام نام آنها منرا يارى كن؛ تنها تویى كه میتوانى منرا به راه راست هدايت كنى.»
🔶 سپس دانشمند انگليسى «اين ايف ماكس» استاد زبانهاى باستانى در دانشگاه منچستر، ترجمه روسى اين كلمات را به زبان انگليسى برگردانيد و در اين مجلهها و روزنامهها نقل و منتشر گرديد:
1️⃣. مجله هفتگى «ويكلى ميرر» لندن، شماره مربوط به 28 دسامبر 1953 م.
2️⃣. مجله «استار انگليسى» لندن، مربوط به كانون دوم 1954 م.
3️⃣. روزنامه «سن لايت» از منچستر، شماره مربوط به كانون دوم 1954 م.
4️⃣. روزنامه «ويكلى ميرر» تاريخ يكم شباط 1954 م.
5️⃣. روزنامه «الهدى» قاهره مصر، تاريخ 30 مارس 1953 م.
________________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/38340
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #امامت
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💥 تست عشق
💠 افراد عاشق به روشهای متفاوت ابراز عشق و علاقه می کنند. از جمله:
1️⃣ ابراز علاقه کلامی
2️⃣ وقت گذاشتن و شنیدن حرفهای همدیگر
3️⃣ گرفتن هدیه و دادن کادو با مناسبت و بیمناسبت
4️⃣ تماس فیزیکی همراه با آرامش
5️⃣ داشتن احساس خوب و نشان دادن این حس
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #همسرداری
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📲ویژه نامه #میلاد_حضرت_زینب(س) منتشر شد
📤🌟سخنرانی مکتوب
📥🌟مقالات
📤🌟پرسش پاسخ
📤🌟اشعار و پیامک
📥🌟کلیپ و نماهنگ
📤🌟عکس و پوستر
📤🌟سخنرانی و مولودی
📤🌟استوری
💢لطفا جهت دریافت #ویژه_نامه روی لینک زیر کلیک کنید:
👇👇👇
🌐 https://btid.org/fa/vveladat-hz
📎 #ولادت_حضرت_زینب
📎 #حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #استوری شهادت حضرت فاطمه علیها سلام
🌹آه مادر ...
🎤 کربلایی حسین طاهری
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #شهادت_حضرت_فاطمه_زهرا
📎 #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
📎 #فاطمیه
📎 #ایام_فاطمیه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
از ظاهر خواستگارم بدم میاد .mp3
2.33M
✅ خواستگارم را نپسندیدم ولی اصرار می کنه
⁉️ خواستگاری دارم مطلقه ، بسیار سمج وقد کوتاه....و جوری که اصلا از لحاظ فیزیکی و ظاهر ایشان رو نپسندیدم، اما دست بردار نیست و میگه خدا ازت قهرش بگیره که آنقدر کوتاه نمیای، چه کار کنم؟
🔈 پاسخ کوتاه و شنیدنی از استاد اسماعیلی را در فایل صوتی بالا بشنوید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مشاوره_پیش_از_ازدواج
📩شما هم اگر به مشاور نیاز دارید با ما مکاتبه کنید.
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💽 #پادکست
💢 ما در دوران جاهلیت مدرن هستیم!
🎙 حجت الاسلام علیرضا پناهیان
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #جاهلیت_مدرن
📎 #بندگی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💥 توصیه نویسنده آمریکایی به زنان:
🔸 خانمها با یک مرد خوب ازدواج کنید و تعداد زیادی فرزند بیاورید. آشپزی یاد بگیرید. خانهدار باشید. این یک دروغ نسلی است که این چیزها شما را برده میکند. برعکس، آنها وجود شما را غنی میکند، خانواده زندگی است نه کار. چقدر رسانههابه ما دروغ میگویند.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 مقاوم تر از کوه، زلال تر از آب
✍️ از کوه پرسیدم: «پرستار کیست؟» گفت: «مقاومتر از من است.»
💠 از آینه پرسیدم: «پرستار کیست؟» گفت: «پاکتر از من است.»
🔶 از آب پرسیدم: «پرستار کیست؟» گفت: «زلالتر از من است.»
🔻 روز سفیران سلامت مبارک🌹 و یاد شهدای مدافعسلامت گرامیباد💖
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_زینب
📎 #حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
📎 #روز_پرستار
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱#استوری
💢 «خداوند اطاعت» ما را باعث نظام ملت اسلام...
🎙 حاج مهدی رسولی
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #خطبه_فدکیه
📎 #شهادت_حضرت_فاطمه_زهرا
📎 #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
📎 #فاطمیه
📎 #ایام_فاطمیه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 اعتراف تلخ ابرقدرت جهان
💠 مقامات آمریکا، به عجز و ناتوانی خود در برابر دو نوجوان هکر ایرانی اعتراف کردند!
🔻 «متیو جی اولسن» که در بخش امنیت ملّی وزارت دادگستری آمریکا به عنوان دستیار دادستان کل شناخته میشود در اظهاراتی گفته است: دو هکر ساکن ایران، اقداماتی را برای از بین بردن اعتماد نسبت به یکپارچگی روند انتخابات 2020 در آمریکا انجام دادند و سبب اختلاف بین آمریکاییها شدند.
🔹 https://btid.org/fa/news/192450
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_بین_الملل
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 هر گهری را بُوَد بهای معیّن
کس نبُوَد آگه از بهای پرستار
🔸 روز پرستار مبارک
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_زینب
📎 #حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
📎 #روز_پرستار
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 زمستان سخت در افغانستان
💠 در حالی که مردم افغانستان سایه قحطی را بالای سر خود دیده و به فکر مهاجرت گسترده هستند، آمریکا نهتنها حاضر به آزادسازی منابع ارزی این کشور نشده، بلکه اجازه نداده است مواد غذایی با دلارهای مردم افغانستان تهیه و توسط سازمان ملل به این کشور ارسال شود.
🔹 https://btid.org/fa/news/192566
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_بین_الملل
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔅 ولادت حضرت زینب سلاماللهعلیها مبارک 🌷
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_زینب
📎 #حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
📎 #روز_پرستار
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔅 ولادت حضرت زینب سلاماللهعلیها مبارک 🌷
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_زینب
📎 #حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
📎 #روز_پرستار
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org