🔶 مدیرعامل بانک مسکن گفت: در سال جاری با افزایش ۲۰۴ هزار میلیارد تومانی، سرمایه بانک مسکن از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان به ۳۳۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.
👇👇
https://mskb.ir/c9
@bankmaskan
🔶معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصاد و دارایی گفت: اصلاح نظام بانکی در وزارتخانه آغاز شده و ما اعتقاد داریم، بهترین افراد برای ایده دادن به ویژه در قانون بانکداری، شبکه بانکی است و شما باید به بانک مرکزی و دولت کمک کنید تا بتوانیم زودتر به نتیجه برسیم.
👇👇
https://mskb.ir/tO
@bankmaskan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎁 هرهفته یک #مسابقه و 5 #یادگاری نفیس به قید قرعه در هر مسابقه
👈 صفحه #بانک_مسکن را دنبال کنید تا با #خدمات متنوع بانک ما آشنا و یکی از 5 برنده مسابقه هفتگی باشید.
🔸قوانین شرکت در مسابقه:
🔹صفحه بانک مسکن را دنبال کنید.
🔹پاسخ مسابقه را برای ما ارسال کنید و علاوه بر پاسخ یکی از دوستانتان را برای شرکت در مسابقه، دعوت (منشن) کنید.
#جایزه #مسابقه #قرعه_کشی
@bankmaskan
🔶با اعلام کیانی سرپرست مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی، در نشست شورای هماهنگی روابط عمومیهای حوزه مسکن، قرارگاه رسانهای نهضت ملی مسکن آغاز به کار کرد.
👇👇
https://mskb.ir/vr
@bankmaskan
🔶 شایان بیان کرد: این جای قدردانی دارد که مسوولان وزارت راه و شهرسازی در کمتر از 5 ماه سهم زمین 2 میلیون و 400 هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن را تامین کردند.
👇👇
https://mskb.ir/QH
@bankmaskan
🔶 قیمت هربرگ اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن در تاریخ 1400/12/24
قیمت سایر نمادها را در لینک زیر ببینید
👇👇
https://mskb.ir/8I
@bankmaskan
🔶وزیر امور اقتصادی و دارایی، صابر عسکرپور را به عنوان عضو هیات مدیره بانک مسکن منصوب و جایگزین مجتبی عزیزیان کرد
👇👇
https://mskb.ir/ie
@bankmaskan
🔶 قیمت هربرگ اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن در تاریخ 1400/12/25
قیمت سایر نمادها را در لینک زیر ببینید
👇👇
https://mskb.ir/8I
@bankmaskan
🔶محمود شایان در آیین تقدیر از یکسال تلاش کارکنان بانک مسکن گفت: تنها بانکی هستیم که در سال 1400، توانستیم وظیفه خود را در طرح نهضت ملی مسکن به انجام برسانیم و این مهم با تلاش و همدلی همه کارکنان در سال آینده، بیش از پیش تداوم خواهد یافت.
👇👇
https://mskb.ir/wL
@bankmaskan