فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلمی از تکان خوردن منارجُنبان اصفهان
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh
📜پنجم ربیع الاول سالروز وفات سکینه دختر امام حسین علیه السلام
پست مربوط به حضرت سکینه سلام الله علیها👉
#امام_حسین
#ربیع_الاول
💎کانال بانوی تاریخ👇
📚@banoo_tarikh
⚖ نوزدهم شهریور سالروز وفات آیت الله طالقانی
سید محمود علایی طالقانی (۱۲۸۹- ۱۳۵۸ش) از مبارزان و شخصیتهای انقلاب اسلامی ایران، مفسر قرآن و نهج البلاغه و از علمای تهران بود.
قبل از انقلاب با جبهه ملی و نهضت آزادی همراهی داشت و پس از کودتای ۲۸ مرداد، از مدافعان فدائیان اسلام بود. در جریان انقلاب سفید و مخالفت با آن به زندان افتاد. در آستانه انقلاب، ریاست شورای انقلاب را بر عهده گرفت و پس از انقلاب اولین امام جمعه شهر تهران و نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان قانون اساسی شد.
فاصله میان حوزویان و دانشگاهیان، یکی از مهمترین دغدغههای طالقانی بود و همواره از این دیوار بزرگ میان این دو قشر، رنج میبرد. وی تلاش بسیاری کرد تا میان این دو نهاد تاثیرگذار در جامعه ارتباط و وحدت ایجاد کند .
💎کانال بانوی تاریخ👇
📚@banoo_tarikh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚖حضرت علی علیه السلام
من عاشق زندگی ام و بیزار از دنیا!!
پرسیدند: مگر بین زندگی و دنیا فرقی هست؟!
فرمودند: دنیا حرکت بر بستر خود و خواب و خشم و شهوت است...
امازندگی
نگریستن در چشم کودک یتیمی است که از پس پرده شوق به انسان می نگرد...
💎کانال بانوی تاریخ👇
📚@banoo_tarikh
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚖ حتماً اینو ببینین خیلی قشنگه.
برای همهی خانم های اطرافتون هم بفرستید.
جدیدا باید برای آقایون هم ارسال بشه 😄
وقتی سواد رسانه ای نداشته باشیم پولمونو خرج آنچه رسانهها زیبا جلوه میدهند میکنیم، نه آنچه نیاز داریم‼️
آخرش خیلی حکیمانه می گه مغزتو عمل کن
#سقوط
💎کانال بانوی تاریخ
📚 @banoo_tarikh
📜 از شهادت تا ولادت پیامبر هر روز آشنایی با یک سیره ی پیامبر
⚖ ۷_دانش
احادیث فراوانی از آن حضرت در باب فراگیری علم و دانش و جایگاه و اهمیت آن روایت شده است.
پیامبر اعظم (ص)، وجود فرد دانا و عالم را در میان مردم نادان چنین توصیف میفرماید: «شخص دانا و فهمیده نسبت به مسائل و احکام دینی در میان مردم نادان همچون زندهای است در میان مردگان و هر چیزی حتی ماهیان دریا و گزندگان و درندگان و چهار پایان برای دانشجوی علوم الهی طلب آمرزش میکنند، پس دانش دینی را بجوئید که آن و سیله پیوند میان شما و خدای عزوجل است و همانا طلب دانش دینی بر هر مسلمانی واجب است»
آن حضرت حسرت خورندگان به علم در قیامت را دو دسته معرفی کرده و میفرماید: «دو کس در قیامت از همه مردم بیشتر حسرت میخورند؛ ۱- مردی که در دنیا برای طلب علم دین فرصت داشته، ولی به خاطر تنبلی به جستجوی آن نرفته، دیگری مردی است که دانش دین را به دیگران آموخته و آنها به آن عمل نموده و به بهشت رفته اند، ولی خود عمل به آن دانش نکرده و باید به جهنم برود»
همچنین آن حضرت ارزش دانش مؤمن را با تعبیری زیبا چنین وصف میکند: «هر مومنی بمیرد و یک ورق کاغذ از او بماند که دانشی بر آن باشد آن ورقه روز قیامت میان او و دوزخ حائل و مانع شود و خدای تبارک و تعالی به هرحرفی که در آن کاغذ نوشته شهری در بهشت به او دهد که هفت برابر دنیا باشد
#ربیع_الاول
#ماه_ربیع
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh
⚖بیست شهریور سالروز ترور دومین شهید محراب آیت الله شهید #مدنی امام جمعه ی تبریز به دست منافقین
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh
📜 از شهادت تا ولادت پیامبر هر روز آشنایی با یک سیره ی پیامبر
⚖ ۸-نرمی در عین صلابت
در مسائل فردی و شخصی و آنچه مربوط به شخص خودش بود نرم و ملایم و باگذشت بود، گذشتهای بزرگ و تاریخی اش یکی از علل پیشرفتش بود، اما در مسائل اصولی و عمومی، آنجا که حریم قانون بود، سختی و صلابت نشان می داد و دیگر جای گذشت نمی دانست.پس از فتح مکه و پیروزی بر قریش، تمام بدیهایی که قریش در طول بیست سال نسبت به خود او مرتکب شده بود نادیده گرفت و همه را یکجا بخشید، توبه قاتل عموی محبوبش حمزه را پذیرفت، اما در همان فتح مکه، زنی از بنی مخزوم مرتکب سرقت شده بود و جرمش محرز گردید، خاندان آن زن که از اشراف قریش بودند و اجرای حد سرقت را توهینی به خود تلقی می کردند سخت به تکاپو افتادند که رسول خدا از اجرای حد صرف نظر کند، بعضی از محترمین صحابه را به شفاعت برانگیختند، ولی رنگ رسول خدا از خشم بر افروخته شد و گفت: چه جای شفاعت است؟!مگر قانون خدا را می توان به خاطر افراد تعطیل کرد؟هنگام عصر آن روز در میان جمع سخنرانی کرد و گفت: «اقوام و ملل پیشین از آن جهت سقوط کردند و منقرض شدند که در اجرای قانون خدا تبعیض می کردند، هرگاه یکی از اقویا و زبردستان مرتکب جرم می شد معاف
می شد و اگر ضعیف و زیردستی مرتکب می شد مجازات می گشت.سوگند به خدایی که جانم در دست اوست، در اجرای «عدل » درباره هیچ کس سستی نمی کنم هر چند از نزدیکترین خویشاوندان خودم باشد.»
#ربیع_الاول
#ماه_ربیع
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh
19.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚖غارهای تاریخی بینه لر در شهرستان خیاو مشگین شهر
قدمتی چند هزار ساله با معماری صخره ای و دسکتند و حیرت انگیز
غارهای بینه لر که از جاهای دیدنی مشگین شهر محسوب میشود، در روستای متروک بنه لر در ۶ کیلومتری مسیر شهر لاهرود به آبگرم شابیل و در حاشیه دره رود قره سو قرار دارد. این غارها به صورت به هم پیوسته هستند و به هم راه دارند و بعضا به صورت دو طبقه و سه طبقه هستند که در گذر زمان تخریب شدند.
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh
⚖ #امام_رضا امام (علیه السلام) :
بدانید که بعد از ایمان به خدا و بعد از اعتراف به حقوق اولیاء الله از آل محمد پیامبر خدا صلى الله علیه و آله هیچ شکری نزد خدا خوشایندتر از این نیست که برادران مؤمن خود را در امور دنیایشان یاری رسانید .
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh
⚖به مناسبت بیست و یکم شهریور روز سینما
📜گذری بر تاریخچه ی سینما در ایران
مظفرالدینشاه در فروردین سال ۱۲۷۹ از تهران به مقصد اروپا حرکت کرد. در این سفر بود که با سینما آشنا شد. در سفرنامه مبارکه مظفرالدینشاه آمده است که شاه روز یکشنبه هفدهم تیر ۱۲۷۹ به اتفاق میرزا ابراهیم خان عکاسباشى به تماشاى دستگاه سینموفتوگراف و لانترن ماژیک رفته است. این حادثه پنج سال پس از رواج اختراع برادران لومیر در پاریس رخ داد؛ (شاه این دوربین را اشتباهاً سینموفتوگراف مىنامید.)
در هفته بعد، مظفرالدينشاه مجدداً به ديوار سينما رفت. حدود يک ماه پس از اولين ديدار مظفرالدينشاه با سينما، در سهشنبه ۲۳ مرداد ۱۲۷۹ در شهر اوستاند در ساحل دريا در بلژيک، جشن روز عيد گل برگزار شد و ميرزا ابراهيمخان عکاسباشى مشغول عکس سينموفتوگرافاندازى از شاه شد. به اين ترتيب بانى ورود نخستين دوربين فيلمبردارى و نمايش فيلم، مظفرالدينشاه است و نخستين فيلمبردار ايرانى نيز ابراهيم خان عکاسباشى محسوب مىشود.
نخستین فیلم ناطق فارسی، فیلم دختر لر است که اردشیر ایرانی آن را در سال ۱۳۱۲ خورشیدی ساختهاست.
اولین سالن رسمی سینمای ایران در سال ۱۳۰۵ به نام سینما ایران در تهران ساخته شد.
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh
⚖ عکس دسته جمعی از مهمانان یک جشن عروسی در شمال نروژ حدود صد و اندی سال پیش
به لباس هاشون نگاه کنید چقد پوشیده اند حتی روسری بر سر دارند
با آمدن رسانه های دسته جمعی به یک باره و خیلی زود جهان آن طوری شد که اربابان رسانه خواستند.
💎کانال بانوی تاریخ
📚@banoo_tarikh