🍃🌸
#حجاب_مردانه 👔
#مردان_بخوانند 💁♂
🤵آراستگی مرد برای همسرش
✅آقایان بدانند که آراستگی در دین مبین اسلام تنها برای خانم ها نیست و نباید از این مهم غافل شوند.
🍃🌸
@bahejab_com 🌹
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#ره_بر
امر به معروف و نهی از منکر در کلام رهبر
قسمت اول
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
#بانوی_کرامت
جلوه های رفتاری حضرت زهرا س در رابطه با تربیت فرزند
🌟 پرورش شخصیت توحیدی
✅پدران و مادران مکلفند تا فرزندان خویش را با روحیه خداپرستی آشنا سازند و شوق عبادت و تقرب به خالق بی همتا را در آنان پرورش دهند.
✳️کودکانی که از نخستین روزهای حیات خویش، با ایمان به خدا تربیت می شوند، اراده ای قوی و روانی نیرومند دارند. از همان دوران کودکی، رشید و باشهامت هستند و نتایج درخشان ایمان، از خلال گفتار و رفتارشان به خوبی مشهود است.
🌷از اساسی ترین مسائلی که بزرگ بانوی اسلام، در منطق رفتاری خود در تربیت کودکانش بر آن تأکید می ورزید، توجه به روحیه عبادت و حس خداپرستی در فرزندانش بود.
🌹آن یگانه مربی روزگار چنان شوق بندگی و عبودیت و خضوع در برابر معبود را در دل و جان فرزندانش تقویت می کرد که آنان بهترین کارها و بالاترین لذت ها و زیباترین دقایق را لحظات عبادت و تقرب به خدا می دانستند.
🌸حضرت زهرا🌸 علیهاالسلام روحیه تعبد و بندگی را از کودکی به فرزندانش می آموخت و آنها را در حد طاقتشان با عبادت آشنا می ساخت، به گونه ای که حضرت در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان کودکان خود را به بیداری و نخفتن وادار می کرد.
✔️... حضرت در روز بچه ها را می خوابانید تا کاملاً استراحت کنند و غذای کمتری به آنان می داد تا بدین گونه زمینه و موقعیت بهتر و مطلوب تری از نظر جسمی و روحی برای شب زنده داری داشته باشند. او به حدی در این کار جدی و قاطع بود که نمی گذاشت احدی از اهل خانه خوابش ببرد و می فرمود: «محروم است کسی که از برکات شب قدر محروم بماند».
گویا 🌸فاطمه علیهاالسلام🌸 می خواهد از دوران کودکی در قلب پاک فرزندان خود جمال خدا را به تجلی و جان و زبانشان را به حلاوت و شیرینی عبادت آشنا کند و محبوب راستین را به آنان نشان بدهد تا در جوانی جذب جلوه های دروغین نشوند. این روش تربیتی فاطمه علیهاالسلام ، به عنوان یک سنت بسیار پسندیده و قابل اجرا، درگفتار امامان معصوم نیز به چشم می خورد.
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
تصمیم دختر سخنگوی پوتین برای روزه گرفتن در ماه رمضان
دختر سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد قصد دارد ماه رمضان امسال را به طور کامل روزه بگیرد.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، الیزاوتا پسکوف، دختر دیمیتری پسکوف، سخنگوی رئیسجمهور روسیه، برنامه خود را برای روزه گرفتن در همه روزهای ماه رمضان در حساب شخصی اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت.
وی در مطلبی در حساب خود نوشت: والدینش در کودکی هیچ دینی را به او تحمیل نکردند و به او اجازه دادند وقتی بزرگتر شد خودش دین دلخواه خود را انتخاب کند.
https://eitaa.com/antihalghe
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
💠برخی نکات تفسیری جزء2⃣
[برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی]
❇️(ما ولهم عن قبلتهم)👈 اصل سوال کردن مورد انتقاد نیست، روحیه سوال کننده مورد انتقاد است که از روی اعتراض و اشکال تراشی می پرسد.
❇️(قبله ترضاها) 👈 خداوند رضایت رسولش را میخواهد و رضای خداوند در رضای رسول اوست.
❇️(فلا تکونن من الممترین)👈 رهبر باید از قاطعیت و یقین برخوردار باشد، به خصوص وقتی که قانونی را تغییر داده و سنتی را می شکند.
❇️(لکل وجهه)👈 هر امتی قبله ای داشته و مسئله قبله، مخصوص مسلمانان نیست.
❇️(یعلمکم الکتاب و الحکمه) و سپس (یعلمکم ما لم تکونوا تعلمون)👈 آموزش دین، محور اصلی است و آموزش های دیگر، در مراحل بعد از آن است.
❇️(و لنبلونکم)👈 آزمایش و امتحان یک برنامه و سنت حتمی الهی است.
❇️(یحبونهم کحب الله... تبرا الذین اتبعوا)👈 هر عشق و علاقه و محبّتى كه مايهاى از عقل وفطرت نداشته باشد، دير يا زود به سردى گرائيده و يا به دشمنى كشيده مىشود.
❇️(کلوا ... حلالا طیبا... انه لکم عدو مبین) 👈 وادار نمودن مردم به استفاده از حرامها و بازداشتن آنان از نعمتهاى حلال، نمودى از دشمنى آشكار شيطان است.
❇️(ذوی القربی و الیتامی ...) 👈 در انفاق، بستگان نيازمند بر ساير گروههاى مستمند، اولويّت دارند.
❇️(فمن اعتدی علیه...فله عذاب الیم)👈 تجاوز از حدود الهى و سوءاستفاده از آن ممنوع است.
❇️ (الذی انزل فیه القرآن)👈 ارزش رمضان، به نزول قرآن است. ارزش انسانها نيز مىتواند به مقدارى باشد كه قرآن در آنها نفوذ كرده باشد.
❇️(یرید الله بکم الیسر)👈 احكام خداوند بر اساس آسانى و مطابق طاقت انسان است.
❇️ (فلیستجیبوا لی)👈 با آنكه خدا همه چيز را مىداند، امّا دعا كردن وظيفهى ماست.
❇️(الشهر الحرام) 👈 همه ى زمانها يكسان نيستند، حرمت و ممنوعيت بعضى ماهها بايد حفظ شود.
❇️ (انفقوا... و لا تلقوا بایدیکم الی التهلکه) 👈 با انفاق، خود و اموالتان را بيمه كنيد.
❇️(من الناس من یعجبک قوله) ،(من الناس من یشری نفسه)👈 نااهل، حرفش زيباست وانسان را به تعجّب وامیدارد، ولى مؤمن، عملش دنيا را متعجّب مىكند.
❇️(یرجون رحمت الله) 👈 به لطف خداوند اميدوار باشيم، نه به كارهاى نيك خود. زيرا خطر سوءعاقبت و حبط عمل و عدم قبول اطاعت، تا پايان عمر در كمين است.
❇️ (منافع للناس و اثمهما اکبر) 👈 در جعل قوانين بايد به مسئله اهمّ ومهمّ توجّه كرد.
❇️(یقرض الله) بجای یقرض الناس👈 كمك به خلق خدا، كمك به خداست.
❇️(ان الله قد بعث لکم)👈 دين از سياست جدا نيست. انبيا مستقيماً در مسائل نظامى دخالت وفرمانده نظامى عزل ونصب مىكردند.
❇️ (مبتلیکم بنهر)👈 قبل از برخورد و مقابله با دشمن، بايد تمرين مقاومت كرد.
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
👆👆👆👆👆👆
بامشورت دوستان،
انشالله از امشب اینکتاب در کانال خدمتتان ارائه خواهد شد.
صوت های کتاب آن سوی مرگ، برای استفاده در مدت یک ماه مبارک خیلی بهتره و چون در جمع جوان ها بیان شده خیلی جذاب و پر از شوخی و خنده هست....
به قول یکی از دوستان مثل تخمه هست وقتی گوش میده، ادم نمیتونه ولش کنه😎
انشالله کتاب سه دقیقه تا قیامت را هم از دست ندهید.
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⬅️ نگـران نـجابـت و پـاکی کـودکـانے هـستیم
کـه بـدون هیـچگـونہ آمـوزشے
و بدون داشتن سـواد رسـانہاے و نظارت
و بـدون ذرهای آگـاهے از آسـیبهاے فضـاے مجـازی
بـهاجـبار آمـوزش و پـرورش بـرای عقـب نمـاندن از درس و مـدرسہ بایـد وارد فضایِ غبـارآلـود و آلودۀ هزار رنـگِ مخاطـره آمیز مجـازے شـوند...
✍🏻 «مقداد»، عضو جبهه
⚡️ برخی مسئولین فضای مجازی کشور خطرناکتر و کشندهتر از #کرونا هستند!
إنشاءالله قوهٔ قضاییه و نمایندگان انقلابی مجلس، شرّشان را کم کنند...
سال #جهش_تولید گرامیباد
✊ @jebheh
Tahdir-(www.DaneshjooIran.ir) joze3.mp3
4.16M
#تلاوت_نور
تحدیر جزء سه
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام پناهیان:
آنقدر پیروزی نصیب جبهه حق شده که شهید سلیمانی و شهید همدانی هم نتوانسته بودند آنها را پیشبینی کنند!