#امام_خامنهای
اسلام با کار کردن زن موافق است.
نه فقط موافق است بلکه کار را تا آنجا که مزاحم با شغل اساسی و مهم ترین شغل او یعنی تربیت فرزند و حفظ خانواده نباشد، شاید لازم هم میداند.
اما این کار نباید با کرامت و ارزش معنوی و انسانی زن منافات داشته باشد، نباید زن را تذلیل کنند و او را وادار به تواضع و خضوع نمایند
@banooyeab
#پیام_سلامتی
تنوع خواری و مصرف اقلام متعدد و متنوع در یک وعده غذایی کاری غلط است و از نظر طب اسلامی مضر است و سبب به هم خوردن تنظیم دستگاه گوارش می شود.
زمانی که تنوع اقلام یک وعده غذا از دو _ سه وعده فراتر میرود، سیستم اخلاطی و آنزیمهای هاضمه دچار سردرگمی و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد.
یکی از رموز "طول عمر" از نظر طب سنتی، ساده غذا خوردن و تنوع کم اقلام غذای سر سفره، ذکر شده است.
@banooyeab
#مهارت_های_فرزند_پروری
محبت به کودک:
1⃣پدر و مادر فرزند خود را ببوسند، او را در آغوش بگیرند و بر سر او دست بکشند و نوازشش کنند( سعی کنید پیشانی او را ببوسید، بعد از هفت سالگی هم فشردن بچه نباید نباشد)
2⃣ محبت کردن، گاه به صورت تشویق و تحسین انجام گیرد، مانند خرید لباس یا اسباب بازی و غذاهای مورد علاقه او
3⃣به خاطر دلسوزی به او محبت نکنید
4⃣به او سلام کنید
5⃣به حرفهایش گوش کنید
6⃣ فرصت بحث به او بدهید
7⃣ نکته جالبی دیدید تحصینش کنید
8⃣احساسات او را جریحه دار نکنید
@banooyeab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری تفکرات مجریان وطن فروش؛
کارشناس منوتو: کی گفته مادر مقدسه!؟
این تمام چیزیه که غرب به عنوان سمبل پیشرفت در اختیار انسان ها میگذارد؛ مثل حیوان باش، بزرگ شدی پدر و مادر مهم نیستند!
@Bisimchimedia
از قانون دو دقیقه استفاده کنید
طبق این قانون شما حق ندارید کارهایی که انجام آنها کمتر از دو دقیقه به طول میانجامد را پشت گوش بیندازید.
به طور مثال، شستن بشقاب غذایی که خورده اید، مرتب کردن روتختی پس از بیدار شدن، آویختن لباس از چوبرختی، مسواک زدن، شستن دست و صورت پس از رسیدن به خانه بعد از یک روز کاری و… انجام دادن این کارهای ساده و دو دقیقهای کمک میکند کمتر اهمال کاری کنید و باعث نظم دادن به سبک زندگی شما میشود.
@banooyeab
#امام_خامنهای:
طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است، حتّی نه نوازش مادر!
(بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان )
@banooyeab
🔻مدرسه خواهران علمیه الزهرا(س) تهران در مقطع عمومی سطح ۲ طلبه می پذیرد
🔸مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) تهران برای نیم سال دوم سال تحصیلی سال جاری از میان علاقه مندان واجد شرایط در مقطع عمومی سطح دو طلبه خواهر می پذیرد.
🔸مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) کوی نصر در خصوص تاریخ آغاز ثبت نام، گفت: علاقه مندان می توانند از تاریخ ۹ آذرماه تا ۱۰ دی ماه به صورت حضوری از طریق مدرسه علمیه الزهراء علیهاالسلام اقدام به ثبت نام کنند.
🔸علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.znac.ir مراجعه و یا به صورت حضوری به آدرس مدرسه علمیه الزهرا(س)، کوی نصر، نبش خیابان شهید جواد فاضل شرقی(شمال) پلاک ۱۹ مراجعه و یا با شماره ۸۸۲۵۲۱۴۹، ۸۸۲۴۰۹۳۲ ، داخلی معاونت آموزش تماس بگیرند.
➕متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/84655
#تهران
🌸 @Kowsarnews | خبرگزاری رسمی حوزههای علمیه خواهران
#دخترانه
به دخترتان کمک کنید تا خود را باور کند. اعتقاد و اعتماد خود را نسبت به توانایی دخترتان در مورد بعضی تصمیمگیری ها، کنترل امور شخصی (و وقتی به قدر کافی بزرگ شد) در مسئولیت پذیری، نشان دهید.
عشق را میتوان به صورت جسمانی و از راههایی به غیر از بوسیدن و در آغوش گرفتن نشان داد.
برای مثال می توانید در کنار یکدیگر بنشینید و به کتاب، مجله یا تلویزیون نگاه کنید یا می توانید هنگام خواب روی تخت خواب دخترتان بنشینید.
@banooyeab
#آیین_زندگی
هدف از صحبت و درخواست خود را از ابتدای صحبت مشخص کنید.
این مسئله برای مردها خیلی اهمیت دارد. دوست دارند بدانند هدف از صحبت چیست و اینکه از آنها چه میخواهید.
مردها هنگامی که بتوانند روی مکالمات تمرکز داشته باشند بهتر می توانند ارتباط برقرار کنند.
به همسرتان بگویید میخواهید راجع به چه موضوعی صحبت کنید، به چه نتیجهای برسید و چه انتظاری از او دارید.
صحبت ها نباید مبهم، نامفهوم و سر بسته باشد. صریح صحبت کنید.
مثلا:
ًعزیزم می خواهم راجع به رابطه خودمان صحبت کنیم. بعد از این چند سال فکر می کنم وقتش رسیده که نقاط قوت و ضعف رابطه مان را ارزیابی کنیم. فکر می کنی نقاط ضعف و قوت رابطه ما چیست؟
@banooyeab
◼️◼️◼️◼️
🏴 امام رضا علیه السلام می فرماید: هر کس نتواند به زیارت من بیاید، برادرم را در ری یا خواهرم را در «قم» زیارت کند که ثواب زیارت مرا در می یابد.
امام جواد علیه السلام: کسی که عمه ام را در قم زیارت کند پاداش او بهشت است
.
🔺اولین بار است که مادران تبیان به دست بوسی حضرت معصومه سلام الله دعوت شدیم
🌹ان شاءالله روز شنبه، ۱۶ آذر، مصادف با وفات *حضرت معصومه* سلام الله علیها،
اردوی زیارتی قم-جمکران
⏰ حرکت از میدان شهدا: ::۷:۳۰ صبح
🚌برگشت انشاءالله قبل از اذان مغرب
🔺هزینه بستگی به تعداد داره
گردشگری مادران تبیان
ble.im/join/MWYwYjcwYj
🔹موسسه قرآن و عترت علی بن موسی الرضا (ع)
eitaa.com/qurantehran
نهضت اجتماعی جوانان
ble.im/join/NzMwNTU5OG
@banooyeab
مجموعه آموزشهای فیلمنامه نویسی
قسمت اول: فیلم نامه چیست؟
برای ساخت فیلم به خیلی چیزها نیاز است. مهمترین و اولین قدم در راه ساخت فیلم، وجود داستانی است که فیلم در مورد آن ساخته میشود. این قصه یا داستان را در سینما به شکل فیلمنامه مینویسند که قواعد خاصی دارد.
به فیلمنامه «سناریو» هم میگویند و این واژه از زبان ایتالیایی گرفته شده است.
فیلمنامه را ممکن است خود کارگردان یا کس دیگری غیر از کارگردان بنویسد و بعد کارگردان از روی آن فیلم را بسازد. در کتابهایی که به مسائل نظری سینما پرداختهاند، برای فیلمنامه تعریفهای زیادی میبینیم. مثلا یکی از این کتابها فیلمنامه را «طرح داستان» فیلم میداند که صحنه به صحنه و فصل به فصل به دنبال هم آمده و نمودار وقایع و شخصیتهای ماجراست. یا در کتابی دیگر میخوانیم که فیلمنامه: «دستورالعمل فیلم است که فیلمساز (کارگردان) یا شخص دیگری تنظیم کرده است و برای ساخت به کارگردان تحویل میشود؛ اما از همه این تعریفها کاملتر، تعریفی است که در کتاب چگونه فیلمنامه بنویسیم؟ اثر «سید فیلد» آمده است.»
او فیلمنامه را راهنما یا طراحی برای فیلم میداند که در بردارنده مجموعهای از صحنههاست که همراه با توضیحات و گفتگو (دیالوگ) بیان میشود یا تصویرهایی که روی کاغذ سر هم شدهاند یا مجموعهای از ایدهها یا دورنمای یک رویاست. در واقع فیلمنامه، داستانی است که به وسیله تصویرها بیان میشود. پس فیلمنامه، داستان یا توضیحی در مورد شخص یا اشخاصی در مکان یا محلهایی در حال انجام کار یا کارهایشان است.
فیلمنامه نویس باید اولاً قدرت تخیل برجسته ای در طراحی صحنه ها و کنش های داستانی داشته باشد؛ در ثانی به بیان تصویری در روند پیشبرد داستان و شخصیت پردازی اهمیت ویژه ای بدهد. تفاوت فیلمنامه با یک داستان یا رمان این است که داستان و رمان برای خواندن نوشته می شود و بنابراین گاه سعی می شود تا بار توصیفات، جهت فضا سازی به دیالوگ ها محول شود، در حالیکه در فیلمنامه، هر چه از حجم گفتار غیرضروری در فیلم کم شود و انتقال پیام از طریق تصویر انجام شود فیلم به جوهره خود که تصویر است نزدیک تر شده و بالطبع نتیجه کار از یک کار رادیویی فاصله خواهد گرفت.
بر این اساس چه بسیار فیلم ها و فیلمنامه هایی که با رعایت فرمول های موفق و امتحان پس داده راهی زباله دان تاریخ شده و چه معدود فیلم هایی که بر خلاف آنچه کارشناسان و کاربلدان تصور می کردند، با اقبال مخاطب عام روبرو شده و منتقدین و تاریخ سینما را غافل گیر کرده اند.
از این رو و با درنظر داشتن مطالب مذکور امید است مجموعه مطالب آموزش فیلمنامه نویسی که از این پس به صورت منظم در این مجال ارائه میگردد، مورد استفاده علاقه مندان قرار گرفته و زمینه ورود دوست داران این عرصه هنری را به فعالیت حرفهای مهیا سازد.
مجموعه مطالب آموزش فیلمنامه نویسی به صورت منظم و هر هفته در کانال اطلاع رسانی معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در پیام رسان ایتا منتشر میگردد.
https://eitaa.com/farhangi_whc
🔰اطلاعیه تکمیل ظرفیت رشته های تخصصی نیمه دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸
🔹به گزارش خبرگزاری حوزه ثبت نام و پذیرش تکمیل ظرفیت برخی از مراکز تخصصی نیمه دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ سطح۲ و سطح۳ حوزه علمیه آغاز شده است.
🔹دواطلبان می توانند تا ۲۰ آذرماه ۱۳۹۸بر ای ثبت نام و تهیه دفترچه از طریق لینک زیر اقدام کنند.
👇🏼👇🏼
http://www.hawzahnews.com/news/874330
💢 کانال خبری حوزه علمیه تهران
https://eitaa.com/hawzahtehran
#امام_خامنهای
✨مادر از هر سازندهای، سازنده تر و با ارزش تر است.✨
بزرگترین دانشمندان ممکن است مثلاً یک ابزار بسیار پیچیده الکترونیکی را به وجود آورند، موشکهای قارهپیما بسازند، و سایل تسخیر فضا را اختراع کنند، اما هیچ یک از اینها اهمیت آنها را ندارد که کسی یک انسان والا به وجود آورد.
🌟و او مادر است. این آن الگوی زن اسلامی است.🌟
@banooyeab
#فرزندان_مهدی_یاور
یکی از اولیای خدا درباره ضرورت فضاسازی مهدوی میفرماید:
« وظیفه ما این است که به هر طریق ممکن نام حضرت را زنده کنیم.
در زمان خانه نشینی حضرت امیر علیه السلام، شیعیان خاص برای احیای نام آن حضرت، موقع بلند شدن "یا علی" می گفتند.
دوران ما زمان خانه نشینی حضرت مهدی علیه السلام است و ما باید در همه حال و از هر طریق ممکن برای نام حضرت تلاش کنیم، در همه حال بگوییم "یا ولیعصر"».
در همه حال باید فضایل تربیتی خانه را مهدوی کنیم. برمیخیزیم، بگوییم "یا مهدی" مینشینی، بگوییم "یا مهدی" در فضای بازی با فرزندانمان مرتب بگوییم "یامهدی" و از ایشان نیز بخواهیم که بگویند "یا مهدی"
@banooyeab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از_داعش_بدتر
❌ تصاویر هولناک از حمله آشوبگران به حوزه علمیه بانوان
#فتنه۹۸