⭕️معرفی #کتاب_خوب
🔹#فهیمه کتاب فوق العاده ای است که به تازگی توسط انتشارات #روایت_فتح منتشر شده و داستان بسیار #جذاب و خواندنی زندگی خانم #فهیمه_محبی را روایت می کند. بانوی بزرگی که باید به عنوان یک الگوی جدی برای دختران و #زنان و به ویژه #مردان این سرزمین مطرح باشد.
#دختران_چادری
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
سلام و صبح بخیر امام زمانم!
آقا سلام می دهم از جان و دل به تو
تا اینکه بشنوم «و علیک السّلام» را …
یقین دارم صدایم را میشنوی و سلامم را پاسخ میدهی
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رجب_ماه_خدا
چه زیبا...
چه عاشقانه...
چه رویایی...
اینکه لیلة الرغائب را در سرزمین آرزوهایت باشی...
در شب آرزوها، کنار اربابت باشی.
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
#آشتی_با_امام_زمان عج الله تعالی فرجه الشریف
🔆مظلومیت حضرت ابعاد مختلفی دارد :
1⃣ درباره مظلومیت صاحب عج الله تعالی فرجه الشریف باید گفت که ایشان با وجود جایگاه عظیمی که در عالم وجود و نزد خداوند دارند و با توجه به جایگاه پدریشان، هیچ نیاز و وابستگی به ما ندارند.
او عین بی نیازی و غنی نسبت به همه بندگان خداست.
محبت او نسبت به ما خالص ترین و شیرین ترین محبت هاست.
🌼آری ما برای همراهی و همسایگی و پیوندی با امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف برای ابدیت و لقای خداوند آفریده شده ایم.
بنابراین محبت پدری حضرت به ما یک محبت معمولی نیست.
او اصل و ریشه ماست که فرزندانش با او نهایت پیوستگی و اتصال را آن هم در ابعاد بی نهایت و ابدی دارند.
🌸رنج و سختی ما برای حضرت، سخت است، بلکه سختی و رنجی که در مصایب و گرفتاری های شیعیان به حضرت میرسد، بیش از آن چیزی است که به خود شیعیان میرسد.
شریک غم آنهاست و در مصایب آنها مصیبت زده و گریان است.
در شادی آنها شاد و در غم هایشان غمگین است.
🍁همین مساله شدت مظلومیت حضرت و عمق ظلمی که به او شده و میشود را بیشتر نشان میدهد.
برای حضرت که با داشتن چنین روح و عاطفه ای نسبت به میلیون ها فرزندش، میبیند که فرزندانش با وجود نیاز شدیدی که به او دارند و به جای اینکه به سراغ او بروند و به او پناه ببرند، به قهر و فرار خود از تنها پناهگاه و منجی خویش و چنین پدر عزیزی ادامه میدهند.
2⃣ حتی مظلومیت حضرت هنگام ظهورشان هم وجود دارند:
✳️أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ" سوره نمل،آيه 62
امام صادق علیه السلام در تفسیر همین آیه میفرمایند:
" نزلت في القائم من آل محمد عليهم السلام هو و اللَّه المضطر اذا صلي في المقام ركعتين و دعا الي اللَّه عز و جل فاجابه و يكشف السوء و يجعله خليفة في الارض"
آيه در مورد مهدي آل محمد نازل شده، به خدا سوگند !مضطر او است، هنگامي كه در مقام ابراهيم دو ركعت نماز به جا ميآورد . دست به درگاه خداوند متعال بر ميدارد . دعاي او را اجابت ميكند، ناراحتيها را بر طرف مي كند، و او را خليفه روي زمين قرار ميدهد».
❇️باز حدیث دیگری داریم از امام صادق علیه السلام که میفرمایند:
إِنَّ قَائِمَنَا إِذَا قَامَ اِسْتَقْبَلَ مِنْ جَهْلِ اَلنَّاسِ أَشَدَّ مِمَّا اِسْتَقْبَلَهُ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ مِنْ جُهَّالِ اَلْجَاهِلِيَّةِ قُلْتُ وَ كَيْفَ ذَاكَ قَالَ إِنَّ رَسُولَ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَتَى اَلنَّاسَ وَ هُمْ يَعْبُدُونَ اَلْحِجَارَةَ وَ اَلصُّخُورَ وَ اَلْعِيدَانَ وَ اَلْخُشُبَ اَلْمَنْحُوتَةَ وَ إِنَّ قَائِمَنَا إِذَا قَامَ أَتَى اَلنَّاسَ وَ كُلُّهُمْ يَتَأَوَّلُ عَلَيْهِ كِتَابَ اَللَّهِ يَحْتَجُّ عَلَيْهِ بِهِ
«قائم ما چون قيام كند از جهل مردم شديدتر از آنچه رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله با آن از سوى نادانان جاهليّت روبرو شد برخورد مىكند،عرض كردم:اين چگونه ممكن است؟فرمود:همانا رسول خدا در حالى به سوى مردم آمد كه آنان سنگ و كلوخ و چوبهاى تراشيده و مجسّمههاى چوبين را مىپرستيدند،و قائم ما چون قيام كند در حالى به سوى مردم مىآيد كه جملگى كتاب خدا را عليه او تأويل مىكنند و بر او بدان احتجاج مىنمايند»
3⃣ با ترساندن مردم از حضرت و چهره خشن و بی رحمی از او ترسیم کردن که اگر ظهور کند، دوست و دشمن، مسلمان و کافر را گردن میزند، ظلم به ایشان و ظلم به مردم است.
4⃣ گاهی اشخاصی با تفسیر و توجیه غلط آیات و روایات مردم را از هر حرکت مثبت و موثر که میتوانند در راه ظهور حضرت و برطرف شدن موانع آن بردارند، باز میدارند این نیز برخلاف حقیقت و خواست و دستور حضرت است.
نظریه سخیف و احمقانه "جدایی دین از سیاست" از مظاهر و تراوشات فکرهای علیل و فاسد چنین اشخاصی است.
5⃣ در مظلومیت حضرت اینکه بیش از هزار و یکصد و شصت سال است که در تهدید جانی به سر میبرد.
خود حضرت نیز در اینباره میفرمایند :
«پدرم از من عهد گرفته است که برای خود جز مخفی ترین و دورترین نقاط زمین وطنی نگزینم تا کارهایم پوشیده باشد و محل زندگی ام از مکر و حیله گمراهان و گروه های از دین برگشته دیگری که به وجود می آیند محفوظ باشد»
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
#تربیت_فرزندان_مهدی_یاور
حضرت زهرا (س) الگوی ما هستند که نتیجهی تربیت بینقص ایشان، سالهای سال است که تاریخ را تحت تأثیر قرار داده است. بیایید باهم از ایشان درس بگیریم 👇
🌺 صدقه و عقیقه
حضرت زهرا (س) تربیت را #پیش از #تولد کودک، با #تهذیب_نفس خودشان، آغاز میکردند و نقل است که حتما با گفتن اذان و اقامه در گوش نوزاد، #صدقه دادن و #عقیقه فرستادن برای همسایهها و مستمندان این مسیر را ادامه میدادند.
🌺لالایی و گفتگو
حضرت زهرا (س) در گفتن #لالایی هم دقت نظر داشتند، اشعار و سخنان #بیهودهی معمول را به زبان #نمیآوردند؛
🌱آنچه به عنوان لالایی برای فرزندشان میگفتند سرشار از #مفاهیم_والا بوده: «شبیه پدرت باش و طناب از گردن حق باز کن، یکتا پرست باش و دست دوستی به دشمن مده.»
🌺 الگوی زنده
شما، روز و شب فرزندتان را با زبانتان به صداقت، مهربانی، خلوص، ادب و ... دعوت کن اما خودت وقتی کودکت مشغول بازی است و تصور میکنی حواسش نیست، تلفنی با دیگری، غیبت کن، قضاوت کن، دروغ بگو! فایدهای ندارد.
فرزندان ما #آینهی ما هستند. حضرت زهرا (س) تنها با زبان و با امر و نهیهای خسته کننده و بیفایده تربیت #نمیکردند!
🌺 محبت در کلام
حدیث #کساء را خواندهاید؟ حتما خواندهاید و کیف کردهاید وقتی که مادر فرزندان را خطاب قرار میدهد که «سلام برتو اى نور دیده و میوهی دلم».
فرزندانمان را با #مهربانی خطاب کنیم. همانطور که هنگام انتخاب نام باید دقت نظر داشته باشیم.
برگرفته از کانال تربیت کودکان مهدوی
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
#همسرانه
👰ازدواج
در ازدواج ياد میگيريم :
هم من،
هم همسرم،
هم خود باهم بودنمان؛
روزهاى خوب و بد خواهیم داشت!
اصرار به خوب بودن همه چيز يك
"توهم"
بيش نيست!
ما حتی علی رغم داشتن بهترین همسر؛
قطعا روزهاى افتضاح خواهيم داشت!
هدف استراتژيك در رابطه عاطفى، مي تواند اين باشد كه
واقع بينانه روزهاى بد را بكاهيم،
درست بحث كنيم؛
بدون اينكه به هم آسيب روانی بزنيم!
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیشگیری و درمان قطعی ویروس کرونا
◀️ آیت الله ضیایی، متخصص طب اسلامی
♥️ کانال #شهید_هادی و
#شهید_تورجی-زاده
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
بانوی آب
#داستان_یک_مادر
4⃣قسمت چهارم:
خاطرات را جواد و صادق کاشی اینگونه ادامه میدهند:
«همه نوارهای سخنرانی آقا در نجف بعد از تکثیر و پلمب شدن در جعبهها در مغازه پدرم به امانت گذاشته میشد و از آنجا که در آن مغازه محصولات غذایی بسیاری نگهداری میشد توجه کسی به کارتن نوارهای سخنرانی جلب نمیشد.
هر چند هر سال که از زندگی امام در نجف میگذشت رژیم بعث متوجه نفوذ امام خمینی(ره) در عراق میشد و به پدرم که علیه بعثیها فعالیت میکرد حساسیت بیشتری پیدا میکرد، اما او کارش را خیلی خوب بلد بود.
من هم که آن سالها وردست پدرم بود کمکم با اندیشهها و افکار انقلابی امام(ره) آشنا شدم.
سفیران انقلاب اسلامی قبل از سفر پیش پدر میآمدند، نوارهای سخنرانی آقا را از مغازه ما میگرفتند و با خود به ایران یا کویت و عمان و لبنان میبردند. حاج عبد امانتدار امام خمینی(ره) در نجف بود.»
جواد کاشی گاهی از کاظم و عباس میگوید وگاهی از محمدرضا، باقر، رسول و علی. اما داستان زندگی این 7 برادر و سرنوشتشان شباهت عجیبی به هم دارد. فعالیتهای 7 برادر علیه رژیم بعث یک طرف و توزیع و پخش سخنرانیهای امام خمینی(ره) از طرف دیگر همه دست به دست هم داد و آنها را پله پله به شهادت نزدیکتر کرد.
پدرشان، حاج عبد هم از این رقابت بیبدیل در راه حق جا نماند. در مبارزه معلم پسرهایش بود و شاید به همین دلیل بود که صدام در مدت چند سال یک به یک همه آنها را به شهادت رساند و تلختر از همه آنکه از 8 شهید خانواده کاشی تنها پیکر 2 شهید به دست خانوادهاش رسید تا حداقل قبری باشد که فاتحه خوانش شوند.
کمر عصمت خانم، مادر شهیدان کاشی زیر بار غم خم شد اما مثل یک کوه استوار خم به ابروی خودش نمیآورد و شاید اصلاً نمیدانست برای کدامشان گریه کند...
ادامه دارد...
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
ارتباطات عفیفانه در زندگی سایبری؛ رویکردی پدیدارشناختی.pdf
637K
✅ #مقاله ارتباطات عفیفانه در زندگی سایبری؛ رویکردی پدیدارشناختی
🔹نویسنده: د. سید عبدالرسول علم الهدی
(منتشر شده در: جدیدترین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی دین و ارتباطات)
چکیده
مواجهه جامعه اسلامی ایران با فناوریهای ارتباطی جدید، به خصوص اینترنت و فضای سایبر، شرایط جدیدی را در زندگی متدینین بوجود آورده که عدم سواد رسانهای و کنش عاقلانه موجب چالشهای بسیاری در ارزشهای اخلاقی فردی و اجتماعی میشود. در این مقاله ضمن بررسی نظری ارتباط عفیفانه در زندگی سایبری به این مسئله پرداخته میشود که چگونه ارزشهای اخلاقی خصوصاً ارتباط عفیفانه در کنشهای کاربران اینترنت منعکس میشود. برای این کار با روش پدیدارشناسی به گردآوری اطلاعات با مصاحبه نیمه ساختاریافته و مشاهده رفتارهای کاربران دین دار به فهم تجربه زیسته ایشان و درنتیجه صورتبندی ارتباط عفیفانه سایبری پرداختهایم. یافتههای تحقیق نشان میدهد که انگیزههای حضور در فضای سایبر، مشخصات فردی، التزام به دینداری، سواد سایبری و عفاف، ساخت هویت مجازی و انتخاب همراهان از جمله نقاط کلیدی شکلگیری ارتباط عفیفانه در زندگی سایبری است. در نتیجه به گونهشناسی کاربران در چهار گونه «متدین آشنا»، «متدین ساده»، «متدین بیمبالات» و «کاربر بیقید» دست یافتیم. همچنین در پیوند آموزههای فقهی ـ اخلاقی عفاف با مقولات محوری گونهشناسی کاربران سایبری به مدلی مفهومی ازارتباط عفیفانه در زندگی سایبری و پیشنهادهایی کاربردی برای برخورداری ازارتباط عفیفانه سایبری رسیدیم
🔸 کانال رسانه پژوهی؛ فقه و فلسفه رسانه 👇
🆔http://eitaa.com/joinchat/2886271008C9ab3133a67
🌿🌸🌿🌸🌿🌸
🌿🌸🌿🌸
🌿🌸
✍سید در اقبال از پیامبر(ص)نقل میکند:
✅هر کس در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره توحید را بخواند برای او نوری باشد که در قیامت او را به بهشت بکشاند.
التماس دعا...
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e