فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر میکردم میتونم مادر شهیدها رو درک کنم...
#بانوی_تمدن_ساز
@banooyetamadonsaz
فهرست نیمه اردیبهشت نصر ویرایش 1.pdf
918.2K
🌸 فروش ویژه محصولات ارگانیک 🌸
لیست محصولات طبیعی #نصر با کیفیت بالا و قیمت مناسب تر از بازار
✅ برای وزن هاومحصوالت ذکرنشده لطفا استعالم فرمایید.
✅ زمان ثبت سفارش تا ساعت پنج صبح شنبه ها و سه شنبه ها می باشد.
✅ تا اطالع ثانوی تحویل محصوالت دونوبت درهفته یکشنبه هاوچهارشنبه ها می باشد.
شماره تماس:
@hosein121
+989101791650
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عیدانه
🌸🦋ببینید و لذت ببرید🦋🌸
اجرای سرود «ای ایران ای مرز پر گهر» به زبان عربی توسط جوانان لبنانی
🇮🇷🌸🇱🇧
@banooyetamadonsaz
🦋قرار روزانه #بانوی_تمدن_ساز 🦋
⏳سیر مطالعاتی روزانه⌛️
📕 #خاطرات_مستر_همفر ۲۷📗
می توان راه ها را همینطور ناامن نگاه داشت. حکومت ها را از مجازات دزدان بازداشت و دزدان را تقویت نمود؛ به آنها سلاح داد و آنان را به دزدی و بر هم زدن نظم تشویق نمود با تلقین باورها به قضا و قدر در میان آن ها، می توان بر نابسامانی بهداشتی آن ها افزود. و گفت: که این همه از خداست و درمان، هیچ سودی ندارد. مگر خدا در قرآن از زبان حضرت ابراهیم (ع) نمی گوید "او به من غذا و آب می دهد و اگر بیمار شوم شفایم می دهد" و مگر نمی گوید "او مرا می میراند و آنگاه او مرا زنده ام می کند"
بنابراین شفا به دست خداست؛ مرگ به دست خداست و بدون درخواست او هیچ راهی برای شفا نیست و نه گریزی از مرگ که قضا و قدر از اوست. چنانکه در بخش های ۳ و ۴ گفته شد می توان این ویرانی و نابسامانی را همچنان نگاه داشت. هرج و مرج را می توان حفظ کرد. باید این اندیشه را گسترش داد که اسلام یک دین عبادی است؛ سازماندهی ندارد محمد (ص) و جانشینانش هیچ یک وزیر، نظام، اداره و قانون نداشتتند.
در هم ریختگی اقتصادی، نتیجه طبیعی آشفتگی های از پیش گفته است: آتش زدن فراورده های کشاورزی، غرق کردن کشتی های بازرگانی، به آتش کشیدن بازارها، شکستن سدها که آب در شهرها و کشتزارها می افکند و ریختن سم در آب های آشامیدنی این در هم ریختگی را می افزاید.
حاکمان را می توان به فساد، شرابخواری، قمار و ریخت و پاش دارایی ها در امور شخصی تشویق کرد تا چیزی برای سلاح و مخارج ارتش باقی نماند.
می توان شایع کرد که اسلام زن را تحقیر می کند مگر در قرآن نیامده است که "زن همه شر است" و مگر درست نیست که "مردان سرپرست زنان اند" - آلودگی و ناپاکی به طور طبیعی پیامد کم آبی است؛ باید با هر نیرنگی از افزایش آب جلوگیری کرد
روش های کتاب برای از میان بردن نقطه های قوت. کتاب به موارد زیر سفارش می کند:
زنده کردن فریادهای قومی، سرزمینی، زبانی، نژادی و مانند این ها در میان مسلمان ها.
👈چنانکه باید به مسلمانان سفارش کرد که به👈 تمدن گذشته کشورهای خود و ۷قهرمانان پیش از اسلام توجه کنند: همچون زنده کردن فرعون ها در مصر، دوگانه پرستی در ایران، تمدن بابلی در عراق و دیگر مواردی که در کتاب به شرح آمده است.
پراکندن چهار چیز ضروری است: شراب، قمار، زنا و گوشت خوک آشکارا یا نهانی، کتاب به همکاری با یهودیان، مسیحیان، مجوس و صابئیان که در سرزمین های اسلامی زندگی می کنند، فرامی خواند تا این امور زنده نگه داشته شود؛ از وزارت مستعمرات می خواهد تا از خزانه خود برای کارمندانی که این امور را می پراکنند، حقوق مشخص نماید. هر که توانست این امور را گسترده و همه گیر کند به او جایزه دهد و تشویق نماید. کتاب، از نمایندگان دولت بریتانیا می خواهد که آشکار یا پنهان از این امور پشتیبانی کنند و هر اندازه پول که لازم است هزینه نماید تا از مجازات عاملان نشر این کارها جلوگیری شود.
✳️ @banooyetamadonsaz
https://t.me/joinchat/AAAAAEZeui4XqwrHk5vJmw
🔻 صدا و سیما نیاز به نقد جدی دارد! // برای کشف «نفوذ» در رسانه ملی دنبال یک شخص نگردید
🔹۱.حدود هشت ماه پیش و پس از پخش سریال سیاه «بوی باران» (عروس تاریکی) وحید جلیلی یادداشت های تند و تیزی نوشت و انتقادهایی از نگاه انقلابی و بر مبنای مطالبات مردم و رهبر انقلاب از صدا و سیما مطرح کرد، حقیر البته برخی از کلمات و واژه های بکار رفته در آن متن را نمی پسندیدم، اما منهای برخی جملات و قضاوت ها که میتوانست لحن بهتری داشته باشد، کلیت انتقاد او را از آنجا که دلسوزانه و با رویکردی انقلابی از ظرفیتهای مغفول رسانه ملی سخن گفته بود درست و به حق می دانستم و این روزها البته شاید بیشتر از هشت ماه قبل به یادداشت دلسوزانه وحید جلیلی فکر میکنم. ای کاش او آن یادداشت را با لحنی آرامتر نوشته بود تا بهتر خوانده میشد!
🔸 ۲.پس از آن یادداشت و واکنش های جنجالی مخالفان و موافقان به آن، حقیر هم در اواخر شهریورماه سال گذشته در یادداشتی با عنوان «رسانه ملی و چالش نقد» ، به ضرورت نقد رسانه ملی پرداختم و گفتم که رسانه ملی باید از نقدها استقبال کند و خودش باید پیشتاز تولید برنامه هاییصریح و دوطرفه و غیر تشریفاتی برای نقد سریال ها، برنامه ها و حتی مدیریت شبکه ها و رویکردهای کلان رسانه ملی باشد. نمونه هایی را مثال زدم و عرض کردم چندین بار هم به مدیران پیشنهاد داده ام، ثریا آماده است اولین برنامه ای باشد که به صورت صریح و دو طرفه وشفاف در برنامه ای زنده به نقد کشیده شود و پاسخ بگوید و از نقدها استفاده کند.
🔹 ۳. دو هفته بعد در ۶ مهر ماه ۹۸؛ روابط عمومی صدا و سیما خبر از تولید و پخش برنامه ای به نام «ساختمان شیشه ای» با موضوع نقد برنامه های صدا و سیما داد که قرار است از روز جمعه همان هفته (۱۲ مهرماه) ، هر هفته جمعه ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه یک سیما پخش شود. من خوشحال شده بودم و راضی که اگر نتیجه همه این انتقادها همین یک برنامه هم باشد خیر است!
و چقدر ساده بودیم ما و خوش باور! هنوز و پس از گذشت هشت ماه هیچ خبری از آن جمعه نشده است!
🔸 ۴. پس از انتقادها به پایتخت ۶ برنامه ای برای نقد و بررسی آن از شبکه یک پخش شد که به جای نقد بیشتر به عذرخواهی و دلجویی از عوامل پایتخت اختصاص داشت. اما نقد صریحتر و مبنایی تر میتوانست کمک بیشتری حتی به پایتختی ها بکند که باز هم فرصت از دست رفت.
🔹 ۵. اخیرا دوباره انتقادها در ماجرای دستمزد برخی مجری ها و سلبریتی ها و ضرورت شفافیت مالی در صدا و سیما بالا گرفته است. و جالبتر آنکه دیدم برخی مدیران رسانه ملی هم در میزگردی انتقادی در یکی از خبرگزاری ها شرکت کرده اند و پاسخ های داده اند. آقای پور محمدی معاون سابق سیما و مدیر سابق شبکه سه که هنوز هم از مدیران ارشد رسانه ملی هستند، در میزگرد تسنیم گفته اند «نظام سرمایه داری بر برنامه های صدا و سیما اسیر حاکم شده است» و سپس به رقابتهای منفی درون سازمانی میان شبکه های سیما اشاره کرده اند که عامل افزایش بی قاعده دستمزدهای سلبریتی ها بوده است.
این که بالاخره برخی مدیران تلویزیون حاضر شده اند (و یا مجبور شده اند) در گفتگوی انتقادی پاسخگوی مطالبات مردم و منتقدین باشند را باید یه فال نیک گرفت. این یعنی اینکه انتقاد و مطالبه برای اصلاح جواب می دهد. اما این همه ماجرا نیست...
🔸 ۶. آقای پورمحمدی ماجرا را به رقابت بین مدیران شبکه ها تقلیل داده اند.
سوال اصلی این است که چه جریانی و چه ساختاری در تلویزیون باعث شده است چنین رقابتی پیش بیاید؟ آیا این رقابت، تنها رقابت کاری چند مدیر است یا ریشه های ایدیولوژیک هم دارد؟
اساسا چرا اخیرا هر دو هفته و یا هر یک ماه یکبار درصدهای نظرسنجی مخاطبان با آب و تاب فراوان برای رسانه ها اعلام می شود؟ چه جریانی سعی دارد تنها معیار موفقیت شبکه ها را در تعداد مخاطب خلاصه کند؟ آیا با این روش تولید برنامه های سطحی و عمدتا سرگرمی با حضور سلبریتی ها _که بعضاً مخاطب بالایی دارند_ تنها هدف مدیران شبکه ها نمی شود؟ آیا تا به حال در نظرسنجی از متخصصان و مردم، محتوا و اثرگذاری مثبت و منفی سریال ها و برنامه ها و جریان سازی آنها در حل مسایل کشور پرسش شده است؟
آیا در خصوص برنامه های «ساخته نشده» و موضوعات بر زمین مانده در سریال ها و برنامه های شبکه ها نظرسنجی شده است؟ آیا امروز کارگران و کشاورزان مظلوم همان سهمی را در سریالها و برنامه های رسانه ملی دارند که سلبریتی ها و سرمایه دارها و بانک دارها و موسسات کنکوری و...؟ آیا تلویزیون باید کارخانه سرگرمی سازی (به هر قیمتی) باشد یا دانشگاه عمومی و کارخانه انسان سازی؟!
ادامه در کانال تلگرامی آقای مقصودی👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEWW90iID6bhGRaOuw
🦋قرار روزانه #بانوی_تمدن_ساز 🦋
⏳سیر مطالعاتی روزانه⌛️
📕 #خاطرات_مستر_همفر ۲۸ 📗
کتاب همچنین سفارش می کند از ربا به شکل ترویج شود؛ اینکار افزون بر آنکه اقتصاد شان را ویران می کن د،مسلمانان را در شکستن قوانین قرآن جرأت می بخشد. هر که یک قانون را بشکند، شکستن دیگر قانون ها نیز برایش آسان می شود و به مسلمانان گفته شود تنها ربای مضاعف بر مسلمانان حرام است زیرا قرآن میگوید "ربا را دو چندان و افزوده نخورید " و همه گونه ه ای ربا حرام نیست
۳ و ۴. پیوستگی مردم با عالمان دینی را باید کاست و برخی از مزدوران را جامه عالمان پوشاند. آنگاه اینان همه گونه کار بد انجام دهند تا مردم به هر عالم دینی مشکوک شوند و نتوانند دریابند که این عالم است یا مزدور گسیل این مزدوران به الازهر، استانبولی، نجف و کربلا بسیار مناسب است. یکی از راه های کاهش دلبستگی مردم به عالمان دینی گشایش مدارسی است که مزدوران وزارت در آن کردکان را به گونه ای بپرورند که عالمان و خلیفه را دوست نداشته باشند. بدی های خلیفه و خوشگذرانی های او را بازگویند؛ به آنها بیاموزند که خلیفه اموال مردم را در راه فساد و هوسرانی خرج می کند، و او به هیچ روی همچون
پیامبر نیست.
۵. تردید برانگیختن در امر جهاد و شناساندن آن به عنوان مسئله ای که مربوط به زمان خاصی بوده و مدت آن سپری شده است.
۶. باید اندیشه نجس بودن کافران را از جان های شیعیان بیرون راند و گفت که قرآن می گوید "غذای شما برای آنان حلال است و غذای آنان برای شما حلال است "و دیگر اینکه یک همسر پیامبر یهودی بوده است: صفیه، و همسر دیگرش مسیحی بوده: ماریه، و نمی توان همسران پیامبر را نجس دانست.
۷. مسلمانان باید باور کنند که منظور پیامبر از اسلام، همه ادیان است چه نصرانیت باشد و چه یهودیت و مقصود تنها پیروان محمد (ص) نیست زیرا قرآن همه دینداران را مسلمان می خواند در قرآن یوسف پیامبر می گوید "مرا مسلمان بمیران " ابراهیم و اسماعیل می گویند: "پروردگارا ما را مسلمان نما و از فرزندان ما نیز امت مسلمانی بیافرین" و یعقوب پیامبر به فرزندانش می گوید: "جز به دین اسلام نمیرید"
۸. پیامبر و جانشینانش کلیساها را خراب نکردند و به آنها حرمت نهادند؛ چرا این ها کلیساها را تحریم می کنند. در قرآن آمده است: "اگر خداوند (شر) برخی از مردم را با برخی دیگر نمی زدود، صومعه ها، کلیسالاها و عبادتگاه ها ویران می شد "
صومعه ها از آن مسیحیان، کلیساها از یهودیان و عبادتگاه ها از آن مجوسان است. اسلام به مراکز ستایش خدا حرمت می نهد نه این که آنها را ویران کند و یا مردم را از آنها باز دارد
۹. باید در این خبر که " یهودیان را از جزیرهٔ العرب بیرون رانید "و نیز این که "دو دین در جزیرهٔ العرب گرد هم نمی آیند " تردید افکند. زیرا اگر این روایات درست برد، پیامبر همسران یهودی و مسیحی نداشت؛ طلحه صحابی پیامبر همسر یهودی نداشت و پیامبر با نصرالیان نجران مذاکره نمی کرد.
۱۰. باید مسلمانان را از عبادت بازداشت و در سودمند بودن آن تردید افکند با این دستاویز که خدا از اطاعت انسان ها بی نیاز است. باید به سختی از حج جلوگیری کرد و از هر گردهمایی مسلمانان چون نماز جماعت و حاضر شدن در مجلس های حسین، ودسته های عزاداری؛ چنان که باید آن ها را به سختی از ساختن مساجد، زیارتگاهها، کعبه حسینیه ها و مدارس باز داشت.
✳️ @banooyetamadonsaz
https://t.me/joinchat/AAAAAEZeui4XqwrHk5vJmw
❌مالک کانال تلویزیونی "من و تو" کیست⁉️
چرا از بابت اقتصادی نیازی به تبلیغات و مدل درآمدهای مرسوم رسانه ای ندارد⁉️
♦️ «کیوان عباسی» مدیر ارشد شبکه فارسی زبان Manoto می باشد. وی متولد مارس 1971 مصادف با اسفند 1349 در سیدنی استرالیا است. پدرش «فریبرز عباسی» از بهائیان بنام ایرانی و مادرش «تهمینه برزگر» از کارکنان وقت سفارت رژیم پهلوی در کانبرا، پایتخت استرالیا بوده است.
🔻وی تا سال 1981، تحصیلات ابتدایی و مقدماتی را در مدرسه بهائیان سیدنی گذراند و از طریق پدرش که در رسانه های استرالیایی مشغول بکار بود، آشنایی ضمنی با رسانه داشت تا اینکه به پیشنهاد پسر عموی پدرش «بهروز عباسی» که در صدای VOA مشغول به فعالیت بود، به همراه پدرش برای همکاری با آن شبکه راهی ایالات متحده شد.
🔻در آمریکا توانست مدرک کارشناسی خود را در رشته مدیریت از دانشگاه نیوانگلند دریافت کند اما ضعف مالی پدرش باعث شد تا نتواند به ادامه تحصیل فکر کند؛ تا اینکه به پیشنهاد داییاش «سیروس برزگر» - که پس از انقلاب به اسرائیل پناهنده شده بود – در جریان امتیاز اعطای بورسیه دانشگاه بنگوریون در شهر بئرسبع برای بهاییزادگان ایرانیالاصل قرار گرفت و برای ادامه تحصیل راهی اسرائیل شد. در هنگامه تحصیل در اسرائیل با «مرجان اسکندری» یهودیتبار آشنا شد و در سال 2001 در مشرق الاذکار بهائیان واقع در شهر حیفا، با نامبرده پیوند زناشویی بست.
🔻کیوان کارشناسی ارشد را از دانشگاه بن گوریون و دکترای خود را از موسسه عالی علوم وایزمن دریافت کرد. پس از اتمام تحصیلات در اسرائیل اما کیوان به آمریکا بازگشت و به پیشنهاد پدرش به عنوان مدیر فنی تلویزیون فارسی زبان «آزادی» مشغول بکار شد. سپس همکاری کوتاه مدتی نیز با شبکه فارسی زبان «طپش» نیز داشت که هر دو شبکه فوق الذکر پس از مدتی به دلایل نامعلوم، به فعالیت خود خاتمه دادند.
🔻پس از آن از طریق پدرش با «مایکل کلین» آشنا شد و توانست حمایت او برای اسپانسرینگ و تاسیس شبکه های تلویزیونی اینترنتی HustlerTV در سال 2003 و BebinTV در سال 2006 در کشور کانادا را جلب نماید؛ اما در سال 2008، شکست و تعطیلی همزمان این دو پروژه اعلام گردید چراکه آنطور که انتظار می رفت در جذب جامعه هدف فارسی زبان موفق نبود و توجیهی برای تداوم برنامه سازی نداشت❗️
🔻کیوان اما سپس به اصرار و پیشنهاد همسر یهودی خود مرجان، به شخصی صاحب نفوذ و ثروتمندی به نام «رهام هارونی» از اعضای سازمان یهودیان ایرانیتبار لندن معرفی می شود. به علاوه و همزمان از طریق عموی خود بهروز عباسی در آمریکا نیز به «حسن اعتمادی» (پدر رها اعتمادی، مجری شبکه منوتو) معرفی می شود و حمایت مادی و معنوی وی را نیز جلب می کند. لازم به ذکر است که حسن اعتمادی پسر عموی «یاسمین اعتماد امینی (همسر رضا پهلوی و از اعضای انجمن بهائیان آمریکا)» است.
🔻عباسی با دستیابی به کمک های مالی فراوان، سرانجام در سال 2010 و تنها چند ماه پس از آشوب های درگرفته از انتخابات 88، موفق به راه اندازی شبکه فارسی Manoto می شود.
🔻در عین حال لازم به یادآوری است که پس از موفقیت نسبی شبکه "من و تو" در جذب مخاطبان فارسی زبان، این شبکه توانست کمک 55 میلیون دلاری از «رابرت موقر بالیوزی» (پسر حسن موقر بالیوزی، از سرکردگان اصلی و البته درگذشته شورای حکمرانی بهائیان جهان در حیفا) را، دریافت نماید...
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
محب علی (ع):
بسم الله الرحمن الرحیم
✅معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ
در نظر دارد با هدف تربیت تحلیلگر سیاسی، دومین دوره شهید اسداللهی ویژه خواهران اقشار و نواحی بسیج شهری را برگزار نماید
لذا از خواهران دغدغه مند دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی دعوت بعمل می آید جهت شرکت در این دوره، اطلاعات خود را به آیدی زیر ارسال نمایند👇
@Shahidasadollahii
توضیحات:
✅این دوره در چهار منطقه تهران به صورت همزمان برگزار می گردد:
۱_شمال(حوالی میدان رسالت)
۲_غرب(حوالی میدان ازادی)
۳_شرق(حوالی میدان شهدا)
۴_جنوب(حوالی میدان معلم)
✅ جلسات دوهفته یکبار درروزهای دوشنبه یا سه شنبه(احتمال تغییر روز وجود دارد) از ساعت ۱۴ الی ۱۷برگزار می گردد.
✅سرفصل های اصلی
۱_ولایت فقیه
۲_روش تحلیل سیاسی
۳_مسائل روز
۴_مسائل منطقه
۵_و...
✅مباحث توسط اساتید برتر و مورد تأیید سپاه تدریس می گردد.
✅شرایط ثبت نام:
۱_عضویت در بسیج
۲_قبولی در ازمون ورودی (محتوای ازمون متعاقبا اعلام می گردد)
۳_تعهد حضور تا پایان دوره.
✅شروع دوره تیرماه(در صورت صدور مجوز برگزاری همایش از ستاد ملی مبارزه با کرونا) الی اسفند
مهلت ثبت نام ۹۹/۲/۲۵
اطلاعات زیر را جهت ثبت نام به این آیدی ارسال نمایید👇
@Shahidasadollahii
نام:
نام پدر:
تاریخ تولد:
کدملی:
کد بسیجی:
تحصیلات و رشته تحصیلی:
شماره تماس:
شماره فضای مجازی:
ناحیه مقاومت بسیج یا نام قشر:
مسئولیت دربسیج(عضو عادی،اعضای شورا،سرگروه صالحین ،هادی سیاسی و یا...):
منطقه انتخابی برای شرکت در دوره:
@banooyetamadonsaz
⛔️فاجعه ی بزرگ⛔️
❗️برادر و خواهر دینی ام ❗️
🛑فاجعه ی بزرگ این روزها نه کرونا است و نه زلزله
👈بلکه فاجعه ی بزرگ این است که ده روز است که یک امکان در یک سایت معتبر ایجاد شده "جهت مطالبه ی محاکمه ی عاملان ولنگاری در فضای مجازی" و در ده ها کانال چند ده هزار نفره منتشر شده و تا کنون فقط ۱۸۰۰ نفر اقدام به حمایت کرده اند.
🔸آقا و خانمی که بی تفاوت از سر این مساله گذشتی ،قطعا روزی در پیشگاه الهی و در حضور شهدا پاسخی نخواهی داشت که میتوانستی قدمی در جهت مبارزه با فساد برداری و برنداشتی..
✅پس تا دیر نشده با تمام ظرفیت این تکلیف را انجام و برای آن تبلیغ کنید،تا به ۵۰ هزار حمایت برسد و به صحن علنی مجلس برود.
اقدام از طریق لینک زیر 👇👇👇
منبع:فارس نیوز
https://www.farsnews.ir/my/c/23860
👈🔆🔆دقت کنید که باید روی گزینه ی حمایت میکنم بزنید ،شماره موبایل را وارد کنید ،کد تایید را نیز وارد کنید تا حمایت شما ثبت شود ✅