eitaa logo
بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
9.7هزار دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.3هزار ویدیو
309 فایل
🌺 قرآن انسان ساز است و زن انسان ساز است🌺 آمده ایم تا با الگو برداری از بزرگ بانوی تمدن ساز عالم حضرت فاطمه زهرا(س)، از به انتظار نشستن دست برداریم و به انتظار مبارزه و تلاش کنیم #سید_علی_تنها_نیست مدیر: @banooyemobarez ادمین تبلیغ و تبادل: @as_h1357
مشاهده در ایتا
دانلود
در کربلای امروز منتظر امان نامه‌ایم؟! https://virasty.com/M_TalebiDarestani/1729394979881782125
🔻رئیس جدید دانشگاه هنر تهران کیست؟ / از فتنه 88 تا توهین به پیامبران! ▪️وزیر علوم دولت پزشکیان دیروز در حکمی بهشید حسینی را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه هنر تهران منصوب کرد. بررسی مواضع و رزومه حسینی اما دارای نکات جالبی است. ▪️او و پسرش از فعالین فتنه 88 بودند و به آن افتخار میکند. قیام مردم در 9 دی را کثافت میداند و دین را امری شخصی. ویدئوی خواننده زن را در شبکه های اجتماعی اش منتشر می کند و از آن تمجید می کند. صفحه مجازی اش در اینستاگرام پر است از دشنام و الفاظ زشت نسبت به دیگران. جنابشان حضرت مسیح را هم پیامبر مست! مینامند. ▪️باید از جناب سیمایی صراف پرسید چگونه برای دانشگاه به این مهمی به این گزینه رسیده است؟ خودش انتخاب کرده یا برایش انتخاب کرده اند؟ ▪️سوال اینجاست که رفیق گرمابه و گلستان پیروز حناچی (شهردار سابق تهران) چگونه رئیس دانشگاه هنر تهران شد؟!
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
🔺 حتی «وانمود» هم نمی‌کنند که در «آینده» قصد اجرای دستور رهبری را دارند! نمی‌دانم دستور رهبری مبنی بر قطع شریان‌های حیاتی رژیم صهیونسیتی، برای چه بود؟ یمنی‌ها فوراً آن را اجرا کردند و باب‌المندب را به روی کشتی‌های صهیونیستی بستند. اما ما ... کاش من یک یمنی بودم و این تنهایی رهبر را نمی‌دیدم.
پیام اعضا سلام خانم دارستانی عزیز واقعا دوره سختی است وقتی خوددولت به قانون پایبندنیست وبرخلاف قانون به ظریف جاسوس پست می دهد ومجلس که خودقوه مقننه است بابی تفاوتی ازکناربی قانونی می گذردیاوقتی رییس مجلس قانون حجاب راابلاغ نمی کند تازه اگرهم ابلاغ کند به احتمال قوی دولت آن رااجرانمی کند؛دیگرچه امیدی به انقلابی بودن واسلامی بودن نظام هست؟متاسفانه نمایندگان انقلابی ودولت انقلابی آرزویی دست نیافتنی شده به نوبه خودم تمام افراداثرگذار دراین افتضاح رانخواهم بخشید.
مردی ازتبارِحماس چو خورشید درخشید درراهِ فلسطین جانش رابی منت بخشید با اسماعیل هنیه چه رازی را پنداشتی که جانشینی اش را رهاکرده وبگذاشتی یحیی هیبت و آخرین نبردِ با عصایت شده حماسه صهیونیستها زورشان هست کمترازیک پیمانه ماسه اگرچه شهیدشده ای،ای قهرمان یحیی سِنوار خوانخواهی ات،ازاسرئیل شده حتمی وهموار أنا یحیی سنوار🇵🇸 سروده:زهراشهریاری