19.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شیرمال دانمارکی
مواد لازم:
یک و نیم لیوان شیر ولرم : ۳۰۰ گرم
یک ق غ شکر
نصف ق چ وانیل
نصف ق چ بکینگ پودر
یک ق غ خمیرمایه
دو ق غ گلاب مرغوب
چهار ق غ روغن مایع
سه و نیم لیوان آرد قنادی= حدود ۴۰۰ تا ۴۲۰ گرم ( کم کم بریزید)
یک عدد تخم مرغ و وانیل برای رومال
عسل گرم شده یا شربت بار برای رومال
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۲۹
نام سوره: یونس
شماره آیه:《۲۹》
فَكَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا بَيْنَنَا وَ بَيْنَكُمْ إِن كُنَّا عَنْ عِبَادَتِكُمْ لَغَافِلِينَ
همین بس که خدا میان ما و شما گواه باشد، که به یقین ما از عبادت شما بى خبر بودیم.
#تفسیر_آیه
پس از آن، براى تأکید بیشتر مى گویند: همین بس که خدا گواه میان ما و شما است، که ما به هیچ وجه از عبادت شما آگاه نبودیم (فَکَفى بِاللّهِ شَهیداً بَیْنَنا وَ بَیْنَکُمْ إِنْ کُنّا عَنْ عِبادَتِکُمْ لَغافِلینَ).
در این که منظور از بت ها و شرکاء در آیه فوق چه معبودهائى است، و این که چگونه آنها چنین سخن مى گویند، در میان مفسران گفتگو است:
بعضى احتمال داده اند: منظور، معبودهاى انسانى و شیطانى، و یا از فرشتگان است، که داراى عقل و شعور و ادراکند.
ولى با این حال خبر ندارند که گروهى آنها را پرستش مى کنند; به خاطر این که یا در غیاب آنها چنین عبادتى صورت گرفته، و یا پس از مرگ آنها (مانند انسان هائى که پس از مرگشان مورد پرستش قرار گرفته اند).
بنابراین، سخن گفتن آنها کاملاً طبیعى خواهد بود، و این آیه، نظیر آیه ۴٠ سوره سبأ مى باشد که مى گوید: وَ یَوْمَ یَحْشُرُهُمْ جَمِیْعاً ثُمَّ یَقُولُ لِلْمَلائِکَةِ
أَ هـؤُلاءِ إِیّاکُمْ کانُوا یَعْبُدُونَ:
آن روز که خداوند همه را جمع و محشور مى کند، سپس به فرشتگان مى گوید: آیا این گروه شما را عبادت مى کردند ؟!
احتمال دیگرى که بسیارى از مفسران ذکر کرده اند این است که: در آن روز، خداوند حیات و شعور در بت ها مى آفریند، آن چنان که بتوانند حقایق را بازگو کنند، و جمله بالا از زبان بت ها که: آنها خدا را به شهادت مى طلبند که از عبادت عابدان خود غافل بودند، بیشتر تناسب با همین معنى دارد; چرا که بت هاى سنگى و چوبى، اصلاً چیزى نمى فهمند.
در تفسیر آیه، این احتمال را نیز مى توان گفت که: تمام معبودها را شامل مى شود، منتها معبودهائى که عقل و شعور دارند به زبان خود حقیقت را بازگو مى کنند، ولى معبودهائى که داراى عقل و شعور نیستند به زبان حال، و از طریق منعکس ساختن آثار عمل سخن مى گویند، درست مثل این که مى گوئیم: رنگ رخسار تو از سرّ درونت خبر مى دهد.
قرآن نیز در آیه ۲۱ سوره فصّلت مى گوید: پوست هاى انسان در عالم رستاخیز به سخن در مى آیند .
و همچنین در سوره زلزله مى گوید: زمین هائى که انسان روى آنها زندگى داشته، حقایق را بازگو مى کنند.
این مسأله، در عصر و زمان ما مسأله پیچیده اى نیست، جائى که یک نوار بى زبان، تمام حرکات و گفته هاى ما را روى خود ضبط، و به هنگام لزوم بازگو مى کند و نشان مى دهد، تعجبى ندارد که بت ها نیز، واقعیات اعمال عبادت کنندگان خود را منعکس نمایند!
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به بچه تون اینجوری پول تو جیبی بدید
#تربیت_فرزند
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬دایرۀ دید خیلی بحثِ قشنگیهها!
▫️منو تو چرا بچه بودیم حالمون بهتر بود؟
#دکترعزیزی
#خطرِفضایمجازی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🕌 تشکیلات تربیتی رسانهای ماذنه👇
🆔 @mazane_org
🌐 www.mazane.org
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۳۰
نام سوره: یونس
شماره آیه:《۳۰》
هُنَالِكَ تَبْلُو كُلُّ نَفْسٍ مَّا أَسْلَفَتْ ۚ وَ رُدُّوا إِلَى اللَّهِ مَوْلَاهُمُ الْحَقِّ ۖ وَ ضَلَّ عَنْهُم مَّا كَانُوا يَفْتَرُونَ
در آن جا (روز محشر )، هر کس عملى را که قبلاً انجام داده است، مى آزماید. و همگى به سوى خداوند یگانه که مولا و سرپرست حقیقى آنهاست بازگردانده مى شوند. و چیزهایى را که به دروغ همتاى خدا قرار داده بودند، از نظرشان گم و نابود مى شوند.
#تفسیر-آیه
به هر حال، در آن روز و در آن مکان و در آن حال ـ همان گونه که قرآن در آخرین آیه مورد بحث مى گوید ـ : هر کس اعمال خویش را که قبلاً انجام داده است مى آزماید، و نتیجه، بلکه خود آن را مى بیند (هُنالِکَ تَبْلُوا کُلُّ نَفْس ما أَسْلَفَتْ).
چه عبادت کنندگان، و چه معبودهاى گمراهى که مردم را به عبادت خویش دعوت کردند، چه مشرکان، و چه مؤمنان از هر گروه و از هر قبیل.
و در آن روز، همگى به سوى اللّه که مولا و سرپرست حقیقى آنان است باز مى گردند (وَ رُدُّوا إِلَى اللّهِ مَوْلاهُمُ الْحَقِّ).
و دادگاه محشر نشان مى دهد که: تنها حکومت به فرمان او است.
و سرانجام تمام بت ها و معبودهاى ساختگى، که به دروغ آنها را شریک خدا قرار داده بودند، گم، محو و نابود مى شوند (وَ ضَلَّ عَنْهُمْ ما کانُوا یَفْتَرُونَ).
چرا که آنجا، عرصه ظهور و بروز تمام اسرار مکتوم بندگان است، و هیچ حقیقتى نمى ماند مگر این که خود را آشکار مى سازد.
اصولاً در آنجا موقف ها و مقاماتى است که، نه نیاز به سؤال دارد، و نه جدال و گفتگو، بلکه تنها وضع حال، حکایت از همه چیز مى کند و نیازى به مقال نیست!
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
19.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️ننه نخل بلندم قاسمم...
◾️مرثیه سرایی کربلایی مجتبی رمضانی
محضر رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)
خییییلی زیبا خونده 😭😭😭💔💔💔التماس دعا🙏🤲🤲🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فضیلت گدایی کردن در خانه خدا در ماه رجب بیشتر از نماز مستحبی است!
#آیت_الله_ناصری
#زن_عفت_افتخار