فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹چه خبر نجف
نمیبری مارو یه سحر نجف
🎙سید رضا #نریمانی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
🔸️ حضرت امیر المومنین علیه السلام:
🔹️همیشه با همسرت مهربان باش وبهاو به نیکی همنشینی کن تا زندگیت باصفا شود.
📚مکارم الاخلاق،ص ۲۱۸
🧕🏻@banovanebeheshti
☀️حضرت زهرا سلام الله علیها
🔻 یک نکتهای هست که توجه به آن جالب است؛ قرآن مکرر نزول و تنزیلش را به «لیله» مستند میکند. قرآن فرهنگی و ادبیاتی خاص از این مبنا ارائه کرده است. در برخی روایات آمده که «یوم القدر کلیلة القدر» یعنی فضیلت روز قدر مانند شب قدر است اما با این حال در هیچ یک از آیات نفرموده که «انا انزلناه فی یوم» یعنی ما قرآن را در روز قدر نازل کردیم؛ بلکه لیله دارد و قرآن اراده معنایی خاص از این لیله دارد.
🔸 سپس به تفاسیر که مراجعه میکنیم، میبینیم اگر قرار باشد در بین اهلبیت (علیه السلام) یک نفر را به لیله تشبیه کنند، حضرت زهرا (سلام الله علیها) را مصداق لیله قرار میدهند. علاوه بر سورهی قدر، لیله، در آیهی «إنّا أنَزَلناهُ فی لَیلَةٍ مُبارَکَة» و بعضی آیات دیگر نیز تفسیر به حضرت زهرا (سلام الله علیها) شده است.
🔹 این مسئله، بیشتر برای این است که سرّی عظیم و غیر قابل دسترس در ایشان پنهان است و شب حکایت از آن دارد [و از بین روز و شب] با شب سازگارتر است.
🔸 حتی در مورد اسم حضرت زهرا(سلام الله علیها)، در روایت دارد که حضرت را فاطمه نامیدند، «لأنَّ الخَلق فَطَمُوا عَن مَعرفَتِها» یعنی علت نام گزاری حضرت به فاطمه این است که مردم از کنه معرفت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) بریده و جدا شدهاند.
👤حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر #ناصری
#حضرت_زهرا سلام الله علیها
#شب_قدر
#بانوان_بهشتی
🧕🏻@banovanebeheshti
🌺 دعای روز نوزدهم ماه رمضان :🌺
🍂 اَللَّـهُمَّ وَفِّرْ فيهِ حَظّي مِنْ بَرَكاتِهِ، وَسَهِّلْ سَبيلي اِلي خَيْراتِهِ، وَلا تَحْرِمْني قَبُولَ حَسَناتِهِ، يا هادِياً اِلَي الْحَقِّ الْمُبينِ.
1⃣خدایا ماه رمضان و لیالی قدر، پر از برکت و رحمتند.
تو مرا از این برکات عظیم بهره مند فرما تا محروم نمانم، و بهره ام را نیز زیاد و فراوان ساز.
2⃣خدایا راه دستیابی به خیرات و برکات این ماه را برایم هموار و آسان فرما و موانع را دورنما تا توفیقاتت شامل حالم شده واز خیرات بی نصیب نمانم.
3⃣خدایا فقط توفیق کافی نیست، بلکه پس از انجام عمل، مقبول شدنش مهم است.
بنابراین نیکی هایم را بپذیر و مرا محروم نفرما.
🧕🏻@banovanebeheshti
کتاب مقام لیله القدری حضرت فاطمه سلام الله علیها
نویسنده:
اصغر طاهرزاده
ناشر:
لب المیزان
🔹طاهره، راضیه، صدیقه، مرضیه، امابیها، انسیهالحورا، سیدهالنساء و... جملگی القابی است که برای وصف فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بهره میبریم.
🔹اما حقیقت خصلتهای آن گوهر خلقت، چیست که مقام والای بانو بودن با وجود چنین اسوهای معنا میشود؟
🔹با مطالعه کتاب مقابل بر اساس سخنرانیهای ارزشمند استاد طاهرزاده، به پاسخی دقیق میرسیم؛ و حقیقت باطنی و نقش تاریخی حضرت فاطمه(سلام الله علیها) با تکیه بر روایات و دقّت در معانی آن ها، بررسی میشود.
🔹در قسمتی از این اثر چنین درک میکنیم که:
((حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بطور کامل هدف انبیاء را در خودشان به فعلیت در آورده و مقامشان عین مقام بندگی خداست. در حدیثی از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) آمده که با توجه به آن می توانیم پی ببریم که هدف خلقت عالم، حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بوده که مقامشان عین مقام بندگی خداست. زیرا هدف خلقت پیامبر(صلی الله علیه و آله) و امیرالمومنین(علیه السلام) هدایت مردم به سمت عبادت خداست و در قرآن هم داریم که هدف از خلقت جن و انس، عبادت و بندگی خداست.))
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی
🧕🏻@banovanebeheshti
بانوان نمونه
شهیده باختر بیگلری باختر، شیردخت ایل نفر 🥀در سال ۱۳۰۴ دختری در میان عشایر طایفه لرونفر از ایل «نفر»
بانو باختر بیگلری
بانو باختر به صف مجاهدان پیوست
🥀وقتی بزرگان ایل تصمیم به قیام و حمایت از نهضت امام خمینی (ره) را گرفتند، بانو باختر که شوهرش «درویش خان» و برادرش «زیادخان» هم جزء مجاهدان بودند، تصمیم گرفت با فرزندانش به کمک آنها بشتابد. در نخستین مرحله قیام عشایر ایل به پاسگاه روستای عماده منطقه لارستان حمله کردند و از آنجا سلاح و مقداری مهمات را به غنیمت گرفتند.
🥀در مرحله بعد قیام کنندگان برای حفظ جان زن و فرزندان خود به کوهستان کوچ کردند تا بتوانند در نقاط صعب العبور کوهستان در مقابل ارتش شاه ایستادگی کنند. مقاومت و جنگهای پراکنده با ارتش شاه نزدیک یک سال طول کشید تا اینکه رژیم برای درهم کوبیدن قیام عشایر دست به حقه و نیرنگ زد….
#بانوان_شهیده
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
تصاویر افطاری ساده در مرقد علامه بهلول
مرقد شیخ «محمدتقی بهلول گنابادی» در گناباد سالهاست شبهای ماه مبارک رمضان میزبان روزهدارانی است که روزه خود را بر سر سفره ساده افطاری آن باز میکنند
یکی از زائران: من معمولاً سعی میکنم در هر ماه رمضان حداقل یک شب در این افطاری شرکت کنم چون این سادگی را اصلاً نمیشود جای دیگری پیدا کرد.
یکی از خادمان افتخاری: به برکت وجود شیخ بهلول اینقدر فضای این سفره افطاری ساده و صمیمی است که من در طی سی شب ماه رمضان از همه میهمانیها و … میگذرم و روزهام را اینجا افطار میکنم
خیلی از افراد بعد از اینکه اولینبار بر سر این سفره حاضر میشوند، نه تنها روزهای دیگر هم دوست دارند که بیایند که خیلی از آنها بانی این مراسم میشوند و الان افرادی از راههای دور هستند که پس از سالها هنوز هم برای برپایی این سفرههای افطاری ساده کمک مالی میفرستند.
🎤 تهیه شده از خبرگزاری مهر
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄