eitaa logo
بانوان لنگرود_منتظرالمهدی
275 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
221 فایل
@banovanlangarud ارتباط با ادمین @R_arab756
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️«محمدعلی موسی‌‌پور» سریال گاندو۲ کیست؟! 🔹 فصل دوم سریال گاندو روایتی حول محور نفوذ و حضور افراد دو تابعیتی در وزارت خارجه و تیم مذاکرات هسته‌ای می‌باشد. 🔸در گاندو۲ فردی دو تابعیتی به نام موسی‌پور با نقش‌آفرینی شهرام قائدی به تصویر کشیده می‌شود که با سیستم اطلاعاتی انگلیس(MI6) ارتباط دارد. 🔹 موسی‌پور با همکاری دستگاه‌ جاسوسی انگلیس، قصد نفوذ در سرویس اطلاعاتی کشور و همچنین جاسوسی در مذاکرات هسته ای را دارد. 🔸 موسی‌پور سریال گاندو۲ همان محمد علی شعبانی، از مشاوران سابق محمدجواد ظریف و یکی از افراد دو تابعیتی تیم مذاکرات هسته‌ای می‌باشد. 🔹 شعبانی کارآموز سابق شورای ملی ایرانیان آمریکا یا نایاک در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۶) است. او همان سال به اسراییل سفر کرد و با نهادها و افراد بسیاری از جمله مئیر جاودانفر دیدار کرد. 🔸 وی ۱۳۹۰ به ایران برگشت و «برغم سفر به اسراییل و کار در نایاک» کارمند حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و سردبیر نشریه انگلیسی مرکز تحقیقات شد. 🔹 شعبانی در مذاکرات هسته‌ای نقش مسئول رسانه ای و اطلاع رسانی تیم مذاکرات را برعهده داشته و در زمان مذاکرات هسته‌ای نیز از برجام در رسانه‌های‌ غربی دفاع می‌کرد. 🔸 به گفته جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس، شعبانی در طول مذاکرات هسته‌ای جریان رسانه ای داخل و دیگر کشورها را هماهنگ می کرده و هم اکنون فراری است. 🔹 طبق گزارشات، شعبانی اکنون ساکن انگلیس می‌باشد.
یکی از روزهای مهم و تاریخی کشورمان بدون شک روز 12 فروردین می باشد که با رای اکثریت قاطع مردم نظام جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت. 🌺💐💐💐🌺 12 فروردین روز جمهوری اسلامی ایران، مبارک باد 🌺💐💐💐🌺
🇮🇷🌸 🍀 ✅ ❌ اولین ترکش های تفاهم نامه ایران و چین به هند خورد ✍️ عماد آبشناس، تحلیل گر مسائل سیاسی 🍃🌻🍃 🔻 هنوز تفاهم نامه همکاری طولانی مدت ایران و چین به امضا نرسیده که آمریکایی ها و وابستگانشان، زمین و زمان را بهم دوخته‌اند تا جلوی انعقاد این تفاهم نامه را بگیرند! 🔹همین یک قلم ناراحتی آمریکایی ها کافی است تا همه متوجه شوند اهمیت و ارزش این تفاهم نامه تا چه حد است و عملا چه ضربه ای را به آمریکا و سیاست هایش بر علیه ایران، وارد می کند. حداقل نتیجه این تفاهم نامه، شکسته شدن تحریم های آمریکا بر علیه ایران می باشد. 🔸 بحث همکاری های دیگر ایران و چین به کنار. حداقل تا به حال هم، همه متوجه شده اند که چیزی در این تفاهم نامه وجود ندارد که منافع ملی ایران را به خطر بیاندازند و همه پروپاگانداهای تبلیغاتی که آمریکا و وابستگانش بر علیه این تفاهم نامه راه انداخته بودند طبل تو خالی بود. 🔹می توان گفت روز گذشته اولین ترکش های این تفاهم نامه به هند اصابت کرد، کشوری که چندین سال است توافق ساخت و مدیریت بندر چابهار را با ایران امضا نموده اما سالها است به بهانه تحریم های آمریکا از اجرای تعهدات خود سر باز می زند و اظهار می دارد چون نمی تواند پول به ایران منتقل کنند عملا پروژه را هم نمی تواند فعلا اجرا کند. تا هندی ها متوجه شدند که ایرانی ها ممکن است بخواهند این پروژه را به چین واگذار کنند دست به کار شدند و به ایرانی ها اعلام کردند که تصمیم دارند هیاتی برای گفتگو با ایرانی ها و رخصت گرفتن مجدد اعزام کنند و بودجه پروژه را حاضر هستند نقدا به ایران منتقل کنند. 🔸کاملا مشخص است حالا که آمریکایی ها احساس کرده اند احتمال دارد سیاست هایشان بر علیه ایران شکست بخورد به تب و تاب افتاده اند تا هر جور که شده مجددا ایرانی ها را با وعده های توخالی، خام کنند. 🔺همین رویکرد ایالات متحده و متحدین آن ثابت می کند که راه انتخاب شده توسط ایران برای همکاری با شرق، خوب جواب داده و باید ایرانی ها همین راه راپیش بگیرند و حتی اگر بناباشد که راه همکاری ها با دیگر کشورها هم باز شود باید چانه زنی کنند تا این بار شرایط محکم تر برای آنها ایجاد شود تا مانند سابق برای ایرانی ها بازی در نیاورند و وسط کار دست ایرانی ها را در پوست گردو نگذارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🌀 ⛔️ موضوع: هدف FATF چیست؟! 🍃🌻🍃 1️⃣‌ بستن شاهرگهای اقتصادی ایران 2️⃣ محاصره اقتصادی ایران 3️⃣ ایجاد مانع برای دورزدن تحریم ها 4️⃣ عقب نگه داشتن ایران از پیشرفت   ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 🍃🌻🍃 💠 امام کاظم علیه السّلام فرمودند: تفقهوا فی دینِ الله فَأنَّ الفِقهَ مِفتاحُ البَصیرةِ وَ تَمامُ العِبادَةِ؛ 🌺 «در دین خدا تفقه و کاوش کنید، چرا که فقه و فهم دین، کلید بصیرت و کامل کننده عبادت است.» بحارالانوار، ج ۱۰، ص ۲۴۷.
🇮🇷🌸 🍀 ❇️یادداشت کوتاه ❌ موضوع: کارکرد شجره ای ثامن؟ 🍃🌻🍃 🔻 کم نیستند بلندگوهای ریز و درشت تبلیغاتی داخلی و خارجی و قلم های منحرف و پستهای مسموم مجازی که تنها یک هدف را دنبال می‌کنند، "کاهش مشارکت مردم و ناامید سازی آنها از انتخابات". 🔹 در این میان کانال‌های ثامن کارکرد مضاعفی پیدا می‌کنند و باید مقابل ناامید سازی مردم اقدام عاجل صورت دهند. 🔺 هر یک از اعضای این کانالها میتوانند با ارتباط گیری با ۱۰ نفر در گروه های مجازی فامیلی، همکاران و... در شبکه های اجتماعی مختلف، و بهره گیری از محتوای ثامن، آنها را به شرکت در مجاب نمایند.
🇮🇷🌸 🍀 📲 بیانات تازه‌ منتشرشده رهبر انقلاب درباره در فضای مجازی 🍃🌻🍃