#حکایت زیبایی از عنایات امام حسین علیهالسلام به یک بانوی کربلا نرفته
🎧 این حکایت زیبا و جذّاب را اینجا بشنوید
#زیارت
#زیارت_عاشورا
جهت مشارکت در هزینه های اعیاد مذهبی کلیک کنید
http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
التماس دعای فرج...
جهت مشارکت در طرح قربانی نیمه شعبان کلیک کنید
http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
التماس دعای فرج...
❇️ اعمال روزها و شب های #هفته
آداب ، اعمال ، ادعیه ، استعاذه ، تسبیح و نماز روز #سه شنبه
➡️ https://erfan.ir/mafatih14
هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به آرشیو تقویم نجومی وصل شوید
https://eitaa.com/joinchat/3894346120C80bb50fd15
در روايات آمده است که شجرۀ طوبی شاخوبرگش را در ماه شعبان فرو میفرستد و هرکس که به او چنگ بزند را آسمانی میکند.
در غير ماه شعبان ما بايد به آسمان برويم تا از ميوههای درخت توحيد منتفع شويم ولی در این ماه درخت طوبی شاخوبرگش را نازل میکند تا ما را به آسمان ببرد. ماه شعبان ماه سير با شجرۀ طوبی است.
#استاد_میرباقری
فطرسِ ملَک...
آمدنت را زمین از نخستین صبح آفرینش، با تمام لهجههایش سروده است! وقتی که توبهٔ آدم به برکت نامت پذیرفته شد و فطرسِ ملَک، انکسار بالهایش را به یمن تبرک قنداقهات، عافیت بخشید. آمدی و چون پلک گشودی، جامهای عالم از شرابی ناب لبریز شد.
به راستی پیش از آمدنت، خورشید به تماشای کدام صبح دلانگیز امید بسته بود، در هر طلوعش؟! و خون خدا پیش از تو، چگونه در رگهای زمین جاری میشد؟
آمدنت، تمام حس باریدن بود بر تشنگی دیرین زمین و چشمان نافذت، تمام دلیل عاشقشدن!
و خون تو ای قامت تمامنمای حقیقت، سرنوشت فصل آخر هستی را بر جریدهٔ عالم رقم خواهد زد، وقتی که منجی، با پرچمی از نام تو بر دوش، بازمیگردد و نجوای «انا المنتقم» او، اهل زمین را فراخواهد خواند!
امام حسین(ع) دردانه خداوند است.
مرحوم استاد آيتالله سعادتپرور در کتاب فروغ شهادت مینويسد:
▫️«در روايات بسيارى است كه سيدالشهدا(ع) از اوّل خلقت آدم(ع) تا خاتم انبياء(ص) مورد توجّه خداوند، انبيا و اوصياء(ع) قرار گرفته و آنان از وى ياد نمودهاند. اين چه خصيصهاى است كه نهتنها پيش از ولادتش، كه پس از ولادت و شهادت او، معصومان(ع) درباره او سخنها گفتهاند؟ نهتنها در لسان معصومان(ع)، كه بعد از شهادت او، همه موجودات مادّى و مجرّد، جنّ، انس و ملائكه، زمين و زمان و... بر او گريسته و او را به تعظيم ياد میکنند؟
▫️در زيارات و رواياتى كه درباره سيدالشهدا(ع) وارد شده است، جريان تأثّر موجودات عالم از واقعه شهادت آن حضرت، از جايگاه خاصّى برخوردار است، به گونهاى كه در كمتر زيارتى از امام حسین(ع) است كه به اين مسأله اشاره نشده باشد.»
▫️ايشان همچنين در توضيح معنای «الوتر الموتور» در زيارت عاشورا مینويسد: «جمله «اَلْوِتْرَ الْمَوْتُورَ»، ... در ظاهر به معناى فرد و تنهاىِ بیهمتا، و به زبان فارسىِ خودمانى، به معناى «دُردانه» است، و به خصيصه خاص سيدالشهدا(ع) ... اشاره دارد.»
▫️«دُردانه» اصطلاحاً به کسی گفته میشود که در جمعی مانند اعضای خانواده، مورد توجه ويژه والدين و اعضای خانواده است.
▫️ايشان میفرمود: از اين بيان زيارت استفاده میشود که سيدالشهداء(ع) دُردانه پروردگار است و خداوند در ارتباط با او حساب ويژهای دارد و کسی که به ايشان متوسل شود، از فضل خاص خداوند بهرهمند میگردد.
▫️از همين جا به راز تفاوت فاجعه کربلا و زنده بودن آن، با ساير حوادث تاريخی که ظاهر مشابهی دارند پي ميبريم. سوزش شهادت سيدالشهداء(ع) هرگز خاموش نمیشود؛ چنانکه رسول اکرم(ص) فرمود:
▫️همانا که شهادت امام حسين(ع) آتشى در دل مؤمنان انداخته است كه هرگز سرد نخواهد شد.
▫️تا به آنجا که ايشان اصلاً علامت مؤمن را شدّت گريه بر سيدالشهداء(ع) میداند و در ادامه میفرمايد:
▫️مؤمنی از او ياد نمیکند، مگر آنکه میگريد.
🔺راز اين تفاوت در مراتب ولايت است و مقام سيدالشهداء(ع) در نزد پروردگار به گونهاي است که توسل به ايشان، توسل به محبوبترينها در درگاه الهی است و خداوند پاسخ چنين استمدادی را سريعتر از ساير استمدادها میدهد.
(ادب حضور، دفتر پنجم؛ آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهداء(ع)، ص۲۹)
🌹عید شما مبارک!🌹
4_6008066378408406023.mp3
189K
سلام بر مهدی!
روزِ من... با نام تو شروع میشود.