شیرین ترین عشق عالم
به جایی برسان مرا که امر را چون که امر توست بپذیرم و با جان و دل آن را اجرا کنم. میترسم از جماعت متوهمانی شوم که جز امری را که خودشان میفهمند، به هیچ دستوری تن نمیدهند؛ حتی اگر دستور تو باشد.
ما کجا و فهم همۀ دستورهای تو آقا! وای بر من اگر از آن جماعت شوم.
و کمک کن از قبیلۀ عاشقهایی شوم که تشنۀ فرمان تو هستند تا با اجرای آن طعم شیرین عشقورزی را بیشتر در کام خویش احساس کنند.
هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به #اتاق اسرار فدک وصل شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/4061986973C2bbd012a31
#روزشمار_فاطمیه
0⃣ 1⃣ روز مانده تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به روایت ۹۵ روز
جهت مشارکت قربانی اول ماه جمادی الثانی کلیک کنید
http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
#یک_سوال_یک_پاسخ_فاطمیه
سوال: آیا فدک هبه ی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به حضرت زهرا سلام الله علیها بود یا به عنوان ارث به حضرت زهرا سلام الله علیها تعلق پیدا کرد ؟
📋پاسخ :
برخی تصور می کنند که فدک از اموال پیامبر اکرم بود که به حضرت زهرا سلام الله علیها به ارث رسیده بود و ابوبکر به مصالحی و با استناد به دلایلی آن را برای مصلحت جامعه مسلمین گرفت!
اما طبق مستندات متعدد در کتاب های مختلف، بعد از آن که آيه ی وَ آَتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ سوره إسراء/آيه26 نازل شد، پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم فدک را به حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها بخشيد و از آن زمان، فدک، ملک شخصي آن حضرت بود.
جلال الدین عبدالرحمن سیوطی، از علمای اهل سنت در «تفسیر الدر المنثور»، جلد نهم، صفحه 320 در مورد جریان فدک از علمای مختلف از جمله بَزّار و ابن ابی حاتِم نقل می کند و همه این افراد نیز از ابوسعید خدری نقل می کنند که وقتی آیه 26 سوره مبارکه اسراء نازل شد، رسول خدا صلی الله علیه وآله فدک را تقدیم به حضرت زهرا(سلام الله علیها) کردند.
📚همچنین در کتاب «فتح القدیر» نوشته شوکانی، در جلد سوم، صفحه 311 همین نقل وجود دارد که رسول خدا صلی الله علیه وآله فدک را تقدیم حضرت زهرا(سلام الله علیها) کردند.
بنابراین، اصل جریان فدک مورد پذیرش بوده و در مورد آن روایت موجود است. همچنین در دیدگاه تاریخی نیز این مساله قابل اثبات است.
جهت مشارکت درهزینه های عزاداری کلیک کنید
http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
التماس دعای فرج...