🌙🔴🌎املاکی های یزد رو بخاطر بالا بردن بی دلیل قیمت ها دارن پلمب میکنن
کاش تو کل ایران این طرح اجرایی میشد👌
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎ما همیشه از بُعد نظامی حاج قاسم حرف زدیم ولی این مرد یک عارف کامل بود ...
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎به مناسبت سالروز پذیرش قطعنامه 598
♦️خاطره منتشر نشده رهبری از جلسهای که برای تحمیل قطعنامه به حضرت امام(ره) تشکیل شده بود
♦️من خاطرهای از امام(ره) دارم که هیچ کس این را نمیداند؛ یعنی آن روز، چند نفر دیگر هم بودند، ولی هیچ کس نگفته است. مطلبی به امام(ره) گفته شد، امام(ره) گفتند که خیلی خوب؛ پس من کنار میروم، شما یکی دیگر را سرِکار بیاورید و هر کاری خواستید، بکنید! یعنی گاهی کار به اینجاها میرسید! البته آن قضیه، قضیه جنگ بود که این بخش از خاطرة مسئلة جنگ، تا به حال به هیچ کس هم گفته نشــده و هیچ کس هم نمیداند. من نمیدانم یاد آن آقایان هم هســت، یا نه؛ بنده یادم اســت.
♦️همانجا هم بیرون آمدم و یادداشت کردم که وقتی شرح وضع کشور را میدادند که آقا اینجوری است، اینجوری است؛ اولین حرف امام این بود که خیلی خوب؛ من کنار میروم! بحمدالله عکس العمل ما به صورتی بود که میتوانســت در مقابل این حرکت امام(ره) یک چیزی به حساب بیاید.
📸 yon.ir/9AsP0
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎 «دحو الارض» نابترین خلوت شب برای رجوع به درگاه الهی/ شب و روز «دحو الارض» زمانی است که رحمت خدا در آن نازل مىشود و قیام به عبادت در آن اجر بسیار دارد.
🌺 «دحو الارض» مطابق با بیست و پنجم ماه ذیالقعده، است و این نعمت بزرگی است که خداوند بر بشر ارزانی داشت که آگاهی از این نعمت خود اولین عبادت این روز است زیراآگاهى از نعمت و کم و کیف آن اولین مرتبه شکر است.
🌺در روایات زیادى آمده است که در بیست و پنجم ذى القعده کعبه نصب گردیده ، زمین گسترده شده ، آدم پایین آمده ، خلیل و عیسى (علیهما السلام ) متولد شدند و رحمت پخش شده است ..
🌺اصطلاح «دحو الارض» از دو کلمه «دحو» به معنای گسترش دادن و «الارض» ترکیب شده است که این مرکب «دحوالارض» به معنای گستراندن زمین است.
🌺مراد از دحو الارض بیرون آمدن خشکیهای گسترده زمین از زیر آب است. بنابر برخی روایات و منابع کهن اسلامی، زمین در ابتدا زیر آب بوده است و سپس خشکیها از آب سر برآوردهاند. روز بیرون آمدن خشکیها یا روز آغاز آن روز دحو الارض نامیده شده است. بنابر برخی روایات تاریخی ، نخستین جایی که از زمین سر برآورد،مکه وکعبه بوده است.
🌺در کتابهای ادعیه برای روز دحو الارض اعمالی ذکر کردند؛ «روزه این روز که کفاره هفتاد سال است و جز روزههایی است که اهل بیت سفارش کردند، غسل، خواندن دو رکعت نماز در وقت ظهر، در هر رکعت بعد از حمد، پنج مرتبه سوره شمس بخواند و بعد از اتمام نماز بگوید: «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ، سپس بگوید: یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرامِ» و زیارت امام رضا (ع)
📚 ابن طاووس، اقبال الاعمال، 1377، ج2، ص27-29؛ طوسی، مصباح المتهجد، 1411، ص671 – 699
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎آمریکا اگر بخواهد با همین دست فرمان پیش برود، تبدیل به بزرگ ترین گورستان اسقاطی ها خواهد شد.
یک ناو جنگی پهن پیکر.
هفت هواپیمای جنگنده.
هواپیمای جاسوسی گلوبال هاوک.
پهپاد جاسوسی آر کیو 170
کارخانه فولاد ایندیانا.
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎- مگه تخصص سردار قاآنی شرق نبود؟ پس چرا داره پدر مارو درمیاره؟ 😉
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎امام حسین علیه السلام فرمودند:
♦️مَن اَحَبَّکَ نَهاکَ وَ مَن اَبغَضَکَ اَغراک.
کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند.
📚بحار الانوار(ط-بیروت)ج75،ص128
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎دلار ۲۵۰۰۰ تومنی و کارگران روزمزدی که تا ۴ ظهر منتظر یک لقمه نان حلال و سری خمیده و چشمانی منتظر
@baradaranebasiji
🌙🔴🌎اگر همون موقع که روبروی دانشگاه امیرکبیر بازداشتت کردن و خودتو خیس کردی و التماس کردی و لابی کردی برای آزادی، چنان تو دهنت میزدن که برات تجربه میشد، الان در مسائل ایران دخالت نمیکردی!
الان هم امیدوارم وزارت خارجه انجام وظیفه کنه و زحمت تودَهنی رو بکشه
@baradaranebasiji