کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#شبهه #آب_آشامیدنی #سیستان_وبلوچستان
۴۴ روستا در طرح جهاد آبرسانی سیستان و بلوچستان از آب آشامیدنی بهرهمند شدند
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از یکهزار و ۷۵۱ روستای طرح جهاد آبرسانی از اردیبهشت ماه سالجاری تاکنون ۴۴ روستا از آب آشامیدنی بهداشتی و پایدار بهره مند شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی روز شنبه در هشتمین نشست جهاد آبرسانی اظهارداشت: با وجود کاهش حجم آبی چاه های سیستان و بلوچستان تامین آب آشامیدنی با مشکلی مواجه نشده است.
وی خاطرنشان کرد: هم اینک برای هفت روستای شهرستان دلگان گروه های جهادی عتبات و چهار روستای شهرستان زاهدان گروه جهادی امام رضایی ها در حال تجهیز کارگاه هستند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همچنین تاکنون برای ۱۴ روستا توسط پیمانکاران محلی عقدقرارداد برای آبرسانی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: تاکنون برای ۲۰ روستای سیستان و بلوچستان اصلاح شبکه توزیع و برای ۲۴ روستای دیگر استان توسعه و ایجاد شبکه توزیع انجام شده است.
مدرس خیابانی افزود: ۲۳.۵ کیلومتر خطوط انتقال به طور کامل اجرا و۱۱۴ روستا تامین مصالح شده و همچنین ۱۱۵ روستا نیز تجهیز کارگاه صورت گرفته اما با این وجود به نظر من پیشرفت جهاد آبرسانی در سیستان و بلوچستان همچنان قابل قبول نیست.
وی تاکید کرد: با توجه به توافق مدیرعامل آب منطقهای استان با وزیر نیرو مجوز حفر چاهک های کشاورزی کم آب بر در منطقه سیستان صادر شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: آبخیزداری در حوزه احیای قنوات با خیران مشارکت کند چرا که این امر میتواند تعداد قنات هایی که احیا میشود را افزایش دهد همچنین قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران در این زمینه می تواند یاری رسان باشد.
وی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده تا نیمه مرداد ماه سالجاری خط انتقال آب چاه ژرف شماره سه آغاز و در مدار قرار می گیرد.
خبرگزاری فارس | ۴۴ روستا در طرح جهاد آبرسانی سیستان و بلوچستان از آب آشامیدنی بهرهمند شدند
https://www.farsnews.ir/news/14010426000054/%DB%B4%DB%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%A8-%D8%A2%D8%B4%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%85%D9%86%D8%AF
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
عرض سلام و خدا قوت
#شبهه
طبق سندی از یک عالم دیگر تشیع :
🔴حسین دم مرگ به عمر سعد التماس میکرد که #سرباز_یزید شود‼️
جريان التماس كردن حسين براى نجات جانش در روز عاشورا را اكثر مورخين و سيره نويسان و خصوصا بزرگان دین شيعه نوشته اند: عالم بزرگ شيعي #شريف_المرتضي ميگويد که امام حسین به عمر سعد پیشنهاد میدهد که یکی از این سه شرط را از من بپذیرید:
١) یا به همان مکانی برگردم که از آن آمدم
٢) یا «دست در دستان یزید بدهم»(بيعت كنم) او پسر عموى من است و او در موردم امر کند!
٣) یا به یکی از نواحی مرزی (ایران و روم) بروم و بعنوان يكى از ياران خليفه باشم(سرباز خليفه شوم) !
#منبع: تنزيه الأنبياء نويسنده شريف المرتضى ج ١ ص ٢٧١ ( لينك صفحه كتاب )
▪️نتيجه: حسين بن على نه قيام كرد و نه براى مبارزه آمده بود وى فريب شيعيان کوفه(نجف) را خورد و به همين دليل به التماس افتاد و ادعاى آخوندها از بيخ و بن دروغ و شيادى است.
@hychy
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
🔆 پاسخ شبهه:
1⃣ اگر به متن دقت شود سید مرتضی با تعبیر «روی» به معنای «گفته شده است» بیان می کند که نشان می دهد ایشان نیز این نقل را قبول ندارند. و دیگر اینکه: قال لعمر بن سعد بیان کردند، که بعبارت ساده تر اولا: این روایت گفته شده و ثانیا: گفته عمر بن سعد ملعون می باشد که در هر دو صورت شخص سید مرتضی فقط در مقام بیان روایت بوده و خود این روایت را قبول ندارد.
2⃣ نه همه مورخین نقل واحدی دارند و نه بزرگان شیعه به آن معتقدند. عمر سعد که به جایگاه امام حسین(ع) آگاه بود تلاش کرد با مصالحه مانع از جنگ شود بر همین اساس با امام وارد مذاکره خصوصی شد و هیچکس از مضمون مذاکرات مطلع نشد و آنچه نقل شده، همگی بر اساس حدس و گمان بوده است البته عمر بن سعد برای جلب رضایت عبیدالله و جلوگیری از جنگ تلاش کرد گزارشات را به گونه دیگری برای عبیدالله بفرستد که با ورود شمر ورق برگشت.
3⃣ آنچه طبری نقل می کند به نقل از هانی بن ثبیت خضرمی و یا مجالد بن سعید و صقعب بن زهیر نقل می کند که یا ضعیف اند و یا توثیق نشده اند. برخی منابع دیگر نیز این مضمون را نقل کرده ولی خود در آن تشکیک می کنند، مثلا همین طبری پس از این نقل می گوید: عقبه بن سمعان گفته است: «به خدا سوگند آنچه مردم میگویند و پنداشتهاند، نبود و هرگز نگفت: دست در دست یزید بن معاویه میگذارم، و همچنین نگفت: مرا به یکی از مرزها روانه کنید، ولی گفت: بگذارید در این سرزمین فراخ بروم تا ببینم کار مردم به کجا خواهد رسید.»
برخی دیگر مانند سبط بن جوزی به این ماجرا پرداخته ولی درباره پیشنهاد بیعت چیزی ذکر نکرده است.
4⃣ اگر امام حسین(ع) قصد بیعت با یزید را داشت هرگز قیام نمی کرد و حداقل بعد از شنیدن خبر شهادت حضرت مسلم و عدم امکان پیروزی می بایست همان موقع برگشته و با یزید بیعت می کرد حال آنکه در مناسبت های مختلف به صراحت هرگونه بیعت با یزید را رد کرده است.
5⃣ پس از شهادت امام(ع) تبعات آن دامنگیر حکومت بنی امیه شد از اینرو تلاش کردند خود را تبرئه و عبیدالله بن زیاد را مقصر جلوه دهند و بر همین اساس با تحریف واقعه عاشورا اینگونه وانمود کردند که امام قصد بیعت داشت ولی عبیدالله نپذیرفت حال آنکه ملاحظه خطبه های امام در مسیر کوفه و حتی در روز عاشورا نشان می دهد تحت هیچ شرایطی حاضر با بیعت با یزید نبوده است.
6⃣ نتیجه اینکه اساسا مضمون گفتگوی امام(ع) با عمر سعد خصوصی بوده و کسی از آن مطلع نشد و آنچه گفته شده بر اساس حدس و گمان است و نقل های تاریخی نیز متناقض بوده و سخنان فراوان و صریح امام در رد بیعت خط بطلانی بر این حدسیات بی اساس است.
✍️#محمدمهدی_فریدونی
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#پاسخی_دیگر👇♦️
#پاسخ👇
✅🌴 ابتدا با این شروع می کند که شیخ طوسی مطلقاً بزرگترین عالم تشیع است در حالیکه هرگز چنین اتفاقی نظری در این باره وجود ندارد که صرفاً شیخ طوسی بزرگترین عالم تشیع است بلکه علمای دیگری هم تراز و یا حتی بالاتر از ایشان وجود داشتند!!!!
♦️ البته اینگونه سخن گفتن گوینده فقط به خاطر این است که از همان ابتدا می خواهد توجه مخاطب را جلب کند!!!
بعد از آن نیز می گوید امام حسین در نزدیکی شهادت درخواست داشتند که سرباز یزید شوند البته این یک جمله با بار معنایی شدید است که باز هم برای جلب توجه مخاطب استفاده می شود!!!!
♦️گوینده مطلب را مورد اتفاق اکثر سیره نویسان و مورخان معرفی کرده اما نگفته قبل و بعدش در محتوای این نویسندگان چطور روایت شده!!!!
زیرا سه خواسته امام حسین که یکی از آنها سرباز یزید شدن معرفی شده صرفاً در نامهای از عمر بن سعد به ابن زیاد ذکر شده و هیچ منبع دیگری غیر از خود این نامه وجود ندارد که البته این نامه نیز قریب به یقین به واسطه عمر با چرب زبانی برای جلوگیری از جنگ بین امام حسین و ابن زیاد نوشته شده !!!
♦️و اما جمله آخری که ذکر شده نشان می دهد هدف مخاطب اصلاً سوال کردن و ابهام داشتن نیست زیرا به واسطه این مطلب می خواهد امام حسین را قیام نکرده معرفی کند که تنها فریب کوفیان را خورده (و در حالی که خودش شیخ طوسی را بزرگ ترین عالم تشیع معرفی می کند تمام ماجرای کربلا را جعلیات امثال ایشان می خواند!!!! تناقض تا کجا؟!)
#سه_شرط_امام_حسین(ع)
#عمر_سعد
#یزید
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
این احتمالا قسمتی از فیلم سینمایی هست،
یا فیلمی ساختگی ،
پاسخ یکی از مسئولین زندانها 👇
۱_دوربین بردن درزندان ممنوع هست
۲_درزندان هرکس لباس شخصی خودش را میپوشه،فقط زمانیکه میخواهندبه دادگاه اعزام بشن لباس آبی راه راه تنشون میکنند
۳_همه زندانیان با موهای اصلاح کرده واز ته کوتاه شده (ماشین دو یا چهار زده) هستن
۴_حضوردوجنسه ها دربین سایرزندانیان ممنوع هست آنها بندی جدا گانه دارن
۵_ پوشیدن کت وشلوار برای مسئولین زندان ممنوع است
۶_همچین برنامه هایی درهیچ یک اززندانهای کشور اجرا نمیشه وممنوع هست
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از افسرجنگ نرم
سلام مطالب موثق درباره داعش و النصره کی تاسیس شدند و مبانی حکومت شون چی بود داعش کی منهدم شد ، یک جوان گفت اطلاعاتی ندارم شاید تا دیر نشده بتوانم اولین تصاویر را من در ذهن او ثبت کنم نه من و تو
#سوال
#سوال
فلسفه پیدایش داعش و جبهه النصره"
گروه تروریستی داعش توسط ابومصعب الزرقاوی، رهبر القاعده عراق، تحت عنوان "جماعت توحید و جهاد" و به منظور مبارزه مسلحانه با ارتش آمریکا در جریان اشغال عراق در سال 2003 تشکیل شد.
این گروه تروریستی که طی چند مرحله گسترش یافته هم در مناطق تحت اشغال، هم از لحاظ نوع عملیات و هم از نظر ساختار ایدئولوژیک و اسلوب ترور، مانند یک کارخانه تولیدی اسلامهراسی عمل میکند.
♦️زرقاوی در سال 2006 به منظور متحد کردن تمام گروههای مسلح سنی در عراق از تشکیل "شورای مجاهدین" خبر داد. رهبری داعش را پس از زرقاوی که توسط نیروهای آمریکایی کشته شد٬ ابوعمر البغدادی به دست گرفت. او نیز در سال 2010 به دست ارتش آمریکا به قتل رسید و ابوبکر البغدادی، رهبر فعلی داعش کنترل این گروه را برعهده گرفت.
♦️پس از آن که بحران سوریه به درگیریهای داخلی مبدل شد ابو محمد جولانی، معاون پیشین البغدادی از گروه بغدادی جدا شد و در سوریه جبهه النصره را تشکیل داد.
بغدادی با این ادعا که از نسل قریش است پسوند القریشی را انتخاب و خود را "خلیفه واجب الاطاعت" اعلام کرد. به همین خاطر از جبهه النصره در سوریه خواست تا با وی بیعت کند. عدهای این دعوت را اجابت کرده و از جبهه النصره خارج شدند. آنها ضمن اعلام پایبندی خود به البغدادی، به عنوان شاخه داعش در سوریه به حملات تروریستی این گروه در این کشور تسریع بخشیدند.
♦️اعضای داعش به جای مبارزه با نیروهای وابسته به اسد و جهت کنترل مناطق شمالی سوریه که بدست مخالفان رژیم این کشور آزاد شده بود حمله کردند. این امر باعث تضعیف مخالفان و افزایش قدرت اسد شد.
پس از آن که داعش، خالد السوری را که ایمن الظواهری، رهبر القاعده او را به میانجیگری برای حل مشکل تعیین کرده بود در 23 فوریه سال 2014 کشت، بین جبهه النصره و داعش درگیری واقعی آغاز شد. جولانی، رهبر جبهه النصره با انتشار نوار صوتی داعش را تهدید کرد و نخستین عملیات خود را علیه این گروه در دیرالزور در مرز عراق انجام داد. گروه تروریستی داعش در آن وقت نه تنها با جبهه النصره درگیر بود بلکه با دیگر گروههای مسلح مخالف نیز میجنگید.
♦️در ژوئیه سال 2013 ابوبصیر الجبلاوی یکی از فرماندهان ارتش آزاد سوریه توسط داعش در لاذقیه کشته شد. در سپتامبر این سال نیز ابوعبیده البنیشی، فرمانده جنبش احرار الشام به دلیل مداخله در حادثه حمایت از اعضای یک انجمن اسلامی مالزی ربوده و کشته شد.
♦️گروه تروریستی داعش، در ماه مه 2014 نیز ابو المقداد، فرمانده جنبش احرارالشام را که چندین عملیات علیه رژیم اسد انجام داده و در آزاد سازی چند منطقه نقش داشت کشت. از طرف دیگر کشتار روحانیان مسیحی توسط داعش در جامعه غرب هم در حق مخالفان انگیزه منفی ایجاد کرده و هم باعث نزدیک شدن مسیحیان سوری به بشار اسد میشد.
♦️گروه تروریستی داعش نقاط استراتژیک را در رقه، حلب و ادلب تصرف میکرد. نکته قابل توجه این بود که مناطق تصرف شده توسط داعش ظرف 24 ساعت به دست نیروهای رژیم اسد میافتاد.
در حادثه یورش به زندان ابوغریب عراق در سال 2013 نزدیک به هزار نفر از زندانیان از جمله "طرفداران صدام" که بعدها در پستهای مهم داعش شروع به کار کردند، موفق به فرار شدند. نظامیان دوره صدام حسین نیز با پیوستن به داعش، ماموریت آموزش عناصر این گروه را بر عهده کرفته و تبدیل به معلمهای فکری (مغز متفکر) آن شدند.
♦️ادعاهای چون باز شدن عمدی دروازههای زندان ابوغریب به منظور تقویه داعش و پیوستن بعضی از شبه نظامیان پیشین القاعده که با سازمان اطلاعاتی ایران همکاری داشتند در عراق بازتاب یافته بود.
سیاستهای شیعی گرایی و سرکوبگرانه دولت نوری مالکلی، نخست وزیر وقت که از رقابت آمریکا و ایران در عراق نیز استفاده میکرد باعث قیام اعراب سنی در سال 2014 در این کشور شد. داعش برای استفاده از این خیزش مردمی علیه آمریکا، ایران و دولت مالکی، موضوع "گرفتن انتقام سنیها" را به تبلیغات تروریستی خود افزود.
♦️گروه تروریستی داعش با استفاده از این وضعیت روانی جامعه، در ماه ژوئن 2014 با عقبنشینی ارتش عراق موصل را تحت کنترل خود در آورد. داعش پس از تصرف موصل به حملات خود به طرف بغداد ادامه داد و شهرهای فلوجه و تکریت و استان دیاله را نیز تصرف کرد.
♦️افزون بر استفاده داعش از خشم مردمی، افسران صدام حسین، رهبر برکنار شده عراق نیز به این گروه پیوسته و آموزش نظامی عناصر داعش را به عهده گرفتند.
به این شکل داعش در رسانههای جهان بازتاب گسترده یافت و در 29 ژوئن 2014 در عراق از تشکیل دولت "خلافت اسلامی" خبر داد و ابوبکر البغدادی را نیز خلیفه مسلمانان اعلام کرد.
خارج
یهایی هم که قبلا نه تعلیمات دینی داشته و نه جز نیروهای صدام بودند به عنوان اعضای درجه دوم در این گروه دسته بندی شدهاند. این گروه، تمامی غیرمسلمانان را بدون در نظر گرفتن نظامی و یا غیر ن