هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
بعد از حادثه کربلا حضرت زینب (سلام الله علیها)، حدود یک سال و شش ماه زندگی کرد. حضرت در کاروان اسیران، همراه دیگر باقی ماندگان قافله کربلا به کوفه و سپس به شام برده شد. اگر چه در واقع رهبری بازماندگان بر عهده امام سجاد (علیه السلام) بود، اما به ظاهر زینب کبری (سلام الله علیها) رهبری را برعهده داشت.
روایت دیگر آمده است، حضرت زینب سلام الله علیها به علت افشاگری علیه دستگاه بنی امیه، مجبور شدند که مدینه را ترک کنند. از این رو مصر را انتخاب کردند. بعد از مدتی اقامت، همان جا از دنیا رفتند. سیده زینب در شهر قاهره هم اکنون زیارتگاه مجلل و با شکوهی است البته گفته شده است این قبر متعلق به زینب بنت یحیی بن حسن الانور ابن زید ابن حسن ابن علی بن ابیطالب است که به دلیل تشابه اسمی با حضرت زینب (س) عقیله بنی هاشم اشتباه گرفته شده است.
سخنرانی قهرمانانه زینب (سلام الله علیها) در کوفه، موجب تحول در افکار عمومی شد. وی در برابر نعره مستانه عبیدالله بن زیاد، آن گاه که به پیروزیش مینازید و میگفت: "کار خدا را با خاندانت چگونه دیدی؟!" با شهامت و شجاعت و صف ناپذیری گفت: "ما رأیت الا جمیلا؛ جز زیبایی چیزی ندیدهام. شهادت برای آنان مقدر شده بود. آنان به سوی کشتن گاه خویش رفتند. به زودی خداوند آنان و تو را میآورد تا در پیشگاه خداوند داوری خواهید. آن گاه که ابن زیاد دستور قتل امام سجاد (علیه السلام) را صادر کرد، زینب (سلام الله علیها) با زیرکی تمام، زمام عواطف را به دست گرفت و برادر زادهاش را در آغوش گرفت و گفت: اگر خواستی او را بکشی ،مرا هم بکش. به گفت: اگر خواستی او را بکشی ،مرا هم بکش. به دنبال حرکت زینب (سلام الله علیها)، ابن زیاد از کشتن امام سجاد (علیه السلام) منصرف شد. کاروان آزادگان به دمشق رفت. در شام نیز زینب (سلام الله علیها) توانست افکار عمومی را متحول نماید. در جلسهای که یزید به عنوان پیروزی ترتیب داده بود و در حضور بازماندگان واقعه کربلا، سربریده حسین (علیه السلام) را در تشت نهاد و با چوبدستی به صورتش میزد، زینب کبری (سلام الله علیها) با سخنرانی خویش غرور یزید را در هم کوفت و او را از کرده خویش پشیمان کرد. سرانجام یزید مجبور شد کاروان را با احترام به مدینه برگرداند. در مدینه نیز زینب (سلام الله علیها)، پیام آور شهیدان، ساکت ننشست. او با فریادش مردم مدینه را بر ضد حکومت یزید شوراند. حاکم مدینه در پی تبعید حضرت زینب برآمد. به نوشته برخی حضرت به شام سفر نمود و در همان جا درگذشت. برخی دیگر گفتهاند: حضرت به مصر هجرت نمود و در تاریخ پانزدهم رجب سال ۶۲ هجری درگذشت.
برخی بر این عقیده هستند که قبر حضرت در محلی به نام «راویه» در یک فرسخی دمشق میباشد، که الان به نام زینبیه معروف است. اینان بر این عقیدهاند که چون در مدینه قحطی و تنگدستی شدیدی به وجود آمد و عبدالله جعفر( شوهر حضرت زینب) هرچه داشت، به دیگران بذل و بخشش کرد و دیگر چیزی برای کمک و احسان به دیگران نداشت، ناراحت و در رنج بود که همراه زینب از مدینه به شام رفتند و در آنجا درگذشتند
گروهی دیگر بر این عقیدهاند که حضرت زینب در قاهره، پایتخت مصر، مدفون است و بقعه و بارگاه مجلّلی در همان جا به نام حضرت موجود است. اینان بر این باورند که چون حضرت زینب در مدینه مردم را علیه حکومت بنی امیه تحریک میکرد، یزید دستور داد که او را از مدینه تبعید نمایند، حضرت مصر را انتخاب کرد و حاکم مدینه او را همراه عدّه دیگری از زنان بنی هاشم به مصر فرستاد.
برخی دیگر معتقدند که حضرت در قبرستان بقیع در مدینه مدفون است. اینان معتقدند که حضرت پس از ورود به مدینه ، همراه اهل بیت(علیهم السلام) در همان جا زندگی کرد و در سال ۶۲ در مدینه درگذشت.(۴)پینوشتها:
۱. زینب پیام آور عاشورا، سید عطاء الله مهاجرانی، ص ۲۸۷ به بعد.تهران ،انتشارات اطلاعات ،۱۳۷۴ .
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از جان من و سید علی💕
السلام علیک یا بنت امیر المومنین (ع)
سلام و احترام
#پاسخ 👇⬇️
زینب(س) بانویی که نه تنها در زنان، بلکه در مردان عالم، کمتر نظیرش را میتوان دید. توانا بانویی که عالیترین نمونهای از شهامت و دلیری، دانش و بینش و خردمندی، ولایت پذیری قدرت روحی و تشخیص موقعیت بوده وهر وظیفهای از وظایف گوناگون اجتماعی را که به عهده گرفت به نحو احسن انجام داد .
دیدن آنهمه مصیبت غم از دست دادن برادر ،مقطع الاعضاء شدن برادر زاده ها و پیکر بی سرشان و ...
اگر کوه حلم و صبوری هم باشی غم و حزن و فراق بر تو غالب خواهد شد
بی بی زینب کبری (س) مریض شدن و به طور طبیعی وفات کردن چون آن حضرت آن همه سختی و مصیبت دید و در سایه آنها بیمار شد.
اما این احتمالات که حضرت زینب کبری توسط عوامل یزید مسموم شد و به شهادت رسید هم در تاریخ مطرح بود چون حضرت زینب همه وقایع کربلا را دیده و وجود او یادآور مصائب کربلا و یادآور فجایع حکومت یزید است و یزید نمیتوانست او را تحمل کند .
البته دشمن در انجام کارها ی خبیثانه سند به دست کسی نمیدهد و در خفا و پنهانی دست به این اعمال میزنند.
ولی وفات حضرت براساس بیماری با اون همه حجم عظیم غم و مصیبت بیشتر به واقعیت نزدیک است .
در پناه عقیله بنی هاشم باشید 🙏▪️
#شبهه
حضرت زهرا چادر نداشتن، عبا میپوشیدن ...!
به صحبت استاد ازغدی استناد کردن، البته من کلیپش رو پیدا نکردم ...
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
✅ عبادر معنای اصلی خودش همان چادر است ولی در معنای جدید و غیرمصطلح آن به معنی مانتوی گشاد و بلند است.
🔹اسناد و شواهد متعددی از کیفیت پوشش حضرت زهرا (سلام الله علیه) وجود دارد که نشان می دهد؛
1- حجاب آن حضرت شبیه چادر و عبای کنونی بوده،
2- ایشان یک مقنعه داشتند که با آن سر و گردن و گلو و سینه خود را می پوشاندند،
3- ایشان با برقع (پوشیه) صورت خود را هم می پوشانده اند،
4- با نامحرمان در نهایت عفاف و حیا برخورد می نمودند.محدث نوری ضمن بیان یک رخداد تاریخی، شیوه پوشش حضرت فاطمه (سلام الله علیه) را این گونه نقل کرده است:
«فَلَبِسَتْ فَاطِمَةُ (سلام الله علیه) شَمْلَةً مِنْ صُوفٍ قَدْ خِیطَتْ اثْنَی عَشَرَ مَکاناً بِسَعَفِ النَّخْل»[1]؛
«حضرت زهرا چادری از پشم پوشیده بود که دوازده قسمت آن با لیف خرما دوخته شده بود».
در مورد دیگری نقل شده است روایتها نوشته شده که زنان انصار در زمان حیات پیغمبر اسلام صلیالله علیه و آله عبا یا کسای مشکی بر سر خود میانداختند. در قرآن کریم و روایات امامان معصوم علیهمالسلام نیز به طور ضمنی به موضوع لزوم استفاده از چادر برای خانمها اشاره شده است.
«شکل حجاب حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها و شباهت حجاب آن حضرت به چادر امروزی، در روایتی که به ماجرای فدک مربوط است، مشخص میشود.طبرسی در جلد اول کتاب احتجاج، نحوه حجاب و پوشش آن حضرت در زمان خروج از منزل در قضیه فدک را این طور توصیف کرده است: حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در زمان بیرون آمدن از منزل، مقنعه خود را به طور محکم به سر بستند و جلباب (چادر) را به تن کردند، آن چادر به شکلی بود که تمام بدن آن حضرت را به طور کامل میپوشاند و گوشههای آن به زمین میرسید. 👈گروهی از نزدیکان و زنان قوم، ، آن حضرت را تا مسجد همراهی میکردند. از این روایت مشخص میشود که پوشش و حجاب حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در بیرون از منزل و در مواجهه با افراد نامحرم دقیقاً همان دو پوشش معروف زنان در قرآن یعنی خمار (مقنعه) و جلباب (چادر) بوده است.»
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سؤال
باسلام
چرازمانیکه حضرت زهرا رادرخانه اش مجروح کردندودرخانه اش رابه اتش کشیدندحضرت علی علیه السلام بیرون نیامدندوکاری نکردند
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام واحترام
#پاسخ 👇⬇️
❌ ماجرا اینگونه نبود که گروهی پشت در ایستاده باشند و در بزنند آنگاه حضرت علی (ع) از سر بی خیالی همسرش را به پشت در بفرستد.
بلکه 👈 گروهی از مهاجران، که قصد بیعت با خلیفه خودخوانده را نداشتند در خانه حضرت علی (ع) تحصن کرده بودند. از آنجا که غاصبان خلافت، حرمت جانشین بر حق رسول خدا (ص) را نگه نداشتند، امید می رفت که لااقل حرمت دختر رسول خدا با آن شأن و مقام و منزلت را نگه دارند.
🔸 از این رو وقتی گروهی از طرفداران خلیفه به سمت خانه حضرت علی (ع) آمدند تا متحصنین را برای گرفتن بیعت به مسجد ببرند، حضرت زهرا (س) برای یادآوری شأن و منزلت خود و دفاع از حق و به امید اینکه احترام ایشان را نگه دارند، به پشت در رفت تا با مهاجمان سخن بگوید و آنها را به این اشتباه خود آگاه کند(نه اینکه بخواهد در را باز کند).
اتفاقاً گروهی از مهاجمان هم از کرده خود پشیمان شده و با چشمان گریان از معرکه دور شدند.
🔸 اما گروهی دیگر در را به آتش کشیده، شکستند و به خانه هجوم آوردند و وقتی حضرت زهرا (س) را در سر راه خود دیدند با قلاف شمشیر و تازیانه به او حمله کردند.
حضرت علی (ع) نیز به همراه دیگر متحصنان به آنان حمله ور شد و اینگونه نبود که ساکت بنشینند:
«آلوسى» مفسر معروف اهل سنت در «روح المعانى» می نویسد👇
❌ عمر عصبانی شد و درب خانه علی(ع) را به آتش کشید و داخل خانه شد، فاطمه سلام الله علیها به طرف عمر آمد و فریاد زد: «یا ابتاه، یا رسول الله»! عمر شمشیرش را که در غلاف بود بلند کرد و به پهلوى فاطمه زد، تازیانه را بلند کرد و بر بازوى فاطمه زد، فریاد زد: « یا ابتاه » - با مشاهده این ماجرا - علی (عليه السلام) ناگهان از جا برخاست و گریبان عمر را گرفت و او را به شدت کشید و بر زمین زد و بر بینى و گردنش کوبید.
برای مطالعه تفصیلی به لینک زیر رجوع کنید:
https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=23&lid=0&catid=24042&mid=249835
سلام
#شبهه
آقا من یک شبهه برایم پیش آمده. ممنون میشوم توضیح دهید.
آیا خمس بر آقایون ائمه جمعه واجب است؟این سوال در مورد آقای علمالهدی برایم ایجاد شد. ایشون اگر خمس میدادند باید حساب دقیق دخل و خرج خود را میدانستند. اما در مصاحبه با فرهیختگان عنوان میکنند که از واریزی به حساب خود بابت حقالتولیه بیاطلاع هستند.
پینوشت:
خبرنگار: در این مدت حقالتولیهای برای شما واریز نشده؟
آقای علم الهدی ابتدا میگوید «اصلا بههیچوجه» بعد احتیاط میکند. «اگر چیزی واریز شده خود سازمان اوقاف این کار را کرده است. من از اینکه در این مدت چیزی بهحساب من واریز شده خبر ندارم.»
خندهام گرفت.
آقا شوخی نفرمایید!
مگر میشود کسی شماره حساب شخصی خودش را بدهد بعد نداند ماه به ماه دارند پول واریز میکنند یا نه؟
حالا گیرم آنروز نمیدانستید بعد ۷ سال که قضیه رسانهای شده هم کنجکاو نشدید بروید یک پرینت حساب بگیرید ببینید دقیقا از چه ماهی و چقدر ماهانه واریز به حسابتان شروع شد؟
فیش واریز ماهانه به حساب شما که الآن داخل مستندات این موقوفه است و هر ماه به خودتان ارائه شده است.
مگر نمیفرمایید مسئولیت پذیرفتهاید و گزارش ماهانه دخل و خرج را دقیق به شما گزارش میدهند؟
«من در جریان نیستم اگر واریز شده کار سازمان اوقاف است» دیگر چه صیغهای است؟...
✍️ وحید اشتری
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
◀️مردی که دوست و دشمن او را هدف گرفته اند
✅آیت الله علم الهدی از معدود امام جمعه هایی است که خطبه هایش را تمام رسانه های غربی و ضد انقلاب میشنوند، زیرکانه تحریف میکنند، هوشمندانه تیتر دروغ میزنند و منتشر میکنند
⭕️به همان اندازه که دشمنان میشنوند و آگاهانه حمله میکنند، دوستان داخلی جاهلانه نه خطبه ها را میخوانند و صحبتها را میشنوند ولی با همان تیتر امثال BBC و VOA و manoto و... ایشان را قضاوت میکنند و به بهانه نقد با دشمنان اسلام و نظام همراه میشوند
❌هوشمندی رسانه های غربی در این نیست که توده خاکستری را با خود همراه میکنندبلکه هنرشان این است که به اصطلاح انقلابیون و عدالتخواهان را جهت میدهند.
🔹❗️البته به همان اندازه که ضد انقلاب به افکار این جماعت جهت میدهد، این جماعت هم با موضعگیریها، تهمتها، توهینها و... برای آنها خوراک رسانه ای تولید میکند.
◀️مرز بین همراهی با دشمن ، در اتحاد موضوعات نیست، بلکه در وحدت در موضعگیریهاست
⭕️اینکه مطالبه گر و عدالتخواه مرزهایش را با دشمن روشن نکند یعنی دارد به او سواری میدهد
❌اخیرا همه رسانه های ضد اسلام ، ضد شیعه ،ضد انقلاب در پی اتهاماتی که وحید اشتری علیه آیت الله علم الهدی به نقل از یکی از دوستانش درباره موقوفه گوهرشاد در مشهد پخش کرده حمله همه جانبه ای را علیه ایشان شروع کرده اند
❌ضد انقلاب برای تخریب انقلاب و نظام به آیت الله حمله میکند
اصلاح طلبان برای تخریب دولت به ایشان حمله میکنند
در ادامه👇👇👇
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
✅ نکته ی اول اینکه که منبع این خبر، بارها دروغگویی ش اثبات شده و لذا غیر موثقه و غیر قابل اعتناء
✅ دوم اینکه توضیحات در مورد این موقوفه هم قبلا گفته شده و میشه با جستجو، نکاتی رو بدست آورد
✅ سوم اینکه مجموعه ها و مسؤلین شون، باید پاسخگوی سؤالات مردم و مطالبه گرها باشن، اونهم در اسرع وقت، تا #روایت_اول دست #فیک_نیوز_ها اعم از داخلی و خارجی نیفته
✅ چهارم اینکه باید مراقب باشیم جوری رفتار نکنیم که به دروغگوها ضریب داده بشه که هر وقت بیکار شدن، بشینن یه دروغ دیگه تنظیم کنن و باز، ذهن ها رو درگیر خودشون کنن و هی بقیه رو بکشونن توی بازیِ پاسخ و تکذیب!!!
✅ و در آخر اینکه اتفاقا وقتی حمله به نیروهای ارزشی و انقلابی، یکپارچه میشه از طرف معاندین و ابله ها و امثال اشتری، میشه حدس زد ماجرا مرتبط به یک اتاق فکر واحده با هدفِ تخریب نیروهای ارزشی و انقلابی و مشغول کردن نیروهای انقلابی به این حواشی و بازی دادنِ برخی داخلی هایِ دلسوز اما نادان در طرح شون!
بنابراین باید مراقب باشیم، چون ممکنه با بازنشر این شایعات و دروغ ها، توی این بازی های رسانه ای گرفتار بشیم و ناخواسته این جریانهای معاند رو کمک کنیم!!
#سواد_رسانه
#جنگ_روایتها
#جریان_تحریف
#جنگ_شناختی