فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کسانی که نظرشون این هست آقای رئیسی باید درقوه قضائیه ادامه فعالیت میداد این سخنان رهبری رو گوش کنند.
✅ #اهمیت_قوه_مجریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علی_زکریایی
اگر مخالف آمدن آقای رئیسی هستی اینو ببین، قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علی_زکریایی
اگر مخالف آمدن آقای رئیسی هستی اینو ببین،
قسمت دوم
هدایت شده از ابرفقه
📚 فرق ایمان و اعتقاد
1️⃣ لایه های انسان
انسان پنج لایه هویتی دارد: عقل، فکر، قلب، حس و عضو.
2️⃣ معنای اعتقاد
اعتقاد یعنی این که فکر کسی به این برسد که چیزی درست است و قلب وی هم به آن گره بخورد.
3️⃣ معنی ایمان
ایمان یعنی این که جوهره وجود کسی بر چیزی باشد. به طور طبیعی باید ایمان ما، برآمده از اعتقادات ما باشد. اما ممکن است مساله جور دیگری هم باشد. یعنی فردی دچار اعتقادات اشتباهی شده باشد؛ مثل خانم شهید راشل کوری، اما جوهره وجودش (ایمانش) درست باشد و از آمریکا به فلسطین برود و زیر بلدوزر کاترپیلار اسرائیلی شهید شود.
چنان که ممکن است که فردی اعتقاداتش درست باشد (مثل مردم کوفه) اما این اعتقادات درست، به عمق فرد و ایمان نرسیده باشد و در شرایط سخت، این اعتقاد آب برود و جوهره بی ایمان کوفیان، رو بیاید. پس ایمان یعنی در وجود کسی نشستن چیزی. ایمان به حق، امری مربوط به لایه عقل یعنی جوهره وجود فرد نیک است و ایمان به باطل، مربوط به جهل، یعنی جوهره وجود افراد بد است.
4️⃣ تفاوت عملی اعتقاد و ایمان
کسی که به چیزی اعتقاد دارد و فکر و قلبش به آن گره خورده است، هنگامی که شرایط بسیار سخت شود اعتقاد (فکر و قلب) کارکردش را از دست می دهد؛ مثل هنگامی که انسان در قبر باید پاسخگوی نکیر و منکر باشد. یا هنگامی که در شرایط کشنده قرار می گیرد؛ مثل مردم کوفه. آنها اعتقاد به امام حسین داشتند، اما ایمان به وی نداشتند یا ایمان شان خیلی ضعیف بود. پس اعتقاد، شکننده و سطحی است و ایمان، قرص و قطعی.
5️⃣ اعتقاد و ایمان به چه چیز؟
هم اعتقاد و هم ایمان، هر دو می توانند به امور خوب مربوط باشند یا امور بد. یعنی چنین نیست که اعتقاد در برابر ایمان باشد؛ بلکه اعتقاد مرحله پایین تری از مرحله ایمان است. پس نمی توان گفت که اعتقاد بد است و ایمان خوب. بلکه باید گفت که اعتقاد به چیز خوب، خوب است و اعتقاد به چیز بد، بد است. و نیز ایمان؛ ایمان به چیز خوب، خوب است و ایمان به چیز بد، بد است.
6️⃣ مگر ایمان به چیز بد هم داریم؟
بله: قرآن می فرماید: «أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذينَ أُوتُوا نَصيباً مِنَ الْكِتابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّاغُوتِ وَ يَقُولُونَ لِلَّذينَ كَفَرُوا هؤُلاءِ أَهْدى مِنَ الَّذينَ آمَنُوا سَبيلاً» نساء 51. آيا به كسانى كه بهرهاى (اندك) از كتاب آسمانى داده شده است ننگريستهاى (كه چگونه) به «جبت» و «طاغوت» ايمان دارند و درباره كافران مىگويند كه اينان رهيافتهتر از مؤمنانند؟!
7️⃣ ریشه یابی دو قطبی بین ظاهر و باطن دین
ریشه برخی مطالب «دو قطبی ساز» بین ظاهر و باطن دین، به فرقه ضاله «مُرجِئَه» می رسد؛ هر چند که گاه ممکن است از تحلیل نادرست هم برآید. نگاهی که «اسلام جامع» را اسلام اعتقادی و خشک و ضد رحمت معرفی کند و در پی اسلام به اصطلاح رحمانی است و هر روز آن را با ادبیات نوبری بازتولید می کند، همسو با «نومرجئه گری» آقامیریستی است.
❌اساسا خود این حرفها، یک «اعتقاد» است! نه ایمان! لذا نباید کسی را به خاطر این حرفها، انسان بدی دانست؛ در حالی که او فرد خوبی است؛ یعنی جوهره وجودش ولایی است و فقط برخی اعتقادات نادرست دارد.
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگو به شبهات:
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
✅ کانال براهین: @barahin
*جواب شبهه اعدام های سال ۶۷ توسط ریسی*
🔴از زمانی که اسم آیت الله رئیسی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، که با استقبال توده های گوناگون مردم روبرو شده است مطرح شد، عده ای که از به خطر افتادن نان و نام و میز خود می ترسند، حامی منافقین شدند و مدام از اعدام های دهه۶۰ سخن می گویند.
🔹خوش باورانی هم که از این ماجرا اطلاع کافی ندارند، قضاوت های ناجوانمردانه از اعدام منافقین در دهه ۶۰ می کنند. حال تصمیم گرفتم، سوالاتی را مطرح کنم که افکار عمومی جامعه قضاوت کند:
✳️و اما سوالات:
۱_ آیا می دانید که منافقین در دهه اول انقلاب ۱۷۰۰۰ نفر را ترور و ۱۷هزار خانواده را داغدار کردند؟
۲_ اگر منافقین یکی از عزیزان شما (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) را به صورت ناجوانمردانه ترور بکند، حاضر هستید او را ببخشید و با اعدام این حیوانات مخالفت کنید؟
۳_ چرا در این اعدام ها فقط اسم آیت الله رئیسی مطرح شد و اسمی از سران اصلاح طلب همانند موسوی خویینی (دادستان کشور در سال ۶۷) مرحوم موسوی اردبیلی (رئیس شورای عالی قضایی کشور در سال ۶۷)، موسوی بجنوردی (عضو شورای عالی قضایی در سال ۶۷ و پدرخانم سیدحسن خمینی) علی فلاحیان (جانشین وزیر اطلاعات در سال ۶۷) محمداسماعیل شوشتری (رئیس سازمان زندان ها در سال ۶۷) و… مطرح نمی باشد؟
(با این توضیح که این آقایان در سال ۶۷ در تصمیم گیری های قضایی، بانفوذتر از آقای رئیسی بودند)
۴_ آیا از منافقینی که شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی، طالقانی، دستغیب، مدنی، صیادشیرازی و…. را مظلومانه و به طور فجیع به شهادت رساندند، نباید اعدام و مجازات شوند؟
۵_ آیا می دانید سیدمهدی هاشمی (برادر داماد آیت الله منتظری) اعتراف به عضویت در گروهکمنافقین و قتلهای مختلف من جمله قتل دختر ۴ ساله، نموده است)
۶_ آیا می دانید رادیو آمریکا لقب گربه نره به آیت الله منتظری داده بود و از زمانیکه مرحوم منتظری با انقلاب زاویه پیدا کرد، دیگر از این لقب استفاده نکرد؟
۷_ آیا می دانید عبدالله نوری (وزیر خاتمی و از سران اصلاح طلب) در سال ۶۶ بیت آیت الله منتظری را خانه فتنه می دانست و اعتقاد داشت باید این خانه ویران شود؟
۸_ آیا می دانید مرحوم هاشمی رفسنجانی در کتاب خاطرات خود تعداد اعدام شدگان در سال ۶۷ را کمتر از هزار نفر می داند؟
۹_ آیا می دانید در ۵ الی ۷ مرداد سال ۶۷ در حمله منافقین به کرمانشاه ، ۳۰۴ نفر از جوانان ایران شهید شدند؟
۱۰_ چرا دشمنان مردم ایران از تندروی های برخی افراد در دهه ۶۰ سخنی به میان نمی آورند؟
۱۱_ آیا می دانید حسن روحانی خواستار برگزاری مراسم اعدام ها در نماز جمعه در مقابل دیدگان مردم بود و دستورالعمل حجاب اجباری در ادارات را تنظیم و ارسال کرد؟
۱۲_ آیا می دانید اکبر گنجی از سران اصلاح طلبان به دلیل اینکه پونز در پیشانی دختران بدحجاب فرو می کرد، به اکبر پونز ملقب شده بود؟
۱۳_آیا می دانید سیدمحمدخاتمی (وزیر ارشاد و رئیس جمهور سابق) در اواخر دهه۶۰ شهیدآوینی را به دلیل یک انتشار عکس جوان رپ بوسنیایی با سربند الله اکبر در مجله سوره، مجازات و توبیخ کرد؟
۱۴_آیا می دانید قدرت علیخانی (از فعالان اصلاح طلب و از روسای کمیته)، به دلیل پخش روزنامه رسالت توسط برخی شهدا من جمله شهید کریم اصغری، تهمت منافق می زد و جوانان حزب اللهی را، شکنجه و زندانی و حتی به خانواده آنان هم رحم نمی کرد؟
🔴کلام آخر:
از اینگونه سوالات تا بخواهید در سینه ما موجود می باشد.
🔸اما حقیقت آن است که منافقین داخلی و خارجی من جمله بی بی سی (شبکه مورد حمایت ملکه انگلیس) از حضور آیت الله رئیسی در قامت کاندیداتوری ریاست جمهوری، وحشت زده شده اند و از ایشان یک چهره غضبناک و آدم خوار ترسیم می کنند، اما مردم ایران هوشیار و اهل تحقیق هستند. می دانیم و بدانید که هیچگاه بیگانه، از پیشرفت ملت ایران راضی نخواهد شد.
🔻والسلام
بخش دوم: اعدامها حکم حضرت امام (ره) بود یا رئیسی؟
🔻همزمان با تجاوز منافقین به خاک ایران از مرزهای زمینی عراق در سال ۱۳۶۷، برخی از منافقینی که در زندان بودند بهطور تاکتیکی اعلام توبه کردند و به آشوب و آتش زدن زندانها دست زدند تا به گمان خود با رسیدن منافقین، اشغال تهران را کامل کرده و کار را یکسره کنند.
🔸 در پی این اقدام امام(ره) صراحتا فرمودند آنهاییکه بر سر موضع هستند مهدورالدمند و باید محاکمه و مجازات شوند. بهدنبال نظرخواهی از امام(ره) ایشان حکمی به این شرح صادر فرمودند:
«از آنجا که منافقین خائن بههیچوجه به اسلام معتقد نبوده و هرچه میگویند از روی حیله و نفاق آنهاست و به اقرار سران آنها از اسلام ارتداد پیدا کردهاند، با توجه به محارب بودن آنها و جنگ کلاسیک آنها در شمال و غرب و جنوب کشور با همکاریهای حزب بعث عراق و نیز جاسوسی آنها برای صدام
علیه ملت مسلمان ما و با توجه به ارتباط آنها با استکبار جهانی و ضربات ناجوانمردانه آنان از ابتدای ت
شکیل نظام جمهوری اسلامی تاکنون، کسانیکه در زندانهای سراسر کشور بر سر موضع نفاق خود پافشاری کرده و میکنند محارب و محکوم به اعدام میباشند و تشخیص موضوع نیز در تهران با رای اکثریت آقایان حجتالاسلام نیری قاضی شرع و آقای اشراقی دادستان تهران و نمایندهای از وزارت اطلاعات میباشد. گرچه احتیاط در اجماع است، و همینطور در زندانهای مراکز استان رای اکثریت آقایان قاضی شرع، دادستان انقلاب یا دادیار و نماینده وزارت اطلاعات لازمالاتباع میباشد، رحم بر محاربین سادهاندیشی است، قاطعیت اسلام در برابر دشمنان خدا از اصول تردیدناپذیر نظام اسلامی است، امیدوارم با خشم و کینه انقلابی خود نسبت به دشمنان اسلام رضایت خداوند متعال را جلب نمایید، آقایانی که تشخیص موضوع برعهده آنان است، وسوسه و شک و تردید نکنند و سعی کنند اشداء علی الکفار باشند. تردید در مسائل قضایی اسلام انقلابی نادیده گرفتن خون پاک و مطهر شهدا میباشد. والسلام.»
🔹 با صدور حکم امام(ره) تردیدی در وضعیت نهایی برخی از اعضای منافقین که روزهای پایانی زندان خود را میگذراندند و اینکه وضعیت این افراد آیا با منافقین جدید دستگیرشده در نامه امام(ره) صدق میکند یا نه ایجاد شد. این تردید تا جایی پیش رفت که مرحوم حاج سید احمد خمینی طی نامهای از امام(ره) در خصوص افراد یادشده سوال میکند و اینگونه پاسخ میگیرد: «بسمهتعالی در تمام موارد فوق هرکس در هر مرحله اگر بر سر نفاق باشد حکمش اعدام است. سریعا دشمنان اسلام را نابود کنید. در صورت رسیدگی به پروندهها در هر صورت که حکم سریعتر اجرا گردد همان موردنظر است.»
🔹امامخمینی(ره) اول بهمنماه ۱۳۶۷ در نامهای به شورای عالی قضایی چنین نوشتند: «کلیه پروندههایی که تاکنون در آن شورا با کمال تعجب راکد مانده است، و اجرای حکم خدا تأخیر افتاده است، در اختیار حجج اسلام آقایان نیری و رئیسی قرار دهید تا هرچه زودتر حکم خدا را اجرا نمایند که درنگ جایز نیست. به آقایان نیری و رئیسی هم سفارش اکید مینمایم که جهات شرعیه را کاملا رعایت نمایند.» [لینک به پرتال امام خمینی]
⤴️بدینترتیب ملاحظه میشود که حکم برخورد با منافقین و محاکمه آنها مستقیما از سوی امام(ره) صادر شده و دستگاه قضایی مجری حکم رهبر کبیر انقلاب بوده است،
#اعدام_منافقین
#اعدامهای_سال۶۷_
#توسط_آیت_الله_رئیسی
هدایت شده از نجمه کبیریان
💢حکم قضایی فیلترینگ تلگرام را بپذیریم یا فعالیت تلگرامی رئیس قضا را؟
🔹ساعتی قبل از نامنویسی رئیس قوه قضائیه برای انتخابات ریاست جمهوری، کانال تلگرام ایشان که از زمان فیلتر شدن تلگرام غیرفعال شده بود، بعد از ٣ سال فعالیتش را از سر گرفت.
🔹 در واکنش به همین موضوع در توئیتر متنی به انتقاد نوشتم. اما مساله سوالات بیشتری میطلبد. برای من که معتقدم آقای رئیسی به قیاس ادوار قبلی، گامهای رو به جلویی در دستگاه قضایی آغاز کرده این پرسش پیش میآید که چنین وضعیتی آیا با «عدالت» جور در میآید یا نه؟ بهتر نبود اگر آقای رئیسی قصد فعالیت مجدد تلگرامی داشتند اول زحمت فیلترینگ و ممنوعیتهای آن را برای مردم رفع میکردند؟ مضافاً اینکه استفاده رئیس قوه قضائیه از ابزاری که توسط همین قوه ممنوع (فیلتر) شده ، آن هم با هدف کار انتخاباتی آیا ضربه به حیثیت کار قضایی نیست؟ اگر آن حکم بیمبنا بوده چرا لغو نمیشود و اگر نبوده چرا رئیس قضا به تمکین آن ادامه نمیدهد؟
🔹خلاصه اینکه عاقبت تصمیمات غیرمنطقی، شعاری و بدون چارچوب گیر کردن در همین جور تناقضهایی است که فقط ثمرهاش زحمت و نارضایتی مردم است.
✍️ سید علی مجتهد زاده
هدایت شده از یاسریع الرضا
این قضیه هیچ ربطی به قوه قضائیه
مجلس و نهاد دیگه نداره،
تمام اختیارات در مدیریت فناوری
اطلاعات و مدیریت های تلگرام و
دیگر پیام رسانهای غیر بومی در دست
وزیر نامحترم دولت هست...،
بارها شورای انقلاب فرهنگی و
حتی رهبری تذکرات جدی در قضیه
آشوب ها و حمایت تلگرام از آشوب ها
و خفقان و سکوت کثیف دولت (جهرمی)
داشتند که تا حال اصلا وزیر نامحترم
به این قضیه ترتیب اثر نداده....،
تمام حمایت های مردمی در
پیام رسان ها، خودجوش و عمومی
و آتش به اختیار هست، یقینا
جناب رئیسی ازاین بی اخلاقی ها ندارند...
ایشان به دنبال تحقق تمدن اسلامی
قبل از ظهور هستند، این کثافت کاری ها
از فضای رسانه ای آلوده اصلاحات خبیث
هست، از هر ابزاری برای تخریب
و توهین و ناامیدی و حذف رقیب
استفاده میکنه...،
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از Tadris
چرا بیخودی دلیل می آورید
یک کلام بگید اشتباه کردند
فرضا نهادی غیراز قوه قضاییه دستور فیلترینگ داده باشه آیا از این دستور نباید تبعیت بشه؟
هدایت شده از یاسریع الرضا
فیلترینگ که اساس کار نیست
باید مدیریت بشه
حذف پیام رسانهای خارجی شاید
مصلحت نباشه چون زمین شناسایی
برای نیروهای انقلابی و زبده هست
اما زمین هوسرانی برای ولگردان
فضای مجازی...
اگه مدیریت بشه و کانالهای معاند
محدود و حذف و برخورد بشن
و این قدرت در دولت وجود داره،
مشکل حل میشه....،
ما میگیم فیلترینگ دیگران استفاده
دیگه ای ازین قضیه به ذهنشون میرسه،
مدیریت درسته نه فیلترینگ.
🔵🔴🔵
هدایت شده از ۰۰۰۰
عرض ادب
به نظرتون استفاده از آیه ی قرآن سلام علی ابراهیم برای حمل معنایی بر آقای رئیسی کار مناسبیه؟
مگر رهبری از این کار حتی نسبت به خودشون منع نکردن؟
اساسا به نظرتون اتخاذ موضع صریح نسبت به ایشون در این گروه راه رو برای اظهارنظر طرفداران دیگر کاندیداها باقی میذاره؟..
هدایت شده از یاسریع الرضا
سلام علیکم بزرگوار
سلام علی ابراهیم...
استفاده ازاین جمله مشکلی نداره..
مثلا جملات دیگه ای که گاها
خود رهبری هم در حقانیت ولایت
فقیه و مقاومت در مقابل دشمنان
و سختیهای رهبری فرمودند
یعنی همان کلامی که به یحیی علیه
السلام گفته شد :
سوره مبارکه مريم آیه ۱۲
يا يَحيىٰ خُذِ الكِتابَ بِقُوَّةٍ ۖ وَآتَيناهُ الحُكمَ صَبِيًّا﴿۱۲﴾...
خذ الکتاب بقوة.....،
و یا گاها استفاده ما از
#انربکلبالمرصاد...
و یا مضامین و مصادیق دیگر...،
سلام علی ابراهیم بدون توجه بر
آیه قرآن هم زیباست....
اشاره به جریان و واقعه ای در
تاریخ نیست بلکه فقط حب و
دوست داشتن یک فرد با
عملکرد سالم و بدون خدشه هست...
وپاسخ به سؤال دوم شما👇
بله...،
گروههای انقلابی باید به دنبال و تبع
اصلح حرکت کنند، هرچند شاید
کسی بگه شناخت اصلح کار هرکس
نیست اما عقل جامع و مطمئن در
این روزگار فهم صحیحی از شناخت
نسبی فردی که شاخصه انقلابیگری
داره درک میکنه و آقای #رئیسی
همون فرد هستند...،
نظر حقیر اینه که همه گروهها با زیرکی
و هوش بالا یکپارچه از جامعیت یک
انتخاب دفاع کنند ،یعنی آقای رئیسی
باید انتخاب اول و آخر گروههای
انقلابی باشه مگر اینکه ایشون
به نفع کسی کنار برن....،
کسی میتونه یه پست حساس رو
ول کنه (البته فرد کاملا انقلابی) که
عمق حوادث و بحران های آینده رو
درک کنه ، یقینا ایشون درک کردند...
گروههای همه متحد از ایشون تبعیت
کنند و پاسخگوی شبهات و تهمت های
پلید دشمنان به این بزرگوار باشند...،
سوره مبارکه محمد آیه ۷
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم....،
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از ۰۰۰۰
علیکم السلام و رحمت الهی
لطف فرمودید.. واما نظر حقیر دراین باب که شاید هم بزرگنمایی و وسواس گونه ست.. 👇
به نظر میرسه مثالهایی که درباب استفاده رهبری در باب ولایت فقیه وغیره زدید از جنس استفاده از سلام علی ابراهیم و انطباق آن بر شخص آقای رئیسی ست نیست. (مجال طرح تفاوت نیست)
اگر بود نگرانی های رهبری دراین باب جایی نداشت آنجا که میفرمایند
تنم می لرزد وقتی نام مرا کنار نام صاحب الامر عج به کار میبرند یا من غلام امیرالمومنین هم نیستم( اگر این شنیده درست باشدو آقا واقعا فرموده باشند) اما حداقل میدانیم که ایشان نهی کرده اند از به کار بردن برخی عبارات مانند جانم فدای رهبر و..
واما بحث این عبارت
سلام علی ابراهیم درباره آقای رئیسی یک استفاده تلمیحی و استعاره ادبی هم که باشد(که قاعدتا همینست) جند ایراد به دنبال دارد ..
دراین سالها استفاده از این نوع ادبیات به انقلاب ضربه زده و بسی مورد تمسخر قشر خاکستری واقع شده و متاسفانه بارها شاهد بودیم که بخاطر سوء عاقبت برخی کاذب از آب دراومد
شاید درباره آقای رئیسی این احتمال مردود باشد امااز وجهه ناخوشایند استفاده از این القاب در بین عموم نمی کاهد.. .و همینطور شائبه مدح بیجا و تملق دارد ..که پسندیده یک حاکم اسلامی نیست
اگر بود امیرالمؤمنین نکوهش نمیکردند
درباره قسمت دوم فرمایش تان شاید حق با شما باشه..
ممنون از تلاشتان در پاسخگویی
خداوند یاورتان
یاعلی
هدایت شده از یاسریع الرضا
ببینید بزرگوار ،شما پاسخ رو بد
متوجه شدین، مثال حقیر در کلیت
بود نه پیرامون....
یقینا کسی با معصومین و انبیاء علیهم السلام
قابل قیاس نیست...
مثلا همون نقل از مرحوم آیت الله بروجردی که یکبار نقد کردند از دعا
برای ایشون هم زمان با دعا برای
امام زمان عجل الله...
سلام علی ابراهیم فقط جنبه احترام
و ارزش داره ، یک جمله عاطفی آشنای
در اعتقادات هست، نه تفسیر و تحلیل
و تاویل و قیاس...،
تملق هم نیست....، تملق جایی هست
که مقام شخص از تنزیل به تعالی
غیر واقع برسه...،
ما هرجا که تعصب و افراط در احترام
و ارزش داشتیم زمین گیر شدیم...،
همانطور که زمانی عده ای برای
احمدینژاد ازاین دست قربون صدقه ها
داشتند....،
جمله های عاطفی ناپسند نیست...
سلام علی ابراهیم فقط نقل یک
احترام و عاطفه و تعامل قلبی هست
با فرد انقلابی که نامش ابراهیم
هست، مشکل زمانی هست که
مصداق #آیهقران (سلامُ علی ابراهیم)
قرار بگیره...،
جانم فدای رهبر اصلا موردی نداره،
اگرچه رهبری در قالب شکسته نفسی
و تواضع و فروتنی و تقوا اجازه
گفتن چنین جمله ای ندادند اما
رهبری عزیز درسته که معصوم نیست
اما #نائبحضرت هست و #تالیتلو و تابع معصوم علیهم السلام...،
شخصیتی که حرف و فعل و تقریرش در
تَبَع رفتارهای سیره معصومین علیهم السلام هست...،
🔵🔴🔵
هدایت شده از ۰۰۰۰
با مثالی که درباره آقای احمدی نژاد زدید مفصودتون روشن تر شد و شبیه تر به عرائض بنده..
اما جسارتا اجازه بفرمایید همچنان بر اختلاف نظرخودباشما درباره به کار بردن این الفاظ باقی بمانم..
ممنون از حوصله ای که به خرج میدید
یاعلی
هدایت شده از یاسریع الرضا
تا قیامت اختلاف نظر داشته باشین،
هیچ مشکلی نداره...
ما ابناءالدلیل هستیم، هرجا دلیل
نبود سکوت میکنیم از خود تحلیل
نمیکنیم...،
التماس دعا🙏🙏
🔵🔴🔵
هدایت شده از راحله مهدیان
❌ تلنگرسیاسی
جمهوری اسلامی ایران در جهان تنها کشوری است که رئیس قوه قضائیه اش برای مبارزه با فساد کاندیدای ریاست جمهوری میشود...
این از عجایب سیاست است
هدایت شده از راحله مهدیان
یک جواب دندان شکن برای این متن لطف می کنید
هدایت شده از یاسریع الرضا
باسلام
#پاسخ
خب در بیشتر کشورهای غربی
که دچار فساد مالی و اقتصادی
و ولنگاری اخلاقی هستند، مهمترین
عامل فساد، فاسد بودن مجموعه
قضای اون کشورهست،
فساد قضات، فساد مسئولین ذیربط،
فساد وکلای اون کشور، حقوقدانان
و صاحبان اندیشه و عدالت خواهی،
انسانهای به ظاهر اندیشمند حوزه
مبارزه با فساد....،....
یعنی در سطح کلان بیشترکشورهای
منطقه ،خصوصا ملت های مدعی
حقوق انسانی و عدالت طلبی(آمریکا،
انگلیس و....)دچار بحران فقر در
موضوع مهم #عدالت و #عدالتخواهی
هستند...، از بالاترین مسئول سیاسی
اون کشور گرفته تا پایین ترین فرد متصل به بدنه مقام و مسئولیت که در لایه های خود افراد فاسد بسیاری جا
داده اند تا یک فساد کاملا #سیستماتیک برای ملت خود رقم بزنند...، پاکسازی در این کشورها
عملا امکان پذیر نیست چرا که هر
اقدامی در مورد یک شخص منجر
به برخورد با شاخه های فراوانی هست
که تمام مقامات اون کشور را
در این حلقه جمع میکنه و این امر
فسادستیزی در این ملت ها از،
محالات شده...،
اما در کشور ما جایگاه قضا بحمدالله
جایگاه خوب و درخشان در حق طلبی
و احقاق حقوق ملت بوده و همواره
خود عامل فساد ستیزی از بخش های
مجموعه خود گرفته تا نهادهای دیگر
مرتبط با ملت بوده....،
دستگاه قضا همواره بارسنگین
کم کاری های نهادهای غیر حوزه کاری
خودرا اعم از #دولت و ....به دوش
کشیده و در این راه هر تهمت و آسیب
و تخریبی را از بعد انقلاب تا کنون
به جان کشیده....،
مسئول قوه قضاییه (دکتررئیسی)
امروزه یک مسئول انقلابی همانند
شهید بزرگوار راه عدالت خواهی #شهیددکتربهشتی
می باشد که
بیشترین تخریب ها و تهمت ها بر
علیه او در حال جریان هست...،
روحیه انقلابی او در مقابل این
حوادث، مانع از #توقف و خستگی
و درجا زدن در حوزه مدیریتی نشده
و همواره با قدرت در حال پیشبرد
اهداف نظام مقدس بوده و هستند...،
عمل به #تکلیف و #تکلیفگرایی
و #اخلاقمداری در حوزه کاری و
تعاملات فعالیتی موجب شده، تا پست
و منصب برای او ملاک نباشه ،بلکه
به فکر نجات و استقلال طلبی ملی
و عبور از بحران های محتمل کشور در
حال و آینده باشد...،
کاندید شدن این بزرگوار از عجایب
نیست چرا که در هر حوزه ای از
فعالیت ها و اشتغال و مسئولیت ها،
فقط عمل به تکلیف داشتند، هرجا
تکلیف و وظیفه شرعی و قانونی
حکم میکرد در صحنه حاضر بودند و
این کار را جهادگونه انجام و به پایان
می رساندند...،
امروز بیشترین علت آسیب دیدگی و
معلولیت کشور در بیشتر قضایا،
فاسد بودن قوه مجریه هست،
قوه مجریه که خود داعیه اجرای قانون
دارد اما عملا در بی قانونی و قانون
گریزی و ناامن کردن فضای آرام
کشور چه در فرهنگ و چه در اقتصاد
و چه در رعایت #قوانینشهروندی،
ید طولا دارد و هیچ تعاملی با دیگر
دستگاه ها برای برون رفت از معضلات
ندارد...،
پس جایگاه قوه مجریه در محقق شدن
عدالت طلبی در جامعه به مراتب
بالاتر از قوه قضاییه هست، رهبری هم
بارها اشاره به این مطلب داشتند...،
برای دکتر رئیسی و امثالهم که عمل
به تکلیف را سرلوحه زندگی و کار
خود قرار داده اند، زیاده خواهی
و دلبستگی به پست و مقام از
محالات و دور از عقل هست...،
امروز آینده کشور و حتی آینده
#جهاناسلام که در این جهان اسلام،
#ایران مهمترین جایگاه و نقش را
ایفاء میکند ، حضور یک رئیس
جمهور #انقلابی برای تحقق
#تمدناسلامی پیش از ظهور
لازم و واجب هست...،
ملت ما از بعد ریاست جمهوری رهبری عزیز تا کنون، هیچ دولت کاملا انقلابی
و مطمئن و کارآمد را به چشم خود
ندید و طعم عدالت طلبی را در
هیچ دولتی به شکل صحیح و سلامت،
نچشید و حس نکرد...
پس لازم هست که فردی در جایگاه
ریاست جمهوری قرار بگیرد که تابع
تفکرات ناب انقلابی باشد نه
منفعل و فشل و آسیب دیده در
مقابل حوادث و فشارهای پیش و رو....،
مهمترین علت اقبال ملت از جناب
رئیسی ، انقلابی بودن و زحمات جهادی
او در طول ۴۰سال بعد انقلاب تا کنون
هست....،
امیدواریم خداوند ،حضرت #ولی
عصر عجل الله را سالم نگه دارد
و طول عمر با برکت به نائب او
#امامخامنهای عطا کند و ملت را
در تحقق و شکل گیری #تمدنبزرگ
اسلامی یاری کند....،
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کسانی که نظرشون این هست آقای رئیسی باید درقوه قضائیه ادامه فعالیت میداد این سخنان رهبری رو گوش کنند.
✅ اهمیت قوه مجریه