9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ما پیشرفت نکردیم⁉️
❌عرب ها پیشرفت کردند😳
⚠️امارات و قطر و ببین ، ما پیشرفت نکردیم ریال اونا رو با ریال ما مقایسه کن
مقایسه جمهوری اسلامی ایران با کشورهای حوزه خلیج فارس😕
پاسخ را ببینید ⬆️👆
#سوال
ببخشید این تصویر از سایت رهبری منتشر شده؟
البته در کانالها با هشتک پاجوش منتشر میکنند
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و ادب
#پاسخ ⬇️
قبل از شروع انتخابات مجلس و قبل از آنکه جناب آقای حداد عادل از کلمه پاجوش ها استفاده کنند.
واژه پاجوش ها در سایت مقام معظم رهبری ذیل این نمای تصویری آورده شده بود...⬆️
جوانه و سبز شدن نهالی کوچک در کنار یک درخت تنومند و کهنسال یعنی رقابت بین جوانان و با تجربه ها....
یعنی استفاده از تجارب بزرگان با اتکاء به انرژی و توانمندی و انگیزه جوانان پا به عرصه سیاست و سکانهای مدیریتی و قانونی در جهت پیشرفت و اعتلاء و عزت ایران و ایرانی انشاء الله 🙏🇮🇷
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#سوال
یه شبهه مطرح شده مربوط به سخنان مقام معظم رهبری در سال ۸۰ که مشارکت ۴۰ درصدی ننگ است؟
جواب لطفا ⁉️
هدایت شده از جان من و سید علی💕
#متن_شبهه⛔️⛔️
رهبری در نماز جمعه 28 اردیبهشت 1380 گفتند: «برای یک ملت ننگ است که در انتخابات ریاست جمهوری اش، 35 درصد یا 40 درصد حائزان شرایط شرکت کنند. پیداست که مردم به نظام سیاسیِ خود نه اعتماد دارند، نه اعتنا می کنند و نه امید دارند.»
آیا اکنون این ننگ دامن گیر نظام جمهوری اسلامی شده؟
#پاسخ ⬇️👇
🔻 پاسخ به این پرسش،هم مثبت است و هم منفی.
👈 یعنی این درصد از مشارکت از جهاتی ننگ است و از جهاتی خیر.
🇮🇷 اما قبل از ارائه توضیح، این را بگوییم که معاندین، بی خود با مشارکت 40 درصدی ذوق زده نشوند؛ شما از ماههای اول انقلاب اسلامی قرار بود براندازی کنید؛ بعد از 45 سال تلاش شبانه روزی نهایتاً گفتید جمهوری اسلامی برف 1401 را نمی بیند؛ اما در سال 1402 انتخابات برگزار کرد و شما هیچ غلطی نکردید؛ چون مردم با شما همراه نبودند.
👈 بدانید اگر مردم پای صندوق رأی نمی آیند، پای فراخوان های شما هم جمع نمی شوند...
مشارکت چهل درصدی مجلس ننگ است، زیرا:
با تمام اقدامات مثبت دولت سیزدهم، هنوز گشایش چشمگیری در معیشت مردم دیده نمیشود و امیدها به کارایی دولت زنده نشده است.
ما در جهاد تبیین کوتاهی کردیم و نتوانستیم پیشرفتها و نقاط قوّت و خودباوری کشور را به گوش مردم برسانیم؛ لذا خیلی از مردم خیال می کنند ما در حال سقوطیم تا صعود...❌
👈 مسئولین ما فضای بی در و پیکر مجازی را مدیریت نکردند و دشمن هرچه در توان داشت برای محاصره تبلیغاتی مردم به کار گرفت...
ما نتوانستیم برای مردم تبیین کنیم که انتخابات، بهترین راه اصلاح مملکت است
و ...
✅ خلاصه اینکه اگر ننگی هم هست، برای ما و مسئولین ناکارآمد است نه اصل نظام جمهوری اسلامی.
⬅️ نظام مقدس جمهوری اسلامی مانند خورشیدی است که هرکس به آن پشت کند، چیزی از خورشید کم نمی شود بلکه خودش از گرمابخشی آن محروم می شود.
🔹 نظام جمهوری اسلامی یعنی قانون اساسی منتخب مردم در فروردین 58
🔹 یعنی رهبری عظیم الشأن و حکیم انقلاب
🔹 یعنی خون هزاران شهید والا مقام...
🔹 یعنی تمام گام های مثبت و پیشرفتهای چشمگیر 46 ساله...
✳️ و اما مشارکت چهل درصدی مجلس ننگ نیست، زیرا:
1️⃣ رهبری مشارکت 30، 40 درصدی برای انتخابات ریاست جمهوری را ننگ خواندند؛ زیرا این انتخابات در همه کشورها اهمیت بسیار زیادی دارد. در طول این 46 سال، میانگین مشارکت ایرانیان در انتخابات مجلس، حدود 55 درصد است و در انتخابات ریاست جمهوری حدود 70 درصد.
2️⃣ عدم مشارکت عوامل مختلفی می تواند داشته باشد و هر عدم مشارکتی به معنای مخالفت با اصل نظام نیست:
🔹 برای نمونه: در فروردین 1358، 98 درصد مردم در همه پرسی جمهوری اسلامی شرکت کردند. در بهمن همان سال 67 درصد در انتخابات ریاست جمهوری و در اسفند همان سال 52 درصد در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند.
👈 آیا می توان این ریزش 46 درصدی میزان مشارکت در طول یک سال را نشانه بی اعتمادی مردم به نظام دانست؟ مسلّماً نه!
🔹 ما در انتخاباتهای ریاست جمهوری پیشین هم مشارکت 50 درصدی (سال 72) را تجربه کردهایم و هم مشارکت 85 درصدی (سال 88) را. این افزایش مشارکت چه علّتی می توانسته داشته باشد؟ آیا مخالفین نظام، به موافق تبدیل شدند؟
3️⃣ میانگین مشارکت مردم در همه دورههای مجلس، حدود 55 درصد است. یعنی به طور متوسط 45 درصد مردم هیچ گاه در انتخابات ها به دلایل مختلفی شرکت نمی کردند. بنابراین ما در واقع باید بر سر دلایل عدم مشارکت 15 درصد از مردم که همیشه شرکت می کردند و امسال شرکت نکردند صحبت کنیم.
4️⃣ 46 سال است که آمریکا در ایران قصد براندازی دارد و از هر روشی استفاده کرده؛ 7 سال پیش جان بولتون گفت: جمهوری اسلامی نباید 40 سالگی اش را جشن بگیرد و از آن تاریخ به بعد، تهاجمات آمریکا برای براندازی سهمگین تر شد.
👈 حال اگر ببینیم دشمنی های شبانه روزی آمریکا و سرویس های جاسوسی و تیم های ترور و رسانه های فارسی زبان، به مقصود اصلی نرسیده و تنها توانسته کاهش 15 درصدی مشارکت در انتخابات را نتیجه بدهد، نه تنها ننگی برای نظام و ملّت ندارد، بلکه نشان از ایستادگی و بصیرت عموم مردم پای انقلاب است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#شبهه
تمامی کشورهای مسلمان عربی و غیر عربی ما وضعیت بهتری نسبت بما دارند
برخی کشورهای همسایه نیز که در مهد اسلام و سرزمین حجاز هستند که لاکچری ترین زندگی را در جهان دارند
مگر فرمول مدیریت مدیران آن سرزمینها چیست؟؟؟؟
باتوجه به اینکه دلار در مرز ۶۵ تومنه این سوال و مطرح کردن
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخی_مرتبط ⬇️👇
بله ایران جزء ثروتمندترین کشورها از نظر منابع طبیعی و پتانسیلهای اقتصادی است
اما اگر از نظر رفاهی در سطحی متناسب با این امکانات نیست
این مساله چندین علت دارد
👈اولین علت عقب مانده نگه داشتن ایران در دوران سلطنتهای قاجار و بخصوص پهلوی است. در همین دوران کشورهای صنعتی غرب، با چپاول ثروت کشورهای دیگر به رشدهای چشمگیر صنعتی و اقتصادی رسیدند و تسلط فرهنگی و سیاسی و نظامی خود را بر کشورهای جهان توسعه دادند تا بتوانند در آینده نیز ثروت های انان را چپاول کنند.
🔸مثلا امریکا در طول ۲۰ سال اشغال افغانستان ۲.۷ تریلیون دلار هزینه کرد، اما از منابع افغانستان ۹ تریلیون دلار کسب کرد. یعنی بیش از سه برابر هزینه، از ثروت افعانستان دزدید، بعضی منابع این مبلغ را تا 10 برابر می دانند.
https://b2n.ir/422880
⬅️ عامل دوم که در ادامه عامل اول بوجود امد، مسئولیت گرفتن کسانی است که همه رشد و پیشرفت کشور را در بوسیدن دست امریکا و کشورهای پیشرفته میدانستند.
این افراد که تعداد انان کم هم نبوده است در طول ۴۰ ساله جمهوری اسلامی، مناصب مهم و راهبردی را در کشور اشغال کردند و جلوی رشد و پیشرفت کشور را سد کردند.
🔻این افراد که رشد صنعتی و اقتصادی غرب، چشم و گوششان را کور و کر کرده بود و توانمندی و ظرفیت های کشور را نمیدیدند و جوانان توانمند و دانشمند کشور را کنار میزدند، تا خارجی های چشم آبی همه کارها را انجام بدهند.
بجای تولید، به واردات پرداختند، زیرا سود واردات برای خودشان و نزدیکانشان زیادتر بود.
🔹بجای تحقیقات علمی و رشد دانش و فناوری، برای هر مشکلی دست به دامن کشورهای صنعتی شدند تا با هزینه ای چند برابر تحقیقات مربوطه، مشکل را حل کنند؛ و در عمل کشور را در مساله مربوطه وابسته نگه دارند. تا بدانجا که برای مدیریت یک مجموعه غذایی نیز، از خارج مدیر اوردند. در نتیجه دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در اکثر موارد به فعالیت های بی ارتباط با نیاز کشور پرداختند.
🔸عامل عقب ماندگی، غرب زدگانی هستند که کمک های ناچیز ایران به کشورهای همسایه که منفعت آن چند برابر به خودمان برمیگردد را بر نمیتابند، ولی از کمک های فراوان و پر حجم پهلوی به مترو انگلیس و کشورهای دوست امریکا تعریف کرده و به به و چه چه میکنند.
🔸غربزدگانی مثل آخوندی وزیر راه دولت روحانی که با هواپیمای اجاره ای فرانسوی عکس یادگاری گرفتند، ولی اجازه ساختن هواپیما و جاده و واگن قطار به شرکتهای توانمند داخلی ندادند. در حالیکه این شرکتهای داخلی خود صادر کننده واگن قطار بودند.
👈امام خمینی فرمود ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت.
⬅️ کشورهای صنعتی در دوران رشد خود، به روش اقتصاد مقاومتی رشد کردند، مانند ژاپن، آلمان در دوران گذشته و کره جنوبی در دوران معاصر.
👈 اقتصاد مقاومتی به معنی ریاضت کشیدن و سختی کشیدن نیست. اقتصاد مقاومتی یعنی حمایت از تولید داخل و نخریدن کالای خارجی، تا تولید کننده داخلی رشد کند.
✅👈اقتصاد داخلی یعنی رشد و توسعه تولید با تحقیقات و استفاده از ذهن و فکر جوانان باهوش ایرانی. اقتصاد مقاومتی یعنی استفاده از پتانسیلهای اقتصادی کشورهای همسایه و
افزایش صادرات محصولات داخلی.
آنان که اقتصاد مقاومتی را تمسخر میکنند، واردات کنندگانی هستند که در پی فروش محصولات وارداتی خود هستند
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا ایران نمیتواند مثل امارات پیشرفته باشد؟
⁉️ اصلا سهم مردم از درآمدهای نفتی چقدر است؟
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در همایش #یک_صندوق_شبهه
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
#جهاد_تبیین
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و عرض ادب
#پاسخ⬇️
🔻القاء پیشرفته تر بودن کشورهای عربی از ایران ما، از کم توجهی به یک نکته مهم ناشی می شود و آن عدم توجه به همه عناصر توسعه از جمله استقلال ملی است.
👈 همه زیبایی های ظاهری و جلوه های بادکنکی کشورهای عربی نه بر پایه قدرت بومی و ملی آن ها که بر پایه دلارهای نفتی آن هاست.
اگر روزی نفت آنها تمام شود (که کاملا محتمل و قابل پیش بینی است) یا در اثر مناسبات سیاسی اجتماعی، خدمات کشورها و کمپانی های غربی به آن ها قطع گردد، تحمل آن بسیار مشکل و حاضر به هرگونه باج دادن خواهند شد.
نمونه اخیر آن، باوجود کمبود بودجه عربستان، خرید چند صد میلیارد دلاری این کشور از امریکاست.
🔸بهتر است همیشه ظاهر قضیه را نبینیم و برای قضاوت واقع بینانه ملاکهای فرهنگی، سیاسی، نظامی و علمی را هم مدنظر قرار دهیم . توسعه در فن آوری هایی مختلف مانند، سلول های بنیادین، هسته ای، نانو، دفاعی و موشکی، فضایی، مردم سالاری و نیز استقلال ملی، امنیت ملی و ... حتما باید در نظر گرفته شود.
و مهمتر از همه دموکراسی و حق انتخابات آزاد نه مثلا اجباری که در برخی از کشورهای اروپایی وجود دارد و یا اصلا دربرخی کشورهای حوزه خلیج فارس نیست و حسرت آنرا دارند .
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟