✳️ شیوع طاعون و قحطی با بمبهای بیولوژیک
🔹علاوهبر غارت و تجاوز، یکی از جنایات عجیبی که آمریکا در شرق آسیا مرتکب شده، نابود کردن زمینهای کشاورزی کشورهای مختلف است.
🔸#فیلیپین، #لائوس، #ویتنام، #کامبوج و #کره_جنوبی از جمله کشورهایی هستند که بنابر اعتراف کارشناسان و تاریخنگاران آمریکایی زمینهای کشاورزی آنها توسط نیروهای آمریکایی بمباران شیمیایی یا به آتش کشیده شده تا دچار قحطی و بیماریهای کشنده شوند.
🔹اما یکی از وحشتناکترین جنایات را آمريکا در کره جنوبی و بخشهای شمال شرقی چین مرتکب شد؛ آنجا که مقادير زيادی باکتری، حشرات، پر، بخشهای گنديدهی حيوانات و ماهیها را بر سر مردم این کشورها و زمینهای کشاورزی آنها فروریخت.
🔸این اقدام باعث شیوع بیماریهایی نظير #طاعون، #سياه_زخم و #آنسفاليت و مرگ و میر وسیع و سریع مردم این کشورها شد.
🔹جنایاتی که تبعات آن همچنان در کشورهای شرق آسیا با تولد نوزادان با بیماریهای ژنتیکی ادامه دارد. (+)
📚 کتاب جنایات غرب
👤 دکتر مهدی سعیدی
🔺@jenayaat
🔺@barahoot_TV1
📌 رابرت ریچ (وزیر سابقِ کارِ آمریکا):
🔹امروزه، خانوادهی معمولی سیاهپوست فقط یک دهم ثروت خانوادهی معمولی سفیدپوست را دارد.
🔹هشت نسل پس از رهایی، شکاف ثروت نژادی همچنان در حال افزایش است. ما نمیتوانیم آیندهی بهتری بسازیم مگر اینکه با گذشته حساب کنیم.
🔺@barahoot_TV1
✳️ داستان ماشینحساب ویرجینیا
🔹توماس فولر یه بردهی سیاهپوست بود که به اعتقاد بعضیها با هوشِ حیرتآورش در ریاضیات، اولین جرقههای پایان #بردهداری را روشن کرد. توماس فقط ۱۴ ساله بود که در بازار فروخته شد؛ یک زوج کشاورز بیسواد اون رو خریدن و به مزرعه بردن. ولی صاحبش خیلی زود متوجه شد این برده، یک بردهی معمولی نیست!
🔸اون مثل یک ماشین حساب کامل بدون معطلی، محاسبات و حل مسایل سنگین ریاضی را جواب میداد. بعد از چند تا بررسی متوجه شدن این یک نابغهست و بهش لقب ماشین حساب ویرجینیا را دادن.
🔹برای همه جای تعجب بود که چهطور یک آدم بیسواد با این دقت جواب میده. البته خودش میگفت با شمارش دانههای گندم و تارهای موی دم گاوها شمارش را یاد گرفته!
🔸خیلیها خواهان خریداری این برده بودن ولی فولر تا ۸۰ سالگی پیش پریسلی و الیزابت (به اصطلاح صاحبای این برده) موند و همیشه بابت اینکه اون رو به کسی نفروختن تشکر میکرد! ولی به هر حال اون اولین کسی بود که ثابت کرد سیاهپوستها کمهوشتر از سفیدپوستها نیستن. (+)
🔗 Hirkan
🔺@barahoot_TV1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹به گزارش گاردین، در #انگلیس شبکهای از آژانسها وجود دارد که کارگران را به خانههای سالمندان و آژانسهای مراقبت در منزل معرفی میکنند و هزینهی قابل تاملی بهعنوان هزینهی استخدام دریافت میکنند.
🔹کارگرانی از هند، فیلیپین، غنا و زیمبابوه از جمله افرادی هستند که باید هزینهی استخدامی بین ۳ هزار تا ۱۸ هزار پوند بپردازند.
🔺قربانیان به پلیس گفتند که آژانسها چگونه بدهی ادعایی را از حقوق آنها کم میکنند یا پاسپورت و اجازه اقامت آنها را تا زمان بازپرداخت مبلغ بدهی ضبط میکنند. (+)
🔺@barahoot_TV1
🔹آقای #زیباکلام متأسفانه کشورهایی مثل آلمان، فرانسه، دانمارک و غیره آدام اسمیت نخواندند و در قیمت اجاره دخالت میکنند.
🔹زیباکلام در ماجرای آبان ۹۸ هم با اتکا به همین آدام اسمیت حامی افزایش قیمت بنزین بود و بعد از اعتراضات فریاد برداشتند به مردم اجازه اعتراض دهید!!!
🔗امیر خراسانی
🔺@barahoot_TV1
بَرَهوت تیوی
✳️ حقهی انگلیسی و معتادان چینی
🔹هنگکنگ پرچم و واحد پول مستقلی دارد و تحت نظارت جمهوری خلق چین اداره میشود. تاریخ استقلال این ناحیه خودمختار به دو قرن پیش و جنگهای معروف به #جنگ_تریاک برمیگردد.
🔸امپراطوری بریتانیا به تولیدات چینی مثل چای و ابریشم خیلی علاقهمند بود اما چینیها تمایلی به تولیدات اروپا نداشتند. با ادامهی این تجارت یکطرفه، ذخایر نقرهی بریتانیا کم شد و لازم بود که این تجارت دو طرفه شود. بهترین گزینه، صادرات تریاک از هند به #چین بود.
🔹با گرفتار شدن چینیها به بلای تریاک، بریتانیا خیالش از تجارت پرسود و طولانی مدت راحت شد. در سال ۱۸۰۰، ۳۰۰ تن تریاک به چین صادر شد. چهار دهه بعد، این میزان به ۳۵۰۰ تن افزایش یافت. تا سال ۱۸۹۰ بیش از ۱۵ میلیون نفر چینی به تریاک معتاد شده بودند.
چینیها حسابی به تریاک عادت کرده بودند و تقاضای زیادی برای این ماده مخدر وجود داشت.
🔸این تجارت بهقدری سودآور بود که غیر ممکن بود #بریتانیا از آن دست بکشد. در دهه ۱۸۳۰ امپراطور دائوگوانگ با توجه به اعتیاد گسترده در سراسر کشور، دستور داد سربازان تمام تریاکها را بسوزانند. تاجران ۲۰۰۰۰ صندوق تریاک را از دست دادند. بریتانیا برای گرفتن غرامت اقتصادی به منطقه لشکر کشید و هنگکنگ را اشغال کرد.
🔹در سال ۱۸۴۱، چین #هنگ_کنگ را به بریتانیا واگذار کرد و یک سال بعد، معاهدهی نانکینگ امضا شد که پایان جنگ اول تریاک بود. بریتانیا به خواستههای خود رسید و مصرف تریاک در چین بهشدت رشد کرد.
🔸در سال ۱۸۵۶ توقیف یک کشتی بریتانیا توسط چینیها، بهانهای برای شروع جنگ دوم تریاک شد. این بار ارتش بریتانیا پکن را تصرف کرد و چین مجبور شد واردات تریاک را به کلی قانونی کند. پس از آن، واردات تریاک به چین تحت کنترل بریتانیا تقریباً سه برابر شد و در سال ۱۸۸۰ به ۶۵۰۰ تن رسید.
🔹در سال ۱۹۱۵، پس از مخالفتهای جهانی علیه تجارت مواد مخدر، بریتانیا صادرات تریاک به چین را متوقف کرد اما همچنان هنگکنگ تحت استعمار بریتانیا بود. در سال ۱۹۸۴، طبق توافق مشترک چین و بریتانیا، هنگکنگ به چین بازگردانده شد.
🔺@barahoot_TV1
بَرَهوت تیوی
◀️ دولت #بلژیک بهزودی دندان طلای پاتریس لومومبا، اولین نخستوزیر جمهوری دموکراتیک #کنگو را با هدف ج
🔹#پاتریس_لومومبا را ترور کردند؛ دفن کردند؛ حفاری کردند؛ قطعه قطعه کردند؛ سپس قطعاتی را در اسید انداختند تا شواهد جنایت را پنهان کنند.
🔹 آنها به ما گفتند که ما کنگوئیها او را در سال ۱۹۶۱ کشتیم. امروز #بلژیک بدون هیچگونه تحقیقاتِ جنایی دندان او را پس میدهد. این خودش جرم است!
🔺@barahoot_TV1