eitaa logo
بارانه های انتظار حوزه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها
183 دنبال‌کننده
3هزار عکس
2.1هزار ویدیو
72 فایل
خیر مقدم خدمت تمامی اعضای محترم کانال. جمع حاضر به منظور زنده نگه داشتن مبانی دینی و اعتقادی است. بصیرت افزایی از ضروریات فرهنگ انتظار است . طلاب حوزه علمیه خواهران فاطمه الزهرا سلام الله علیها و دانشجویان استاد انصاری میزبان شما خوبان هستند.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۵ اسفند ۱۴۰۰
[ عکس ] 🔺 🔺 🌹امروز متعلق است به: 💎 حضرت علی علیه السلام 💎 حضرت زهرا سلام الله عليها 🌺 🌺 - یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه) - ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه) - یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت 💔
۱۵ اسفند ۱۴۰۰
به خدا قسم موسی‌بن‌جعفر را به خاطر چندتا موعظه و نصیحت زندانی نکردند. موسی‌بن‌جعفر نیامده بود که صرفاً بَلاکِش مردم باشد. اگر حضرت خطر جدی برای طاغوت نمی‌داشت، اگر موسی‌بن‌جعفر در مقابل تمام دنیای طاغوت نمی‌ایستاد، او را به سیاه‌چال نمی‌انداختند، او را از این زندان به آن زندان نمی‌بردند. اصلا آدم سر بزیری که آسته می‌رود و آسته می‌آید، زندان کردن دارد؟! مگر طاغوت چه می‌کرد که اینقدر از موسی‌بن‌جعفر می‌ترسید که مجبور به زندانی کردن حضرت - آن هم در یک مدت طولانی - شد؟! مگر موسی‌بن‌جعفر در خارج از زندان و در میان اصحابش چه می‌گفت و چه می‌کرد که تنها راه خلاصی از او، زندانی کردنش بود؟! داعیه‌ی موسی‌بن‌جعفر چه بود؟ چرا طاغوت نمی‌توانست با حضرت کنار بیاید؟ چرا برای طاغوت راهی جز پنهان کردن حضرت وجود نداشت؟ موسی‌بن‌جعفر که عِده و عُده خاصی نداشت، ساز و برگ نظامی نداشت، چرا از او این همه واهمه بود؟! جواب: بزرگ‌ترین قدرت حضرت، هنر او در روشنگری بود. او مردم را می‌شوراند، تحریک می‌کرد، آگاه می‌کرد، او با تبیین اسلام سیاسی همه را بر علیه طاغوت به خط می‌کرد، ساماندهی می‌کرد، تشکیلات‌سازی می‌کرد، حرکت می‌داد، رهبری می‌کرد، عهده‌داری می‌کرد، میدان‌داری می‌کرد. این کارِ موسی‌بن‌جعفر طاغوت را بیچاره کرده بود، مستأصل کرده بود. موسی‌بن‌جعفر با تمام بساط طاغوت را به هم می‌ریخت، خب بیچاره‌ها راهی جز زندانی کردن حضرت نداشتند، به سیاه‌چال انداختن حضرت به جهت عمق تأثیر او بود. کاش این مسائل بیشتر در هیأت‌ها گفته شود.
۱۵ اسفند ۱۴۰۰
باید دست‌مان را از زانوی خودمان بگیریم و بلند شویم. نباید به عاریتی تکیه دهیم، چون قطعا زمین می‌خوریم. خدا را شاکریم که ولی‌فقیه یادمان داد که هزینه‌ی به مراتب کمتر از است. ای
۱۵ اسفند ۱۴۰۰
13920821_7836_128k.mp3
3.86M
(علیه‌السلام) 💢امام حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ ‌در جامعه اسلامی است، انجام دهد. 💢این از طریق قیام و از طریق امر به معروف و نهی از منکر است؛ بلکه خودش یک مصداق ‌بزرگِ امر به معروف و نهی از منکر است. البته این کار، گاهی به نتیجه حکومت می‌رسد؛ امام حسین برای این آماده بود. گاهی ‌هم به نتیجه شهادت می‌رسد؛ برای این هم آماده بود.‌ ۱۳۷۴/۳/۱۹ به مناسبت میلاد امام حسین(علیه‌السلام)
۱۵ اسفند ۱۴۰۰
⭐️ پیام امام حسین(ع) 🔺 رهبر انقلاب: منطق حسین‌بن‌علی‌ (علیهما ‌السّلام)، منطق دفاع از حق و ایستادگی در مقابل ظلم و طغیان و گمراهی و استکبار است... امروز دنیا شاهد حاکمیّت کفر و استکبار و فساد و ظلم است؛ این پیام امام حسین، پیام نجات دنیا است.۱۳۹۸/۰۶/۲۷ ای
۱۵ اسفند ۱۴۰۰