eitaa logo
بارداری بهشتی
2.3هزار دنبال‌کننده
20.9هزار عکس
9.2هزار ویدیو
269 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
👈👈👈 توصیات حرکتی برای پایین آمدن و قرارگیری سر جنین : 👇👇👇👇👇👇 1⃣ -  پیاده روی زیاد و مستمر در صورت نبود احتمال زایمان زودرس 👈 تا اوایل هفته 37 ... روزانه 40-30 دقیقه  👈 هفته 37 ... روزانه 1 ساعت 👈 از اوایل هفته 38 به بعد ... روزانه چند ساعت (تا حد خستگی) ✔   داشتن پیاده روی به طور روزانه می تواند تاثیر بسزایی در جای گیری فرزندتان و وضعیت زایمان شما داشته باشد. این ورزش هوازی روشی عالی برای القای زایمان به روش طبیعی است. 👈 پیاده روی موجب می شود که جنین حرکت کرده و به سمت نواحی پایینی رحم بیاید و موجب گشاد شدن دهانه رحم و به این ترتیب آماده شدن آن برای به دنیا آمدن نوزاد گردد. ...................... 2⃣ -  راه رفتن پنگوئنی 👈 در این نوع پیاده روی،  پاها را به عرض شانه یا کمی بیشتر باز کرده،  و سنگینی بدن ، یک مرتبه روی پای راست و بار دیگر روی پای چپ انداخته می شود. (مشابه راه رفتن پنگوئن) ✔ بهتر است حتی الامکان در منزل و در صورت فراهم بودن شرایط در خارج از منزل،  به این شکل پیاده روی کرد. ✔ بهتر است هنگام قدم برداشتن،  پاها با کمی ضرب به زمین گذاشته شوند.  ✔ این نوع پیاده روی به روند پایین آمدن جنین و جایگیری سر در لگن کمک می کند. .........................  3⃣ -  بالا پایین رفتن از پله و سطوح شیب دار 👈 بالا رفتن از پله ضربان قلب شما را بالا می برد و موجب می شود که سر جنین به سمت پایین و در کانال زایمان بیاید. این حرکت همچنین موجب گشاد شدن لگن و دهانه رحم نیز می شود. همه این اتفاقات در کنار هم موجب انقباض رحم و شروع زایمان می شود. ✔ از هفته 37 به بعد روزانه 20-15 دقیقه توصیه می شود.  ...................... 4⃣-  چرخش(قر دادن) کمر با شعاع زیاد 👈 در این حالت، باید پاها و باسن،  ثابت مانده و کمر را با شعاع زیاد گاهی به سمت راست چرخانده و پس از یک مکث کوتاه به سمت رو به رو،  کمر را به سمت چپ چرخاند. و...  ✔ این حرکت به پایین آمدن بچه و جایگیری آن در لگن کمک می کند.  ......................... 5⃣ - چرخش باسن با شعاع زیاد و بالا پایین پریدن روی توپ یوگا 👈 در این حالت،  باید پاها را تا حد امکان باز کرده و روی توپ نشسته و باسن را به چپ و راست چرخاند...  و یا روی توپ،  به آرامی به سمت بالا و پایین پرید.  ✔ این حرکات به روند پایین آمدن جنین و جایگیری مناسب آن در لگن و در هنگام شروع درد هم به تسریع زایمان کمک میکند.  ........................
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
6⃣ -  نشستن برعکس و شیب دار روی صندلی  👈 در این حالت باید رو به پشت صندلی نشسته به سمت جلو خم شد، طوری که شکم روی نشیمن صندلی قرار گیرد.  ....................... 7⃣-  حرکت پروانه 👈 برای انجام این تمرین، خانم ‌باردار باید به حالت چهارزانو بنشیند ، به ‌صورتی که کف پاها به هم بچسبند و زانو‌ها به سمت بیرون قرار بگیرد و پشتش هم باید کاملا صاف باشد. (میتوان از دیوار برای صاف نگه داشتن پشت، کمک گرفت) با دست ها مچ پاها را می گیرد. باسن خودش را به پا‌ها نزدیک می‌کند. وقتی او کاملا در این وضعیت قرار گرفت، حرکت را آرام و با تنفس جاری شروع می‌کند و زانو‌هایش را به سمت بالا و پایین حرکت می‌دهد. ✔ حرکات زانو شبیه بال‌‌زدن‌های پروانه است.  مادر باید پا‌هایش را با سرعت نسبتا ملایم به سمت بالا و پایین ببرد. ✔ مادر باردار بعدا می‌تواند حرکت را با دم و  بازدم عمیق هم انجام دهد به این صورت که وقتی هر دو زانوی خود را بالا می‌آورد، دم بگیرد و وقتی هر دو زانو را به سمت زمین می‌برد و تلاش می‌کند زانو‌ها را کاملا به سمت زمین بکشد، بازدم انجام دهد.  ....................... 8⃣ - حرکت الاکلنگ یا گهواره 👈 حرکت الاکلنگ به همان شکل حرکت پروانه انجام می‌شود و تنفس هم همان تنفس جاری است. اما تفاوت حرکت پروانه با الاکلنگ این است که در این تمرین، خانم باردار تلاش می‌کند زانو و پا‌هایش را به یک طرف منحرف کرده و زانوی راستش را به زمین نزدیک کند. سپس او باید زانوی چپش را به زمین نزدیک کند و به ترتیب...  درواقع مادر حرکتی شبیه به الاکلنگ یا گهواره را تجربه می‌کند.  ...................... 9⃣ - حرکت اسکات در این حرکت،  باید مانند قرار گرفتن بر سرویس ایرانی، پاها تا حد امکان باز کرد و به حالت نیمه نشسته قرار گرفت.  ✔ حرکت اسکات یک حرکت مطمئن برای شروع زایمان است. چون این حرکت با استفاده از جاذبه زمین فرزند شما را به طرف پایین می کشاند و کاملا طبیعی موجب القای زایمان می شود.  شما می توانید این حرکت را در خانه انجام دهید. این حرکت را با ملایمت و نرمی انجام دهید تا سوزشی را احساس کنید. ....................   10-  حرکت نوسان لگن 👈 این حرکت ورزشی،  به چرخش لگن نیز مشهور است و به عنوان موثر ترین ورزش القای زایمان به روش طبیعی شناخته شده است.  حرکت چرخش لگن بسیار ساده است و می توانید آن را در خانه انجام دهید.  👈 به پشت بخوابید، زانو های خود را خم کرده و کف پا را روی زمین قرار دهید. کمر خود را به زمین بچسبانید و به طور پیوسته لگن خود را به سمت بالا ببرید و 10 ثانیه نگه دارید و سپس به آرامی به پایین بیاورید.
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
ممنوعیات غذایی در ماه آخر بارداری: 1. عدم مصرف مواد غذایی و میوه های ترش 2. عدم مصرف مواد غذایی و میوه های قابض(که باعث کم کاری روده ها می شوند) 3. عدم مصرف مواد غذایی غلیظ (گوشت گاو، ماکارونی، انواع فست فود و سرخ کردنی، بادنجان، حلیم، پیتزا، آش رشته، حلوا،  زرشک و... ) 4. عدم مصرف سبزیجات کرفس و گشنیز (گشنیز باعث کاهش قند خون مغزی  جنین و کاهش حافظه نوزاد می شود)
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
بهترین تغذیه برای ماه آخر بارداری:  کباب (گوشت گاو و گوساله نباشد) ، انواع سوپ و شوربا،  خرما،  رطب،  بادام پوست گرفته،  شیربادام،  مویز،  قاووت،  میوه های شیرین فصل به ویژه خربزه و انگور و...
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
و توصیه های تغذیه ای ضروری برای تسهیل زایمان در ماه آخر بارداری: 1.  مصرف روزانه 1 فنجان دمنوش رازیانه(آسیاب شده) از هفته 37 بارداری 2. مصرف روزانه دمنوش (تخم شوید+تخم شنبیلیه+بابونه+گل گاوزبان) روزی 3 استکان (صبح / ظهر / شب) 3. مصرف روزانه شربت غلیظ خاکشیر+3 قاشق روغن بادام شیرین (چند قاشق خاکشیر را شب ها در آب ولرم خیس کرده و صبح با چند قاشق روغن بادام شیرین مخلوط کرده و میل شود.) از هفته 37 بارداری ✔ در صورت تمایل به شیرین کردن خاکشیر از عسل استفاده شود.   4.  مصرف روزانه رطب یا خرما 5. غلتاندن 7 عدد خرما در سیاهدانه آسیاب شده و خوردن آن.  6. ترکیب 4 واحد سیاهدانه آسیاب شده با 1 واحد عسل طبیعی و مصرف روزانه 1 قاشق چایخوری سرصاف ،  از هفته 37 بارداری.  7. مصرف روزانه کنجد،  ارده ،  روغن کنجد  از هفته 37 8. مصرف میوه های فصل شیرین،  مخصوصا خربزه  ✔✔✔ آناناس به پیشرفت زایمان کمک میکند.  روزهای منتهی به زایمان و با شروع درد،  آناناس یا آب آن را میل کنید. ✅✅✅ « تخم شوید و تخم شنبلیله و بابونه و گل گاو زبون » هم از هرکدوم یه قاشق غذاخوری داخل قوری بریزید،  یه لیوان آب جوش روش بریزید دم کنید. صبح و ظهر و شب یه استکان بخورید. 
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
بهترین خوراک برای بیمارستان:  کمپوت گلابی خرما یا رطب بادام 
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
🌟طب فشاری و کاربرد آن در تسهیل روند زایمان👇👇👇👇👇
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
‼️مزایای استفاده از طب فشاری در هنگام زایمان طبیعی: 👇👇 شما مادر باردار در سه موقعیت می توانید از نقاط طب فشاری بدن خود، برای وادار کردن سيستم بدني خودتان به زایمان طبیعی استفاده کنید. اين موثعيت ها عبارتند از: 1. هنگامی که از تاریخ مقرر شده برای زایمان طبیعی شما گذشته و نوزاد شما هنوز هم در رحم مادر قرار دارد. 2. در حالی که مادر باردار برای انجام سریع روند زایمان طبيعي نیاز به انقباضات زیادي، به منظور تقویت عضلات خود داشته باشد. 3. مایع آمنیوتیک قبل از شروع درد زایمان طبيعي و فعال شدن رحم برای خروج نوزاد از آن، شروع به خارج شدن کرده باشد. مطمئن باشید که استفاده از طب فشاری، تنها زمانی که شما تحت شرایط بالا قرار گرفته اید، انجام گیرد. به ياد داشته باشيد كه هرگز قبل از تکمیل تمام مراحل دوران بارداری خود، آن ها را امتحان نکنید. نقش طب فشاری در القای زایمان طبیعی مادران باردار: طب فشاری، بهترین راه طبیعی برای القای زایمان طبیعی و راحت در مادران باردار به شمار می آید. هنگامی که مادر باردار، طب فشاری را بر روی نقاط فشار بدن خود دریافت کند، باعث تحریک جریان زیاد خون در بدن او شده و کمک زیادی به حرکت جنین به سمت لگن مادر خواهد کرد. با آغاز اعمال این فشارها، انقباضات رحمی و گشاد شدن گردن رحم مادر افزایش چشمگیری خواهد داشت. همچنین، از دیگر مزایای طب فشاری در طول روندزایمان طبيعي، مي توان به تسکین یافتن دردهای مادر باردار در حين زایمان طبيعي و جلوگیری از بروز عوارض جانبی دیگر که ممکن است درحین روند زایمان طبيعي در مادر و نوزادش به وجود آید، می باشد. اگر شما سعی می کنید تا با استفاده از شیوه طب فشاری و تحریک هر یک از نقاط حساس بدن خود، احساس درد زایمان را فورا متوقف کنید، سخت در اشتباه هستید. به یاد داشته باشید که به کار بردن این تکنیک فقط برای القای زایمان طبیعی و سریع، موثر است، نه از بین بردن زحمت، علل ناراحتی و یا درد کامل زایمان طبيعي. همچنین، مهم است که به عنوان يك مادر باردار، به امتیازهای مختلف استفاده از روش طب فشاری در حین زایمان طبيعي هم دقت کنید و با انجام این تحریکات در نقاط مختلف بدن خود در زمان زایمان، ببینید که چگونه بدنتان به این محرک ها واکنش نشان داده و کار زایمان طبيعي را سرعت مي بخشد.
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
3. القای زایمان طبیعی با ماساژ مثانه 32 نقطه: وارد کردن فشار بر ناحیه مثانه، کمک زیادی به گشاد شدن گردن رحم در مادر باردار خواهد کرد. لازم است بدانید که این شیوه، روشی شناخته شده برای از بین بردن اثرات رخوت در قدرت انقباضات رحمی مادر خواهد بود. همچنين، وارد کردن فشار بر ناحیه مثانه مادر باردار، بهترین روش برای از بین بردن بسیاری از عفونت ها و مشکلات زنان و زایمان هم تلقی می شود. این نقطه که در منطقه باسن مادر قرار گرفته است (دقیقا در چاه زنخدان باسن می باشد)، نیاز به استفاده از فشار ملایمي به صورت عمودی دارد، که باید از سمت باسن شروع شود. به یاد داشته باشید که ماساژ دادن این منطقه از بدن مادر باردار هم باید در برخی از زمان ها، متوقف شده و دوباره تکرار شود. 
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
القای زایمان به روش طب فشاری(که عملکردی چون آمپول فشار دارد) 1. القای زایمان طبیعی با ماساژ طحال 6 نقطه: ثابت شده است که استفاده از روش طب فشاری در طحال مادر باردار، به کوتاه شدن پروسه روندزایمان طبیعی و کاهش درد در او کمک زیادی می کند. در پشت قلم پایتان، استخوانی قرار گرفته است که بالاتر از anklebone (نزدیک به 4 سانتی متر به سمت بالا) و در پشت ساق پا مي باشد. شما براي اعمال فشار ملایم در این نقطه از بدن خود، به کمک انگشتانتان نیاز دارید. فراموش نكنيد كه فشار وارده را پس از چند ثانیه قطع نموده و سپس آن را دوباره تکرار کنید.
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
2. پریکارد 8 نقطه برای آسانی زایمان طبیعی: از نقاط فشاری مهمي که در القای زایمان طبيعيراحت در روش طب فشاري، در رده دوم قرار دارد، می توان پریکارد را نام برد. ایجاد نیرو و فشار در اين نقطه از بدن مادر باردار، کمک زیادی در پیشبرد روند زایمان طبیعی خواهد داشت. این نقطه درست در مركز دست مادر باردار واقع شده است و با استفاده از فشار انگشت شست، می توان نیروی لازم را در این منطقه اعمال نمود. به یاد داشته باشید که انجام دادن ماساژ در این قسمت، باید با ملایمت زياد و برای چند ثانیه صورت گرفت.
هدایت شده از محمدی 💚 طبیبانو💚
4. ماساژ مثانه 67 نقطه برای زایمان طبیعی آسان: اعمال طب فشاری در این نقطه از بدن، حالت قرارگيري جنين در رحم مادر را تصحیح نموده و در به وجود آوردن موقعیت مناسب براي روند زایمان طبیعی راحت تر مفید خواهد بود. همچنین، اين روش در القای روند زایمان طبيعي و انتقال نوزاد به موقعیت پایین تر شکم مادر به منظور تولد آسان تر، بسیار مفید می باشد. روش كار به اين صورت است كه انگشت کوچک پاي خود را گرفته و بايد فشار را بر روي آن وارد كنيد. بهتر است به خاطر داشته باشيد كه موقعیت دقیق براي اعمال طب فشاري، لبه انگشت کوچک، در قسمت خارج از ناخن و پايين آن قرار دارد. هنگامی که اين نقطه از بدنتان را گرفتيد، فشار ملایمي را با استفاده از شست و انگشتان خود به آن اعمال كنيد. درست است كه اعمال فشار به اين نقطه، به عنوان فشردن شديد پا شناخته شده است، اما در عمل، اين فشار باید بدون درد و آرام باشد.