🪕به اطلاع علاقمندان هنر موسیقی می رساند کلاس های نوازندگی دوتار و دف توسط گروه موسيقی محلی آوای فندرسک با همکاری کانون حکیم میرفندرسکی خان ببین برگزار میگردد،لذا،ازشماداوطلبان محترم جهت ثبت نام دعوت بعمل می آید،جهت اطلاع بیشتر با این شماره تماس بگیرید👇
۰۹۱۱۴۲۱۸۳۲۱
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
"مراقب باشیم"
بر اساس تحقیقات صورت گرفته، عامل اصلی بسیاری از موارد سرقت خودرو و وسایل داخل آن، صرفا پایین ماندن شیشه ها به دلیل بی توجهی و قفل نبودن درها در اثر فراموشی یا خرابی قفل مرکزی است.
"معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا"
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
🔹رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان: در راستای احقاق حق اصحاب رسانه شعبه ویژه حل اختلاف برای اصحاب رسانه در این استان ایجاد خواهد شد.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
♦️پلمپ ۱۴۰ صنف متخلف در زاهدان
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان:
🔹ماموران در این بازدید ۱۴۰ واحد متخلف را به دلیل بکارگیری اتباع بیگانه فاقد مدارک پلمپ و به بیش از ۱۰۰ واحد صنفی دیگر در خصوص رعایت شئونات اسلامی، رعایت ساعت کار، نصب دوربین مدار بسته و تجهیزات الکترونیکی و فنی، ضوابط انتظامی و رعایت اصول حفاظتی تذکر دادند.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ روستای«قلعهنو» در شمال سیستان و بلوچستان و با قدمت یکهزار و دویست سال، یادآور کهن معماری تاریخی ایرانزمین است.
#جاذبه_گردشگری
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
پایان فرایند بررسی صلاحیت اولیه داوطلبان انتخابات
سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
🔹با پایان یافتن بررسی صلاحیتهای داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم در هیاتهای اجرایی، از امروز ۱۹ آبان نتایج جهت اطلاع داوطلبان ابلاغ میشود و این روند تا ٢٠ آبان ادامه دارد.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عملیات دستگیری قاتل متواری مأمور پلیس
🔹 پس از استقرار پلیس در محل اختفاء قاتل، باتوجه به نوع ماموریت و مسلح بودن متهم، پلیس چندین مرتبه با فرد مورد نظر مذاکره کرد اما متهم به هشدارهای ماموران توجهی نکرده و به صورت مستقیم با اسلحه گرم اقدام به تیراندازی به ماموران کرد که طی آتش متقابل به هلاکت رسید.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
📣 سیل و آبگرفتگی در ۱۳ استان/ ۲ نفر فوت و یک تن مفقود شد
رئیس سازمان امداد و نجات:
🔸️۱۳ استان کشور شامل (اصفهان،خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سمنان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، گلستان، مازندران، هرمزگان، همدان و یزد) در هشت روزگذشته متاثر از سیل و آبگرفتگی شدهاند.
🔸️دو نفر در شهرستانهای کلاله و گالیکش بر اثر سیل، جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر در میامی مفقود شده است.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
🔻 اطلاعیه شماره (۱۲) ستاد انتخابات کشور:
🔹۱۹ و ۲۰ آبان ماه؛نتایج صلاحیت داوطلبان مجلس ابلاغ میشود
🔻ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۱۲ اعلام کرد طی روزهای جمعه و شنبه (۱۹ و ۲۰ آبان ماه) نتایج هیات اجرایی از عدم تایید یا عدم احراز صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی، ابلاغ می شود
🔻به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، متن اطلاعیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
🔻به اطلاع داوطلبان محترم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی می رساند؛ در راستای اجرای ماده ۶۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و با توجه به اتمام مهلت بررسی صلاحیت ها در هیات های اجرایی مراکز حوزه انتخابیه، نتایج مربوط به داوطلبانی که صلاحیت آنان احراز و یا تایید نشده است طی روز جاری و فردا(۱۹ و ۲۰ آبان ماه) ابلاغ خواهد شد
🔻بنابراین، داوطلبان مذکور در صورت اعتراض به نظر هیات اجرایی مربوطه، باید شکایات خود را از تاریخ ۲۱لغایت۲۴ آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۸ الی ۱۸به صورت غیر حضوری و صرفاً از طریق مراجعه به نشانی الکترونیکیkeshvar.moi.ir «قسمت میز خدمت شورای نگهبان _ سامانه داوطلب» ثبت کنند
🔻بار دیگر تاکید میشود ثبت شکایات و اعتراضات داوطلبان به صورت غیر حضوری است و از مراجعه حضوری به دفاتر نظارت استانها پرهیز شود
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
⭕حقوق بشر چیست؟
#حقوق_بشر ، اصول #اخلاقی یا هنجارهایی است که برخی #استانداردهای رفتاری انسان را توصیف میکند و به عنوان #حقوق طبیعی و #قانونی در قوانین #بین_الملل در نظر گرفته شده است. حقوق بشر همچنین شامل حقوق و #آزادیهایی میشود که به هر شخص در هر کجای #دنیا که باشد تعلق میگیرد. حقوق بشر بر اساس یک سری اصول مهم نظیر #عزت ، #عدالت ، #احترام و #برابری بنا شده است. چنین اصولی برای #محافظت افراد در زندگی روزمره؛ بدون در نظر گرفته شدن #پیشینه ، نوع زندگی و محل اقامتشان وضع شدهاند.
حقوق بشر معمولاً حقوقی غیر قابل انتقال، ابتدایی و #اساسی هستند که اشخاص به طور ذاتی و تنها به صرف اینکه انسان هستند، از آن برخوردارند. این حقوق بدون در نظر گرفته شدن ملیت، محل سکونت، زبان مادری، مذهب، #قومیت و مقام و منصب به #تمامی اشخاص تعلق میگیرند. این حقوق جهان #شمول هستند ، یعنی در همه جا و در هر زمان برای همه یکسان هستند. حقوق افراد نه تنها از سوی #دولت بلکه از سوی خود افراد نسبت به یکدیگر نیز باید #رعایت شود. بر طبق مادهٔ یک اعلامیهٔ جهانی حقوق بشر، «تمام افراد بشر آزاد زاده میشوند و از لحاظ #حیثیت ، #کرامت و #حقوق با هم #برابرند . همگی دارای عقل و وجدان هستند و باید با یکدیگر با روحیهای #برادرانه رفتار کنند».
تاریخچهٔ حقوق بشر بسیار طولانی است، اما تنها پس از جنگ جهانی دوم و وقایع هولناک #هولوکاست بود که تحرکی در جهانی کردن حقوق بشر و به #رسمیت شناختن آن ایجاد شد. در نتیجهٔ این تحرک، سازمان ملل متحد در سال ۱۹۴۵ به وجود آمد، و اعلامیهٔ جهانی حقوق بشر توسط مجمع عمومی #سازمان_ملل_متحد در سال ۱۹۴۸ #تصویب گردید. تقریباً تمام کشورها اعلامیهٔ جهانی حقوق بشر را پذیرفتهاند. این اعلامیه یک مجموعهٔ جهانی از حداقل استانداردهای چگونگی #برخورد_با_افراد را فراهم کرده است. اعلامیهٔ جهانی حقوق بشر شامل ۳۰ ماده است که در آن حقوق افراد «تأیید» و «تأکید» شده است. اگرچه امضا کنندگان، از لحاظ قانونی، ملزم به اجرای تمامی مفاد این اعلامیه نیستند، اما حقوق مندرجه در آن؛ در مراحل بعدی یعنی در معاهدات، ابزارها و قوانین بینالمللی که متعاقباً به تصویب و امضاء رسیدهاند #لازم_الاجرا هستند.
مادهٔ ۱۸ اعلامیهٔ حقوق بشر میگوید: «هر کس #حق دارد که از #آزادی فکر، وجدان و مذهب بهرهمند شود. این حق، متضمن آزادی تغییر مذهب یا عقیده، و نیز متضمن اظهار عقیده و #ایمان میباشد. همچنین شامل تعلیمات و اجرای مراسم #دینی است. هر کس میتواند از این #حقوق منفرداً یا اجتماعاً و بهطور کلی، خصوصی و یا عمومی برخوردار شود».
مادهٔ ۱۹ اعلامیهٔ حقوق بشر نیز میگوید: «هر فردی حق #آزادی عقیده و #بیان دارد و این حق، مستلزم آن است که کسی از داشتن #عقاید خود بیم و نگرانی نداشته، و در دریافت و #انتشار اطلاعات و افکار، به تمام وسایل ممکن، و بدون ملاحظات مرزی آزاد باشد».
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar
🔴دستورات اژهای برای کاهش ورودی پروندهها به مراجع قضائی
🔷️رئیس قوه قضائیه دستورات ویژه ای را برای ارتقای فرهنگ عمومی در سطح جامعه و کاهش ورودی پروندهها به مراجع قضائی صادر کرد.
🔷️به گزارش برتر خبر به نقل از خبرگزاری فارس ، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، دوشنبه (15 آبان 1402) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به 14 آبان که روز #فرهنگ_عمومی نامگذاری شده است، اظهار کرد: چنانچه فرهنگ عمومی #ارتقاء یابد و ابتنای این فرهنگ هر چه بیشتر بر پایه موازین #دینی و قانونی و رعایت #عدالت و #انصاف باشد، در آنصورت #ورود #پروندهها به #مراجع_قضایی نیز #کاهش مییابد؛ در همین راستا کارگزاران نظام باید بیش از آحاد مختلف مردم، خود را ملتزم و مقیّد به رعایت #قانون و #عدل و #انصاف بدانند و فرهنگ عمومی را بیش از دیگران #محترم بشمارند؛ اگر خدایناکرده کارگزاران و خواص، به ارزشها و فرهنگ عمومی بیاعتنایی کردند و قوانین را به #نفع خود برداشت کردند، در آن صورت ممکن است برخی از افراد نیز چنین حقی را برای خود متصور باشند که بتوانند ارزش ها و هنجارها را #زیر_پا بگذارند.
🔷️رئیس عدلیه گفت: ما نیز در قوه قضائیه باید در جهت پاسداشت فرهنگ عمومی و ارتقاء ارزشها و هنجارها #تلاش بیشتری به خرج دهیم و ضمن #پرهیز از حواشی و سوءظنها، رعایت قانون و #مردمداری و حُسن خلق با #مراجعان را به عنوان اولویت کاری خود ترسیم کنیم و اساس کارمان را بر پایه عدالت و انصاف بنا نهیم و از #احسان و #نیکوکاری به #مردم غافل نشویم.
🔷️رئیس قوه قضائیه در ادامه به بخشهای ذیربط در دستگاه قضایی از جمله معاونت حقوقی، معاونت راهبردی و مرکز #رسانه دستور داد تا با همکاری صداوسیما در جهت ارتقاء فرهنگ عمومی در جامعه برنامههای لازم را تدارک ببینند.
🔷️رئیس عدلیه همچنین معاونت #پیشگیری از وقوع جرم را نیز مکلف کرد تا با همکاری سایر بخشهای ذیربط، #آسیب_شناسی لازم را درخصوص موارد و مصادیق مخدوش کردن فرهنگ عمومی به عمل آورند و راهکارهای مدونی را در این رابطه ارائه کنند.
🔰مطبوعات رکن چهارم دموکراسی
دِموکراسی حکومتی است که در آن مردم، اختیار برای انتخاب قانون و قانونگذار دارند.موضوعات اصلی دموکراسی عبارتند از: آزادی اجتماع، #آزادی_بیان، شهروندی، رضایت حکومتشوندگان، حق زندگی و حقوق اقلیتها. انواع مختلفی از دموکراسی وجود دارند و جامعه بینالملل نیز شاهد درصد و شاخص مردمسالاری است. میان انواع گوناگون دموکراسی موجود، تفاوتهای بنیادین هستند. بعضی از آنها نمایندگی و قدرت بیشتری در اختیار شهروندان میگذارند. در هر صورت اگر در یک دموکراسی، قانونگذاری دقیق برای جلوگیری از تقسیم نامتعادل قدرت جامعه #سیاسی (برای مثال تفکیک قوا) صورت نگیرد، یک شاخهٔ نظام حاکم ممکن است بتواند قدرت و امکانات زیادی را در اختیار گرفته و به آن نظام دموکراتیک لطمه وارد کنند.
در قوانین اساسی کشورهای دموکراتیک و مترقی دنیا به صراحت آمده است که مردم را نباید از حق بیان نوشتن و انتشار افکار و عقایدشان #محروم کرد و همواره از #آزادی_رسانه به مثابه یکی از مهمترین آزادی های سلب ناشدنی جوامع اشاره شده است. کارکرد #مطبوعات در جوامع دموکراتیک امروزی شامل نقد و بررسی و نظارت بر عملکرد حاکمیت، اطلاع رسانی شفاف، افزایش آگاهی عمومی در وجوهای مختلف توسعه، فرهنگ مشارکت #مدنی ، تشویق و تقویت روحیه #مطالبه_گری شهروندان و …است.
شهروندان یک جامعه در #بیان آراء و افکار و عقاید باید #آزاد باشند و این آزادی عقیده بخش غیرقابل انکار حیات سیاسی و اجتماعی شهروندان را تشکیل می دهد.
نقش #نقادانه_رسانهها در تمامی شئون حاکمیتی و از پایین ترین سطوح و لایه های اجتماعی سیاسی تا عالی ترین مراتب حکومتی باید محقق شود، در جوامعی که حکومت ها با ارزشهای دموکراتیک فاصله دارند و نقد و نظارت بر مسائل اساسی جامعه با محدودیت مواجه می شود رسانه ها نقش کمرنگ تری در انعکاس واقعیت های سیاسی اجتماعی جامعه دارند.
در نظام های غیر دموکراتیک و استبدادی همواره با #آزادی رسانه و مطبوعات به اشکال مختلف مقابله میشود و معمولاً اصحاب قلم و اندیشه را به بهانه های مختلف غیر حقوقی و غیر قانونی به تبلیغ علیه نظام مستقر و اقدام علیه #امنیت و منافع کشور تحت #تعقیب و #پیگرد قرار میدهند. در این نظام ها جلوی تولید تفکر و ترویج اندیشه را با برخورد با اصحاب قلم و اندیشه و سلب آزادی های مطبوعاتی می گیرند.
مطبوعات آزاد و رسانه های #مستقل همواره خاری هستند در گلوی حکومت های استبدادی. این رسانههایی همواره با عنصر آگاهی بخشی جامعه را از سلطه ارزش های سنتی مورد حمایت حکومت های مستبد میرهاند. مطبوعات #آزاد و مستقل به عنوان رکن چهارم دموکراسی در حوزه عمومی جامعه، نیازمندی های مخاطبان را پاسخ گفته و موجب چرخش آزاد اطلاعات در جامعه می گردد. حکومت ها با تعیین معیار ها ی مبهم و سلیقه ای در حوزه فعالیت مطبوعات، آزادی بیان را مخدوش و ورود رسانه ها را در اغلب حوزه های حکمرانی محدود میکنند .
متاسفانه برخوردهای سلیقهای با مطبوعات تا جایی پیش میرود که به بهانه امنیت و منافع ملی، با اهالی مطبوعات و رسانه، با اقدامات محدود کننده ای از جمله #سانسور ، بستن و شکستن #حرمت اهل قلم و #بازداشت و #زندانی کردن، آن ها را #محدود میکنند، زیرا این نظام ها در مقابل این اقدامات خود را پاسخگوی افکار عمومی نمی دانند و حتی تابع حاکمیت قانون نیز نیستند.
در زمانه ای که ما درآن زندگی میکنیم، با رشد و گسترش اندیشه های دموکراتیک ،قدرت های غیر پاسخگو همواره مایه فضاحت و رسوایی تلقی میشوند.
قدرتهای استبدادی همواره در پی هسته نظام یافته حاکمیت قانون در حیات سیاسی جامعه هستند. حکومت های استبدادی همواره در پی بست قدرت سیاسی خود هستند واز طرفی خود را در برابر رسانه ها و در برابر شهروندان و افکار عمومی پاسخگو نمیداند زیرا خود را از دایره نقد و ارزیابی عمومی مصون می دانند. این نوع نگاه موجب جزم اندیشی و انسداد سیاسی می شود، به طوری که یادگیری و کسب تجربه از محیط پیرامون و رفتار شهروندان را از دست می دهند، و به جای #بازنگری در رفتار و اصلاح خود، دست به اقدامات و #برخوردهای_قهری با شهروندان می زنند.
┄┅═○◇✧❀💠❀✧◇○═┅┄
📡 اخبار #مهم و #انتخابات را با ما دنبال کنید↙️↙️↙️
#برترخبر
🆔️ @bartarkhabar