🙇♂️ اعتراف چند روز پیش بن گویر: وزیر امنیت داخلی اسراییل هم نتوانست خودش را در مجلس کنترل کند گویر بمب خبری یک ماه متلاطم را شکست. و او در مقابل رسانه های جهان، بی بی سی، سی ان ان انتر نشیونال ، و.....از سوال ما ایران را چقدر زدیم .. این دروغ دیگر با پخش تصاویر حملات ایران و مضحکه شدن پدافندهایمان با خودزنی اثری ندارد. نتانیاهو خود خواهانه پا در گودال باتلاق ایران کرد ...ما ۴۰ نفر سران ارشد را از دست دادیم،۷ سناتور انگلیس و ۵۰ تاجر اروپایی .هنوز مردم زیر آوارهستند. بزرگترین پژوهشکده ما در جهان بصورت کامل تخریب شد ...، گنبد آهنین ،تقریبا نا کارامد شده، ۵ خلبان ماهر و دانشمند اسیر و کشته شدند. تمام مراکز موساد نابود گردیدو ۱۵۰ افسر نظامی در اتاق جنگ منهدم شد .خانه ی خود نتاتنیاهو هم در امان نماند.پالایشگاه های حیفا و اورشلیم هنوز احتمال شعله ور شدن هست، ۶۰ ساختمان ۱۷ طبقه، تمام مراکز تامین موادخوراکی، آب ،برق .اختلال کامل جدی دارند.
۲۸۰ شخصیت مهم مذهبی ما کشته شد.یگان پهبادی ما روز دوم با ۸۰۰پهباد نابود شد. اگر جلوی نتانیاهو گرفته نشود همگی آمار تلفات میشوبم و گفتند موشکهای ایرانی را در کنترل داریم ولی فتاح از قلم افتاده بود و....!!
@basaeer
🔴بازداشت یک اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران
♦️سازمان امنیت داخلی رژیم اشغالگر (شاباک) امروز مدعی شد که یک شهرکنشین از «ریشون لتسیون» در مرکز فلسطین اشغالی را پس از انجام مأموریتهایی به دستور عناصر ایرانی بازداشت کرده است.
♦️بنا بر این ادعا، از جمله این مأموریتها، تصویربرداری از منزل نخستوزیر پیشین رژیم اشغالگر، «نفتالی بنت»، بوده است.
@basaeer
🔴نامه ۱۶۵ نماینده به سران قوا
♦️ریشه تورم ایران، ارز است نه کسری بودجه
♦️در پی نوسانات شدید بازار ارز، ۱۶۵ نماینده مجلس دوازدهم در نامهای به رؤسای سه قوه، سیاستهای ارزی فعلی را عامل اصلی تشدید تورم و کاهش ارزش پول ملی دانستند.
♦️نمایندگان با انتقاد از افزایش نرخ ارز رسمی به بهانه کاهش فاصله با بازار آزاد، تأکید کردند این رویکرد منجر به بازتولید چرخه مخرب «افزایش نرخ ارز ـ تورم» و کاهش انگیزه بازگشت ارز صادراتی شده است.
♦️در این نامه، راهکارهایی از جمله تداوم ارز ۲۸۵۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی، تقویت حکمرانی ارزی، الزام صادرکنندگان به بازگشت ارز و اصلاح نظام ارزی برای حمایت از معیشت مردم و ثبات اقتصادی کشور پیشنهاد شده است.
@basaeer
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه توانمندی ما را دید، به همین دلیل بعید است بخواهد اشتباهش را تکرار کند
@basaeer
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴عراقچی: تجار میگویند مشکل گمرک و مالیات داریم نه تحریم
♦️هیچیک از تجار به من نمیگویند تحریم را حل کن، میگویند مشکلات ما در داخل رفع کن
@basaeer
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رئیس سازمان انرژی اتمی: اسرائیل کارخانه رادیودارویی را هدف گرفته بود
♦️رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد نخستین نقطهای که اسرائیل در اصفهان هدف حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید سوخت صفحهای بوده است؛ تأسیساتی وابسته به تهران که برای تولید رادیوداروها و مصارف درمانی استفاده میشود.
@basaeer
🔴السودانی: عادیسازی در قاموس عراق جایی ندارد
♦️محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق به شدت با هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرد و گفت: ما نه به عادی سازی روابط بلکه به برادری، محبت، همزیستی و پایبندی به شرع و قانون اساسی نیاز داریم.
♦️ واژه عادی سازی و سازش در قاموس عراق جایی ندارد زیرا این امر با رژیم اشغالگری در ارتباط است که حرمت خاک و انسان را نقض می کند و همه ارزش ها و ادیان آسمانی با آن مخالفند.
@basaeer
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عمل جراحی ۳۰۰ میلیونی یک دختربچه در بیمارستان سیار برکت رایگان انجام شد
@basaeer