هدایت شده از 🌹اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا🌹
✨﷽✨
🌼منزلت نماز گزار
✍حضرت پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
هيچ مؤمنى نيست كه به نماز ايستد، مگر آن كه در فاصله بين او تا عرش، نيكى بر او فرو ريزد و فرشته اى بر وى گماشته شود كه آواز دهد: اى فرزند آدم! اگر بدانى از نمازت چه بهره اى مى برى و با چه كسى راز و نياز مى كنى هرگز خسته و روي گردان نمى شدى. (بحار الأنوار)
تا زمانى كه در نماز هستى دَرِ خانه پادشاهى مقتدر را مى كوبى و هر كه دَرِ خانه پادشاه را بسيار بكوبد سرانجام آن در به رويش باز مى شود. ( مكارم الأخلاق )
حضرت امام على عليه السلام:
هرگاه آدمى به نماز ايستد ابليس از اين كه مى بيند رحمت خدا او را فرو پوشانده است حسودانه به وى مى نگرد.( الخصال )
انسان هرگاه در نماز باشد بدن و جامه او و هر آنچه پيرامونش مى باشد تسبيح مى گويند. (علل الشرائع)
💥اگر نمازگزار بداند كه چه هاله اى از جلال خدا او را فرو مى پوشاند هرگز دوست ندارد كه سر خود را از سجده اش بر دارد.
📚الخصال : ۱۰/۶۲۳
@asrzohoor69
در آموزههای دینی، تبلیغ دین به عنوان یک امرضروری یاد شده و بهترین بندگان خدا مبلغان دین هستند. خداوند در سوره توبه آیه ۱۲۲ میفرمایند: «وَ ما كانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَ لِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ، و شايسته نيست مؤمنان، همگى (براى جهاد) كوچ كنند. پس چرا از هر فرقهاى از آنان، دستهاى كوچ نمىكنند تا در دين، آگاهى پيدا كنند و قوم خود را وقتى به سوى آنان بازگشتند، بيم دهند، باشد كه آنان (از كيفر الهى) بترسند؟».
به معروف و نهى از منكر كنيد. بدانيد كه اساس امر به معروف و نهى از منكر، آن است كه به سخن من برسيد و آن (سخن)را به كسانى كه (اينجا) حضور ندارند، برسانيد و آنان را به پذيرش آن، فرمان دهيد و از مخالفت با آن بازشان داريد كه آن، فرمانى از جانب خداوند عزوجل و من است». پيامبر خدا(ص) میفرمایند: «آگاه باشيد! من اين سخن را تكرار مىكنم: هان! نماز را به پاى داريد، و زكات را بپردازيد، و امر
قرآن و عترت: هدایتگران امت
قرآن کریم بسان سپری محکم است که جسم و جان پویندگان طریق خود را از آسیبهای مادی و معنوی مصون نگه میدارد. این موضوعی است که حتی غیرمسلمانان نیز به آن پی بردهاند. آيتالله بهجت میفرمود: شنيديم كه در مجلس «پاريس» يك نفر از نمايندگان در حالي كه نطق ميكرد، قرآن را به دست گرفت و گفت: تا اين كتاب در دست مسلمانان باشد، نميتوانيم بر آنها حكومت كنيم.
اما بهرهمندی از این کتاب شریف بدون توجه به ثقل دیگر که همان عترت(ع) است امکان پذیر نیست. آیتالله بهجت بارها این نکته را تذکر میدادند که: «كساني كه قرآن را ندارند، عترت را هم ندارند و كساني كه عترت را ندارند ، قرآن را هم ندارند.» همچنین در تبیین پیوند وثیق میان قرآن و عترت میفرمود: «انسان ميتواند قرآن را آينه قرار دهد براي غايب(عج) و غايب(عج) را آينه قرار دهد براي قرآن. ميشود گفت كه اين دو شريك و عديل يكديگرند و واسطه بين مخلوق و خالق هستند و در درجه دعوت الي الله، افتراقي نميكنند .»
نکته تربیتی در قرآن
1 . اگر قصد راهنمایی و تربیت کسی را دارید، در قدم اول از گفتار نرم و با محبت بهره گیرید; حتی اگر مخاطب شما فرعون سرکش یا سران لجوج کفار جاهلی باشند; (طه/44 و شعرا/215) .
. الف) گفتار رفتار آدمی در هر زمان و مکان، در حافظه الهی محفوظ است ; مراقب باشید; (لقمان/16 و کهف/30) .
ب) نسبت به انسان های اطرافت، احساس مسئولیت کن و آنها را از کارهای بد بازدار و به کارهای خوب تشویق کن . این لازمه استحکام یک پیکر است و بنی آدم اعضای یکدیگرند; (لقمان/17) .
ج) در رفتارهای اجتماعی دقت کن! مبادا با غرور رویت را از دیگران برگردانی یا مثل متبکران راه بروی ; مبادا تندرو و کندرو شوی ; میانه روی، بهترین روش است ; مراقب باش صدایت را بر سر کسی بلند نکنی و خلاصه در یک کلام، آدم باش ; (لقمان/18و19) .
. قرآن کریم به شدت با پیروی از جمع (خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو) و حرکت به دنبال اکثریت، مخالف است . قرآن می گوید: اگر بخواهی از اکثریت مردم فقط به این خاطر که اکثریت هستند، پیروی کنی، بدون شک از راه خدا دور می شوی ; همیشه با چشمان باز تصمیم بگیر; (انعام/116 و اسراء/36) .
4 . همیشه بزرگ ترها، بهترین حرف را نمی زنند و همیشه حرف گوش کنی و اطاعت از بزرگان، انسان را به سعادت نمی رساند . این پیام تربیتی قرآن است که حتی در اطاعت از بزرگان هم گوش و چشمت را باز کن که فردا فقط و فقط خودت پاسخ گوی اعمالت خواهی بود; نه بزرگ ترهایت; (احزاب/67) .
5 . علم بهتر است یا ثروت؟ جواب آن را در آیه 247 بقره پیدا خواهید کرد .
6 . امانت داری یکی از ارزشمندترین ارزش های قرآنی است . حضرت موسی (ع) را به خاطر امانتداری و قدرتش، در خانه حضرت شعیب پناه دادند; (قصص/26) و حضرت یوسف را به خاطر امانتداری وعلمش، بر خزانه مصر نشاندند; (یوسف/55) و حتی رسول خدا (ص) که از سوی خداوند برگزیده شد، مشهور به امانتداری و به محمد امین معروف بود .
7 . اگر می خواهید مخاطبان به سوی شما جذب شوند، ابتدا به خودتان بپردازید! روح خشک و سنگین و بی لطافت، هیچ گاه در امر تربیت موفق نمی شود . مهربانی، دلسوزی و رقت قلب را در خود بپرورید تا مردم بی آن که شما متوجه شوید، در اطراف شما جمع گردند; (آل عمران/159) .
8 . آیا دوست دارید که دشمن خود را به یک دوست تبدیل کنید؟ به هر بدی که در حق شما کرد، با خوبی پاسخ گویید . این را قرآن تجویز می کند; آیه 34 سوره فصلت را بخوانید!
آیا می دانید
امت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم اگر دارای دو ویژگی باشند سبب گشوده شدن درب های آسمانی شده و برکات الهی را از زمین و آسمان برای آنان و همه موجودات در سراسر گیتی به ارمغان می آورد . این دو ویژگی عبارتند از ۱- ایمان ۲- تقوا
اگر این دو خصلت همگانی شود غضب الهی از جهان بر داشته شده و آن چنان سبب گشوده شدن نعمت های الهی می شود که واقعا شگفت انگیز و بهت آور است به شرط آنکه راهی را که قرآن گفته و پیش روی ما قرار داده را عمل نماییم
یعنی صراط مستقیم
صِراطَ الَّذينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لاَ الضَّالِّين . محفل قرآنی مشکات نایین
حال تقوا چیست؟
شاگردی از عابدی پرسید:تقوا را برایم توصیف کن . عابد گفت: اگر در زمینی که پر از خار و خاشاک بود، مجبور به گذر شدی چه میکنی؟ شاگرد گفت : پیوسته مواظب هستم و با احتیاط راه میروم تا خود را حفظ کنم عابد گفت: در دنیا نیز چنین کن ! تقوا همین است .
از گناهان کوچک و بزرگ پرهیز کن و هیچ گناهی را کوچک مشمار زیرا کوههابا آن عظمت و بزرگی از سنگ های کوچک درست شده اند !!
محفل قرآنی مشکات نایین
ایمان در قرآن:
مفهوم ایمان در قرآن، گونه اى از معرفت وعلم را شامل می شود، ولى تمام هویت آن، از سنخ علم و معرفت نیست؛ بلکه افزون بر آن تسلیم و خضوع در برابر حق را نیز شامل مى شود. إنما المؤمنون الذین آمنوا بالله و رسوله ثم لم یرتابوا و جاهدوا بأموالهم و أنفسهم فی سبیل الله أولئک هم الصادقون. در حقیقت، مؤمنان کسانى اند که به خدا و پیامبر او گرویده و دیگر شک نیاورده و با مال و جانشان در راه خدا جهاد کرده اند. اینانند که راست کردارند. (حجرات ۱۵)
هدایت شده از 🌹اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا🌹
✍امیرالمؤمنین حضرت علۍ(؏)
💠چهار چيز برای چهار مقصد ديگر آفريده شده اند :
❶مال برای خرج ڪردن در
احتياجات زندگے نه براۍ نگهدارے
❷ علم برای عمل ڪردن به آن
نه جدال و ڪشمڪش و بحث
❸ انسان برای بندگۍ و اطاعٺ
از خدا نه خوشگذرانۍ و معصيٺ
❹ دنيا برای جمع آورۍ توشه آخرٺ
نه غفلت از آخرٺ و آباد ساختن دنيا
📚 نصايح صفحه۱۷۹
@asrzohoor69
بسم الله الرحمن الرحیم
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ماه خویشتن داری . ماه عبادت . ماه پاک شدن از آلودگیها . ماه دور شدن از غفلت ها . ماه بیداری را خدمت عزیزان تبریک عرض میکنم امید است خداوند تبارک و تعالی توفیق عبادت و خودسازی را به همه ما عنایت فرماید ان شاالله
چرا ماه رمضان
ماه رمضان ماه پر برکت و با فضیلتی است که علاوه بر روزه داری وظیفه داریم در باره آن تفکر و دقت بیشتری داشته باشیم در هرزمینه شناخت لازم است
رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
ایهاالناس به درستی که رو کرده است به سوی شما ماه خدا چرا؟
چون ماهی است با برکت و رحمت و آمرزش.
ماهی است که نزد خدا بهترین ماههاست
ماهی است که روز هایش بهترین روز ها
ماهی است که شبهایش بهترین شبها
ماهی است که ساعتهایش بهترین ساعت هاست . و آن ماهی است که خوانده اند شما رادر آن به سوی ضیافت خدا و گردیده اید در آن از اهل کرامت خدا.
نفس های شمادر آن ثواب تسبیح دارد و خواب شماثواب عبادت دارد عبادات و اعمال شما در آن مقبول است و دعای شما در آن مستجاب
( پس نباید فرصت ها را در این ماه عزیز از دست داد که زمان به سرعت میگذرد)
ادامه دارد
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
جزء اول.mp3
5.88M
ماه مبارک رمضان 1400
امامزاده سلطان سید علی نائین
جزء اول قرآن در یک نگاه
سوره حمد
سوره بقره آیات اول تا 141
https://eitaa.com/yaran135