eitaa logo
بصائر
47 دنبال‌کننده
231 عکس
158 ویدیو
48 فایل
📢 کانال جامع جلسات قرآنی شهرستان نائین امامزاده سلطان سید علی علیه اسلام 📲 ارتباط با ما: @ahlebeyt14
مشاهده در ایتا
دانلود
الله . محمد . علی . قرآن . غدیر و اهل بیت علیهم السلام تا قیام قیامت از هم تفکیک شدنی نیستند زنده و پاینده خواهد بود اسلام ناب محمدی صلی الله و علیه و آله و سلم و پا برجا خواهد ماند غدیر غدیر غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اهمیت تبلیغ در دین اسلام..... بهترین راه واکسینه کردن مردم با قرآن و عترت است
در آموزه‌های دینی، تبلیغ دین به عنوان یک امرضروری یاد شده و بهترین بندگان خدا مبلغان دین هستند. خداوند در سوره توبه آیه ۱۲۲ می‌فرمایند: «وَ ما كانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَ لِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ، و شايسته نيست مؤمنان، همگى (براى جهاد) كوچ كنند. پس چرا از هر فرقه‏اى از آنان، دسته‏اى كوچ نمى‌‏كنند تا در دين، آگاهى پيدا كنند و قوم خود را وقتى به سوى آنان بازگشتند، بيم دهند، باشد كه آنان (از كيفر الهى‏) بترسند؟».
به معروف و نهى از منكر كنيد. بدانيد كه اساس امر به معروف و نهى از منكر، آن است كه به سخن من برسيد و آن (سخن‏)را به كسانى كه (اين‏جا) حضور ندارند، برسانيد و آنان را به پذيرش آن، فرمان دهيد و از مخالفت با آن بازشان داريد كه آن، فرمانى از جانب خداوند عزوجل و من است». پيامبر خدا(ص) می‌فرمایند: «آگاه باشيد! من اين سخن را تكرار مى‌‏كنم: هان! نماز را به پاى داريد، و زكات را بپردازيد، و امر
آیا می دانید ؟؟
قرآن و عترت: هدایتگران امت قرآن کریم بسان سپری محکم است که جسم و جان پویندگان طریق خود را از آسیب‌های مادی و معنوی مصون نگه می‌دارد. این موضوعی است که حتی غیرمسلمانان نیز به آن پی برده‌اند. آيت‌الله بهجت می‌فرمود: شنيديم كه در مجلس «پاريس» يك نفر از نمايندگان در حالي كه نطق مي‌كرد، قرآن را به دست گرفت و گفت: تا اين كتاب در دست مسلمانان باشد، نمي‌توانيم بر آنها حكومت كنيم.
اما بهره‌مندی از این کتاب شریف بدون توجه به ثقل دیگر که همان عترت(ع) است امکان پذیر نیست. آیت‌الله بهجت بارها این نکته را تذکر می‌دادند که: «كساني كه قرآن را ندارند، عترت را هم ندارند و كساني كه عترت را ندارند ، قرآن را هم ندارند.» همچنین در تبیین پیوند وثیق میان قرآن و عترت می‌فرمود: «انسان مي‌تواند قرآن را آينه قرار دهد براي غايب‌(عج) و غايب(عج) را آينه قرار دهد براي قرآن. مي‌شود گفت كه اين دو شريك و عديل يكديگرند و واسطه بين مخلوق و خالق هستند و در درجه دعوت الي الله، افتراقي نمي‌كنند .»
نکته تربیتی در قرآن 1 . اگر قصد راهنمایی و تربیت کسی را دارید، در قدم اول از گفتار نرم و با محبت بهره گیرید; حتی اگر مخاطب شما فرعون سرکش یا سران لجوج کفار جاهلی باشند; (طه/44 و شعرا/215) .
. الف) گفتار رفتار آدمی در هر زمان و مکان، در حافظه الهی محفوظ است ; مراقب باشید; (لقمان/16 و کهف/30) .
ب) نسبت به انسان های اطرافت، احساس مسئولیت کن و آنها را از کارهای بد بازدار و به کارهای خوب تشویق کن . این لازمه استحکام یک پیکر است و بنی آدم اعضای یکدیگرند; (لقمان/17) . ج) در رفتارهای اجتماعی دقت کن! مبادا با غرور رویت را از دیگران برگردانی یا مثل متبکران راه بروی ; مبادا تندرو و کندرو شوی ; میانه روی، بهترین روش است ; مراقب باش صدایت را بر سر کسی بلند نکنی و خلاصه در یک کلام، آدم باش ; (لقمان/18و19) .
. قرآن کریم به شدت با پیروی از جمع (خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو) و حرکت به دنبال اکثریت، مخالف است . قرآن می گوید: اگر بخواهی از اکثریت مردم فقط به این خاطر که اکثریت هستند، پیروی کنی، بدون شک از راه خدا دور می شوی ; همیشه با چشمان باز تصمیم بگیر; (انعام/116 و اسراء/36) . 4 . همیشه بزرگ ترها، بهترین حرف را نمی زنند و همیشه حرف گوش کنی و اطاعت از بزرگان، انسان را به سعادت نمی رساند . این پیام تربیتی قرآن است که حتی در اطاعت از بزرگان هم گوش و چشمت را باز کن که فردا فقط و فقط خودت پاسخ گوی اعمالت خواهی بود; نه بزرگ ترهایت; (احزاب/67) . 5 . علم بهتر است یا ثروت؟ جواب آن را در آیه 247 بقره پیدا خواهید کرد . 6 . امانت داری یکی از ارزشمندترین ارزش های قرآنی است . حضرت موسی (ع) را به خاطر امانتداری و قدرتش، در خانه حضرت شعیب پناه دادند; (قصص/26) و حضرت یوسف را به خاطر امانتداری وعلمش، بر خزانه مصر نشاندند; (یوسف/55) و حتی رسول خدا (ص) که از سوی خداوند برگزیده شد، مشهور به امانتداری و به محمد امین معروف بود . 7 . اگر می خواهید مخاطبان به سوی شما جذب شوند، ابتدا به خودتان بپردازید! روح خشک و سنگین و بی لطافت، هیچ گاه در امر تربیت موفق نمی شود . مهربانی، دلسوزی و رقت قلب را در خود بپرورید تا مردم بی آن که شما متوجه شوید، در اطراف شما جمع گردند; (آل عمران/159) . 8 . آیا دوست دارید که دشمن خود را به یک دوست تبدیل کنید؟ به هر بدی که در حق شما کرد، با خوبی پاسخ گویید . این را قرآن تجویز می کند; آیه 34 سوره فصلت را بخوانید!