🔰 شباهت آسیب اعتیاد و فرقه
⁉️ ترک فرقه سخت تر است یا ترک اعتیاد ؟
کسانی که از فرقه ها جدا می شوند، مدت طولانی عضو فرقه بوده و ترک گروه برایشان مشکل است.
پیامد عضویت در فرقه زیاد است؛ روابط اجتماعی، خانوادگی، حرفه ای، مالی، دوستانه؛ تقریبا هیچ بخشی از زندگی آنها از فرقه در امان نبوده است.
ناتوانی در تغییر و ترک فرقه با وجود آسیبها و خطراتی که برای فرد و اطرافیانش دارد، شباهت زیادی با اعتیاد دارد.
⭕️ با اعتیاد مقایسه کنید :
1⃣تمام یا بسیاری از وقت فرد، صرف فرقه میشود که فرد را از رسیدگی به زندگی واقعی دور می کند.
2⃣فرد در تصوراتش، صاحب جایگاهی است که ترک آن برایش ناامنی فکری ایجاد میکند.
3⃣ابتدا بدنبال احساس آرامش است، اما نهایتا گرفتار می شود و راه فراری ندارد.
4⃣سایر اعضای فرقه، تلاش می کنند راه خروج فرد را ببندند و از فرار جلوگیری کنند؛ مثل قانون خرچنگ ها
▫️عضویت در فرقه ها، مشارکت و دلبستگی افراد را دچار چالش هایی میکند و تصور خروج باعث بروز ناامنی فکری میشود.
▫️ عواملی مانند خانواده و دوستان، اراده فرد و جامعه، تکیه گاهی برای خروج افراد از فرقه ایجاد می کند.
#فرقه_شناسی
#اعتیاد
#فرقه
@basaer_l
29.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠«قله دفاع مقدس»
🔰شهید حاج قاسم سلیمانی:
دفاع مقدس ما جنسش این است. یعنی نسبت به همه دفاعهای مقدس دیگری که وجود دارد، یک حالت مادر دارد.
محوریت و قدسیت دارد. نمیتوانیم بگوییم که اگر دفاع مقدس وجود نداشت، یعنی این نوع دفاع که در دفاع ما اتفاق افتاد که موضوعات معنوی در اعلیترین شکلش بروز داده شد؛ تبلیغات دینی در اعلیترین شکلش بروز داده شد؛ موضوعات اعتقادی و عبادی در اعلیترین شکلش، بدون ذرهای انحراف نمایش داده شد؛ ایثار، جهاد، شهادت، در اعلیترین شکلش نشان داده شد؛ مدیریت و رابطۀ مدیر و زیر مجموعه دقیقا اگر بخواهیم تطبیق بدهیم با نادرترین صحنههای صدراسلام قابل تطبیق است.
👈 بنابراین دفاع مقدس در همۀ موضوعات یک قله است
@basaer_l
492248835_383630001.mp3
943.5K
#فایل_صوتی
💠رهبر معظم انقلاب
🔹 مراد از وحدت، اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار است.
@basaer_l
هدایت شده از کانال | علی محمدی هوشیار
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مبارزه فرهنگی با بهائیت!
آقای علوی در پی اصلاح سخنان پیشین خود درباره بهائیت گفته است: «مبارزه با بهائیت، مبارزه فرهنگی است».
ابتدا ایشان باید بفرماید که بهائیت را داخل در کدام دسته بندی تشکیلاتی میداند. آیا آن را یک فرقه اعتقادی و انحرافی میدادند یا اینکه بهائیت را به عنوان یک سازمان سیاسی می شناسد.
اگر در نگاه ایشان، بهائیت یک فرقه اعتقادی و انحرافی است، اولا نباید در پی مبارزه با آنان باشد بلکه باید در اندیشه #هدایت آنان باشد و میدانید که هدایت با مبارزه تفاوت واضحی دارد.
اما اگر بهائیت را یک سازمان #سیاسی میداند، با این حساب؛ مبارزه فرهنگی با آن را بر اساس چه مبنایی می گوید؟ آیا با یک سازمان سیاسی و برانداز، مبارزه فرهنگی می کنند یا تقابل با آن باید از جنس سیاسی و امنیتی باشد؟!
مضاف بر همه این موارد؛ ایشان در توجیه سخنان پیشین خود، دم از انسان و دفاع از انسانیت میزند! آیا ایشان به کسانی که پیشینه #خیانت و #جنایتِ بر انسان داشته و از حافظه تاریخ پاک نشده و هنوز در پی همان روش و منش هستند، انسان می گوید و نگران حقوق آنان است؟!
✍علی محمدی هوشیار
@ali_hoshyar
هدایت شده از کانال | علی محمدی هوشیار
الحمدلله هفته گذشته؛ چهار تن از پیروان جریان احمدالحسن مستبصر شده و به آغوش شیعه بازگشتند.
@ali_hoshyar
💠نسبت آشفته میان #حجتیه و وحدت دینی
مراد از #وحدت بین شیعه و اهلسنت، نه یکی شدن مذاهب مختلف اسلامی و نه انتخاب یکی از آنها بهجای بقیه است.
چنین تعریفی از وحدت، نه تنها تحقق عملی ندارد بلکه ترویج آن به ایجاد تفرقه و دشمنی بیشتر میانجامد. در واقع منظور از وحدت ایناست که پیروان مذاهب اسلامی در عین حالی که احکام خاص مذهبشان را برای خود حفظ کردهاند، در روابط اجتماعی، سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی خویش با سایر مسلمانان، همسو و تابع مصالح عالیهی #اسلام و #امتاسلامی باشند و در مقابل دشمن اسلام،«ید واحده»باشند.
با چنین نگاهی به وحدت، بعضی فرقههای اسلامی، مخالف آشکار اتحاد مسلمانان هستند که از آن جمله میتوان وهابیون را نام برد. انجمن حجتیه نیز مخصوصا در سالهای اخیر، چنین رویهای را در پیش گرفتهاست.نحوهی عملکرد و اقدامات حجتیه سمتوسویی دارد که دشمنان اسلام خواهان آن هستند.
استراتژی انجمن حجتیه که طی نیمقرن گذشته بر محور مبارزه با بهائیت متمرکز شده بود امروزه تغییر یافته و بر فعالیت و تبلیغ علیه اهلسنت متمرکز شدهاست.¹
امروزه یکی از وجوهی که انجمنیها را از عامهی مردم متمایز کرده، همین مخالفت با اتحاد شیعه و سنی است. افراد وابسته به این تشکیلات و با افکار اصطلاحاً #انجمنی، در صدد هستند تا با طرح مسائل اختلاف برانگیز میان شیعه و سنی، وحدتی را که از مسائل مورد تأکید بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب اسلامی است، از بین ببرند. قبل از انقلاب که دشمن اصلی استبداد و استعمار بود، آنها بهائیت را دشمن معرفی میکردند، بعد از انقلاب که تهدید امپریالیسم مطرح بود، آنها مارکسیسم را بزرگنمایی میکردند و الان هم که استعمار نوین کشورهای اسلامی را تهدید میکند، آنها شیعه و سنی را دشمن یکدیگر معرفی میکنند.²
۱.سیدضیاءالدین علیانسب و سلمان علوینیک، جریانشناسی انجمن حجتیه،صفحه۱۷۵
۲.همان
@basaer_l
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم می فرمایند:
مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة؛
هر کس بميرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلى مرده است.
📚 کافی، ج۳، ص۵۸
💐میلاد باسعادت پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و امام صادق علیه السلام مبارک باد💐
@basaer_l
⁉️روانشناسی فرقه چیست و چه کمکی می کند؟
💠فرقه ضاله نوظهور کاریزماتیک اصولا فرقه های ضد اجتماعی هستند که صرفا اهداف مدعیان دروغگو را دنبال می کنند. این فرقه ها با فشار های روانی و اجتماعی دستورات خود را به افراد القا می کنند. رهبران این فرقه ادعا دارند که قدرت های فرازمینی دارند و حتی می توانند با یک لمس فردی را شفا دهند. روانشناسان مطرحی در دنیا در مورد فرقه پژوهش می کنند. به نظر این روانشناسان فرق ضاله با دام های نامحسوس افرادی را جذب می کنند این افراد به خاطر فشار های روانی ناخواسته جذب به این فرقه ها می شوند و دام های فرق به خاطر ذهن شویی و القا بسیار فریبنده است و فرد تفاوت حق و باطل را نمی توان درک کند.
⁉️روانشناسی فرقه چه ابعادی را بررسی می کند؟
💠روانشناسی کانورت ابعاد بحران های درونی فرد را بررسی می کند ولی روانشناسی فرقه، ابعاد ذهن شویی و... را بررسی مینماید، شاید ما درک درستی از ذهن شویی و فشار روانی اجتماعی فرق ضاله را نداشته باشیم ولی روانشناسان فرقه آن را بسیار خطرناک می دانند که فرد مطیع مدعیان دروغگوی این فرقه ها می شوند.
⏮استیون حسن از روانشناسان فرقه است که مدتی جذب فرقه های ضاله کاریزماتیک شده بود او مدت ها در حال ترویج تفکرات رهبر فرقه ضاله بود که با کمک پدر و مادر خود از فرقه جدا شد و یکی از معروف ترین نویسندگان کتب در زمینه روانشناسی فرقه شده است.
⁉️چه کتاب های در زمینه روانشناسی فرقه ترجمه شده است؟
💠کتاب های مختلفی ترجمه شده است ابراهیم خدابنده به عنوان اولین مترجم، کتاب «فرقه ها در میان ما» اثر مارگارت تالر سینگر ترجمه کرده است. کتاب «گسستن بندها؛ شیوههای مغزشویی و چگونگی رهایی از آن»، نوشته استیون حسن و توسط ابراهیم خدابنده ترجمه کرده است. کتاب جدیدی هم از اسیتون حسن با نام مبارزه با کنترل ذهنی فرقه ها ترجمه شده است. این منابع مفید اما ناکافی است منابع بسیاری دیگری وجود دارد که نیاز به پژوهش و ترجمه دارد تا بتوان اقدام کاربردی انجام داد.
⁉️طریقه درست کمک به جذب شدگان به فرقه های ضاله کاریزماتیک چیست؟
💠تنها اقدام صحیح در کمک به جذب شدگان درک فرد جذب شده است که در چه فشار روانی و اجتماعی قرار دارد بنابراین نیاز است از متخصصان روانشناس خبره در زمینه ذهن شویی فرقه کمک گرفت. فرق ضاله دارای ساختارهای خاصی هستند، اشتباه کوچک در برخورد با جذب شدگان باعث می شود بیشتر در مرداب فرقه فروبروند.
🔚در پایان باید گفت نیاز است در زمینه فرقه های انحرافی بخصوص فرق ضاله کاریزماتیک اقدامات علمی و دقیق انجام داد. روانشناسی فرقه از علومی جدیدی است که در مشاوره و درمان جذب شدگان کمک می کند.
#فرقه
#روانشناسی_فرقه
💠 موسسه فرق و ادیان بصائر
@basaer_l
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰رهبر معظم انقلاب:
آیا در این کشورهایی که اجازه داده میشود به قرآن اهانت بشود، اجازه میدهند به نمادهای صهیونیستی تعرّض بشود؟ چه جوری و با چه زبانی [بهتر از این] میتوان اثبات کرد که اینها تحت تأثیر سلطهی صهیونیستهای غاصب و ظالم و جنایتکار و غارتگر دنیا هستند؛ چه آنهایی که در آن سرزمین غصبی زندگی میکنند، چه آنهایی که در جاهای دیگر زندگی میکنند؟
@basaer_l